Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7269451 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ozan E.

oğuzhanda kanama devam ediyormuş skenderbeu ve gençler maçında yokmuş
derbiye yetişsin bu ikisinde de necip oynar artık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

derbiye yetişsin bu ikisinde de necip oynar artık
yetişir riske etmiyorlarmış tedbir amaçlı dinlendiriyorlar.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

İyileşmemiş adamı ne diye oynatırlar diyecektim de Cenk'in bayılmış şekilde oynadığı maç aklıma geldi  :by2:

Çevrimdışı Ozan E.

yetişir riske etmiyorlarmış tedbir amaçlı dinlendiriyorlar.
garantiye almak lazım iyi yapıyorlar vallahi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Başakşehir maçında sol arka adeleaindeki sakatlığı nükseden Oğuzhan Skenderbey ve Gençlerbirliği maçlarında oynayamayacak

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gençlerbirliği maçı kritik almamız lazım derbiyi en kötü kaybetmeyiz diye umut ediyorum.

Çevrimdışı ahmetx

hava mis,maç gündüz yine seyirci yok .Vodefone arenaya kadar böyle idare edeceğiz artık.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Siyah forma inanılmaz kalite duruyor.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Futbolcumuz Oğuzhan Özyakup'un dün akşam Medipol Başakşehir mücadelesi sonrasında kontrol amaçlı olarak çekilen MR sonucuna göre, sol baldır adalesindeki ödemin ve kas içi kanamanın devam ettiği tespit edilmiştir.

Oyuncumuzun tedavisine heman başlanmış olup, tedbir amaçlı olarak 1 hafta takımdan ayrı çalışacaktır.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Siyah forma inanılmaz kalite duruyor.

Beyaz dışındaki formaları da kullanalım artık ya.

Hep beyaz hep beyaz bu nedir.. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Beyaz dışındaki formaları da kullanalım artık ya.

Hep beyaz hep beyaz bu nedir.. :bandit:
her takımın iç saha kombinasyonu olmalı , iç saha da beyaz forma siyah şort beyaz tozlukdan vazgeçilmemeli bence ama siyah formayı deplasmanlarda çubukluyla değişmeli giymeliyiz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 12:17:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kadro zenginliği bitti çağırın 40 milyonluk Eslem'i as takıma  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 12:37:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Burada transferler ardı ardına patlarken, haliyle zaiyat da verirken demiştik ki korkmayın Fener'in aldıklarının sadece isimleri var.

Özellikle Nani'den hiçbir şey olmaz bitti artık dediğimizde tiye de alındık. Nani de ortada. Şuan yedek bıraktığımız Quaresma Nani'den 25 dakikada daha iyi performans gösteriyor.

Ama o zaman dedik ki biz almamız gerekenleri alırsak bu isimlerin hiçbir anlamı kalmaz. Biz almamız gerekenleri almadık. Ve maalesef Oğuzhan ile ilk fire geldi.

Biz almamız gerekenleri alsaydık at başı giderdik, almayarak gümbür gümbür oynayacak takım yerine Fener ile rekabet edecek seviyede bıraktık takımı.

3.5 ay var yeni transfer dönemine. Bu 3.5 ayda aynı bölgede 2 sakatlık vermemek için dua etmeliyiz. Hem de her şey iyi giderken.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yazdım ya zaten almeida'da ayak yok diye :D O  pozisyonu kaçırırdı kalecinin üstüne vururdu :D Ama Quaresma'nın açtığı gomez'e alda at dediği kafa golünü atardı bence Almeida :)

Gomez henüz fizik olarak tam hazır değil ve takımla olan koordinasyonu da henüz yeterli seviyede değil.

Hazır olduğu ve takımla koordinasyonu uyumlu hale geldiği zaman dün kaçırdığı o pozisyona benzer pozisyonları kolay kolay kaçırmayacaktır. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Oguzhan 2 mac kaciracak (belki de 3 )

Bu cok kotu oldu.neyse ki ikinci yari devam edip kendini zorlamadi daha buyuk sikintilar dogabilirdi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Çağrı takım iyi durumda belki bu Eslem için bir şans olacak. Bırak karamsarlığı.

Çevrimdışı Tolga

Bu arada daha önceden de demiştim Oğuzhan ve Necip kolay sakatlanabilen oyuncular diye.

Oğuzhan ile ilk firemizi vermiş olduk.

Maçlar sıklaştıkça bu tarz sakatlıkları maalesef daha fazla yaşayabiliriz.

Bu yüzden transfer şart demiştik neyse olan oldu artık.

Tek umudumuz eldekilerin çok fazla sakatlanmaması olacak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 12:50:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı takım iyi durumda belki bu Eslem için bir şans olacak. Bırak karamsarlığı.

Karamsarlık değil Yunus abi gerçekçilik.

Kazandığımızda çok sevineceğiz, seviniyoruz bu farklı konu.

Ama ben iyimserlikle hataları örtmeyeceğim artık devamlı dillendireceğim çünkü göz göre göre yapıldı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

Gomez henüz fizik olarak tam hazır değil ve takımla olan koordinasyonu da henüz yeterli seviyede değil.

Hazır olduğu ve takımla koordinasyonu uyumlu hale geldiği zaman dün kaçırdığı o pozisyona benzer pozisyonları kolay kolay kaçırmayacaktır. :)
Gomez öyle goller kaçıracak Tolga ama attığı ilk gol gibi her maç bir tane sıkıştırsın bana yeter takıma da yeter. Bundan sonra bize açık oynamayı planlayan hocayı Başkanı ıslak odunla döver

Çevrimdışı Deniz

İnternette gezinirken bu videoya rastladım.Rabbim bizi nelerle sınamış..

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Gomez öyle goller kaçıracak Tolga ama attığı ilk gol gibi her maç bir tane sıkıştırsın bana yeter takıma da yeter. Bundan sonra bize açık oynamayı planlayan hocayı Başkanı ıslak odunla döver
Gomez formdayken havadan da yerden de bu ligde çok etkili olur Yunus abi :)

Yeterki Gomez'i oyun içinde sıcak tutalım ve sürekli ona top taşıyalım gerisini o halleder :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 12:53:42
  • Beşiktaş / Bodrum

İstediğimiz de buydu. Aslında bugün Başakşehir önceden farkına vardı bunun.

İlk golü attığımız her takımı perişan ediyoruz artık korkuyor bundan gol yiyen üstümüze gelemiyor.

Gelmeyen 1-0 kaybedecek gelen 4-0 seçsinler  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 12:54:47
  • Beşiktaş / Bodrum
İnternette gezinirken bu videoya rastladım.Rabbim bizi nelerle sınamış..

Aynı anda hem Demirören, Hem Levent Erdoğan, Hem Quaresma, Hem Almeida,Hem Toraman, Hem Rüştü'ye maruz kaldık biz.

Şimdi düşününce aman Allahım!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Motta UEFA kadrosuna alınmamış. Ocakta yolcu anlaşılan
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Dün bu olacak dedim; 1 gün geçmedi. Zorlamasınlar en azından derbiye yetişsin.

Şimdi ya Sosa kırılarak Atiba ile oynayacak yada Atiba - Necip önlerinde Sosa 4-2-3-1'e döneceğiz. Bir ihtimal daha var. O da Atiba 8 oynar.

Göz göre göre şu saçmalığı yaşıyoruz.