Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7264549 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sanırım " iki Besiktasli aynı anda milli takımın ilk 11'inde baslayamaz" diye bir kural var.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:tabe: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Hoffenheim aldı 5M € verdi Beck yedek kalınca aldık.Kaderabek görüştüğümüz oyunculardan biriydi geçen sezon sürekli çekler 4 M istedi almadık.Yabancı potansiyelli genç  oyuncularda paraya kıyamıyoruz bir türlü.Gerçi kaçan o kadar çok oyuncu varki yabancı bir sportif direktör olmazsa olmazımız.
3.5 m verdi aldı adamlar :) 

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Oğuzhan ı almasaydın daha iyiydi istemiyorum ben bir kişi bile oynamasın

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bizim sıkıntımı Leiva ile değildi ki Rodgers vermedi adamı çok saçma olur bu dediğin abi.  :)

Nyese ne hayırlısı olmuş Mikel'İ istemiyordum ben.

Sen sanıyormusun ki Leiva'ya tam da istediği para verilecek. Leiva x bir rakam ister sen daha aşağı bir rakam sunarsın ve beklemeye aldığında başka isimleri gündemde tutarsın. Leiva transferinde futbolcunun istediği yıllık ücret üzerinde epey bir pazarlık yapıldı . Son aşamada anlaşıldıktan belki bir kaç saat sonra brendan taş koydu transfere
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mellfred

Ben de 3.5 biliyorum o yüzden kızıyoruz zaten cucak'ta benzer paralara gitti
O yüzden başarısızlar diyoruz ya. Kimse 8-10 milyonluk oyuncuları neden al adınız demiyor. Daha iyi muadiller varken aynı paraları çarçur etmemizedir hep sitemim

Çevrimdışı Abdullah

O yüzden başarısızlar diyoruz ya. Kimse 8-10 milyonluk oyuncuları neden al adınız demiyor. Daha iyi muadiller varken aynı paraları çarçur etmemizedir hep sitemim

:claps: aynen öyle  :)

Çevrimdışı LuceGel

İşte 5 sanıyordum bizden 4 istemişlerdi gerçi bizdeki sıkıntı 8-10 verecek bütçemiz yok zaten ama 1-5 M aralığında yabancı gençleri kapmamız gerekiyor,gerekirse free transfer.Bu transfer dönemindede gördük yönetim yapmaya çalışıyor olmuyor  kariyerli yabancı bir direktör lazım.Futbolcu havuzu çıkaracak mevki şu bu olmazsa şu diyecek. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi murat

İstenilen şey buydu işte kimse burada yönetim yaptı diyerek yönetimi suçlamadı burada. Sorduğumuz öğrenmek istediğimiz şey sıkıntının nereden kaynaklandığıydı ama yine aşırı savunma moduna geçildi maalesef.
mesajlar yerl yerinde duruyor @Abdullah geriye dönüp bakabilirsin.

Çevrimiçi murat

genel olarak bek oyuncuları ön libero mevkinde başarılı olabiliyorlar.

Çevrimdışı can1903

Oğuzhan Özyakup: 21 gün, 4 maç, 2 gol, 3 asist..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 19:47:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Burda tartışmamız gereken neden "oldu-olmadı" değil de "neden Mikel" olmalı dimi abi :)

:eyes
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 20:01:13
  • Beşiktaş / Bodrum

+1 Kapak to Mr. Terim
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Bu adam olmuştur 8 numaraya evriliyor ve süper ligde rakiplerimizde böyle bir adam yok.Formasını koysan fark yaratır o tarzda  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 20:08:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu adam olmuştur 8 numaraya evriliyor ve süper ligde rakiplerimizde böyle bir adam yok.Formasını koysan fark yaratır o tarzda  :D

Daha çok yolu var sakin olun :)

En basiti 20 dakika sonra kondisyonu bitmiş olacak. Ama ciddi bir gelişim ile başladı lige bu sene bu işin yarısını bitirebilir kararlıysa.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 20:15:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 20:19:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Daha çok yolu var sakin olun :)

En basiti 20 dakika sonra kondisyonu bitmiş olacak. Ama ciddi bir gelişim ile başladı lige bu sene bu işin yarısını bitirebilir kararlıysa.

15 dakikada bitti :D Çok çalışması lazım vazgeçmeden.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

Bu Ozan'ı kaçırdığımıza çok üzüleceğiz. 1-2 sene içinde 14-15 milyon euroya büyük bir lige gider.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 20:41:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu Ozan'ı kaçırdığımıza çok üzüleceğiz. 1-2 sene içinde 14-15 milyon euroya büyük bir lige gider.

Gider-di. Fener oynatmayacağı için gidemeyecek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

Gider-di. Fener oynatmayacağı için gidemeyecek.

Bu adam böyle oynarsa hoca da oynatmak zorunda kalır. Ben acayip beğeniyorum bu çocuğun futbolunu.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Bu adam böyle oynarsa hoca da oynatmak zorunda kalır. Ben acayip beğeniyorum bu çocuğun futbolunu.

Daha iki gun once Estonya karsisinda hic bir varlik gosteremeyen adamdan bahsediyorsun degil mi? Bu macta FT Oguzhan'i oynatmasaydi yine kazanamazdik. En iyi yerlilerin bizde oldugunu gorelim artik, milli takimin basarisizliginin sebebi de bizim futbolcularimizin oynatilmamasi. Burada hepimiz soyledik Cenk, Olcay, Oguzhan oynasaydi Estonya'yi rahat 3-4 farkla yenerdik diye.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 21:02:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Daha iki gun once Estonya karsisinda hic bir varlik gosteremeyen adamdan bahsediyorsun degil mi? Bu macta FT Oguzhan'i oynatmasaydi yine kazanamazdik. En iyi yerlilerin bizde oldugunu gorelim artik, milli takimin basarisizliginin sebebi de bizim futbolcularimizin oynatilmamasi. Burada hepimiz soyledik Cenk, Olcay, Oguzhan oynasaydi Estonya'yi rahat 3-4 farkla yenerdik diye.

Dediklerine katılıyorum anca Ozan ile ilgili olanlara değil.

Sağ bek oynadı o maçta.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Oğuzhan'ın 8 numaraya evrilmesi gerektiğini sürekli söyleyen biri olarak artık böyle bir beklentim yok.

Oğuzhan kaleye yakın oynadığı zaman daha verimli oynuyor ki orada oynamaktan da mutlu gördüğüm kadarıyla.

Keşke çift yönlü orta sahaya evrilse ama pek evrileceğini düşünmüyorum artık.

Oğuzhan'ın daha katetmesi gereken çok yol var fakat Şenol Hoca Oğuzhan'a öz güven aşılamış gördüğüm kadarıyla.

Yavaş yavaş daha iyi durumu da gelecektir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Dediklerine katılıyorum anca Ozan ile ilgili olanlara değil.

Sağ bek oynadı o maçta.

Ben ortada da bir Veli'den iyi olmadigi kanaatindeyim.

Ayrica evet, macta sag bek oynadi fakat asil mevkisi zaten sag bek sanirim (ortada oynatip parlatan Senol Hoca) ve uzun pas yeteneginin olmadigi, orta acamadigi cok net gorulmustur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 21:17:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben ortada da bir Veli'den iyi olmadigi kanaatindeyim.

Ayrica evet, macta sag bek oynadi fakat asil mevkisi zaten sag bek sanirim (ortada oynatip parlatan Senol Hoca) ve uzun pas yeteneginin olmadigi, orta acamadigi cok net gorulmustur.

Ozan'da her şeyden ''biraz'' var. Bazı şeylerden çok var. Ama hiç olmayan bir şey yok. Zaten gelişmesinin beklenmesi bu yüzden.

Gelişecektir. Veli'de Oğuzhan'da bazı şeyler ''çok'' var bazı şeyler ''hiç'' yok. Gelişimleri bu yüzden daha zor. Sıkıntı tam olarak bu bizim tarafımızda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli