Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7269630 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Beck Türkçe öğreniyor helal olsun vallahi :) Hilbert gibi Beck'te hafızalarımıza kazıncak :)

Beck Mersin maçındaki golden sonra Asker selamı verdi ya .... Şimdi de Türkçe öğreniyorsa ... Ne diyeyim Beşiktaş'lılık duruşunu çoktaaaan öğrenmiş  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 00:28:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Adamı şimdi alalım 37 yaşında bu takımı şampiyonluk yolunda 2 adım öne atar.

2.40'ı izleyin özellikle.

[ Son Düzenleme: 12 Eylül 2015, 00:30:18 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat_

Tamam abi ben beşiktaşlı falan değilim

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Q7 transferinden sonra destegi kesiyorum demistin  zaten  :icool:

Çevrimdışı EMİR EMRE

DEL PİERO 1 TOTTİ 2 Dİ NATALİE 3 TÜRK SERİE A'DA.

Çevrimdışı can1903

Hasan Arat bugün çArşı davasına katılmış. Mühtemelen aday olacaktır.

Cuk oturur mu ?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Türkay

Cuk oturur mu ?

Fikret Orman - Serdal Adalı - Hasan Arat. Çok çekişmeli olur  :evillol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adamdır. :D

Zamanında Pepe'yle iyi ikili olmuşlardı. Hatta bi maçta ikiside hat-trick yaptı diye hatırlıyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Easthanbool

Cuk oturur mu ?

Hasan Arat bütün davalarda yanımızdaydı sağ olsun desteğini esirgemedi.
Adalı ve Arat aynı anda aday olmayacaklar.Önümüzdeki seçimlerde Adalı'nın listesi oldukça güçlü.Hasan Arat'da destekleyecek ve yönetimde yer alabilir tam net değil.Geçtiğimiz hafta İzmir Enternasyonal fuarında beraberdik Adalı ile epey konuştuk :)
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı 38life

Yönetim tribüne taraftar çekmek için çırpınıyor resmen.

Çevrimdışı can1903

Hasan Arat bütün davalarda yanımızdaydı sağ olsun desteğini esirgemedi.
Adalı ve Arat aynı anda aday olmayacaklar.Önümüzdeki seçimlerde Adalı'nın listesi oldukça güçlü.Hasan Arat'da destekleyecek ve yönetimde yer alabilir tam net değil.Geçtiğimiz hafta İzmir Enternasyonal fuarında beraberdik Adalı ile epey konuştuk :)
Adalı kaybeder, Arat kazanır.

Bence Arat aday olacak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

çok iyi adam

Çevrimdışı LuceGel

Adalı kaybeder, Arat kazanır.

Bence Arat aday olacak.
Maalesef blok oylar var  Demirören, F.Orman ve İsmail Ünal tarafından aidatları ödenen kişiler çoğunluğu oluşturuyor.Yeni üyeler belki biraz dengeyi bozdu ama bekletilen birçok üyelik var.F.Ormanın seçimle gideceğine pek ihtimal vermiyorum.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı aa1903

Maalesef blok oylar var  Demirören, F.Orman ve İsmail Ünal tarafından aidatları ödenen kişiler çoğunluğu oluşturuyor.Yeni üyeler belki biraz dengeyi bozdu ama bekletilen birçok üyelik var.F.Ormanın seçimle gideceğine pek ihtimal vermiyorum.

aynen ben de öyle düşünüyorum. zamanında serdar bilgili yerine hasan arat seçilseydi belki bugün çok farklı şeyler konuşuyorduk.

Çevrimdışı LuceGel

aynen ben de öyle düşünüyorum. zamanında serdar bilgili yerine hasan arat seçilseydi belki bugün çok farklı şeyler konuşuyorduk.
Hasan Arat o zaman bizim için en uygun kişiymiş sonradan anladık maalesef blok oy işi zaten Bilgili döneminde başlamış Demirörenle tavan yapmış.Fikret Orman sponsorluk stad izin yapım işlerini çok iyi götürdü ama yanlışlar sportif başarısızlıklar bu kredileri eritiyor gönül isterki yaptırdığı stadda Çebiyle beraber şampiyonluklar izlesinler bakalım önümüzdeki süreç neler getirecek.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ensar

Bu yönetim hesaplarının hepsi boşa çıkacak , bu takım bu sene şampiyon olacak stad bitecek ve fikret başkan çok daha güçlü bir şekilde tekrar seçilip beşiktaşı çok daha iyi noktalara getirecek inşallah.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Beşiktaşta oynadıktan sonra Jübile yapmak için Galatasaraya giden bir insanı nasıl Beşiktaş Başkanlık makamına layık görüyorsunuz hayret doğrusu...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu yönetim hesaplarının hepsi boşa çıkacak , bu takım bu sene şampiyon olacak stad bitecek ve fikret başkan çok daha güçlü bir şekilde tekrar seçilip beşiktaşı çok daha iyi noktalara getirecek inşallah.

fikret orman devam etsin bencede kimse elini taşın altına sokmaz iken adam geldi harbiden iyi birşeyler yapmağaaa :D çalışıyor :) Yiğidi öldür hakkını yeme.3 yıldır şampiyon olamıyoruz diyor bazı arkadaşlarımız görende hersene oluyordukda FO gelince olmamaya başladık zannetcek :) Hakemler,stadsızlık iyice yetim çocuk gibi kaldık.İnşallah vodafone arena ile birlikte daha kaliteli oyuncularla doğru işlerle zirveye çıkıcaz :)

Çevrimdışı can1903

Yarın bu hava şartları olursa işimiz zor.

Çevrimdışı Ozan E.

Butun tribunlerin ustu kapali olsaydi keske

Çevrimdışı mellfred

fikret ormana sportif anlamda başarısız diyene şaşarım ! eşit şartlarda yarışamadı hiç. geldiğinden bu yana borçlardan hacizlerden kafasını kaldıramadı, şimdi de kendi stadını yapan tek kulüp olarak borçlanıyoruz. fikret ormanın stadyum sonrası değerlendirilmesi kanaatindeyim.
hep hatırlatıyoruz gene yazayım, galatasaray statsız sezonunu 8. bitirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yağmurlu hava hele hele olimpiyatta hiç işimize yaramıyor.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Yağmurlu hava hele hele olimpiyatta hiç işimize yaramıyor.

bildiğin bataklıkta oynucaz yarın iskenderbey maçı öncesi başakşehir takımıyla takım yorulcak Allah korusun sakatlık filan olmasın bari.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

basaksehir maçı bence cok rahat geçicek kapanan takımlara karşı rahat kazanırım benim düşüncem.