Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257063 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Su maç kaç kaç bitti bilen var mi hiç bir yerde sonucu bile yok sanırsın marsta oynuyoruz maçı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Pektemek niye yuhalanıyor yazık günah be kardeşim ne yaptı bu adam takıma.

Çevrimiçi Necmi

Bakın çoğu Beşiktaşlının görevidir forma almak maddi durumuna göre kartal yuvasından alışveriş yapmak

En azından şu konuda yönetimi savunmak için şekilden şekile girmeyin aslolan Beşiktaş

ortada bir para kaybı var Beşiktaşın parası bu
kelimelerine dikkat et böyle bir şeyden yönetimi savunmaya neden gidilsin
yönetimmi çalıyor hiç bir işletme çalıştırdınmı bak bakalım ne kadar kayıp oluyor günlük
bu kaybı ört bas etmeyip açıklayanda yönetim değilmi neden savunmak için şekilden şekile
girelim sadece bilip bilmeden birilerini suçlu duruma sokmayın bunu söylerkende yönetim
aklıma gelmemişti doğrusu ben kartal yuvalarında çalışan emekçileri düşünmüştüm.
işin aslını bilmeden hepsi potansiyel hırsız konumuna sokuluyor :bandit: @TØLGA

Çevrimdışı TØLGA

yönetimmi çalıyor hiç bir işletme çalıştırdınmı bak bakalım ne kadar kayıp oluyor günlük
bu kaybı ört bas etmeyip açıklayanda yönetim değilmi neden savunmak için şekilden şekile
girelim sadece bilip bilmeden birilerini suçlu duruma sokmayın bunu söylerkende yönetim
aklıma gelmemişti doğrusu ben kartal yuvalarında çalışan emekçileri düşünmüştüm.
Daha dikkatli olurum abi haklısınız @TALAT @Necmi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Su maç kaç kaç bitti bilen var mi hiç bir yerde sonucu bile yok sanırsın marsta oynuyoruz maçı
0-0 BİTTİ
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı cursedofdragon

maç'ın kaç kaç bittiğini kimler oynadı kimler değişti nasıl oynadık hiçbirşey bilmiyoruz.Beşiktaş tv ne güne duruyor ne maçı veriyor nede maçla ilgili bilgi veriyor.

Çevrimdışı TALAT

bursa tv bile hazirlik macini canli yayinladi bizim tv yayinlayamadi. altyapi falan denmesin periscople mac yayinlamacak sviyeye geldi teknoloji. bu maci bile yayinlayamayacakrsa kapatalim kanali ya da img sportsun bu tarz faaliyetleri dr var. verelim profesuonel bir ekibe hem kalitryi yukseltsinler hem de bize eleman yetistirsinler daha sonra biz devralalim
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TALAT

su stad ins ocak gibi biter de baskan da hemen spor salonu icn kazmayi vurur. eger kongrede secilemez ise baska birinin salon icin para harcayacagini sanmiyorum. bu is de stad kadar onemli brnim icin

Çevrimdışı Abdullah

Mustafa Pektemek bu takıma geldiğinden beri 0'a yakın katkı verdi.
Mustafa Pektemek kendini korumayarak defalarca kez sakatlandı maçları yarı yarıya kaçırdı.
Mustafa Pektemek takıma gram faydası olmadığı halde maaşına zam isteyerek 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Mustafa Pektemek yaz transfer döneminde kadroda düşünülmediği halde maaş talebi karşılanmadığı için transfer tekliflerinin reddetti.

Ha tüm bunlar tabii ki maçta ıslıklanmasının doğru olduğu anlamına gelmiyor tabii ki bu yanlış bir davranış. Ama gelip de Mustafa Pektemek size ne yaptı kardeşim diye de serzenişte bulunmayın samimi değilsiniz.  :bandit:

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Arkadaslar stadda izledim maci pektemek cikarken tum stad alkisladi ama pektemek sallamadi taraftari o yuzden de daha sonrasinda isliklandi.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı TALAT

Mustafa Pektemek bu takıma geldiğinden beri 0'a yakın katkı verdi.
Mustafa Pektemek kendini korumayarak defalarca kez sakatlandı maçları yarı yarıya kaçırdı.
Mustafa Pektemek takıma gram faydası olmadığı halde maaşına zam isteyerek 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Mustafa Pektemek yaz transfer döneminde kadroda düşünülmediği halde maaş talebi karşılanmadığı için transfer tekliflerinin reddetti.

Ha tüm bunlar tabii ki maçta ıslıklanmasının doğru olduğu anlamına gelmiyor tabii ki bu yanlış bir davranış. Ama gelip de Mustafa Pektemek size ne yaptı kardeşim diye de serzenişte bulunmayın samimi değilsiniz.  :bandit:

nie samimi olmasinn. belli ki dusnesi senin dusunenin tam tersi. bu duurumda da sen baskalarina karsi samimi degilsin. ayni dusncede olmayanlari hemen yaftalayin

Çevrimdışı Abdullah

nie samimi olmasinn. belli ki dusnesi senin dusunenin tam tersi. bu duurumda da sen baskalarina karsi samimi degilsin. ayni dusncede olmayanlari hemen yaftalayin
Abi yaftalamıyorum ben kimseyi başkalarıyla karıştırma beni. Ama bu arkadaş ya da abim bilemiyorum artık yaşı görünmüyor foruma üye olduğundan beri her türlü konuda yapılan yanlışları bir şekilde savunmaya çalışıyor hoş değil bunlar. Yanlışa yanlış demeyerek Beşiktaş'a zarar veriliyor. Amacımız Beşiktaş'ın menfaatlerini korumak mı yoksa Fikret Başkanın koltuğunu korumak mı?

Çevrimdışı TALAT

Abi yaftalamıyorum ben kimseyi başkalarıyla karıştırma beni. Ama bu arkadaş ya da abim bilemiyorum artık yaşı görünmüyor foruma üye olduğundan beri her türlü konuda yapılan yanlışları bir şekilde savunmaya çalışıyor hoş değil bunlar. Yanlışa yanlış demeyerek Beşiktaş'a zarar veriliyor. Amacımız Beşiktaş'ın menfaatlerini korumak mı yoksa Fikret Başkanın koltuğunu korumak mı?

bn de okuyorm yazdiklarini hatta o konuda bn de sennle ayni fikirdeyim ama samimi degilsiniz demek de bana gore yanlis.

Çevrimdışı Abdullah

bn de okuyorm yazdiklarini hatta o konuda bn de sennle ayni fikirdeyim ama samimi degilsiniz demek de bana gore yanlis.
Peki abi saygı duyarım görüşüne ama mantıksız şeylerle belli dayanağın olmadan her konuda başkan hata yapmaz bakış açısı samimiyetsiz bir davranış bence sen buna daha uygun bir tabir bulursan söyle onu kullanayım ama bu tam uyuyor gibi geliyor bana.  :)

Çevrimdışı 38life

Günay: iş düşmedi. Bir kaç şut geldi onlar da dışarı çıktı.

Beck: 45 dakika oynadı iyi oynadı. Hücuma katkı verdi.

Rhodolfo: çok fazla iş düşmedi ama iyiydi.

Pedro: Çok fazla iş düşmedi iyiydi. Hata yapmadı.

İsmail: dinamik coşkulu oynadı, hucumlara katildi ama herzamanki gibi saçma toplar attı.

Sosa: Istekliydi, takımı yönlendirdi, Fizik olarak tamamen hazır.

Necip: çok fazla top ayağına gelmedi ama hatasız oynadı.

Kerim: topla en çok oynayan isimdi. Dikine kosularla topu 3. Bölgeye taşıdı. Ama dar alanda hataları oldu.

Serdar: Berbat oynadı. Bir tane olumlu top kullanamadı. Bir daha zor forma bulur.

Pektemek: Oyundan çıkarken isliklanmasina şaşırdım. Çok aktifti, hareketliydi çok fazla hata yapmadı. Ama sonuç olarak tabelayı değiştiremedi.

Gomez: Etkisizdi. Hala fizik olarak hazır değil gibi. Konyaspor defansı top gomeze geldiğinde çok çabuk kapattılar şutları hep savunmada kaldı.

Eslem: son 10-15 dakikada oynadı . Hata yapmadı uzun pasları isabetliydi.

Motta: sol kanat olarak oynadı. Iyiydi.

Cenk: son 25 dakika falan oynadı 3. Bölgede topla buluşamadı. Ortasahada ayağına gelen toplarda hata yapmadı.

Tosic: çok fazla top gelmedi. Geldiğinde Hata yapmadı.

Konyaspor iyi kapandı. Güzel oynadılar.

Ömer Şişmanoglu: ikinci yarı oynadı 1 tane uzaktan güzel şut attı. Bir tane de kanattan berbat bir pas attı.

Edit: Rhodolfo ile Pedroya iyi dedim ama defansın arkasına 2 top kaçırdılar. Ama kimin hastasıydı, hata var mıydı göremedim.

Tosic ikinci yarı stoper olarak oynadı.
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2015, 19:59:36 38life ]

Çevrimdışı canU

Şu kartal yuvalarındaki 2.5 milyon liralık stok farkı nereye gitmiş acaba biri açıklayacak mı kulüpten?

Bir ara biri dolandırmıştı kulübü kongre üyesi olan biri 400-500 bin lira savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştu ne oldu acaba kulüp takip etti mi? Yoksa sokağa atılcak paramız yok demeye devam mı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Günay: iş düşmedi. Bir kaç şut geldi onlar da dışarı çıktı.

Beck: 45 dakika oynadı iyi oynadı. Hücuma katkı verdi.

Rhodolfo: çok fazla iş düşmedi ama iyiydi.

Pedro: Çok fazla iş düşmedi iyiydi. Hata yapmadı.

İsmail: dinamik coşkulu oynadı, hucumlara katildi ama herzamanki gibi saçma toplar attı.

Sosa: Istekliydi, takımı yönlendirdi, Fizik olarak tamamen hazır.

Necip: çok fazla top ayağına gelmedi ama hatasız oynadı.

Kerim: topla en çok oynayan isimdi. Dikine kosularla topu 3. Bölgeye taşıdı. Ama dar alanda hataları oldu.

Serdar: Berbat oynadı. Bir tane olumlu top kullanamadı. Bir daha zor forma bulur.

Pektemek: Oyundan çıkarken isliklanmasina şaşırdım. Çok aktifti, hareketliydi çok fazla hata yapmadı. Ama sonuç olarak tabelayı değiştiremedi.

Gomez: Etkisizdi. Hala fizik olarak hazır değil gibi. Konyaspor defansı top gomeze geldiğinde çok çabuk kapattılar şutları hep savunmada kaldı.

Eslem: son 10-15 dakikada oynadı . Hata yapmadı uzun pasları isabetliydi.

Motta: sol kanat olarak oynadı. Iyiydi.

Cenk: son 25 dakika falan oynadı 3. Bölgede topla buluşamadı. Ortasahada ayağına gelen toplarda hata yapmadı.

Tosic: çok fazla top gelmedi. Geldiğinde Hata yapmadı.

Konyaspor iyi kapandı. Güzel oynadılar.

Ömer Şişmanoglu: ikinci yarı oynadı 1 tane uzaktan güzel şut attı. Bir tane de kanattan berbat bir pas attı.

Edit: Rhodolfo ile Pedroya iyi dedim ama defansın arkasına 2 top kaçırdılar. Ama kimin hastasıydı, hata var mıydı göremedim.

Tosic ikinci yarı stoper olarak oynadı.

Eline sağlık abi.

Tipik bir hazırlık maçı olmuş anlaşılan :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

kime göre yanlış sana göremi  :alala:
ne yani şimdi herkes senin gibimi düşünmek zorunda
benim gibi düşünmeyen yanlıştır demek egodur.
birini bu şekilde suçlamakta terbiyesizliktir.
Kimse Beşiktaşı senden daha az sevmiyor. Yada fikirlerini
Beşiktaşın menfaatleri dışında düşünmüyor burda Başkanın paralı uşaklığınıda
yapan yok inanıyorsa Başkana bunu söyler bu Başkanın koltuğunu korumak değildir
gerekiyorsa inanıyorsan Beşiktaşa katkı yaptığına korursunda sonuçta koruduğun
renklilerin başkanı değil. ne yani siz buyurdunuz diye herkesmi sallasın başkana
kaldıki sorunda bir Beşiktaşlı oyuncunun ıslıklanması ve buna doğrudur demek bile abesdir.
bunun üzerinden Başkana karşı anti propaganda yürütmek de saçmalamanın dik alasıdır.

Çevrimdışı 38life

Eline sağlık abi.

Tipik bir hazırlık maçı olmuş anlaşılan :)
Tam bir hazırlık maçıydı. Konya da kapanınca Birsey göremedik.

Çevrimdışı ilhan mansız

+1903 bir işletmeyi çalıştırmayı geçtim, aile bütçesi yönetmek bile bambaşka bir tecrübedir. Arkadaşlar maalesef tablonun bütününü göremiyorlar. En büyük hata bütünü görmekten çok uzak olmamız. Hiç tecrübemiz yok ama işletme,inşaat,siyaset,futbol , ekonomi , her konuda uzmanız

Çevrimdışı 38life

Takımdan futboldan daha çok yönetim konuşuluyor. Bunaldım artık...

Çevrimdışı TALAT

Şu kartal yuvalarındaki 2.5 milyon liralık stok farkı nereye gitmiş acaba biri açıklayacak mı kulüpten?

Bir ara biri dolandırmıştı kulübü kongre üyesi olan biri 400-500 bin lira savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştu ne oldu acaba kulüp takip etti mi? Yoksa sokağa atılcak paramız yok demeye devam mı.

zaten stoklarda fark var mi diye sayimi 3. sahisa sirket yaptirmis. sence ortbas y da baska bir sey dusunen boyle bir sayim yaptirir mi? ic denetimddn yollar iki adam onlafin saydigi olur sadece. baska bir sirkete saydirildigina gore ya suphe var ya da daha profesyonel yonetilmek isteniyordur

Çevrimdışı Ensar

bursa tv bile hazirlik macini canli yayinladi bizim tv yayinlayamadi. altyapi falan denmesin periscople mac yayinlamacak sviyeye geldi teknoloji. bu maci bile yayinlayamayacakrsa kapatalim kanali ya da img sportsun bu tarz faaliyetleri dr var. verelim profesuonel bir ekibe hem kalitryi yukseltsinler hem de bize eleman yetistirsinler daha sonra biz devralalim
Abi bak hadi canlı yayın yok , bari sesli canlı anlatım yapsalardi , hadi onu geçtim yazılı bir maç ekranı yapsalardı , hadi bak onu da geçtim herşeyi geçtim arkadaş ekranın kenarında maçın skorunu bile yazmadılar

Çevrimdışı Ensar

Peki bu taraftara yazık günah değil mi ? Bu adam kaç kez sakatlandı , kimse takım için edebiyatı yapmasın , saçma sapan toplara dalarsa bacağıda kırılır kafası da. Biz hep bu adama sahip çıktık , bu adamı hep alkışladık , eşşek yüküyle para verdik , o ne verdi , kaç gol attı , o işini düzgün yaptı mi , yapmadı , ben bugüne kadar en kötü futbolcumuzu bile ıslıklamadım ama bu adamı artık sokakta dahi görsem protesto edicem.