Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7262761 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı adil arif

Bakın tartışmalar ayrı konu yalnız kimse bana 3. bir şirkete sayım yaptırma ile iyi niyet arasında bağlantı kurmasın.

Yd dönemine ait de 3. bir şirket rapor hazırladı ne hikmetse ısrarla o rapor da açıklanmıyor. İkisi farklı şeyler.
Bu raporun asla açıklanamayacağı, eğer açıklanırsa Beşiktaş' ın küme düşürülmesine neden olacağı da konuşuluyor, ama bu başkanın söylemi mi yoksa şehir efsanesi mi onu bilemem

Çevrimiçi Kartal Ç

Bu raporun asla açıklanamayacağı, eğer açıklanırsa Beşiktaş' ın küme düşürülmesine neden olacağı da konuşuluyor, ama bu başkanın söylemi mi yoksa şehir efsanesi mi onu bilemem

ek olarak hala uefanın 5 yıl sıkı takibi altında olduğumuzu da hatırlatırım. Velev ki işin içinde yine yanlış beyan tarzı "BİR" tane dahi durum varsa bu sefer uefa 2 yıl men edecek. Ben bu yüzden o kadar meraklısı değilim o raporun. Beşiktaşın âli menfaati daha önemli benim için.

Çevrimdışı aa1903

gomez'e antep maçında o kadar az top kesildi ki çoğu kişi "acaba bunlar bilerek mi pas atmıyor?" demeye başladı. gerçekten de abartılı derecede az top attılar gomez'e. anadolu takımları kapanacak, kapanan takımlara karşı gomez tipi bir santrafor idealdir. ancak töre ve olcay'ın ezberlerini değiştirmeleri gerekiyor ve beck ve tosic'in hücuma daha fazla katkı vermesi gerekiyor. tosic'e vereceğimiz parayla, beck'in daha iyisini, daha hücümcusunu alsaydık işimiz daha kolay olurdu ya neyse.

beşiktaş'ın elinde gomez varsa, gomez'e uygun oynamaması lüks olur. gökhan töre eğer orta yapmamaya devam ederse hiç istemediğim quaresma'yı ona tercih ederim.

Çevrimdışı LuceGel

Gomezin gol atması için kanatlardan etkili ortaların gelmesi gerekiyor Quaresma özellikle havadan topla buluşur bulunmaz bulunduğu her yerden çok etkili ortalar yapabiliyor.Olcayda Törede  bu işi yeterli seviyede yapamıyor.bu yüzden kanadın birini Queresmaya teslim etmemiz gerekiyor,Şenol hoca ne düşünüyor bilmem ama aklın yolu birdir Q7 yi bolca seyredeceğiz sanırım  :tabe:
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2015, 12:51:49 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Easthanbool

Beşiktaş Kartal Yuvaları Ürün Stokları İle İlgili Bilgilendirme
Kamuoyuna;

Beşiktaş Sportif Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kartal Yuvaları mağazalarının ana deposu olarak 1 Eylül 2014 tarihinde Karınca Lojistik görevlendirilmiştir. Ancak adı geçen firmadan alınan hizmet kalitesinden memnun kalınmaması nedeniyle 15 Mayıs 2015 tarihinden itibaren Ekol Lojistik firması ile çalışılmasına karar verilmiştir.

Alınan karar doğrultusunda Beşiktaş Sportif A.Ş. Kartal Yuvaları’na ait 500 bin parça ürünün yeni lojistik firmasına taşınmasına başlanmıştır. Takdir edileceği gibi böylesi büyük çapta bir ürün stokunun taşınması partiler halinde gerçekleşmiştir.

Taşınma aşaması ile Ernst and Young şirketinin denetim süreci aynı tarihlere denk geldiği için şirkete, stoklarda görülen farklılığın 51.121 parça ürünün henüz önceki lojistik firmasından taşınmadığı yönünde beyanda bulunulmuştur. Ekte taşınma süreci sonrası stoklarımıza katılan söz konusu ürünlerin irsaliyesi/belgesi bulunmaktadır.

Yeni dönemde geçmişte yaşanan olumsuzluklar dikkate alınarak, yapılan anlaşma ile lojistik firmasının deposunda bulunan Kartal Yuvaları ürünlerinin sorumluluğu doğrudan lojistik firmasına verilmiştir. Kartal Yuvaları mağazalarında her ay düzenli olarak sayım şirketi tarafından gerekli sayımlar yapılmaktadır.

Kartal Yuvaları tarihi bir eşikten geçmektedir. Geçen sezona oranla satışlarını yüzde 50 oranında artırarak, taraftarımızın ürün kampanyaları ile Beşiktaş’a sahip çıktığı bir dönem yaşanmaktadır. Böylesi bir gelişme varken, Beşiktaş Kartal Yuvaları hakkında taraftar ve kamuoyu nezdinde soru işaretleri yaratan haber ve yorumları üzüntüyle karşılıyoruz.

Saygılarımızla
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Abdullah

ergen demedim ergen muhabbetine döndü dedim
kimsenin yanlışlarına göz yummak gibi bir niyetim yok yanlışa yanlış derim
Başkan benim babamın oğlu değil eleştir ama haksızlık etme adalet herkese lazım
eleştirinde adil olmalı Fikret Orman Demirörenden daha kötü demek benim kitabımda eleştiri olmuyor
bana kelime oyunu yapma senin söylediğin kelimeye harfi harfine hangi konuda daha kötü olduğunu söyledim sensin daha kötü olduğunu söyleyen bu sitem falan değil resmen hüküm verdin ironi bile değil bu resmen aşağıladın ben bu tip üsluba eleştiri gözüyle bakmıyorum bu kelimeleri kullanmanın Beşiktaşa bir faydası yok eleştirirsin översin seversin sevmezsin bunların bir önemi yok benim için önemli olan bunları yaparken adil olmaman benim yakıştıramadığım bu
burda yazılan yazılar zeka ürünü olmalı eleştiri bile biz Beşiktaş taraftarıyız bize renklilerin konuşma ağzı yakışmaz
Beşiktaş taraftarı zekidir Beşiktaş taraftarı adildir Beşiktaş taraftarı dürüsttür. Bunun aksini bile ne düşünürüm nede burda izin veririm
o nedenle konuştuğunuz her kelimeyi düşünün öyle konuşun biz Beşiktaşlıyız bunu asla unutmayalım Vedat Okyarı diyorsun ama sebayı Hakkı yeteni
şeref beyide bir oku iyice hayatlarını öğren birine bir laf söylerken kendini sebanın yerine koy o dermiydi böyle bir şey de
:ok: Haklısın abi orada kullandığım cümle hatalı olabilir daha çok dikkat ederim.  :)

Çevrimdışı Abdullah

Beşiktaş Kartal Yuvaları Ürün Stokları İle İlgili Bilgilendirme
Kamuoyuna;

Beşiktaş Sportif Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kartal Yuvaları mağazalarının ana deposu olarak 1 Eylül 2014 tarihinde Karınca Lojistik görevlendirilmiştir. Ancak adı geçen firmadan alınan hizmet kalitesinden memnun kalınmaması nedeniyle 15 Mayıs 2015 tarihinden itibaren Ekol Lojistik firması ile çalışılmasına karar verilmiştir.

Alınan karar doğrultusunda Beşiktaş Sportif A.Ş. Kartal Yuvaları’na ait 500 bin parça ürünün yeni lojistik firmasına taşınmasına başlanmıştır. Takdir edileceği gibi böylesi büyük çapta bir ürün stokunun taşınması partiler halinde gerçekleşmiştir.

Taşınma aşaması ile Ernst and Young şirketinin denetim süreci aynı tarihlere denk geldiği için şirkete, stoklarda görülen farklılığın 51.121 parça ürünün henüz önceki lojistik firmasından taşınmadığı yönünde beyanda bulunulmuştur. Ekte taşınma süreci sonrası stoklarımıza katılan söz konusu ürünlerin irsaliyesi/belgesi bulunmaktadır.

Yeni dönemde geçmişte yaşanan olumsuzluklar dikkate alınarak, yapılan anlaşma ile lojistik firmasının deposunda bulunan Kartal Yuvaları ürünlerinin sorumluluğu doğrudan lojistik firmasına verilmiştir. Kartal Yuvaları mağazalarında her ay düzenli olarak sayım şirketi tarafından gerekli sayımlar yapılmaktadır.

Kartal Yuvaları tarihi bir eşikten geçmektedir. Geçen sezona oranla satışlarını yüzde 50 oranında artırarak, taraftarımızın ürün kampanyaları ile Beşiktaş’a sahip çıktığı bir dönem yaşanmaktadır. Böylesi bir gelişme varken, Beşiktaş Kartal Yuvaları hakkında taraftar ve kamuoyu nezdinde soru işaretleri yaratan haber ve yorumları üzüntüyle karşılıyoruz.

Saygılarımızla
İstenilen şey buydu işte kimse burada yönetim yaptı diyerek yönetimi suçlamadı burada. Sorduğumuz öğrenmek istediğimiz şey sıkıntının nereden kaynaklandığıydı ama yine aşırı savunma moduna geçildi maalesef.

Çevrimdışı adil arif

:ok: Haklısın abi orada kullandığım cümle hatalı olabilir daha çok dikkat ederim.  :)
Necmi abiye tartışıp ta en son cümlesi "haklısın abi" olmayan birine daha hiç rastlamadım. Bu nasıl bir karizmadır☺

Çevrimdışı Easthanbool

Şuna dikkat etmek lazım

Sayımın yapıldığı tarih: 31 Mayıs 2015
İrsaliye tarihi: 19 Haziran 2015
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı talha

Şuna dikkat etmek lazım

Sayımın yapıldığı tarih: 31 Mayıs 2015
İrsaliye tarihi: 19 Haziran 2015

Dediğin şey bizimkileri haklı çıkarır.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Abdullah

Necmi abiye tartışıp ta en son cümlesi "haklısın abi" olmayan birine daha hiç rastlamadım. Bu nasıl bir karizmadır☺
:)

Çevrimdışı canU

Gs maçını aralığın ortasında pazartesi gününe koymuşlar. Maça kimse gidemesin diye planlamışlar belli ki. Bu federasyona bişey dicem şimdi ceza alıcam. Katıksız ....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 14:51:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gs maçını aralığın ortasında pazartesi gününe koymuşlar. Maça kimse gidemesin diye planlamışlar belli ki. Bu federasyona bişey dicem şimdi ceza alıcam. Katıksız ....

10'unda Perşemde günü Lizbon ile maçımız var Portekiz'de.

Dönüşümüz 11'i. 13'ünde oynatırlarsa sahaya çıkamayız yorgunluktan biraz mecburiyet.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

10'unda Perşemde günü Lizbon ile maçımız var Portekiz'de.

Dönüşümüz 11'i. 13'ünde oynatırlarsa sahaya çıkamayız yorgunluktan biraz mecburiyet.

Lizbon maçı sonrası dağılmayız umarım.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ensar

öncesin de perşembe günü uefa da deplasman maçımız var
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Eylül 2015, 14:55:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Lizbon maçı sonrası dağılmayız umarım.

Lizbon tarihi bir eşikte. İlk kez Porto ve Benfica kadar güçlü 15 yıldan beri. Ve hocası ligin en iyi hocası.

Bu sene de şampiyon olamazsa bundan sonra 10 yıl daha zor o yüzden lige ağırlık vereceklerdir. Öyle umuyorum. Bize sorun çıkaracak olan Moskova bence.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı doganay

Pazartesi gunune derbi mi verilir insafsizlar.

Çevrimdışı doganay

öncesin de perşembe günü uefa da deplasman maçımız var
Insallah o mactan once artik gruptan cikmayi garantilemis oluruz. 

Çevrimdışı Ensar

Insallah o mactan once artik gruptan cikmayi garantilemis oluruz.
insallah öyle olur
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Kartal Ç

inşallah o pazartesi istanbulun özellikle olimpiyat bölümüne çığ düşercesine kar yağar da maç ertelenir :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

gs derbisi'ni pazartesi gününe şenol hoca istemiş öyle diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum.

Çevrimdışı mellfred

Çek kazak maçını özetinde gördüm gene kızdım yönetime
Beck yerine alınan karadebek'i biz alacaktık. Querasma ile birlikte ikinci ciddi hatamızdır bu

Çevrimdışı cursedofdragon

obi mikel transferin son günü Beşiktaş'a gelmek istemiş ancak ancak bizim yönetim ve hocamız ortak kararı istememişler.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."