Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7264485 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

:)

bence mantıklı olanı yapmışız son gün alınan transfer doğru düzgün oynamamış adam :) Elma mı çıkıcak armut mu çıkıcak bilemezdik.Türkiye ligi için atiba-necip bazen serdar bazen franco idare eder ön liberoda hiç olmadı olcay'ı filan çekeriz ortaya ama avrupada bende korkuyorum açıkcası :) Atiba'ya birşey olmasın diye hergün dua ediyoruz artık.

Çevrimdışı talha

bence mantıklı olanı yapmışız son gün alınan transfer doğru düzgün oynamamış adam :) Elma mı çıkıcak armut mu çıkıcak bilemezdik.Türkiye ligi için atiba-necip bazen serdar bazen franco idare eder ön liberoda hiç olmadı olcay'ı filan çekeriz ortaya ama avrupada bende korkuyorum açıkcası :) Atiba'ya birşey olmasın diye hergün dua ediyoruz artık.

o saydıların hiçbiri idare etmez. idare edecek olsa gomez'i kaleye koyarsın idare eder mi?
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

o saydıların hiçbiri idare etmez. idare edecek olsa gomez'i kaleye koyarsın idare eder mi?

çok saçma konuştuğun için cevap verme gereği duymuyorum ;)

Çevrimdışı talha

çok saçma konuştuğun için cevap verme gereği duymuyorum ;)

değil mi defans ve kanat adamını ortaya koymak çok akıllıca forveti kaleye koymak çok saçma.  :evillol:

Çevrimdışı 38life

değil mi defans ve kanat adamını ortaya koymak çok akıllıca forveti kaleye koymak çok saçma.  :evillol:
Aynı şey değil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 16:19:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Mikel'e değmezdi. Bu konuda hayırlısı olmuş. Doğru karar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

serdar mustafa deniz döneminde ön libero oynuyordu.Franco'da ön libero'da oynuyabiliyor.Olcay en son çare yazmıştım oraya kesin oynar diye birşey demedim. :ok:

Çevrimdışı talha

Aynı şey değil.

siz öyle zannedin. öyle heryere herkesi koymak işi çözse gidelim forvet yerine mottayı koyalım o idare etsin. defansa da gökhan'ı koyalım.

beklere eslem ve miloyu koyalım.

herkes heryerde idare ediyor ya.

futbol bu. ozan geçen maçta sağ bekte resmen bocaladı. öyle kolay değil. bu işin refleksleri var kendinde has. kendine has öğrenimleri herşeyi farklı.

orta saha gibi en önemli bölgeye o idare bu idare eder diye adam koyarsak yarıştan baya hızlı koparsın.

Çevrimdışı talha

serdar mustafa deniz döneminde ön libero oynuyordu.Franco'da ön libero'da oynuyabiliyor.Olcay en son çare yazmıştım oraya kesin oynar diye birşey demedim. :ok:

adam 10 yıl önce bir iki kere önlibero oynadı diye oynayacak hali yok ki geçtim denedi şenol hoca adam tek kelime ile berbattı.

adamın tüm davranışları artık beke evrilmiş. olmaz.

pedro gerekli fizik gücünü geçtim gerekli hıza bile sahip değil.

olcay ise neden kouluyor bilmiyorum ama o bölgeye konulacak en son adam. özelliklerini hiçir özellii o bölgeye göre değil.

Çevrimdışı 38life

siz öyle zannedin. öyle heryere herkesi koymak işi çözse gidelim forvet yerine mottayı koyalım o idare etsin. defansa da gökhan'ı koyalım.

beklere eslem ve miloyu koyalım.

herkes heryerde idare ediyor ya.

futbol bu. ozan geçen maçta sağ bekte resmen bocaladı. öyle kolay değil. bu işin refleksleri var kendinde has. kendine has öğrenimleri herşeyi farklı.

orta saha gibi en önemli bölgeye o idare bu idare eder diye adam koyarsak yarıştan baya hızlı koparsın.
Uç örnekler vererek güya karsindakinle alay edip onu mağlup etmeye çalışıyorsun. Senin tartışma stilin bu zaten. Bir forvetin kalecilik yapmasıyla, bir sol bekin forvet oynamasiyla, bir stoperin onlibero oynaması arasında dağlar kadar fark olduğunu sen de biliyorsun. Stoper ve önlibero mevkileri birbirlerine yakın mevkilerdir. Ama sen bunu Gomezin kaleye geçmesiyle mottanin forvete geçmesiyle bir tutuyorsun. Hayret doğrusu. Ya bizim zekamizla alay ediyorsun. Ya da laf olsun diye konuşuyorsun.

Çevrimdışı talha

Uç örnekler vererek güya karsindakinle alay edip onu mağlup etmeye çalışıyorsun. Senin tartışma stilin bu zaten. Bir forvetin kalecilik yapmasıyla, bir sol bekin forvet oynamasiyla, bir stoperin onlibero oynaması arasında dağlar kadar fark olduğunu sen de biliyorsun. Stoper ve önlibero mevkileri birbirlerine yakın mevkilerdir. Ama sen bunu Gomezin kaleye geçmesiyle mottanin forvete geçmesiyle bir tutuyorsun. Hayret doğrusu. Ya bizim zekamizla alay ediyorsun. Ya da laf olsun diye konuşuyorsun.

bir defansı önlivero koymak ile bir solbeki forvet koymak benim gözümde aynı şeydir. olmaz.

kimse zekasıyla alay ettiğim yok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 16:43:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bir oyuncu birçok mevkide iyi oynuyorsa ve adı Nedved değilse o oyuncu kendi mevkinde iyi oynamıyor demektir benim gözümde.

Kadro derinliği yaratsa da her oyuncunun 1 maximum 1.5 mevkisi olmasından yanayım. Bazı şeyleri sistem ile çözebilirsiniz. Ama bir yere kadar.

4-2-3-1'de Pedro ön libero oynayamaz mesela. Ama 4-1-3-2'de sezonda 3-4 maç çok ihtiyacın olursa idare eder.

Bu sene sıkışırsak ön liberoda denememiz gereken adam Motta ne kadar saatli bomba olsa da en uygunu o çünkü yıllarca 3-5-2^nin sol kanadında oynadı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Açıkcası onu bunu ortaya deneyeceğime. Gider Eslem ve Raşit'i getirir orta sahada birşekilde ilerlerim. Yİne en uygun adam o bölgede 10 yıldan beri eğitilen adamdır.

Çevrimdışı talha

Bir oyuncu birçok mevkide iyi oynuyorsa ve adı Nedved değilse o oyuncu kendi mevkinde iyi oynamıyor demektir benim gözümde.

Kadro derinliği yaratsa da her oyuncunun 1 maximum 1.5 mevkisi olmasından yanayım. Bazı şeyleri sistem ile çözebilirsiniz. Ama bir yere kadar.

4-2-3-1'de Pedro ön libero oynayamaz mesela. Ama 4-1-3-2'de sezonda 3-4 maç çok ihtiyacın olursa idare eder.

Bu sene sıkışırsak ön liberoda denememiz gereken adam Motta ne kadar saatli bomba olsa da en uygunu o çünkü yıllarca 3-5-2^nin sol kanadında oynadı.

Motta orta sahada 35. dk'da kırmızı yer.  :kop:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Pedro ve Motta gerekli durumlarda defansın önünde görev alır bu sezon . Serdar Kurtuluş sağ bek rotasyonunda kullanılır ancak çok sakat, cezalı olması gibi ekstrem koşullarda ön liberoda oynatılır. Ön libero rotasyonuna Eslem ve duruma göre Sosa katılabilir .
Mikel'in transfer edilmemesi ise fayda/maliyet oranı düşünüldüğünde olumlu denebilir. Mikel'i alsaydık toplama takım olurduk demek ise biraz talihsiz açıklama olmuş. Bugün transfer ettiğin adamı yarın direk oynatacaksın diye bir koşul yok. O açıdan düşünecek olursak Ocak ayında bir önlibero alsan yaz transfer döneminde almadığın için oyuncunun uyumu bakımından en az 3 ay zamanı harcamış olursun.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2015, 17:20:22 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mikel'e değmezdi. Bu konuda hayırlısı olmuş. Doğru karar.

Burda tartışmamız gereken neden "oldu-olmadı" değil de "neden Mikel" olmalı dimi abi :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Abdullah

Burda tartışmamız gereken neden "oldu-olmadı" değil de "neden Mikel" olmalı dimi abi :)
Neden Mikel sorusunun yanında madem transfer etmeyecektin neden teklif yaptın adama sorusu da olmalı bence  :)

Çevrimdışı talha

Neden Mikel sorusunun yanında madem transfer etmeyecektin neden teklif yaptın adama sorusu da olmalı bence  :)

Orası apayrı komik. Şenol hocaya sormadan neden teklif yapılıyor? Yoksa teklifi başkaları yapıyor sonra mı Şenol hocaya söyleniyor :ssss: :ssss:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Orası apayrı komik. Şenol hocaya sormadan neden teklif yapılıyor? Yoksa teklifi başkaları yapıyor sonra mı Şenol hocaya söyleniyor :ssss: :ssss:

Leiva'ya , bak sen gelmezsen biz başkasını alırız , teklifimizi yaptık havası yaratmak olabilir
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Leiva'ya , bak sen gelmezsen biz başkasını alırız , teklifimizi yaptık havası yaratmak olabilir

Bizim sıkıntımı Leiva ile değildi ki Rodgers vermedi adamı çok saçma olur bu dediğin abi.  :)

Nyese ne hayırlısı olmuş Mikel'İ istemiyordum ben.

bu pembe formayı gördünüz mü ? Ne düşünüyorsunuz ?

Çevrimdışı Türkay

bu pembe formayı gördünüz mü ? Ne düşünüyorsunuz ?

Keşke içinde kaleci de olsa  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oğuzhan 11'de töre yedek bakalım oğuzhan nasıl oynayacak

Çevrimdışı 38life

Sanırım " iki Besiktasli aynı anda milli takımın ilk 11'inde baslayamaz" diye bir kural var.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

Çek kazak maçını özetinde gördüm gene kızdım yönetime
Beck yerine alınan karadebek'i biz alacaktık. Querasma ile birlikte ikinci ciddi hatamızdır bu
Hoffenheim aldı 5M € verdi Beck yedek kalınca aldık.Kaderabek görüştüğümüz oyunculardan biriydi geçen sezon sürekli çekler 4 M istedi almadık.Yabancı potansiyelli genç  oyuncularda paraya kıyamıyoruz bir türlü.Gerçi kaçan o kadar çok oyuncu varki yabancı bir sportif direktör olmazsa olmazımız.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...