Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257005 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı adil arif

Cenk le Gomes i birlikte oynatabilecek ve takımın direncinin azalmayacağı bir sistem kurulabilir mi arkadaşlar

Çevrimdışı Abdullah

Cenk le Gomes i birlikte oynatabilecek ve takımın direncinin azalmayacağı bir sistem kurulabilir mi arkadaşlar
Abi orta saha lazım hücumcu bek lazım + olarak kanatlarımız da pek uygun değil gibi bunun için zor yani. Sırf birlikte oynasınlar diye yapılmayacak kadar zor bir değişim bence.  :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Elimizdeki Mevcut orta saha oyunculariyla 4-4-2 sistemini oynamak cok zor , Ha oynanirmi ?? oynanir ama INTIHAR olur :tabe:
Ancak Mersin macindaki gibi skor yakalandiktan sonra veya Antep gibi Cok kapanan takimlara karsi skor yakalanamazsa Son 10 dakika Sol bek veya sagbek cikarilarak 4-4-2 ye donulebilir ancak bu durumlarda bu sekilde oynayabiliriz..
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2015, 11:24:03 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Ben var olduğunu düşünmüyorum olsa başkan çıkıp önce biz yaptık derdi.Fenerli Serdar'ın Fb'ye para kazandırma çabalarıdır bunlar inanmayın.Başkan açıklar varsa eğer anlaşma
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2015, 11:30:10 MehmetRKıratlı ]

Çevrimdışı Abdullah

Ben var olduğunu düşünmüyorum olsa başkan çıkıp önce biz yaptık derdi.Fenerli Serdar'ın Fb'ye para kazandırma çabalarıdır bunlar inanmayın.Başkan açıklar varsa eğer anlaşma
Bu anlaşma var elbet ama Fenerbahçe'nin yeni imzaladığı getirisi daha büyük bir anlaşma. Bizim anlaşmanın şartları yıllık 300 bin dolar garanti para artı kullanım miktarına göre maksimum 200 bin dolar duyurulan şartlar böyleydi sonradan bir revizyon olduysa bilemiyorum tabii. Ama başkanımız yine de bunun reklamını yapabilir teşvik edebilirdi taraftarı. Belki bunları yapsa kullanım miktarı daha fazla olsa yandex bizimle de böyle bir anlaşma imzalayabilirdi ama maalesef hiç bir tanıtım çalışması yapılmadı.  :ok:

Çevrimdışı Abdullah

Büyük Taraftarımıza ve Duyarlı Halkımıza Teşekkürler
Tarihinin en büyük felaketini yaşayan Hopa'ya destek için Kulübümüzün başlattığı yardım kampanyası büyük bir ilgi gördü.

Büyük Taraftarımız ve vatandaşlarımızın yanı sıra; Kartal Yuvası mağazalarımız, sponsorlarımız, lisansiyelerimiz, çeşitli firmalar ve Beşiktaş Belediye Başkanı Av.Murat Hazinedar çok değerli katkılarda bulundu.

Beşiktaş Tırı toplanan yardım malzemelerini Hopa'da ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere yetkililere teslim ederken, kampanyamızın acıları sarma ve dayanışmayı sergilemesi bakımından başarıyla sonuçlanmasının mutluluğunu yaşıyoruz.

"Hopa'nın gücüne güç kat" kampanyamıza destek olan tüm kişi ve kurumlara teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Bence olur.Hatta orta sahanın mevcutta eksik adam olduğundan çokta iyi olur.

Günay
Beck-Rhodolfo-Ersan-tosic
        Atiba -Sosa
Töre  Cenk Gomez Q17

Cenk zaten topa basan pres yapan oyuncu yanı o yuzden ıyı olur dıye dusunuyorum kı gs bunu terım zamanında yapmıstı tek forvet olunca tore ceza alanına girmıyor forvet tek kalıyor.Rhodolfo nun da topu oyuna ıyı soktugunu goz onunde bulundurursak macların cogu cıft forvet olarak oynatılmalı

Çevrimdışı Abdullah

Günay
        Atiba -Sosa
Töre  Cenk Gomez Q17

Cenk zaten topa basan pres yapan oyuncu yanı o yuzden ıyı olur dıye dusunuyorum kı gs bunu terım zamanında yapmıstı tek forvet olunca tore ceza alanına girmıyor forvet tek kalıyor.Rhodolfo nun da topu oyuna ıyı soktugunu goz onunde bulundurursak macların cogu cıft forvet olarak oynatılmalı

:olmaz Buna ne o orta saha ne o bekler ne de kanatlar uygun değil maalesef olmaz zorlamaya gerek yok  :ok: hayır yani niye çift forvete zorluyorsunuz onu da anlamıyorum mevcut formasyon zaman geçtikçe daha iyi işler hale gelecek biraz zaman gerek sadece  :)

Çevrimdışı aa1903

Günay
        Atiba -Sosa
Töre  Cenk Gomez Q17

gs'nin iki kanat oyuncusu da orta saha özellikleri olan futbolculardı. bu sebeple orta sahada rakibe fazla açık alan bırakmıyorlardı. eboue gibi hücumcu bir bek oyuncuları vardı. bu sebeple santraforlara daha fazla orta yapma şansı buluyorlardı. ayrıca bizim elimizde elmander'in yapacağı işi bir tek mustafa pektemek yapabilir, o da yapmasın. :)

4-4-2, beşiktaş'ın oynayamayacağı belki de tek sistemdir. bunun antep maçında da açık bir şekilde görüldüğünü düşünüyorum.

Çevrimdışı Abdullah

gs'nin iki kanat oyuncusu da orta saha özellikleri olan futbolculardı. bu sebeple orta sahada rakibe fazla açık alan bırakmıyorlardı. eboue gibi hücumcu bir bek oyuncuları vardı. bu sebeple santraforlara daha fazla orta yapma şansı buluyorlardı. ayrıca bizim elimizde elmander'in yapacağı işi bir tek mustafa pektemek yapabilir, o da yapmasın. :)

4-4-2, beşiktaş'ın oynayamayacağı belki de tek sistemdir. bunun antep maçında da açık bir şekilde görüldüğünü düşünüyorum.
:claps: :claps: katılıyorum ayrıca gs orta ikilide melo ve selçuk gibi bir ikiliyle oynuyordu ki o sezon ikisinin de kariyerinin en iyi yılıydı.

Çevrimdışı Tolga

Günay
        Atiba -Sosa
Töre  Cenk Gomez Q17

Elimizdeki orta sahalarla 4-4-2 oynayamayız zorlamanın manası yok.

Gs'nin elinde Melo-Selçuk ikilisi ve kanatlarda, orta sahadan dönme Emre Çolak-Engin Baytar vardı.Bu sayede o sistem işledi ki Melo ve Selçuk belki de bir daha hiç yapamayacakları istatistikleri 1 sezonda yaptılar ve Gs öyle şampiyon oldu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Eylül 2015, 12:45:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fenerbahçe Kulübü ile yaptığı geniş kapsamlı forma sponsorluğu anlaşmasıyla adından sıkça söz ettiren Yandex, Başkan Aziz Yıldırım’ın desteğiyle 20 günde yaklaşık 520 bin kişinin bilgisayarında yerini aldı. Yandex, Beşiktaş ile yaptığı anlaşmada ise bu rakamın çok gerisinde kaldı.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haber kasıtlı.

Yandex Fener ile yeni anlaşma yapmadı. Ondan önce de yapılmıştı bu anlaşma o zaman ana sponsor değildi.

Her takımda 200.000 euro artı tıklama başı ücret ödeniyordu + bu anlaşmanın üst limit var. Sanırım 500 binden fazla ödemiyorlar ne kadar indirirsek indirelim.

O zamanki rakamları koysunlar ortaya kim ne kadar indirmiş.

Ayrıca neden Beşiktaş'ı ezdi geçti de Galatasaray'ın rakamları yok ortada onlar da dahil bu anlaşmaya?

Demirören ve basını iyice zıvanadan çıktı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Haber kasıtlı.

Yandex Fener ile yeni anlaşma yapmadı. Ondan önce de yapılmıştı bu anlaşma o zaman ana sponsor değildi.

Her takımda 200.000 euro artı tıklama başı ücret ödeniyordu + bu anlaşmanın üst limit var. Sanırım 500 binden fazla ödemiyorlar ne kadar indirirsek indirelim.

O zamanki rakamları koysunlar ortaya kim ne kadar indirmiş.

Ayrıca neden Beşiktaş'ı ezdi geçti de Galatasaray'ın rakamları yok ortada onlar da dahil bu anlaşmaya?

Demirören ve basını iyice zıvanadan çıktı.

Ezip geçsinler sıkıntı o değil. BJK yönetimi revizyona gitsin yandexle biz de ortak olalım olaya.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Eylül 2015, 12:50:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Ezip geçsinler sıkıntı o değil. BJK yönetimi revizyona gitsin yandexle biz de ortak olalım olaya.

Ortak olmana gerek yok aksine çıkılması gerek bu sponsorluktan. Fener'in ana sponsoru oldu. 4 milyon euro net tıklamalarla 6 civarı para ödeyecekler.  Aziz'in 100 milyoüğğüğğn Messi alacağız açıklamalarını geçin yalan dolan.

Yandex bunlara limit vermiştir bu 4 milyon euroyu geçemezseniz anlaşma düşer gibi ondan tıklatabildiği tıklatmaya çalışıyor.

Silin bilgisayarlarınızdan gitsin ben tutmuyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Ortak olmana gerek yok aksine çıkılması gerek bu sponsorluktan. Fener'in ana sponsoru oldu. 4 milyon euro net tıklamalarla 6 civarı para ödeyecekler.  Aziz'in 100 milyoüğğüğğn Messi alacağız açıklamalarını geçin yalan dolan.

Yandex bunlara limit vermiştir bu 4 milyon euroyu geçemezseniz anlaşma düşer gibi ondan tıklatabildiği tıklatmaya çalışıyor.

Silin bilgisayarlarınızdan gitsin ben tutmuyorum.

Para kazanmak varken neden eliizin tersiyle iteleyelim. Olsunla ana sponsor böyle şeylere takılmak saçma profosyonel iş dünyası herkes parasına bakar.

Revizyona gidilsin ben isterim. Olayın çok paralar kazandırmayacağını ben de biliyorum. Ama 2-2.5M bıraksın o da yeter.

Çevrimdışı Ensar

yurtdışından yayın yaptık öyle ya da böyle , gebze'de yapmıyoruz olacak is değil
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Eylül 2015, 13:05:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Topuz tamamen bitti. Ozan'ın da kaderi böyle olursa Aziz Yıldırım yine Beşiktaş'ta oynamak isteyen bir Türk oyuncunun daha kariyerini bitirmiş olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Topuz tamamen bitti. Ozan'ın da kaderi böyle olursa Aziz Yıldırım yine Beşiktaş'ta oynamak isteyen bir Türk oyuncunun daha kariyerini bitirmiş olacak.
ozana beddua etmek istemem ama fener de hayrını görmesin insallah

Çevrimdışı talha

yurtdışından yayın yaptık öyle ya da böyle , gebze'de yapmıyoruz olacak is değil

Sanırım son olaylardan sonra. Ya revizyona gidiyorlar ya da tamamen vazgetiler bilemiyorum. Ama yapılan doğru değil. Hiç olmazsa bir yayın ekibi kiralayın onlar yapsın siz yayınlayın. 2 saatlik yayın ne kadara patlayabilir.

Çevrimdışı Ensar

Sanırım son olaylardan sonra. Ya revizyona gidiyorlar ya da tamamen vazgetiler bilemiyorum. Ama yapılan doğru değil. Hiç olmazsa bir yayın ekibi kiralayın onlar yapsın siz yayınlayın. 2 saatlik yayın ne kadara patlayabilir.
aynen öyle , yer de gebze stadi ,kamera acısı felan düzgündür en azından , hazirlık kampı gibi olmaz

Çevrimdışı talha

aynen öyle , yer de gebze stadi ,kamera acısı felan düzgündür en azından , hazirlık kampı gibi olmaz
Bugünü bekledim bir hafta yayın yok diye açıklama da yapmıyorlar iyice saldılar böyle konularda

Çevrimdışı can1903

Ya harbiden bu fenerliler yandexten milyon dolarlar alabileceğini m i sanıyor :(
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ensar

Bugünü bekledim bir hafta yayın yok diye açıklama da yapmıyorlar iyice saldılar böyle konularda

Umarım hatalarının farkına varıp yayınlarlar

Çevrimdışı Deniz

Ben teknik ekibin bu boş zamanı hazırlık maçıyla geçirmesini takdir ettim.
Maç eksiği olan oyuncular bunu tamamlar aynı zamanda da hoca takımı analiz etme fırsatı bulur.
Maçın yayınlanmaması ise tam bir fiyasko..
Bjk tv hiç iyi yönetilmiyor yayınlarda ,yıldız haritasında fallara bakıp Beşiktaşın geleceğini görmeye çalışacaklarına maçlarını yayınlasınlar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

BJK Yandex anlaşması 1 yıldı bitti.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..