Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7264557 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 21:18:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Oğuzhan'ın 8 numaraya evrilmesi gerektiğini sürekli söyleyen biri olarak artık böyle bir beklentim yok.

Oğuzhan kaleye yakın oynadığı zaman daha verimli oynuyor ki orada oynamaktan da mutlu gördüğüm kadarıyla.

Keşke çift yönlü orta sahaya evrilse ama pek evrileceğini düşünmüyorum artık.

Oğuzhan'ın daha katetmesi gereken çok yol var fakat Şenol Hoca Oğuzhan'a öz güven aşılamış gördüğüm kadarıyla.

Yavaş yavaş daha iyi durumu da gelecektir.

Ya yedek bir 10 numara olur şu haliyle, ya 55 dakikalık 8 numara.

İkisi de onun işine gelmez bence. As bir 10 numara olma şansı yok. Kafa vurmuyor, kutuya girmiyor, şutları çok iyi değil bitiricliği iyi değil.

8 için daha uygun gelişebilir özellikleri var. 8'i seçmiş gibi de duruyor şimdilik.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Atiba
Töre Oğuzhan Ozan Olcay
             Gomez

Çok iş yapardı, olmadı.

Çevrimdışı Hasan Akten

Ya yedek bir 10 numara olur şu haliyle, ya 55 dakikalık 8 numara.

İkisi de onun işine gelmez bence. As bir 10 numara olma şansı yok. Kafa vurmuyor, kutuya girmiyor, şutları çok iyi değil bitiricliği iyi değil.

8 için daha uygun gelişebilir özellikleri var. 8'i seçmiş gibi de duruyor şimdilik.

Ya zaten Ozi'de Ozan'daki kondisyonun 3/4 ü olsa acayip fark yaratır 8 numarada. Ama bir türlü olmuyor. Çalışmıyor demek de mantıklı gelmiyor artık bana. Mutlaka çalışıyordur amatör değil sonuçta. Vücut yapısı uygun değil herhalde. Bugün de 60'dan sonra bitti resmen. Ozan 90 dakika düşmedi oyundan.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 21:29:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya zaten Ozi'de Ozan'daki kondisyonun 3/4 ü olsa acayip fark yaratır 8 numarada. Ama bir türlü olmuyor. Çalışmıyor demek de mantıklı gelmiyor artık bana. Mutlaka çalışıyordur amatör değil sonuçta. Vücut yapısı uygun değil herhalde. Bugün de 60'dan sonra bitti resmen. Ozan 90 dakika düşmedi oyundan.

Kondisyonunu %10 ileri taşımak 6 ay kadar zaman alıyor ortalama. Kas karbonhidrat depolarını büyütmek kolay olmuyor.

Beslenmesi de çok önemli, keza uykusu bilmiyorum nasıl yaşıyor.

Ama normal şartlarda adam gibi çalışsaydı 2 yılda 30 dakika fazladan çıkaracak kondisyon sahibi olurdu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı LuceGel

Kondisyonunu %10 ileri taşımak 6 ay kadar zaman alıyor ortalama. Kas karbonhidrat depolarını büyütmek kolay olmuyor.

Beslenmesi de çok önemli, keza uykusu bilmiyorum nasıl yaşıyor.

Ama normal şartlarda adam gibi çalışsaydı 2 yılda 30 dakika fazladan çıkaracak kondisyon sahibi olurdu.
Yüksek tempoda oynadı 60 dakikada bitti,yıllardır çalışmadığı çok belli oluyor özellikle Biliç döneminde az süre aldı .8 e evrilecek gibi Şenol hoca peşini bırakmaz artık :D 75 dk ya çıkabilse yeter ümitliyim çalışıp çıkacaktır kıymetlimiss  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Necmi

İstenilen şey buydu işte kimse burada yönetim yaptı diyerek yönetimi suçlamadı burada. Sorduğumuz öğrenmek istediğimiz şey sıkıntının nereden kaynaklandığıydı ama yine aşırı savunma moduna geçildi maalesef.
hayır @Abdullah öğrenmek istediğimiz şey buydu diye geçiştiremezsin.
Biz eleştiri yapmayın demedikki savunma modunada geçmedik sadece eleştiriyi bu olayı ayrı tutarak yaptık
yani kartal yuvalarının işleyişiyle ilgiliydi olay çözüme kavuşmuş olsa bile benim yaptığım eleştiri
hala geçerliyken sizinkiler çöp oldu. çünkü bu tür bir şeyi eleştirmek için erken dedik bunun bir sürü
nedeni olabilir dedik elbette nedenlerden biride hırsızlık olabilir ama peşinen çalındı mala sahip çıkılmadı diye
eleştiri yapılmaz öncelikle bırakacaksın rahat çalışıp sonuca gitsinler birden gırtlaklarına sarılırsan büyük
ihtimal panikle yanlış sonuç çıkartırlar. Her zaman kötü niyetle bakılmaz olaya bin türlü hata yapılabilir
buda bir hatadır veya hata olabilir dedik şimdi bu dediğimiz ortaya çıkmışken nasıl oluyorda aşırı savunma
moduna geçmekle suçluyorsun sonuçta çok doğru ve sağ duyulu bir bakış açısıyla baktığımız ortaya çıktı.
yani olayda sağlıklı bakan bizdik saldıran sizdiniz. ve bunun adınada eleştiri dediniz sayfalar dolusu neden yazdık
dikkate bile almadınız sonrada bunun adı eleştiri oldu şimdi dön geriye bak bakalım gerçek eleştiriyi sizmi yapmışsınız yoksa
benmi yapmışım tabi benim eleştirilerim yeterince yönetim suçlayıcı ve sert yapılmadığı için adı savunma oluyor

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biz eleştiri yapmayın demedikki savunma modunada geçmedik sadece eleştiriyi bu olayı ayrı tutarak yaptık
yani kartal yuvalarının işleyişiyle ilgiliydi olay çözüme kavuşmuş olsa bile benim yaptığım eleştiri
hala geçerliyken sizinkiler çöp oldu. çünkü bu tür bir şeyi eleştirmek için erken dedik bunun bir sürü
nedeni olabilir dedik elbette nedenlerden biride hırsızlık olabilir ama peşinen çalındı mala sahip çıkılmadı diye
eleştiri yapılmaz öncelikle bırakacaksın rahat çalışıp sonuca gitsinler birden gırtlaklarına sarılırsan büyük
ihtimal panikle yanlış sonuç çıkartırlar. Her zaman kötü niyetle bakılmaz olaya bin türlü hata yapılabilir
buda bir hatadır veya hata olabilir dedik şimdi bu dediğimiz ortaya çıkmışken nasıl oluyorda aşırı savunma
moduna geçmekle suçluyorsun sonuçta çok doğru ve sağ duyulu bir bakış açısıyla baktığımız ortaya çıktı.
yani olayda sağlıklı bakan bizdik saldıran sizdiniz. ve bunun adınada eleştiri dediniz sayfalar dolusu neden yazdık
dikkate bile almadınız sonrada bunun adı eleştiri oldu şimdi dön geriye bak bakalım gerçek eleştiriyi sizmi yapmışsınız yoksa
benmi yapmışım tabi benim eleştirilerim yeterince yönetim suçlayıcı ve sert yapılmadığı için adı savunma oluyor
Abi neden devamlı siz biz algısı oluşturmaya çalışıyorsun?  Yakışmıyor abi gerçekten başkası yapsa anlarım ama sen yapmamalısın..
Saygılarımla
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Abi neden devamlı siz biz algısı oluşturmaya çalışıyorsun?  Yakışmıyor abi gerçekten başkası yapsa anlarım ama sen yapmamalısın..
Saygılarımla

o algıyı oluşturan ben değilimki @Serhat Akkaya
iki gündür tartışmaları okumuyormusun nasıl devamlı böyle bir algı oluşturmaya
çalışıyorum :alala: ya burda insanlar eleştirmek istiyorlarsa bunu doğru yapacaklar
yada eleştirmeyi bilmiyorlarsa bunu yapmayacaklar.birinin çıkıp sana hakaret etmesi
aşağılamasını eleştiri olarak kabul edermisin ben orda siz derken belli bir fikre değil belli kişilere söyledim
bunu yoksa ötekileştirme diye bir niyetim olamaz bu forumdaki bir üyeyi neden ötekileştireyimki
burda bazı arkadaşlar kendi fikirlerinde olmayanları forumdan uzaklaştırmaya çalışıyor
bak mesela armağanı uzaklaştırdılar. bunu benmi yaptım armağanın fikirlerine çok fazla katılmam
ama bir değerdir benim için seninde fikirlerine çoğunlukla katılmıyorum ama sende
bu forum için bir değersin ama burda bir kaç genç birilerine sürekli ayar verme derdinde
bak belli bir düşünce olarak konuşmuyorum sadece kendilerinden yaşça büyük olanlara bile saygısızca haraket etmekten çekinmediler
bunları forumdan uzaklaştırdım görmüyormusun forumda 30 yaş üstü yazan kaç kişi kaldı hepsini yıldırma politikası
uyguladılar ama temizledik bunları şimdi yüz yüze tanıdığım gençlerle uğraşıyorum :bandit:
siz derken onları kastettim benim onlarla samimiyetim var hatta bu tartışma bir şekilde bitmesse
stadda benden sopa yeme ihtimalleri yüksek :D istanbul dışında olduklarına güveniyorlar ama
avrupa maçları geliyor nasılsa dayanamaz gelirler çiğ çiğ yiyeceğim onları o kadar kızgınım :D

Çevrimdışı Mehmet K

Tosun Paşa'nın bu seneki performansı onu milli takımda ismi tahtaya ilk yazılacak 3 adamdan biri yapabilir. Bunu iyi değerlendirmeli.

Çevrimdışı LuceGel

Tosun Paşa'nın bu seneki performansı onu milli takımda ismi tahtaya ilk yazılacak 3 adamdan biri yapabilir. Bunu iyi değerlendirmeli.
Cenk stilinde ve yeteneğinde yerli santrafor yok zorunlu olarak ekim ayında alınacak A milliye.Top gelmezse adam ne yapsın  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet K

Cenk stilinde ve yeteneğinde yerli santrafor yok zorunlu olarak ekim ayında alınacak A milliye.Top gelmezse adam ne yapsın  :icool:

Zaten bu seferde bile Gs liler hariç herkes tepki gösterdi Cenk'in alınmamasına.

Çevrimdışı aa1903

26 ağustos
fikret orman:"veli 1 ay sonra dönecek."

6 eylül
fikret orman:"veli 1.5 ay sonra dönecek."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Eylül 2015, 12:28:43
  • Beşiktaş / Bodrum
26 ağustos
fikret orman:"veli 1 ay sonra dönecek."

6 eylül
fikret orman:"veli 1.5 ay sonra dönecek."

19 Ağustos

Çağrı: '' Veli 3 ay sonra dönecek.''

:kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Eylül 2015, 12:33:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Ocak transfer dönemi açıldığında da almazlarsa söylem Tolgay 3 haftaya dönüyor olacak.

Ama o da Mart'tan önce dönemeyecek şimdiden kazıyın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

19 Ağustos

Çağrı: '' Veli 3 ay sonra dönecek.''

:kop:
Tarih bilmem kaç

Ben: " Veli devre arası, Tolgay Mart sonu-Nisan başı dönecek " :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Ocak transfer dönemi açıldığında da almazlarsa söylem Tolgay 3 haftaya dönüyor olacak.

Abi devre arasında transfer bekleyen var mı bilmem ama ben bir şey beklemiyorum. Belki kaleci alınır. Onun için de Tolganin 10-15 tane hatalı gol yemesi lazım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Eylül 2015, 12:46:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi devre arasında transfer bekleyen var mı bilmem ama ben bir şey beklemiyorum. Belki kaleci alınır. Onun için de Tolganin 10-15 tane hatalı gol yemesi lazım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alabiliyorlar belli olmuyor Tolgay gibi bir nokta atışı ve iyi bir kaleci olursa büyük güç katar devre arası.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Abi öncelikle benim yönetime saldırdığım mesajları gösterebilir misin bana?

Ben o mesajımda Necmi abi burada bana aşırı savundu yönetimi de demedim. Genel bir bütün olarak burası+twitter ortamı için bi yazı yazdım. Benim merak ettiğim sadece olayın üstünden 4 ay geçmiş yönetim bu konuda nasıl bir adım atmış veya olayın asıl sebebi neymiş bu ortaya çıkmış mı bunu merak ettim. Yönetimde konuyla ilgili gerekli açıklamayı yapmış. Bu konudaki eleştirimi burada sonlandırdım çünkü mallar diğer firmanın deposundaymış belgesi varmış benim için bu konuda başka sorun yoktur. Ama bu demek değil ki Kartal Yuvaları mükemmel yönetiliyor artık. Ben böyle bir şey söylemedim benim yapmadığım başkalarının yaptığı bir şeyle yine beni itham ediyorsun. Her zaman haklı çıktığında eline ne geçiyor bilmiyorum abi ama sen de insansın sen de hata yapabilirsin sen de haksız olabilirsin. Bu mükemmeliyetçilik ben hatasızım çabası niye? Abi son kez söylüyorum bunu da Lütfen yapmadığım bir şeyle beni suçlama LÜTFEN!

Çevrimdışı Abdullah

o algıyı oluşturan ben değilimki @Serhat Akkaya
iki gündür tartışmaları okumuyormusun nasıl devamlı böyle bir algı oluşturmaya
çalışıyorum :alala: ya burda insanlar eleştirmek istiyorlarsa bunu doğru yapacaklar
yada eleştirmeyi bilmiyorlarsa bunu yapmayacaklar.birinin çıkıp sana hakaret etmesi
aşağılamasını eleştiri olarak kabul edermisin ben orda siz derken belli bir fikre değil belli kişilere söyledim
bunu yoksa ötekileştirme diye bir niyetim olamaz bu forumdaki bir üyeyi neden ötekileştireyimki
burda bazı arkadaşlar kendi fikirlerinde olmayanları forumdan uzaklaştırmaya çalışıyor
bak mesela armağanı uzaklaştırdılar. bunu benmi yaptım armağanın fikirlerine çok fazla katılmam
ama bir değerdir benim için seninde fikirlerine çoğunlukla katılmıyorum ama sende
bu forum için bir değersin ama burda bir kaç genç birilerine sürekli ayar verme derdinde
bak belli bir düşünce olarak konuşmuyorum sadece kendilerinden yaşça büyük olanlara bile saygısızca haraket etmekten çekinmediler
bunları forumdan uzaklaştırdım görmüyormusun forumda 30 yaş üstü yazan kaç kişi kaldı hepsini yıldırma politikası
uyguladılar ama temizledik bunları şimdi yüz yüze tanıdığım gençlerle uğraşıyorum :bandit:
siz derken onları kastettim benim onlarla samimiyetim var hatta bu tartışma bir şekilde bitmesse
stadda benden sopa yeme ihtimalleri yüksek :D istanbul dışında olduklarına güveniyorlar ama
avrupa maçları geliyor nasılsa dayanamaz gelirler çiğ çiğ yiyeceğim onları o kadar kızgınım :D

saygılar abi ne zaman müsaitsin sopa yemeye gelecem yanına özledim :evillol:

Çevrimdışı Ensar

Biz 8 numara istiyorduk di mi ?

Edgar Davids , hala taş gibi , karın kasları bile var o kadar fit , hala gözlüklü :D alalım bu adamı ışte :D

Efsane...
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı aa1903

sinirlendiğim nokta bu. para yok de, almayı beceremedik de, gerekli görmedik de ama yalan söyleme. insanları aptal zannediyorlar.

"bazı insanları her zaman kandırabilirsiniz, herkesi bazen kandırabilirsiniz ama herkesi her zaman kandıramazsınız"

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Eylül 2015, 12:58:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Bild am Sonntag Gazetesi, Türkiye Süper Ligi'ni Avrupa'nın organik çöp bidonuna benzetti. Avrupa'nın her atığını Türkiye Süper Ligi'nin aldığı yorumu yapıldı.

Türk Süper Ligi Avrupa futbolunun bir nevi organik çöp bidonuna dönüştü. Atılması gereken her şey oraya gidiyor. Podolski, van Persie, Gomez (yaşlılar hatırlayacaktır, onun bir zamanlar Alman milli olduğunu). Manchester'i profesyonel futbolun pişirildiği kızgın ocak levhası olarak alacak olursak, çalışma tahtasından düşen her şey İstanbul'a iniyor. Mükemmel bir profesyonel döner.

Adamlar derine saplamış. Gerçekler acıdır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Bild am Sonntag Gazetesi, Türkiye Süper Ligi'ni Avrupa'nın organik çöp bidonuna benzetti. Avrupa'nın her atığını Türkiye Süper Ligi'nin aldığı yorumu yapıldı.

Türk Süper Ligi Avrupa futbolunun bir nevi organik çöp bidonuna dönüştü. Atılması gereken her şey oraya gidiyor. Podolski, van Persie, Gomez (yaşlılar hatırlayacaktır, onun bir zamanlar Alman milli olduğunu). Manchester'i profesyonel futbolun pişirildiği kızgın ocak levhası olarak alacak olursak, çalışma tahtasından düşen her şey İstanbul'a iniyor. Mükemmel bir profesyonel döner.

Bunu isteyen taraftarlar başkası değil

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı aa1903

bunlar tamamen düşmanca ve gerçeklikten de kısmen uzak ifadeler. mükemmel bir profesyonel döner ne allah aşkına?

podolski geçen sene inter'deyken çok değerliydi, van persie manu'da çok değerliydi, gomez fiorentina'da çok değerliydi de bir senede mi çöp oldular? drogba gs'de çöptü, sonra tekrar temizlenip chelsea'ye mi transfer oldu?

türkiye'de kulüplerin iyi yönetilmediğini biliyoruz. ama bu kötü yönetimlerle, yapılan isimli futbolcu transferlerinin bir ilgisi yok. üç büyüklerin inanılmaz taraftar potansiyeli var, bu potansiyeli kullanmak için de taraftarları heyecanlandırmaları gerekiyor. bunu gerçekleştirmek amacıyla da belki aynı katkıyı verecek isimsiz bir futbolcu yerine ünlü bir futbolcuya bir iki milyon euro daha fazla verip getiriyorlar. avrupada bize denk güçte olan takımlardan farkımız, taraftar sayıları. bizdeki taraftar sayısı onlarda olsa, onlar da "çöp" transfer yapmaya çalışırlar.