Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7269675 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 13:30:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Benim Şenol hoca hakkındaki fikirlerim değişmedi stabil halde duruyor
şimdi değil final maçlarında göreceğiz. ben hiç bir zaman kötü oyun oynattığını görmedim
sedece devam sorununu göreceğiz bazı maçları dediğin gibi farklı alırız ama bazı maçlardada sıkıntı büyük olacak
mesela avrupa maçlarında izleyeceğim takımı bir konuyuda gözden kaçırmamak lazım bu güne kadar bu düzeyde bir takım
çalıştırmadı bekleyip göreceğiz şimdilik iyi gidiyor ama ts maçında standartını bozmadı birde takım farklı kazanıyor tamam
ama iyi oynamıyor gelgitler çok fazla biraz dişli bir takım karşısında bizim direncimizin yükselişini görmek lazım
şimdilik Bilicin savaşan takımı var sahada üstünede kalite katmış durumda daha henüz Şenol hocanın takımı olmadı @Çağrı

@Necmi abi zaten hazır değil takımda henüz. 2-3 hafta sonra sistem oturacak. 2 yıldır hücum etmeyen takıma bunu öğretmek kolay değil.

Ama ben çok savaşan bir takım görmüyorum sahada. Koşuyor takm fiziği iyi ama savaşmak için değil kazanmak için oynuyorlar. Yani oyuncularda serbestlik var.

Bilic herkesi pozisyonunda tutuyordu adım atamıyordu oyuncular insiyatif alıp. Sadece bunun değişmesiyle bile 4 maçta 12 gol geldi.

Bu takımın eksik taşları var. Devre arası yapılır umarım takviye ancak dediğin gibi 2 hafta sonra Fener'e karşı olan oyunumuz çok önemli.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OrhanAker

Ozi sakatlığı kötü oldu belki ama kerimin önü açılabilir belki bu sayede
Atiba-sosa-Töre yapabiliriz ortayı sağda kerim olabilir.

birde sözleşme uzatacaktık yarabbim korudu valla  :lol:
[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2015, 13:37:03 OrhanAker ]

Çevrimdışı Tolga

Ah ah gel de Veli ve Tolgay'ın sakatlandığına üzülme.

Veli-Tolgay-Atiba-Necip-Oğuzhan-Sosa

Bu kadar oyuncuyla çok rahat rotasyon yapabilirdi Şenol Hoca ve hiç sıkıntı yaşamazdık.

Şimdi Oğuzhan yokken ne yaparız diye düşünüyoruz.

Tabi şu da var Tolgay sakatlanmasaydı Oğuzhan bu kadar süre alabilir miydi emin değilim.(Sosa'nın yerinde oynayabilirdi belki)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 13:33:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Atiba geldiğinden beri hep mükemmel oynuyor @Çağrı ben vasatın altına düştüğü maça
tanık olmadım Ozan Atibayı kesemezdi 8 numara olarak düşünmek lazım Tolgay gelene kadar bölgesini tutardı
ama sonrası muamma ama bu sene tolgay zor döner alınması iyi olurdu büyük ihtimal seneyede satardık

Oyun şablonuna göre değişir @Necmi abi.

4-3-3'te Atiba şart değil. Ozan-Tolgay-Sosa süper dinamik ortasaha olurdu. Ama 2 veya tek ön liberolu sistemlerde Atiba'yı kesmek zor şu haliyle müthiş diri.

Mesela iç sahada oynayacağımız ligin ilk 6 sırasının altındaki takımlara Ozan-Tolgay-Sosa çıkarsan parçalarsın. Atiba ile çıkarsan işler daha yavaş gelişir.

O yüzden mutlaka bu tip bir oyuncu lazım bize her halükarda rotasyonda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Bu arada eleştirileri yaptık biraz da varsayım üzerinden gidelim.

Biz çok fena hücum ediyoruz ve çok rahat pozisyon buluyoruz.

Töre-Olcay-Gomez-Sosa-Oğuzhan mutlaka en antrenmanla şablon üzerinden bitiriciklerini geliştirecekler.

Sezon için 6-0 8-0 gibi skorların çıkacağı maçlar mutlaka olacaktır.
Buyrun Çağrı beyin kimliği ortaya çıktı, Sinan Engin. :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 13:36:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Almeida bizden kaynaklı nasıl özgüven kazandıysa 2.5 milyon eurodan 2 yıllık teklifi reddetti adam. 3.5 istedi.

Sonra 400'e imza attı şimdiyse malum. Gerçekten Demirören dönemi her şeyiyle hatırlamak istemediğim rezalet bir dönem.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 13:37:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Tolga

Buyrun Çağrı beyin kimliği ortaya çıktı, Sinan Engin. :evillol:
@Çağrı yı Şenol Hoca'nın yanında görmek istiyoruz  :biggrinking: ve

"Korkma Fırat ben seni korurum demesini bekliyoruz" :kop: :kop:

Çevrimdışı murat

hadi ya ekranda belli olan stadda pek belli olmuyordu
sizin konuşmanıza bakan fırtına çıktı sanır  :D  gayet güzel bir hava vardı
öyle topun yönünü değiştirecek bir rüzgarda yoktu
Necmi abi topun yönünü bilmemde bizim yönümüzü değiştirtti.sizin oturduğunuz yer ile bizimki arasında 7-8 derece sıcaklık en az 30 km/s rüzgar hızı farkı vardı.yağmurdan kaçarken rüzgara tutulduk.aramızdaki mesafe sadece 70-80 metreydi.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

İskenderbey maçında Atiba'yı dinlendirmek lazım. Önümüzdeki maç fikstürlerine bakınca böyle bir şansımız yok.

Çevrimdışı Tolga

İskenderbey maçında Atiba'yı dinlendirmek lazım. Önümüzdeki maç fikstürlerine bakınca böyle bir şansımız yok.

Rotasyon yapabileceğimiz en uygun maç bu maç zaten.

Gelecek haftalarda pek rotasyon yapabileceğimizi sanmıyorum.

Çevrimdışı atalay

Rotasyon yapabileceğimiz en uygun maç bu maç zaten.

Gelecek haftalarda pek rotasyon yapabileceğimizi sanmıyorum.

Quaresma, Tosun, Necip hatta Kerim ve Serdar'ı kullanmak lazım.

Çevrimdışı osman1903

be fener maçının biletleri çok pahalı değil mi bizim yönetim sürümden kazanmak nedir bilmiyor gerçi kafalarında muhtemelen stadı doldururuz iyi para kazanırız düşüncesi var ama bana dolacak gibi gelmiyor inşallah dolar

Çevrimdışı Tolga

Quaresma, Tosun, Necip hatta Kerim ve Serdar'ı kullanmak lazım.
Dün aynısı demiştim.

Atiba yerine Necip

Gomez yerine Cenk

Kanatlarda Quaresma-Kerim oynamalı demiştim.

Oğuzhan sakatlandığı için şöyle bir 11 ile çıkabiliriz aslında.

Tolga-Serdar-Rhodolfo-Ersan-Motta-Kerim-Necip-Sosa-Quaresma-Olcay-Cenk Tosun

Çevrimdışı atalay

Bu arada dün Sosa'yı hızlanmış gördüm. 30 yaşındaki bir oyuncu hızlanamaz fakat ...

Topsuz oyunda da iyiydi.

Çevrimdışı Doğukan E.

Bu arada dün Sosa'yı hızlanmış gördüm. 30 yaşındaki bir oyuncu hızlanamaz fakat ...

Topsuz oyunda da iyiydi.
Pili 70 ten sonra fala baya baya bitmedi mi abi? Bence bitmemiş olsaydı 3-0 ı, 4-0 ı çok rahat bulurduk Sosa nın tercihleriyle.

Çevrimdışı atalay

Pili 70 ten sonra fala baya baya bitmedi mi abi? Bence bitmemiş olsaydı 3-0 ı, 4-0 ı çok rahat bulurduk Sosa nın tercihleriyle.

Evet, pili bitti. Kale önünde paslaştığımız kontrada yıkılmadı ve gol pasını çıkardı aslında. O pozisyonda 17 saniyede 96 metre mesafe kat etmiş.

Daha ilk 90 dakikası, sezon öncesi kampında da sakattı. Yavaş yavaş ritim tutar.

Çevrimdışı Deniz

rotasyona başlamak şart ilk fireyi ozi ile verdik.kadromuz pek geniş değil rhodolfo ve ersan ile ilgili de rotasyona gidilmeli milosevic ve pedroyu oynatmak lazım.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

rotasyona başlamak şart ilk fireyi ozi ile verdik.kadromuz pek geniş değil rhodolfo ve ersan ile ilgili de rotasyona gidilmeli milosevic ve pedroyu oynatmak lazım.
Miloseviç'i de bir görmek lazım aslında ama hoca ikisini de beğenmiyor ki 18 kişilik maç kadrosuna bile almıyor.

Çevrimdışı Deniz

Miloseviç'i de bir görmek lazım aslında ama hoca ikisini de beğenmiyor ki 18 kişilik maç kadrosuna bile almıyor.
evet beğenmiyor çünkü kampta bekleneni veremediler özellikle pedro pek çalışmadı.Ama her türlü rotasyonda oynamak zorundalar ne ersan ne rhodolfo 50 maç kaldırabilecek düzeyde oyuncular değiller.Milosevicten ümitliyim kendini gösterecektir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Perşembe günü iskenderleri kim ısmarlıyo  :lol: :aman:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

Fotoğrafa 5 saniye bakınca maçı farklı kazanıyorsun :D

Çevrimdışı Ensar

Fotoğrafa 5 saniye bakınca maçı farklı kazanıyorsun :D

Hoca şekil ama pantalonda fenaydi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !