Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7269445 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Motta UEFA kadrosuna alınmamış. Ocakta yolcu anlaşılan
Sezon sonu sözleşmesi bitiyor yolcu yani :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 12:57:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dün bu olacak dedim; 1 gün geçmedi. Zorlamasınlar en azından derbiye yetişsin.

Şimdi ya Sosa kırılarak Atiba ile oynayacak yada Atiba - Necip önlerinde Sosa 4-2-3-1'e döneceğiz. Bir ihtimal daha var. O da Atiba 8 oynar.

Göz göre göre şu saçmalığı yaşıyoruz.

Bir ihtimal daha var ama girer mi bilmem. Atiba tek önünde Sosa onun önünde Quaresma veya Olcay.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Aynı anda hem Demirören, Hem Levent Erdoğan, Hem Quaresma, Hem Almeida,Hem Toraman, Hem Rüştü'ye maruz kaldık biz.

Şimdi düşününce aman Allahım!
almeida benim gençliğimin yıkım noktasıydı.
adam kaçırdıkça kaçırdı.yerine de adam almadılar.
milletin forveti leblebi gibi gol atar bizimkine forvet demeye bin şahit ister..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Karamsarlık değil Yunus abi gerçekçilik.

Kazandığımızda çok sevineceğiz, seviniyoruz bu farklı konu.

Ama ben iyimserlikle hataları örtmeyeceğim artık devamlı dillendireceğim çünkü göz göre göre yapıldı.
10 000 liralık Ozan alınmadı diye 40 bin liralık Eslem e kaldık dövünmesi yapıyorsun. O şansı Eslem hak ediyor. Necip A takıma çıktığında Alper den haberi olan yoktu. Fernandes alındı Necip game over. Biraz beklemek lazım. Sabretmek lazım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 13:01:01
  • Beşiktaş / Bodrum
10 000 liralık Ozan alınmadı diye 40 bin liralık Eslem e kaldık dövünmesi yapıyorsun. O şansı Eslem hak ediyor. Necip A takıma çıktığında Alper den haberi olan yoktu. Fernandes alındı Necip game over. Biraz beklemek lazım. Sabretmek lazım

Abi Ozan'ı sen öyle görüyorsun ama gerçek öyle değil. Şuan Ozan 7 milyonluk Eslem 40.000'lik.

Ben altyapıdan her çıkana forma hakkı doğduğunu düşünmüyorum. Eslem'de de bir potansiyel görmüyorum. O fizikle en az 2 yıl hiçbir şey oynayamaz bu takımda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

İstediğimiz de buydu. Aslında bugün Başakşehir önceden farkına vardı bunun.

İlk golü attığımız her takımı perişan ediyoruz artık korkuyor bundan gol yiyen üstümüze gelemiyor.

Gelmeyen 1-0 kaybedecek gelen 4-0 seçsinler  :evillol:
Hahaha allah muhakeme yeteneklerine zeval versin ne diyim

Çevrimdışı atalay

Bir ihtimal daha var ama girer mi bilmem. Atiba tek önünde Sosa onun önünde Quaresma veya Olcay.

Sosa kırık gibi mi oynayacak, Oğuzhan gibi. Belki olur fakat önünde Quaresma/Olcay oynarsa takım savunmasında sıkıntılar olur. Birde kime karşı oynadığımız önemli.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 13:01:54
  • Beşiktaş / Bodrum
almeida benim gençliğimin yıkım noktasıydı.
adam kaçırdıkça kaçırdı.yerine de adam almadılar.
milletin forveti leblebi gibi gol atar bizimkine forvet demeye bin şahit ister..

Portekiz milli forvetti çünkü. Ama unuttuk, Portekiz'in forvet rotasyonunda sadece Almeida vardı..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 13:03:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa kırık gibi mi oynayacak, Oğuzhan gibi. Belki olur fakat önünde Quaresma/Olcay oynarsa takım savunmasında sıkıntılar olur. Birde kime karşı oynadığımız önemli.

Aynen öyle düşünüyorum haliyle ilk yarı öldürmek lazım rakibi. Rakip Gençlerbirliği buna uygun dirençsiz ortasaha.

Quaresma ne verir o konuda çok soru var kafamda ama.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

Abi Ozan'ı sen öyle görüyorsun ama gerçek öyle değil. Şuan Ozan 7 milyonluk Eslem 40.000'lik.

Ben altyapıdan her çıkana forma hakkı doğduğunu düşünmüyorum. Eslem'de de bir potansiyel görmüyorum. O fizikle en az 2 yıl hiçbir şey oynayamaz bu takımda.
Fizik olarak geride ama yolu var daha. Ozan ın fiziğine 3 ay dedin 2 ay sonra her fazla kilosu için bir dirhem et alıcam senden. Ozan ın fiziği bana göre daha tehlikeli.

Çevrimdışı Tolga

Atiba-Necip-Sosa ile oynamak lazım normalde ama Şenol Hoca Atiba-Sosa-Quaresma ile başlar diye düşünüyorum.

Skenderbeu maçında bunu deneyecektir en azından.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Mario Gomez çok isabetli bir transfer olmuş. Takım kötü oynasa dahi bize maç kazandıracak bir oyuncu. Hatırlayan varsa bilmem ama ben bu tarz bir oyuncuyu daha önce Beşiktaş'ta hiç görmemiştim.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Portekiz milli forvetti çünkü. Ama unuttuk, Portekiz'in forvet rotasyonunda sadece Almeida vardı..
Aynen öyle..
İşin daha da acı tarafı kariyer rekoru 13 gol ve bunu bizde oynadığı son sezon atabildi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 13:06:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Fizik olarak geride ama yolu var daha. Ozan ın fiziğine 3 ay dedin 2 ay sonra her fazla kilosu için bir dirhem et alıcam senden. Ozan ın fiziği bana göre daha tehlikeli.

:evillol:

Abi adam yağlı kabul. Ama iyi adam yönetimiyle çok rahat aşılacak şeyler bunlar.

+ Olarak bu adam zayıflarsa adam akıllı daha da hızlanacak bu da artısı. Adam baya güçlü şuan birebirde Atiba hariç tüm ortasahalarımızı yer fiziğiyle.

Eslem'i konuşmak bile yanlış bence şuan. Hele ki 8 numara oynayacak. Mümkün değil .
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 13:08:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Mario Gomez çok isabetli bir transfer olmuş. Takım kötü oynasa dahi bize maç kazandıracak bir oyuncu. Hatırlayan varsa bilmem ama ben bu tarz bir oyuncuyu daha önce Beşiktaş'ta hiç görmemiştim.

Sergen ve John Carew  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 13:11:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada eleştirileri yaptık biraz da varsayım üzerinden gidelim.

Biz çok fena hücum ediyoruz ve çok rahat pozisyon buluyoruz.

Töre-Olcay-Gomez-Sosa-Oğuzhan mutlaka en antrenmanla şablon üzerinden bitiriciklerini geliştirecekler.

Sezon için 6-0 8-0 gibi skorların çıkacağı maçlar mutlaka olacaktır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Ayrıca Gomez'in pozisyonunun gelişiminde rüzgarı da hesaba katmak lazım. Töre kattı çünkü. O yüzden pası geniş verdi yoksa Quaresma'ya gelmezdi o top. Ekrandan bile belli oluyodu nasıl kuvvetli bir rüzgar olduğu :)

Sonuç olarak olabilir, nazar boncuğumuz diyelim :)
hadi ya ekranda belli olan stadda pek belli olmuyordu
sizin konuşmanıza bakan fırtına çıktı sanır  :D  gayet güzel bir hava vardı
öyle topun yönünü değiştirecek bir rüzgarda yoktu

Çevrimiçi Necmi

Bu arada eleştirileri yaptık biraz da varsayım üzerinden gidelim.

Biz çok fena hücum ediyoruz ve çok rahat pozisyon buluyoruz.

Töre-Olcay-Gomez-Sosa-Oğuzhan mutlaka en antrenmanla şablon üzerinden bitiriciklerini geliştirecekler.

Sezon için 6-0 8-0 gibi skorların çıkacağı maçlar mutlaka olacaktır.
:D

Çevrimdışı Tolga

Yıllar sonra ilk defa bu sezon 7 gollü bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sergen ve John Carew  :iblush:

Yıllar öncesinde göbekli santrafor  Paunovic vardı. Adamı ortalıkta göremezdin ama top ayağına geldimi çatala takardı.
Benim Gomez'den kastım maç içinde iki dakika topla buluşsa yetecek bir oyuncu. Sergen ve Carew pek öyle değildi.
Gomez saha içinde yürüse yine de başından 2 kişiyi eksik edemeyecek rakipler  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 13:15:10
  • Beşiktaş / Bodrum
:D

Bu oyun anlayışı Şenol hocadan sana hediye @Necmi abi :evillol:

Necmi'cim biraz keyiflensin demiş  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

:evillol:

Abi adam yağlı kabul. Ama iyi adam yönetimiyle çok rahat aşılacak şeyler bunlar.

+ Olarak bu adam zayıflarsa adam akıllı daha da hızlanacak bu da artısı. Adam baya güçlü şuan birebirde Atiba hariç tüm ortasahalarımızı yer fiziğiyle.

Eslem'i konuşmak bile yanlış bence şuan. Hele ki 8 numara oynayacak. Mümkün değil .
Tolgayın geldiğini düşünelim sence kimi kesebilir takımdan Tolgayın yerinde oynayacak tolgaymı Ozanmı :alala:
tamam iyi oyuncu ama artık bu konuşmaları bırakalım elimizde aynı kalitede belkide daha kaliteli oyuncu var komşunun
tavuğunu kaz görmeyelim bence

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 13:22:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Tolgayın geldiğini düşünelim sence kimi kesebilir takımdan Tolgayın yerinde oynayacak tolgaymı Ozanmı :alala:
tamam iyi oyuncu ama artık bu konuşmaları bırakalım elimizde aynı kalitede belkide daha kaliteli oyuncu var komşunun
tavuğunu kaz görmeyelim bence

İdeal ortasaha Tolgay - Ozan - Sosa olacaktı @Necmi abi. Tam 4-3-3 oynayacaktık şuan Atiba mükemmel oynuyor o yüzden oturdu sistem.

Ben Ozan demedim bu arada Yunus abi Ozan'a getirdi ben ortasaha diyorum Ozan şart değil  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Bu oyun anlayışı Şenol hocadan sana hediye @Necmi abi :evillol:

Necmi'cim biraz keyiflensin demiş  :evillol:
Benim Şenol hoca hakkındaki fikirlerim değişmedi stabil halde duruyor
şimdi değil final maçlarında göreceğiz. ben hiç bir zaman kötü oyun oynattığını görmedim
sedece devam sorununu göreceğiz bazı maçları dediğin gibi farklı alırız ama bazı maçlardada sıkıntı büyük olacak
mesela avrupa maçlarında izleyeceğim takımı bir konuyuda gözden kaçırmamak lazım bu güne kadar bu düzeyde bir takım
çalıştırmadı bekleyip göreceğiz şimdilik iyi gidiyor ama ts maçında standartını bozmadı birde takım farklı kazanıyor tamam
ama iyi oynamıyor gelgitler çok fazla biraz dişli bir takım karşısında bizim direncimizin yükselişini görmek lazım
şimdilik Bilicin savaşan takımı var sahada üstünede kalite katmış durumda daha henüz Şenol hocanın takımı olmadı @Çağrı

Çevrimiçi Necmi

İdeal ortasaha Tolgay - Ozan - Sosa olacaktı @Necmi abi. Tam 4-3-3 oynayacaktık şuan Atiba mükemmel oynuyor o yüzden oturdu sistem.

Ben Ozan demedim bu arada Yunus abi Ozan'a getirdi ben ortasaha diyorum Ozan şart değil  :D
Atiba geldiğinden beri hep mükemmel oynuyor @Çağrı ben vasatın altına düştüğü maça
tanık olmadım Ozan Atibayı kesemezdi 8 numara olarak düşünmek lazım Tolgay gelene kadar bölgesini tutardı
ama sonrası muamma ama bu sene tolgay zor döner alınması iyi olurdu büyük ihtimal seneyede satardık