Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7265035 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Konuştuğu insanın aklını küçümseyen yorumlarınızı düzeltin, ırkçılık kötüdür de genelleme yapmayın hiçbir ırk komple kötü veya komple iyi değildir.
Biz de arap liginden üstte görüyoruz kendimizi ve onları çöp yuvası olarak görüyoruz. Almanlarda liglerinin kalitesine göre bize laf atmışlar aslında geçmişte bir çok örneğine bakarsak haklılar ama verdikleri örnekler doğru değil.
Persie, Gomez vb oyuncular italya ingiltere, almanya her ligde kendilerine takım bulabilir. Ancak biz o ligde düştükleri fiyattan çok daha üstünü verdiğimiz için bizi tercih ettiler, yoksa persie bugün üst liglerde oynayamayacağı için gelmedi onun için orada o parayı vermezlerdi bu yüzden geldi. Gomez de buraya arka planda kalmak için değil Alman milli takımına dönmek için geldi maddi olarak biz anlaşabildiğimiz için bizi seçti yoksa orada alıcısı yoktu diyemeyiz.

Çevrimiçi Necmi

anlatmak istediğim buydu.

yazdıklarım biraz sert kaçmışsa herkesten özür dilerim.
yok bencede bild in yazısı aşağılama izleri taşıyan ırkçı bir yazıydı.
bunun savunulacak doğrudur denecek bir yanı yok aynı yazı farklı bir türde
kaleme alınabilirdi. Bir kültürün başka bir kültüre ırkçı bakış açısının izlerini taşıyor
Almanyada yaşayan türkler belkide bu tip yazıları kanıksadıkları için onlara bu şekilde
gelmiyor olabilir ama ben burdan bakınca bayağıda ırkçı gördüm ne yani bunu böyle
dememiz için işin sonunu kahrolsun türkler diye bitirmelerinimi bekleyelim.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bild'in yazısını ırkçılık yapmaktan ziyade tiye almak olarak görüyorum . Ayrıca döner konusunda iyi bir gözlemci oldukları da aşikar. Tiye almadan daha kibar dille durumu anlatsalar bu sefer biz yazıyı ciddiye alıp okumazdık .
Algılar, ön yargılar bir günde oluşmaz . Süreç gerektirir bunların oluşması . Türk futbolunda uzun süreden beri problemler mevcut , bunları görmezden geliyor isek ve ancak yabancılar bunu alaycı bir üslupla dile getirdiğinde bu problemler aklımıza geliyorsa derim ki önce bir kendi özeleştirimizi yapalım .
Gomez konusuna dönecek olursak kendisinden maksimum fayda sağlamak istiyorsak yüzü kaleye dönükken önüne daha çok top atılmalı. Merkez orta sahadan dikine paslar , yandan ortalar gibi organizasyonlar üzerine takım daha çok çalışmalı. Takımın dikine hızlı oynaması süratte devamlılığı , bitiriciliği  olan Gomez için ayrıca bir avantaj olacaktır Beşiktaş'a karşı açılıp, defansif olarak daha fazla risk alacak takımlara karşı.  Fizik olarak yeterli seviyeye geldiğinde sırtı dönük olarak da iyi işler yapacaktır.

Çevrimiçi Necmi

Konuştuğu insanın aklını küçümseyen yorumlarınızı düzeltin, ırkçılık kötüdür de genelleme yapmayın hiçbir ırk komple kötü veya komple iyi değildir.
Biz de arap liginden üstte görüyoruz kendimizi ve onları çöp yuvası olarak görüyoruz. Almanlarda liglerinin kalitesine göre bize laf atmışlar aslında geçmişte bir çok örneğine bakarsak haklılar ama verdikleri örnekler doğru değil.
Persie, Gomez vb oyuncular italya ingiltere, almanya her ligde kendilerine takım bulabilir. Ancak biz o ligde düştükleri fiyattan çok daha üstünü verdiğimiz için bizi tercih ettiler, yoksa persie bugün üst liglerde oynayamayacağı için gelmedi onun için orada o parayı vermezlerdi bu yüzden geldi. Gomez de buraya arka planda kalmak için değil Alman milli takımına dönmek için geldi maddi olarak biz anlaşabildiğimiz için bizi seçti yoksa orada alıcısı yoktu diyemeyiz.
hayır katılmıyorum o haberde bir genelleme var o haberin doğru olabilmesi için avrupada takım bulamayan her
30 üstü oyuncunun Türkiyede bir takıma kolayca gelebilmesi gerekir. Ama durum bu değil biz sadece ismi marka olmuş oyuncuyu
yüksek para vererek getiriyoruz ama marka olmayan ve ligimizde alınan 30 yaş üstü oyuncu varmı genelde orta seviye oyuncuları olgunlu seviyesi olan 26-27 yaşlarında getiririz
bu güne kadarda böyle yapmak zorundaydık yabancı sınırı vardı risk alınamıyordu değerlendirme ülke şartlarına göre yapılır
bu şartları göze almadan yapılan değerlendirme haksızlıktır. bunu alaycı üslupla yaparsan ve ülkeye genellersen ırkçılıktır.
çünkü burda haberin amacı Türkiyeyi aşağılamak. Genç oyunculara bir nevi gitmeyin demek.

hayır katılmıyorum o haberde bir genelleme var o haberin doğru olabilmesi için avrupada takım bulamayan her
30 üstü oyuncunun Türkiyede bir takıma kolayca gelebilmesi gerekir. Ama durum bu değil biz sadece ismi marka olmuş oyuncuyu
yüksek para vererek getiriyoruz ama marka olmayan ve ligimizde alınan 30 yaş üstü oyuncu varmı genelde orta seviye oyuncuları olgunlu seviyesi olan 26-27 yaşlarında getiririz
bu güne kadarda böyle yapmak zorundaydık yabancı sınırı vardı risk alınamıyordu değerlendirme ülke şartlarına göre yapılır
bu şartları göze almadan yapılan değerlendirme haksızlıktır. bunu alaycı üslupla yaparsan ve ülkeye genellersen ırkçılıktır.
çünkü burda haberin amacı Türkiyeyi aşağılamak. Genç oyunculara bir nevi gitmeyin demek.

Şunu söyliyim yoruma tarafsız baktığımda ırkçılık olarak algılamadım çünkü gazetenin adına ve hangi ülke olduğa bakmadım. Bu alman bild gazetesi değil de isviçrenin bir gazetesi olsaydı yine ırkçılık olduğunu düşünmemiş olurdum. Ancak almanların bunu inceden ırkçılık yaparak söylediğini sezebilenler olmuş muhtemelen geçmişteki birikimlerinden dolayı onlarda böyle bir potansiyel görmüşlerdir. Bu arkadaşların yorumlarını görünce yeni yeni ırkçılık varmış heralde diye düşünmeye başladım. Yani bir alay etme var ama bunu bizim katar ligini gördüğümüz bakış açısıyla yapmışlar diye düşündüm. Belki de abi senin de bahsettiğin gibi Türkiye liginin maaş yükseliği ve yabancı kontenjanındaki serbestliği kendilerine bir tehlike olarak gördükleri için alttan alttan gençlerine bunu yedirmeye çalışıyorlardır. Bilemiyorum belki de dışardan bakıldığında tr liginin geçmiş imajından ötürü 30 yaşına gelip burada harikalar yaratan çok fazla futbolcu olmadığı için bunları da yarış dışında kalmışların ligi olarak görüyorlardır. Art niyet olmaya dabilir.

Çevrimiçi Necmi

Bild'in yazısını ırkçılık yapmaktan ziyade tiye almak olarak görüyorum . Ayrıca döner konusunda iyi bir gözlemci oldukları da aşikar. Tiye almadan daha kibar dille durumu anlatsalar bu sefer biz yazıyı ciddiye alıp okumazdık .
Algılar, ön yargılar bir günde oluşmaz . Süreç gerektirir bunların oluşması . Türk futbolunda uzun süreden beri problemler mevcut , bunları görmezden geliyor isek ve ancak yabancılar bunu alaycı bir üslupla dile getirdiğinde bu problemler aklımıza geliyorsa derim ki önce bir kendi özeleştirimizi yapalım .
Gomez konusuna dönecek olursak kendisinden maksimum fayda sağlamak istiyorsak yüzü kaleye dönükken önüne daha çok top atılmalı. Merkez orta sahadan dikine paslar , yandan ortalar gibi organizasyonlar üzerine takım daha çok çalışmalı. Takımın dikine hızlı oynaması süratte devamlılığı , bitiriciliği  olan Gomez için ayrıca bir avantaj olacaktır Beşiktaş'a karşı açılıp, defansif olarak daha fazla risk alacak takımlara karşı.  Fizik olarak yeterli seviyeye geldiğinde sırtı dönük olarak da iyi işler yapacaktır.
Türkiyede her sene ortalama 40-50 yabancı oyuncu alınıyor şimdi bunların kaçı 30 yaş üstü adam gomezi eleştiriyor ama biz onla
pazarlığa başladığımızda 29 yaşındaydı şimdi kalkıpta bunun adını verirsen art niyet vardır. Podolskide yeni 30 una girdi
şimdi baktım süperlig kardolarına bence yabancı oyuncu yaş ortalaması 27-28 gibidir. buda Bild in hiç bir araştırma yapmadan
art niyetli bir yazı yazdığını gösteriyor fenerin RVP dışında yabancılarınının yaşlarına baktım 30 u geçen oyuncu genç alınmış ama kendi elindeyken
yaşı artmış  keza gs de öyle ts de öyle 30 geçmiş alınan her oyuncuda alınabilir değerde oyuncular yani her avrupa takımıda alır.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

anlatmak istediğim buydu.

yazdıklarım biraz sert kaçmışsa herkesten özür dilerim.
Senin şu ırkçılık konusu sanırım Almanların yine Rusların bulunduğu otellere gitmemesi ile alakalıydı. Bu konuda haklısın Rusların yoğun bulunduğu otellere ben de gitmem . Irkçılıktan değil elbette. Bu adamlar küfelik olana kadar sünger gibi içip sonra doğal olarak sapıtıyorlar. Ayrıca bayan mevzularına giden Türklerde işin tuzu biberi oluyor.
Ama diğer konuda yani Almanların fazla içki içtiklerini, rahatsız edici hareketlerde bulunduklarını hiç görmedim ben . He bunlar efendiliklerinden olmayabilir zira Türkiye'de Türklere bulaşılmaz bunu biliyorlardır. Yanlış anlaşılmasın Ruslar içkili değilken gayet iyiler ama içkide sınırları yok .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Şunu söyliyim yoruma tarafsız baktığımda ırkçılık olarak algılamadım çünkü gazetenin adına ve hangi ülke olduğa bakmadım. Bu alman bild gazetesi değil de isviçrenin bir gazetesi olsaydı yine ırkçılık olduğunu düşünmemiş olurdum. Ancak almanların bunu inceden ırkçılık yaparak söylediğini sezebilenler olmuş muhtemelen geçmişteki birikimlerinden dolayı onlarda böyle bir potansiyel görmüşlerdir. Bu arkadaşların yorumlarını görünce yeni yeni ırkçılık varmış heralde diye düşünmeye başladım. Yani bir alay etme var ama bunu bizim katar ligini gördüğümüz bakış açısıyla yapmışlar diye düşündüm. Belki de abi senin de bahsettiğin gibi Türkiye liginin maaş yükseliği ve yabancı kontenjanındaki serbestliği kendilerine bir tehlike olarak gördükleri için alttan alttan gençlerine bunu yedirmeye çalışıyorlardır. Bilemiyorum belki de dışardan bakıldığında tr liginin geçmiş imajından ötürü 30 yaşına gelip burada harikalar yaratan çok fazla futbolcu olmadığı için bunları da yarış dışında kalmışların ligi olarak görüyorlardır. Art niyet olmaya dabilir.
ingilizler bizden fazla para veriyorlar git bak onlardada 30 u geçmiş oyuncu bizdekinden az değildir italya ligide öyle bence
ronaldo 30 yaşında kaç para alıyor Bayern kadrosunda bizim takımların kadrosundan daha yaşlı oyuncular var onların ribery e robbene verdiği
parayı biz verirmiyiz sence şimdi tekrar inceledim bizimde bu konudaki politikamız avrupanın kalbur üstü takımlarıyla aynı yani burda bizi
hedef göstermesi hiçte iyi niyetli bir bakış açısı değil bizdeki ortalama neyse onlardakide o ama kendisini görmeyip seni aşağılamaya çalışırsa
bunun adına ırkçılık denir. italya bizdende beter bu konuda

Çevrimdışı aa1903

Senin şu ırkçılık konusu sanırım Almanların yine Rusların bulunduğu otellere gitmemesi ile alakalıydı. Bu konuda haklısın Rusların yoğun bulunduğu otellere ben de gitmem . Irkçılıktan değil elbette. Bu adamlar küfelik olana kadar sünger gibi içip sonra doğal olarak sapıtıyorlar. Ayrıca bayan mevzularına giden Türklerde işin tuzu biberi oluyor.
Ama diğer konuda yani Almanların fazla içki içtiklerini, rahatsız edici hareketlerde bulunduklarını hiç görmedim ben . He bunlar efendiliklerinden olmayabilir zira Türkiye'de Türklere bulaşılmaz bunu biliyorlardır. Yanlış anlaşılmasın Ruslar içkili değilken gayet iyiler ama içkide sınırları yok .

abi almanların rusları sevmeme nedenleri genel olarak tarihte yaşanmış olaylardır. büyük bir kısmı ruslara hala kin duyuyor. benim gördüğüm almanlar ve ruslarla seninkiler tamamen yer değiştirmiş gibi :D

ayrıca ben biraz fazla sinirlenip kendimi iyi ifade edemedim. bazı yorumlarım da aşırıya kaçtı. ruslar mesela içince dağıtabiliyor (çoğu kimseye zarar vermez) ama almanlar'ın bazıları işi çirkinleştiriyor. içlerinde türkleri aşağılık gören ve türklerden nefret eden bir kesim var. bu gazetedeki yazıda da ince ince bunun izlerini gördüm.

böyle büyük gazeteler yazdıkları şeylerde daha dikkatli olmalılar. bizim basında zamanında atılan "çek bir letonya" manşeti ne kadar rezilse, bu yazılanlar da o kadar rezil diye düşünüyorum. ben milliyetçi birisi değilim. derdim tümden almanlarla da değil. benim derdim ırkçı, kibirli varlıklarla ve almanların içinde bunlardan çok var.

ingilizler bizden fazla para veriyorlar git bak onlardada 30 u geçmiş oyuncu bizdekinden az değildir italya ligide öyle bence
ronaldo 30 yaşında kaç para alıyor Bayern kadrosunda bizim takımların kadrosundan daha yaşlı oyuncular var onların ribery e robbene verdiği
parayı biz verirmiyiz sence şimdi tekrar inceledim bizimde bu konudaki politikamız avrupanın kalbur üstü takımlarıyla aynı yani burda bizi
hedef göstermesi hiçte iyi niyetli bir bakış açısı değil bizdeki ortalama neyse onlardakide o ama kendisini görmeyip seni aşağılamaya çalışırsa
bunun adına ırkçılık denir. italya bizdende beter bu konuda

Abi benim yazıdan anladığım yaş kıyaslaması değil performans kıyaslaması yapılmış. Performansı artık o lige yetmeyen, orada tutunmayı başaramayan topçular türkiyeye düşüyor demişler. 30 yaşındaki iyi topçular kalıyor ama artık kötü olanlar gönderiliyor diye düşünürsek yaş konusundaki örneklerle o gazetenin yazısına karşıt argüman olmaz sanki. Performans örneği lazım mesela hagi 20 sene öncesinden belki örnek olur. Bitti diye gelip burada iş yapan adam lazım örnek olarak. Belki carew ve anelka olabilir. Mesela gomezin tekrar milli takımına dönmesi çok güzel kapak olurdu.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Türkiyede her sene ortalama 40-50 yabancı oyuncu alınıyor şimdi bunların kaçı 30 yaş üstü adam gomezi eleştiriyor ama biz onla
pazarlığa başladığımızda 29 yaşındaydı şimdi kalkıpta bunun adını verirsen art niyet vardır. Podolskide yeni 30 una girdi
şimdi baktım süperlig kardolarına bence yabancı oyuncu yaş ortalaması 27-28 gibidir. buda Bild in hiç bir araştırma yapmadan
art niyetli bir yazı yazdığını gösteriyor fenerin RVP dışında yabancılarınının yaşlarına baktım 30 u geçen oyuncu genç alınmış ama kendi elindeyken
yaşı artmış  keza gs de öyle ts de öyle 30 geçmiş alınan her oyuncuda alınabilir değerde oyuncular yani her avrupa takımıda alır.
Türkiye'de genel olarak oyunculara ödenen bedeller yüksek . Büyük isimleri de Avrupa'da piyasaları düşmeye başladıktan sonra yüksek meblağlarla alabiliyoruz. Direk yaşları nedeniyle değil performanslarının düşüp , piyasalarını kaybetmeleri nedeniyle(Nani, Schneider,Quaresma ,Grosskreut gibi). Burada sorun sadece Türk futbolunun değil Türkiye'nin genel olarak kötü yönetilmesi.
Bir de gazetedeki yazı örneğin 'Türkler bugüne kadar futbolu kötü yönettiler .Bundan sonra da kötü yönetecekler çünkü beceriksizler' şeklinde olsaydı bu yazı o zaman olay tiye almaktan çıkar , aşağılama , hor görme, ırkçılığa girerdi. Türkler hep böyledir tarzında bir haber yapılmamış. Şu anki durumdan bahsedilmiş.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2015, 18:57:32 Onur Küçük ]

Çevrimdışı aa1903

bu arada bir şey daha söyleyeyim. son yıllarda rusların en fakirleri türkiye'ye geliyor. şimdikiler tabii biraz daha sorunlu. almanlar mesela antalya-kemer civarındaki otellere gelmemeyi bırakalı çok oldu ki o zamanlar rus zenginleri falan gelirdi oralara. oradaki otellerde de türk müşteri az olurdu zaten. yani türklerle bir ilgisi yok gelmemelerinin. şimdi gittikleri yerlerde türkler daha fazla.

Çevrimiçi Necmi

bir kez o hataya düştüm bir daha rusların gittiği otele gitmem kesinlikle bunun alkollede bir alakası yok
çevrelerine karşı son derece rahatsız ediciler. çok gürültücü kültürleri bizle çok ters ondan öteye otelde boş şezlong
bulamazsın geceden gider havlularla tutarlar sıraları hiç bitmez yemek alamazsın içki alamazsın bir çok ülke
halkları arasında kültürden dolayı farklılıklar oluyor sana normal olan bir başka kültüre olmuyor bu ırkçılık değil
ama ülke politikası ve basın tavrı bir ülkeyi hedeflediğinde ırkçılıktır bunu halkın yaşam tarzıyla anlatamazsın.
yani sokakta alman açık ırkçılıkta yapsa almanlar ırkçı denemez ama basın yaparsa denir

abi almanların rusları sevmeme nedenleri genel olarak tarihte yaşanmış olaylardır. büyük bir kısmı ruslara hala kin duyuyor. benim gördüğüm almanlar ve ruslarla seninkiler tamamen yer değiştirmiş gibi :D

ayrıca ben biraz fazla sinirlenip kendimi iyi ifade edemedim. bazı yorumlarım da aşırıya kaçtı. ruslar mesela içince dağıtabiliyor (çoğu kimseye zarar vermez) ama almanlar'ın bazıları işi çirkinleştiriyor. içlerinde türkleri aşağılık gören ve türklerden nefret eden bir kesim var. bu gazetedeki yazıda da ince ince bunun izlerini gördüm.

böyle büyük gazeteler yazdıkları şeylerde daha dikkatli olmalılar. bizim basında zamanında atılan "çek bir letonya" manşeti ne kadar rezilse, bu yazılanlar da o kadar rezil diye düşünüyorum. ben milliyetçi birisi değilim. derdim tümden almanlarla da değil. benim derdim ırkçı, kibirli varlıklarla ve almanların içinde bunlardan çok var.

çek bir letonya kısmına güldüm niye böyle yaptım anlamadım, bende gizli ırkçılık var sanırım :D

Çevrimiçi Necmi

tarihde yaşanmışlıklara bakarsak rusların almanları sevmemesi lazım :)
dediğin gibi ruslar küstah olmaz ama son dönemlerde ruslardada ırkçılık çok artmaya başladı

Çevrimdışı aa1903

dediğin gibi ruslar küstah olmaz ama son dönemlerde ruslardada ırkçılık çok artmaya başladı

öyle abi, benim de kafama takılıyor o konu. ruslar almanları pek iplemiyorlar ama gördüğüm kadarıyla. :D

bir de yaptığın yoruma katılıyorum, ruslar fazla gürültücü ama adamların doğal hali öyle. :D tepeden bakan tavırları yok, ben seviyorum rusları. :evillol:

antalya'da otellerin her şey dahil sisteme geçmesi müşteri kalitesini çok düşürdü tabii onun da etkisi var.

o kadar rus-alman muhabbeti yaptık ya şu dzagoev keşke bizim olsaydı. :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sırf Doğu Almanya nedeniye inanılmaz tazminat aldı Ruslar diye biliyorum. Ruslar Türkiye'ye tam bir devlet - fabrika organizasyonu ile her şey dahil otellere geliyorlar. Yani buraya gelirken uçakları , otelleri ayarlanmış oluyor ve esnafa bırakktıkları döviz sıfır. Her şey dahil otelde kalıp ekstradan 5 kuruş harcamıyorlar. Ben her şey dahil otele gidince 1 hafta bardan çıkmam ama bunlar başka bir şey  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Şenol Güneş:
"Bugün antrenman öncesinde şehitlerimiz için bir saygı duruşu yaptık. Acımız çok büyük. Uzun süredir devam eden terör olayları dün doruk noktasına çıktı. Evlatlarımızı kaybettik. Onlara Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. İnsanların ölmediği, ırk, dil, din ayrımının olmadığı, mutluluk dolu bir Türkiye istiyoruz. Bizim kimseyle bir derdimiz yok ama maalesef ülkemizde gerginlik giderek artmakta. Dünya kötü bir noktaya doğru gidiyor. Bu terör ortamını ortadan kaldırmak için tüm yöneticilere görev düşüyor. Biz birey olarak her evladımızın acısını yaşıyoruz, çocuklarımızın ölmesini istemiyoruz. Bizlere düşen bir görev varsa üstümüze düşen neyse yapmaya çalışırız. Kuralların oturduğu, düzenli bir dünyada yaşamamız gerekiyor. İstenen hak mıdır, hukuk mudur, toprak mıdır, bunların belirlenmesi gerekiyor. Hepimiz bu ülkenin evladıyız, hepimizin başı sağolsun. Tüm Türkiye’nin ayağa kalktığı, isyan ettiği bir dönem yaşıyoruz. İnşallah her şey bir an önce düzelir."
bjk.com.tr

Çevrimdışı adil arif

Irkçılığı çözdük yarın da ucuz iş gücü, çağdaş kölelik sorununa el atalım bu forumda ☺

Çevrimdışı adil arif

Ben Şenol Güneş i seviyorum ya

Çevrimiçi Necmi

Irkçılığı çözdük yarın da ucuz iş gücü, çağdaş kölelik sorununa el atalım bu forumda ☺
:)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İşin içinde Gomez'e , kendi insanına , vatandaşına çöp diyen bir gazete varsa nasıl ırkçılıktan bahsedebiliriz
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı aa1903

İşin içinde Gomez'e , kendi insanına , vatandaşına çöp diyen bir gazete varsa nasıl ırkçılıktan bahsedebiliriz

ırkçılar kendi insanlarının hepsini sevecek diye bir şey yok ki abi. zaten eğer bunlar ırkçıysa gomez'i sevmemeleri normaldir. o "mükemmel bir profesyonel döner" ifadesini belki ırkçılık olsun diye kullanmamışlardır ama pek iyi niyetlerle de kullanmadıkları açık.

Çevrimdışı 38life

Asist: Quaresma
Gol: Miquel Veloso

Arnavutluk 0 - 1 Portekiz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Eylül 2015, 23:56:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Asist: Quaresma
Gol: Miquel Veloso

Arnavutluk 0 - 1 Portekiz

Bizim de Quaresma'yı kullanma şeklimiz bu olmalı.

65'ten sonra oyuna girsin ya kilidi açsın, ya farkı. İlk 11 çıkmamalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli