Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7269793 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Facebook kapak fotoğrafım için şöyle bir şey yapıyorum, tam orta kısıma üzerinde kartal olan logomuzu koymak istiyorum ama uygun programım yok.

Var mı yapabilecek bir babayiğit?  :super:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Ensar

Oğuzhan bu maç dinlendirilmeliydi hata ettik , birçoğumuz benim gibi maçtan önce sakatlanma ihtimalini düşünmüşsunuzdur
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Deniz

Hoca şekil ama pantalonda fenaydi :D
bilic giyerse "modern" şenol giyerse "fena"  :evillol: :evillol:

Yakışmıştı bence  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

bilic giyerse "modern" şenol giyerse "fena"  :evillol: :evillol:

Yakışmıştı bence  :bandit:
Allah var yakışmıştı :D yalnız bilic hiç böyle şeyler giymedi hatırladığım kadarıyla :D

Çevrimdışı Deniz

Allah var yakışmıştı :D yalnız bilic hiç böyle şeyler giymedi hatırladığım kadarıyla :D
İste bu yüzden loserdi :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi topun yönünü bilmemde bizim yönümüzü değiştirtti.sizin oturduğunuz yer ile bizimki arasında 7-8 derece sıcaklık en az 30 km/s rüzgar hızı farkı vardı.yağmurdan kaçarken rüzgara tutulduk.aramızdaki mesafe sadece 70-80 metreydi.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:nerd:
olsa olsa 40 metre vardı belki sen oğlun var diye biraz hassas davranmışsındır :D  @MURAT

Çevrimdışı Ensar

:nerd:
olsa olsa 40 metre vardı belki sen oğlun var diye biraz hassas davranmışsındır :D  @MURAT
Abi tv den gördüğüm kadarıyla defalarca topun yönü değişti

Çevrimdışı cursedofdragon

Almeida Goal Show  :evillol:
Adamı kötülemeyin  adam sürekli hep 11 de oynamasına rağmen 34 maçta 11 gol atmış   :icool:
Vallahi Allah korumuş Almeida'ya 3.5 milyon € verdiğimizi düşünsenize :)

Ama Allah için yiğidi öldür hakkını yeme derbileri hiç boş geçmiyordu :D

Çevrimdışı Türkay

Quaresma, Tosun, Necip hatta Kerim ve Serdar'ı kullanmak lazım.

Miloseviç'i de bir görmek lazım aslında ama hoca ikisini de beğenmiyor ki 18 kişilik maç kadrosuna bile almıyor.

Milo gelecek dertler bitecek  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ensar

Rotasyon yapabileceğimiz en uygun maç bu maç zaten.

Gelecek haftalarda pek rotasyon yapabileceğimizi sanmıyorum.

Quaresma, Tosun, Necip hatta Kerim ve Serdar'ı kullanmak lazım.
Gençlerbirliği maçı daha uygun değil mi rotasyon için , bence ıskender bey maçlarını net kazanmalıyız , grup 6 maclık bi yer lig ise çok uzun , herhangi bir ters skorda telafisi zor olabilir bence

Çevrimdışı Necmi

Rotasyon yapabileceğimiz en uygun maç bu maç zaten.

Gelecek haftalarda pek rotasyon yapabileceğimizi sanmıyorum.
rotasyon yapacağımız maç değil bu önümüzde fener maçı hariç her maç yap
ama bu maç olmaz kaldıki önlem olarak gençler maçında oynamamasında fayda var
en azından kırmızıdan korumak için :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Abi tv den gördüğüm kadarıyla defalarca topun yönü değişti
valla bilemem ben kale arkasındaydım hiç rüzgar hissetmedim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

4 maç 12 gol atıp 4 tane yemişiz bu ortalamaya göre 102 tane atıp 34 tane yiyoruz efsane bir şey çıkar ortaya ama 102 gol çok ütopik 85 atsak bile mükemmel olur.

Çevrimdışı can1903

Feneri öyle bi yapacaz ki Aziz maç sonu Peveiva senin a.. :Dddddd diyecek

Hissediyorum :d
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

valla bilemem ben kale arkasındaydım hiç rüzgar hissetmedim
necmi abi senede kaçırdığın maç sayısı kaç :D

Feneri öyle bi yapacaz ki Aziz maç sonu Peveiva senin a.. :Dddddd diyecek

Hissediyorum :d

valla benim içimden de öyle geçiyor fener'i dağıtcaz gibime geliyor :)

Çevrimdışı can1903

valla benim içimden de öyle geçiyor fener'i dağıtcaz gibime geliyor :)
Şenol hocam nası yapacak biliyomusun tokatlıyacak onları :Dd  :halay:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı OrhanAker

Şenol hocam nası yapacak biliyomusun tokatlıyacak onları :Dd  :halay:

hemen gaza gelmeyin arkadaşlar.. Futbol bu
içten içe bende istiyorum tabi  :lol: gomezden iki üçtane oziden töreden birer tane falan :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Maç sahada kazanılır. Çıkar çatır çatır oynarsın kazanırsın. Kazanmadan 3 atarız 5 atarız naraları bana komik geliyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 15:58:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
be fener maçının biletleri çok pahalı değil mi bizim yönetim sürümden kazanmak nedir bilmiyor gerçi kafalarında muhtemelen stadı doldururuz iyi para kazanırız düşüncesi var ama bana dolacak gibi gelmiyor inşallah dolar

Biletler 15 lirayken almayanların 40 liralık bilete pahalı deme lüksü yoktur gözümde. -Söz meclisten dışarı
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Maç sahada kazanılır. Çıkar çatır çatır oynarsın kazanırsın. Kazanmadan 3 atarız 5 atarız naraları bana komik geliyor..

iyi futbola göre konuşuyoruz :) Kesin yeneriz demiyoruz bizde ancak geçen senelerdeki gibi ümitsiz değiliz onu demek istiyoruz :) Şenol hocanın dünkü açıklamarından sonra hele rüzgar,saha,hakem bunlar tabi ki önemli ancak iyi oynayarak hepsinin üstüsünden gelebilirsiniz dedi :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

iyi futbola göre konuşuyoruz :) Kesin yeneriz demiyoruz bizde ancak geçen senelerdeki gibi ümitsiz değiliz onu demek istiyoruz :) Şenol hocanın dünkü açıklamarından sonra hele rüzgar,saha,hakem bunlar tabi ki önemli ancak iyi oynayarak hepsinin üstüsünden gelebilirsiniz dedi :)
Sonuna kadar katılıyorum ben de umutluyum ama dediğim gibi maç sahada kazanılır. Bu performansı asıl derbilerde göstermek gerekiyor benim için Başakşehir ve diğer maçlar ölçü değil geçen senede bir şekilde kazanıyorduk ki ayrıca bu sene Trabzon derbisini kaybettik.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Linnesi perşembe akşamı izleriz artık. :)
Bakalım nasıl oynayacak