@Necmi abi ben adamların yazdığı oyuncular için demedim bunu. Gomez Persie çöp filan değil zaten Podolski belki..
Ama genel anlamda doğru bu ifade öğütücü görevi görüyoruz son 10 yıldır Avrupa'ya.
@Çağrı tamam ama senin buraya genç oyuncu getirememenden kaynaklanıyor
birde bu güne kadar yabancı kontenjanı bizi bu noktada çok vurdu sınırsız olur risk taşıyan oyuncuları
alırsın ama kota varken otomatik isme yöneliyorsun bizim artık bundan sonra yapacağımız transferler
bu noktada önem kazanıyor birde genç ve potansiyeli olan oyuncular için ligimizin biraz daha üst seviyelere çıkması gerekiyor
yoksa genç ve potansiyeli olan oyuncuyu parada versen getiremiyorsun bu bir kısır döngü
aşmanın yolu biraz şans çokça doğru hamleler yapmadan geçiyor bunuda takım olarak yapamazsın
yıllardır milanın yaptığıda bu ama hiç kimse milanı avrupanın çöplüğü diye adlandırmıyor.
sen dememiş olabilirsin ama adamlar haberi bu şekilde yapıyor ve bu imajı yaratıyor elbette
bu noktada tepkimizi koyacağız ve eleştireceğiz bu gün çöp dediği gomez biraz gol atmaya
başlasın alman milli takım kadrosuna yazılırmı adamların forveti yok o nedenle yazı haksız bir yazı
biz kendimizi eleştirebiliriz ama kimse RVP türk takımında oynuyor diye çöp oldu diyemez hollanda milli takım oyuncusu
robben 31 yaşında
Ribery 32 yaşında
Alanso 33 yaşında
stark 34 yaşında
kimse kusura bakmasın önce kendi takımlarına o zaman çöpçü muamelesi yapsın
bu yazı art niyetlidir benim kabul edebileceğim bir şey değil
kalkıp 30 yaşındaki Gomezi isim olarak verip avrupanın çöplerini topluyorlar diyemez.