Abi neden devamlı siz biz algısı oluşturmaya çalışıyorsun? Yakışmıyor abi gerçekten başkası yapsa anlarım ama sen yapmamalısın..
Saygılarımla
o algıyı oluşturan ben değilimki
@Serhat Akkayaiki gündür tartışmaları okumuyormusun nasıl devamlı böyle bir algı oluşturmaya
çalışıyorum

ya burda insanlar eleştirmek istiyorlarsa bunu doğru yapacaklar
yada eleştirmeyi bilmiyorlarsa bunu yapmayacaklar.birinin çıkıp sana hakaret etmesi
aşağılamasını eleştiri olarak kabul edermisin ben orda siz derken belli bir fikre değil belli kişilere söyledim
bunu yoksa ötekileştirme diye bir niyetim olamaz bu forumdaki bir üyeyi neden ötekileştireyimki
burda bazı arkadaşlar kendi fikirlerinde olmayanları forumdan uzaklaştırmaya çalışıyor
bak mesela armağanı uzaklaştırdılar. bunu benmi yaptım armağanın fikirlerine çok fazla katılmam
ama bir değerdir benim için seninde fikirlerine çoğunlukla katılmıyorum ama sende
bu forum için bir değersin ama burda bir kaç genç birilerine sürekli ayar verme derdinde
bak belli bir düşünce olarak konuşmuyorum sadece kendilerinden yaşça büyük olanlara bile saygısızca haraket etmekten çekinmediler
bunları forumdan uzaklaştırdım görmüyormusun forumda 30 yaş üstü yazan kaç kişi kaldı hepsini yıldırma politikası
uyguladılar ama temizledik bunları şimdi yüz yüze tanıdığım gençlerle uğraşıyorum

siz derken onları kastettim benim onlarla samimiyetim var hatta bu tartışma bir şekilde bitmesse
stadda benden sopa yeme ihtimalleri yüksek

istanbul dışında olduklarına güveniyorlar ama
avrupa maçları geliyor nasılsa dayanamaz gelirler çiğ çiğ yiyeceğim onları o kadar kızgınım