Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7265024 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Bild am Sonntag Gazetesi, Türkiye Süper Ligi'ni Avrupa'nın organik çöp bidonuna benzetti. Avrupa'nın her atığını Türkiye Süper Ligi'nin aldığı yorumu yapıldı.

Türk Süper Ligi Avrupa futbolunun bir nevi organik çöp bidonuna dönüştü. Atılması gereken her şey oraya gidiyor. Podolski, van Persie, Gomez (yaşlılar hatırlayacaktır, onun bir zamanlar Alman milli olduğunu). Manchester'i profesyonel futbolun pişirildiği kızgın ocak levhası olarak alacak olursak, çalışma tahtasından düşen her şey İstanbul'a iniyor. Mükemmel bir profesyonel döner.

Adamlar derine saplamış. Gerçekler acıdır.
Gerçeklerle kıskançlık arası mı desem bilemedim. Kıskançlık biraz garip bir ifade oldu ama.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı aa1903

Gerçeklerle kıskançlık arası mı desem bilemedim. Kıskançlık biraz garip bir ifade oldu ama.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kıskanacakları bir şeyimiz pek yok ne yazık ki.  almanların bir kısmı türkleri insan yerine koymaz. otellerde falan görenler bilir, bazıları inanılmaz görgüsüzdür. hayvan gibi bağırarak konuşurlar. havuzda, denizde salak salak şeyler yapar bunlar. niye? çünkü türkiye onlar için çok aşağı bir yerdir ve kendileri bizden çok üstün oldukları için istediklerini yapabilirler. bu ırkçı heriflerin yaptığı öyle şeyler gördüm ki buraya yazamam.

şimdi biz bunlara, yemek kültürü bira içmek ve tavuk kemirmekten ibaret olan, lokantalarının önünden geçerken insanın midesinin kalktığı, hitler gibi bir yaratığın yetiştiği, eğlence anlayışı olmayan soğuk ülke desek düşmanlık olur değil mi? o zaman bunlar da bizle ilgili öyle "mükemmel döner", "çöp bidonu" gibi düşmanca laflar edemezler. biz kendi kendimize diyebiliriz, diğerleri diyemez.

Çevrimiçi Necmi

Bild am Sonntag Gazetesi, Türkiye Süper Ligi'ni Avrupa'nın organik çöp bidonuna benzetti. Avrupa'nın her atığını Türkiye Süper Ligi'nin aldığı yorumu yapıldı.

Türk Süper Ligi Avrupa futbolunun bir nevi organik çöp bidonuna dönüştü. Atılması gereken her şey oraya gidiyor. Podolski, van Persie, Gomez (yaşlılar hatırlayacaktır, onun bir zamanlar Alman milli olduğunu). Manchester'i profesyonel futbolun pişirildiği kızgın ocak levhası olarak alacak olursak, çalışma tahtasından düşen her şey İstanbul'a iniyor. Mükemmel bir profesyonel döner.

Adamlar derine saplamış. Gerçekler acıdır.

ne gerçeği  @Çağrı bunu bari sen söyleme tamam yaşları var ama bir gomez 30 yaşında
peki avrupa liglerini tara bakalım 30 yaş üstü kaç oyuncu var onlar oynatırken çöplük olmuyorda bizmi oynatırken çöplük oluyor
tamam o zaman buna doğru diyebilmek için liglerin yaş ortalamasına bakmak gerekiyor.
adamlar art niyetli bir kara propaganda yapıyorlar bari he doğru söylüyorlar deyipte
algı yanılması yapmayalım onların takımında 30 yaş üstü oyuncu yokmu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Eylül 2015, 13:54:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ne gerçeği  @Çağrı bunu bari sen söyleme tamam yaşları var ama bir gomez 30 yaşında
peki avrupa liglerini tara bakalım 30 yaş üstü kaç oyuncu var onlar oynatırken çöplük olmuyorda bizmi oynatırken çöplük oluyor
tamam o zaman buna doğru diyebilmek için liglerin yaş ortalamasına bakmak gerekiyor.
adamlar art niyetli bir kara propaganda yapıyorlar bari he doğru söylüyorlar deyipte

@Necmi abi ben adamların yazdığı oyuncular için demedim bunu. Gomez Persie çöp filan değil zaten Podolski belki..

Ama genel anlamda doğru bu ifade öğütücü görevi görüyoruz son 10 yıldır Avrupa'ya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat_

kıskanacakları bir şeyimiz pek yok ne yazık ki.  almanların bir kısmı türkleri insan yerine koymaz. otellerde falan görenler bilir, bazıları inanılmaz görgüsüzdür. hayvan gibi bağırarak konuşurlar. havuzda, denizde salak salak şeyler yapar bunlar. niye? çünkü türkiye onlar için çok aşağı bir yerdir ve kendileri bizden çok üstün oldukları için istediklerini yapabilirler. bu ırkçı heriflerin yaptığı öyle şeyler gördüm ki buraya yazamam.

şimdi biz bunlara, yemek kültürü bira içmek ve tavuk kemirmekten ibaret olan, lokantalarının önünden geçerken insanın midesinin kalktığı, hitler gibi bir yaratığın yetiştiği, eğlence anlayışı olmayan soğuk ülke desek düşmanlık olur değil mi? o zaman bunlar da bizle ilgili öyle "mükemmel döner", "çöp bidonu" gibi düşmanca laflar edemezler. biz kendi kendimize diyebiliriz, diğerleri diyemez.
pardon ama almanlarla ilgili bu kaniya gittigin oteldenmi vardin  cagrinin verdigi bu haberle senin yorum ne alaka turkler cokmu kibar cokmu sessiz konusurlar deniz kenarlarinda milleti top oynayark veya suda deve guresleri yaparak rahatsiz eden biz turkler deyilmiyiz   bide kulturleri bira falan demissin turkiye 4×4luk bir ulke kimse bira icmez raki icmez cok iyi musluman bir ulkeyiz ama adamlari elestirebiliyoruz  ben burda kendini ole ustte goren cok alman gormedim ama trde  cok gordum insanlari tanimadan onlara karsi dusmanca yazilar yazma bence verdikleri haberde yanlis olan ne yalanmi neden bu kadar zoruna gittide futbol uzerinden deyilde adamlarin kisilukleri yasayislari uzerinden vurmaya calisiyorsun kusura bakmayin arkadaslar belki yanlis anlasilmis olabilirim ama kendi ulkemize bakmadan baskalarinda kusur arandigi zaman bende kendini tutamiyorum bole

Çevrimdışı murat_

necmi abi haberi anlamak istedigin gibi anlamissin bence adamlar ornek olarak o 3 oyuncuyu vermis katardan once son durak biz deyilmiyiz adamlar 30 yad ustu oyunculara bizim verdigimiz gibi ucuk maaslar primler villalar arabalar veriyorlarmi adamlarda 30 yas ustu aliyor olabilir bizim gibi yillik 4 5 milyon garanti paralar vermiyolar ortada bi gercek var adamlarda haber yapmis hadi bizde onlarin olan gercekleri uzerinden elestirelim futbollari ile ilgili elestirebilecegimiz ne bulacaz acaba

Çevrimdışı talha

Yahu Gomez ve Van Persie bile o seviyede kusura bakmayın çöp olmasalar bile artık Avrupa temposunu kaldırmadağı ve maaş yükünden dolayı tercih ediyorlar

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

pardon ama almanlarla ilgili bu kaniya gittigin oteldenmi vardin  cagrinin verdigi bu haberle senin yorum ne alaka turkler cokmu kibar cokmu sessiz konusurlar deniz kenarlarinda milleti top oynayark veya suda deve guresleri yaparak rahatsiz eden biz turkler deyilmiyiz   bide kulturleri bira falan demissin turkiye 4×4luk bir ulke kimse bira icmez raki icmez cok iyi musluman bir ulkeyiz ama adamlari elestirebiliyoruz  ben burda kendini ole ustte goren cok alman gormedim ama trde  cok gordum insanlari tanimadan onlara karsi dusmanca yazilar yazma bence verdikleri haberde yanlis olan ne yalanmi neden bu kadar zoruna gittide futbol uzerinden deyilde adamlarin kisilukleri yasayislari uzerinden vurmaya calisiyorsun kusura bakmayin arkadaslar belki yanlis anlasilmis olabilirim ama kendi ulkemize bakmadan baskalarinda kusur arandigi zaman bende kendini tutamiyorum bole
Bencede çok sığ bir yorum olmuş. Tanıdığı bir iki kişiden tüm toplumu yargılamak adil değil. Yıllardır Almanlarla iş yapan ve dostluk seviyesinde ilişkiler kurmuş birisi olarak arkadaşın görüşüne ben de katılmıyorum. Önce bi dönüp kendimize bakalım medeniyet olarak hangi noktaya gelmişiz, sonra diğer insanları ve ülkeleri yargılayalım. Herkesi düşman olarak görmek saçma, bir yorumu görünce hemen saldırıya geçiyoruz. Empati yapmaktan yoksunuz maalesef.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı aa1903

öncelikle almanya'da yaşadığın için sanırım türkçen pek iyi değil. antalya'da yaşadım, dayım turizm sektöründeydi ve 4-5 sene önceye kadar her yazım otellerde geçti. çok sayıda alman gördüm, alman sevgilim de oldu.

ben kendim haftada 3-4 gün içki içerim. biraya da bayılırım. sanırım türkçen iyi olmadığı için yazdığımı pek anlamamışsın. ben diyorum ki "mükemmel döner" "çöp bidonu" gibi ifadeler aşağılayıcı ve düşmancadır. ben almanlara yemek kültürü bira içmek ve tavuk kemirmek olan millet gibi aşağılayıcı ifadeler kullansam iyi mi olur dedim.

türkler kibar değildir. ama türkler yaptıkları "hayvanlıkları" karşılarındaki milleti aşağı gördükleri için yapmazlar. mesela ben türklerin tatile gittikleri ülkenin insanını aşağı gördüklerini duymadım, mesela türkler otelin bahçesine çoluk çocuğun önünde işemezler.

yahu bu adamların içinde ruslar geliyor diye antalya'ya gelmemeye başlamış ırkçı kafalar var. kaldı ki rusların bunlara bulaşmışlığını hiç görmedim bu güne kadar. hatta o alkolik diye bildiğiniz rusların çoğu, adam gibi içkisini içer, karşısındaki insana da insan gibi davranır, bunlar gibi kibirli değil. türkçen pek iyi olmadığı için yine yanlış anlayıp cevap verme diye söylüyorum. almanların iş ahlakına hayranım, içlerinde mükemmel insanlar da var. ama bazıları türkiye'ye geldiklerinde kibirlerinden geçilmiyor.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben yıllardan beri Almanların yoğun olduğu otellere giderim. Bu dediklerinin hiç birini görmedim bilakis bu dediklerini biz yapıyoruz. Bizden başka Rus turistler bu dediklerinin çok fazlasını yaparlar. Almanlar sanılanın aksine ne fazla içerler, ne fazla havuza ya da denize girerler. Onlar ellerinde hafif içkilerle şezlonglarında kitap okuyup güneşlenmeyi tercih ederler. Animasyonlarda dahi biz gürültü çıkarırken onlar daha sessizdir. Hele çocuklarının yaramazlığını asla göremezsiniz.
Neyse bu kadar Alman övmek yeter  :) Ben yazıyı dün hürriyette okurken paylaşacaktım ama boş haber olduğu için gerek görmedim. Löw dahi Gomez için iyi referanslar verirken o gazete açıkçası halt etmiş. Her ülke kendi futbolcusunun olgunluk çağında kendi ülkesinde oynamasını ister. İşte onlar bunlardan mahrum kalıyorlar çünkü o olgun futbolcuların maaşlarını karşılayacak zihniyet yok onlarda. İngiltere futbolu ise bunlara cevap niteliğinde olmalı. Bakınız Drogba örneği. Ayrıca İngilizler kendi milli takımlarında oynayan futbolcularının yabancı ülkelerde oynamasını adeta ihanet olarak görürler. Hiç unutmam Mc Manaman Real'e transfer olduğunda İngiltere'de neredeyse hain ilan edilmişti.
Sonuç olarak Gomez Almanya'ya geri dönse çok rahat top oynar ama Gomez'e 3,5 milyon verecek bir Alman takımı bulamazsınız.
Sıkıntıları bundan bence
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı aa1903

zenciler birbirlerine nigger derler, diyebilirler. ama bir beyaz, zenciye bunu söylerse bu ırkçılık olur. bunu anlarsanız sorun kalmaz. benim sorunum, kullanınlan dilin eleştirel dilden uzak ve tamamen aşağılama üzerine kurulu olmasıydı.

Çevrimdışı Easthanbool

Biz 8 numara istiyorduk di mi ?

Edgar Davids , hala taş gibi , karın kasları bile var o kadar fit , hala gözlüklü :D alalım bu adamı ışte :D

Efsane...

Sevdiğim bir futbolcu
İyi ve genç olduğu dönemlerde gelmesini çok isterdim
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi ben adamların yazdığı oyuncular için demedim bunu. Gomez Persie çöp filan değil zaten Podolski belki..

Ama genel anlamda doğru bu ifade öğütücü görevi görüyoruz son 10 yıldır Avrupa'ya.
@Çağrı tamam ama senin buraya genç oyuncu getirememenden kaynaklanıyor
birde bu güne kadar yabancı kontenjanı bizi bu noktada çok vurdu sınırsız olur risk taşıyan oyuncuları
alırsın  ama kota varken otomatik isme yöneliyorsun bizim artık bundan sonra yapacağımız transferler
bu noktada önem kazanıyor birde genç ve potansiyeli olan oyuncular için ligimizin biraz daha üst seviyelere çıkması gerekiyor
yoksa genç ve potansiyeli olan oyuncuyu parada versen getiremiyorsun bu bir kısır döngü
aşmanın yolu biraz şans çokça doğru hamleler yapmadan geçiyor bunuda takım olarak yapamazsın
yıllardır milanın yaptığıda bu ama hiç kimse milanı avrupanın çöplüğü diye adlandırmıyor.
sen dememiş olabilirsin ama adamlar haberi bu şekilde yapıyor ve bu imajı yaratıyor elbette
bu noktada tepkimizi koyacağız ve eleştireceğiz bu gün çöp dediği gomez biraz gol atmaya
başlasın alman milli takım kadrosuna yazılırmı adamların forveti yok o nedenle yazı haksız bir yazı
biz kendimizi eleştirebiliriz ama kimse RVP türk takımında oynuyor diye çöp oldu diyemez hollanda milli takım oyuncusu
robben 31 yaşında
Ribery 32 yaşında
Alanso 33 yaşında
stark 34 yaşında
kimse kusura bakmasın önce kendi takımlarına o zaman çöpçü muamelesi yapsın
bu yazı art niyetlidir benim kabul edebileceğim bir şey değil
kalkıp 30 yaşındaki Gomezi isim olarak verip avrupanın çöplerini topluyorlar diyemez.

Çevrimiçi Necmi

necmi abi haberi anlamak istedigin gibi anlamissin bence adamlar ornek olarak o 3 oyuncuyu vermis katardan once son durak biz deyilmiyiz adamlar 30 yad ustu oyunculara bizim verdigimiz gibi ucuk maaslar primler villalar arabalar veriyorlarmi adamlarda 30 yas ustu aliyor olabilir bizim gibi yillik 4 5 milyon garanti paralar vermiyolar ortada bi gercek var adamlarda haber yapmis hadi bizde onlarin olan gercekleri uzerinden elestirelim futbollari ile ilgili elestirebilecegimiz ne bulacaz acaba
iyide iyi niyetmi bu bekara eş boşamak kolay bazı yorumlar o ülkenin gerçeklerine göre yapılır
şimdi bayern bir oyuncu istese sen iki katını versen alabilirmisin tamam eleştirirsin ama bunu kendine
bakarak yapamazsın ne zaman ligimiz üst seviyeye gelir işte o zaman bu dedikleri olursa eleştiri
hakkı doğar ama şimdi bir oyuncu yıldız katagorisindeyse 30 undan önce getiremiyoruzki

Çevrimdışı Hasan Tahsin

iyide iyi niyetmi bu bekara eş boşamak kolay bazı yorumlar o ülkenin gerçeklerine göre yapılır
şimdi bayern bir oyuncu istese sen iki katını versen alabilirmisin tamam eleştirirsin ama bunu kendine
bakarak yapamazsın ne zaman ligimiz üst seviyeye gelir işte o zaman bu dedikleri olursa eleştiri
hakkı doğar ama şimdi bir oyuncu yıldız katagorisindeyse 30 undan önce getiremiyoruzki

Bayern genç bir futbolcuyu bizim verdiğimizin yarısına alır ancak ama madalyonun diğer yüzüne gelince futbolda hala iş yapabilecek, gerekli başarıları tatmış , takımına katkı verebilecek ama son sözleşmesini yapacak olan bir futbolcuyu da bizim verdiğimizin yarısına Bayern alamaz  :) Gocuntuları bundan
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı murat_

öncelikle almanya'da yaşadığın için sanırım türkçen pek iyi değil. antalya'da yaşadım, dayım turizm sektöründeydi ve 4-5 sene önceye kadar her yazım otellerde geçti. çok sayıda alman gördüm, alman sevgilim de oldu.

ben kendim haftada 3-4 gün içki içerim. biraya da bayılırım. sanırım türkçen iyi olmadığı için yazdığımı pek anlamamışsın. ben diyorum ki "mükemmel döner" "çöp bidonu" gibi ifadeler aşağılayıcı ve düşmancadır. ben almanlara yemek kültürü bira içmek ve tavuk kemirmek olan millet gibi aşağılayıcı ifadeler kullansam iyi mi olur dedim.

türkler kibar değildir. ama türkler yaptıkları "hayvanlıkları" karşılarındaki milleti aşağı gördükleri için yapmazlar. mesela ben türklerin tatile gittikleri ülkenin insanını aşağı gördüklerini duymadım, mesela türkler otelin bahçesine çoluk çocuğun önünde işemezler.

yahu bu adamların içinde ruslar geliyor diye antalya'ya gelmemeye başlamış ırkçı kafalar var. kaldı ki rusların bunlara bulaşmışlığını hiç görmedim bu güne kadar. hatta o alkolik diye bildiğiniz rusların çoğu, adam gibi içkisini içer, karşısındaki insana da insan gibi davranır, bunlar gibi kibirli değil. türkçen pek iyi olmadığı için yine yanlış anlayıp cevap verme diye söylüyorum. almanların iş ahlakına hayranım, içlerinde mükemmel insanlar da var. ama bazıları türkiye'ye geldiklerinde kibirlerinden geçilmiyor.
turkcem gayet iyi rahat ol burda yasiyorum ama 4 sene oncesine kadar istanbulda yasiyordum dediklerinni gayette iyi anliyorum turkcen iyi deyil herhalde deyip duruyorsun karsinda salak yok turkcemde gayet iyi sen de antalyada yabancilarin arasinda kala kala turkceyi pek iyi qnlqmiyorsun herhalde cunku cagri nin paylastigi haber ile senin yorumun baya alakasizdi antalyada yabancilarin arasinda kalmissin bir sure turkceni biraz unutmussun herhalde  ben dort yildir burdayim sokakta iseyen alman gormedim ama trde yasadigim 23 yilda cok gordum kose baslarinda utanmadan iseyen insanlari burda toplum icinde sokak ortasinda agzinda balgami gezdirip acayip acayip seslerle tukurende gormedim ama trde cok gordum bole tuhaf ornek vermene bir anlam veremiyorum bide  bana mukemmel doner kismindaki asagilamayi aciklarmisin merak ettim ne demek oluyor o ..
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2015, 16:05:39 murat_ ]

Çevrimdışı aa1903

turkcem gayet iyi rahat ol burda yasiyorum ama 4 sene oncesine kadar istanbulda yasiyordum dediklerinni gayette iyi anliyorum turkcen iyi deyil herhalde deyip duruyorsun karsinda salak yok turkcemde gayet iyi sen de antalyada yabancilarin arasinda kala kala turkceyi pek iyi qnlqmiyorsun herhalde cunku cagri nin paylastigi haber ile senin yorumun baya alakasizdi antalyada yabancilarin arasinda kalmissin bir sure turkceni biraz unutmussun herhalde  ben dort yildir burdayim sokakta iseyen alman gormedim ama trde yasadiim 23 yilda cok gordum kose baslarinda utanmadan iseyen insanlari burda toplum icinde sokak ortasinda agzinda balgami gezdirip acayip acayip seslerle tukurende gormedim ama trde cok gordum bole tuhaf ornek vermene bir anlam veremiyorum bide  bana mukemmel doner kismindaki asagilamayi aciklarmisin merak ettim ne demek oluyor o ..

"değil" kelimesini doğru düzgün yazamamak gibi yazdığın yazıda bulunan hatalardan ve yaptığım yorumdan anlamsız anlamlar çıkarmandan dolayı türkçenin zayıf olduğunu düşündüm.

çağrı'nın paylaştığı haberle benim yazdıklarım oldukça alakalıydı. çünkü almanların içindeki belli bir kesim, kendi ülkelerinde türkler işçi olarak çalışmışlar diye kendilerini türklerin doğal patronu olarak görüyorlar. bu haberde buram buram bu zihniyetin kokusu alınıyor.

mesele türklerin ne kadar düzgün oldukları veya almanların görgüsüz olmaları değil. almanların bir kısmı kendi ülkelerindeki disiplinden kopup türkiye'ye gelince burada istediklerini yapabileceğini düşünüyor. yoksa ben de bizim millete bayılmıyorum.

ayrıca ben almanların yaptığı taşkınlıkların altında kibir yattığını ifade ediyorum, sen bu söylediğimi türkler de yapıyor diye çarpıtıyorsun.

ve son olarak türkiye'yi dönerden ibaret bir çöp bidonu olarak nitelendiren ifadeler nasıl aşağılama olmuyor anlayamadım!

kraldan çok kralcı, almandan çok almancı olmamak lazım.

Çevrimdışı Serdkar

Burada okudugum en sacma yorum...
Senin burdaki yorum Irkciligdan baska ne farki var...

Bild yazdigi haber belki agir olabilir ama gercekler yansidiryor..En son ne zaman iki Türk takimi Sampiyonlar Ligine katilmis..Bizim Oyunculari verdigimiz Maasi Almanyada bir iki Klüp verebilir.Altyapi sifir..Oyuncu yetismiyor diye herkes bagriyor ama yatirim yapan yok.. Enes Ünal gecenlerde NtvSporda Roportaj yapmis onu izlemek ve anlayabilmek lazim...

Çevrimdışı aa1903

Burada okudugum en sacma yorum...
Senin burdaki yorum Irkciligdan baska ne farki var...

Bild yazdigi haber belki agir olabilir ama gercekler yansidiryor..En son ne zaman iki Türk takimi Sampiyonlar Ligine katilmis..Bizim Oyunculari verdigimiz Maasi Almanyada bir iki Klüp verebilir.Altyapi sifir..Oyuncu yetismiyor diye herkes bagriyor ama yatirim yapan yok.. Enes Ünal gecenlerde NtvSporda Roportaj yapmis onu izlemek ve anlayabilmek lazim...

ya delirteceksiniz adamı! bak abi yaşın büyük ağır bir şey söylemek istemiyorum. git dava aç bana ırkçılık yapıyorum diye! almanların içindeki bir kesim türkleri kendilerinden aşağıda görür, bunu kendim bizzat yaşadım. yaşadıklarımı yazdım diye ırkçı mı oluyorum?  bana ne en son hangi 2 türk takımının en son şampiyonlar ligine katıldığından. adam senin ülkenle, pardon, senin ülken benim ülkemle kafa buluyor sorun yok, ben yaşadıklarımı anlatıyorum, ırkçılık! vay be!

bir de saçma yorummuş bilmem ne! senin yazdıklarını okurken senin adına utandım. "ırçılıg"

ırkçılığın dünya'yı yaktığı topraklardan bana ırkçı mırkçı diyemezsin. hadi bak işine.

Çevrimdışı talha

Konu niye böyle saçma gitti anlamadım.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serdkar

@aa1903
Almanyadaki Is dünyasi hakkinda fazla bilgi sahipi degilsin galiba..
Türklerin sirf Isci olarak göruldugu zamanlar eskiyi karisdigi..
Yeni gelen Nesil artik bürolarda ve üst Managment görev aliyor..Birkac insan ile yasadigin tecübe üzerine komplo bir toplum hakkinda konusuyorsun..
Diger yanda burda yasayan Türkleri kücük göruyorsun yapdigin yorumlarla
Tarihi biraz arastirir o zamanlar  Almanlarin yapdigi Soykirim Tek olmadigini göreceksin..
Cogu büyük Industriel Ülkesinde böyle bir Özgecmis var..
Bild gazetesin haberine gelince bizde harcanan Budgetler ortada ve yurtdisinda yasanan basarilar..

Çevrimdışı adil arif

Irkçılığın en kaba, en aşağılık haliyle, ince giydirmelerle yapılmış hali arasında bence rezillik açısından fark yok. "Mükemmel bir profesyonel döner" söylemi de en az, "en iyi ... ölü bir ... dır" söylemi kadar aşağılıkça. Çünkü küçük gören bir bakış açısı var.

Takımımda en gurur duyduğum şeylerden birisi de yıllarca tribün liderliğimizi Ermeni asıllı bir vatandaşımızın yapmış olmasıdır.

Çevrimdışı adil arif

Bu tip yazılar zaten var olan bir algıyı güçlendirmek için yazılıyor da olabilir. Adamlar bizim ödediğimiz ücretlerin yarı fiyatına oyuncularla sözleşme yapıyorlar. Hilbert' in bizde aldığı parayla Almanya' da aldığı para arasındaki uçurum ortada. Ben Alman bir oyuncu olsam, böyle yazılar okuduktan sonra Türkiye' ye gelmeyi iki defa düşünürüm.

Çevrimdışı aa1903

Irkçılığın en kaba, en aşağılık haliyle, ince giydirmelerle yapılmış hali arasında bence rezillik açısından fark yok. "Mükemmel bir profesyonel döner" söylemi de en az, "en iyi ... ölü bir ... dır" söylemi kadar aşağılıkça. Çünkü küçük gören bir bakış açısı var.

Takımımda en gurur duyduğum şeylerden birisi de yıllarca tribün liderliğimizi Ermeni asıllı bir vatandaşımızın yapmış olmasıdır.

anlatmak istediğim buydu.

yazdıklarım biraz sert kaçmışsa herkesten özür dilerim.

Çevrimdışı BavyeraKartali

Yani konu bambaska yerlere gidiyor ama bence arkadasin hakli oldugu noktalarda var o yuzden biz almanya da yasayan turklerin var olma cabasinin bir disa vurumu olarak goruyorum verdikleri tepkileri.Ben almanya ya geleli cok fazla olmadi hatta cok az oldu ve suan calistim yer direkt Maliye Bakanligina bagli ve burada calisabilmek icin yillarca almanyada okula gidenler var ve bunu turkiyede cok da muhtesem olmayan bir universitenin mezunu olarak aldigim diplomayla yaptim.Denlikse denklik ! Sonuc : Bu isde calisabiliyorum bir almanla ayni esit sartlarda girdigim sinavdan bir tuk olarak basarili ciktim.Sonuc 2 : her yerde oldugu gibi burada turk olmami hazmedemeyen insalar var mutlumuyum pek sayilmaz ! Karar : algi ve bakis acimizi degistirelim bazen ( yeni nesil haric ( onlarda gittikce turkiye den uzaklasanlar ) ) almanlarin turklere olan tepkisini cok gormemk gerekiyor nedenlerini yazsam gercekten satirlarrrr surer o nedenle : irki onemli degil 1 insan =  1 insan bunun baska matematigi yok... Besiktasim cok yasa !!!   :sevinc
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''