Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7254893 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Bu sabrı taraftar göstermese bile yönetim göstermeli. Seba herşeye karşı kendini siper etti ve aldığı sonuçlar ortada. Ama önemli olan buna inanmak Seba sonuna kadar inandı sadece yapmış olmak için yapmadı. Bizimkilerin derdi ortada bir projeleri olmaması veyahut olan projelerine inanmamaları. Bizim en büyük sıkıntımız bu. Mali durumun yoksa ben Altyapıya yöneliyorum dersin 2-3 sene bişi elde edemezsin belki ama A takımda oynayacak 5-6 tane sağlam adam ve onların yanlarına biriktirdiğin parayla kaliteli 4-5 yabancı veya yerli oyuncu alırsın. Belki buradan yazınca çoğu şey kolay gibi görünüyor ama dünyada bunun örnekleri çok. Önemli olan inanmak ve arkasında durmak bizim sıkıntımız bu benim kanaatimce.
yönetim göstermelide seninde yönetime aynı sabrı göstermen gerekiyor
öyle Seba gibi sağlam duracak falan kelimesi boşta kalır bunu demen için Seba kimdir.
ona bir bakman lazım Beşiktaşa Başkan olmak için istanbul MİT bölge amirliğinden istifa eden bir insandan bahsediyoruz
adamın karşısında herkes ceket iliklerdi bunu saygının ötesinde çekindikleri için yaparlardı.
biz bilemeyiz kimbilir kimlerin ne sırlarını biliyordu kapalı kapıların arkasında neler konuşuluyordu.
sen şimdi randevu almak için bir hafta sekreter kapısında beklerken Seba isteklerini telefonla bildirirdi bakanlıklara
yani mukayese yaparken insanların konumlarına bakacaksın.

Çevrimdışı Necmi

İstifasında bende tepkili idim kal sen bunları açıkla gerekli destek gelecektir diye

Ama iki insan geldi o noktaya ikisi de istifa etti

Adamın arkasından gidip erikson ile anlaşmışlar soran yok eden yok

Adam kaç kere kavalcı nın transferini engellemiş

Şuan kavalcı ve atalay a kalsa cenk ahmet tarık çamdal veysel Olcan hepsi bizde idi

Altınsay kaçmış olabilir ama adama asla sağlıklı çalışma ortamı sunmadan başarılı olmasını beklemek te hata

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o dediğin isimleri neden getirmediler madem yöneticiyken demekki bazı şeyler istemekle olmuyor
konuşursun ama birileri dur bakalım der. Ericsonmuş peki istifa ettide Ericsonmu hoca oldu arkasından iş çevrilmiyormuş demekki
istifa etmesede birileri dur diyebilirmiş bu kaçıp gitmesine neden değil bak bir sürü isim veriyorsun ama hiç biri Beşiktaşta
değil demekki arkasından iş çevirenlerin gücü bu kadarmış. ben artık bahane duymak istemiyorum gerçekten çok boş insanları
kahraman sınıfına sokuyorsunuz neymiş çok bilgiliymiş hani nerde bu bilgi birikim neden bunca yıldır bir gramını bile göremedik
sadece bir söylenti var çok bilgili işte vay be uygulama yok laf var yapsın bir şeylerde taktir edelim yoksa gerisi havaya sıkmak oluyor

Çevrimdışı can1903

Arkadaslar konu dışı olucak ama nereye yazacagimi bilmiyorum. Kardesime forma siparis ettirecem, yanliz beden olarak hangisi tam oturur diye yardima ihtiyacim var. Boyum 1.74,  kilo 76.
S olur mu acaba.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

o dediğin isimleri neden getirmediler madem yöneticiyken demekki bazı şeyler istemekle olmuyor
konuşursun ama birileri dur bakalım der. Ericsonmuş peki istifa ettide Ericsonmu hoca oldu arkasından iş çevrilmiyormuş demekki
istifa etmesede birileri dur diyebilirmiş bu kaçıp gitmesine neden değil bak bir sürü isim veriyorsun ama hiç biri Beşiktaşta
değil demekki arkasından iş çevirenlerin gücü bu kadarmış. ben artık bahane duymak istemiyorum gerçekten çok boş insanları
kahraman sınıfına sokuyorsunuz neymiş çok bilgiliymiş hani nerde bu bilgi birikim neden bunca yıldır bir gramını bile göremedik
sadece bir söylenti var çok bilgili işte vay be uygulama yok laf var yapsın bir şeylerde taktir edelim yoksa gerisi havaya sıkmak oluyor
Abi kusura bakma ama olaya hiç doğru yönde bakmıyorsun

Bence daha iyi incele o zaman neler oldu

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ensar

yönetim göstermelide seninde yönetime aynı sabrı göstermen gerekiyor
öyle Seba gibi sağlam duracak falan kelimesi boşta kalır bunu demen için Seba kimdir.
ona bir bakman lazım Beşiktaşa Başkan olmak için istanbul MİT bölge amirliğinden istifa eden bir insandan bahsediyoruz
adamın karşısında herkes ceket iliklerdi bunu saygının ötesinde çekindikleri için yaparlardı.
biz bilemeyiz kimbilir kimlerin ne sırlarını biliyordu kapalı kapıların arkasında neler konuşuluyordu.
sen şimdi randevu almak için bir hafta sekreter kapısında beklerken Seba isteklerini telefonla bildirirdi bakanlıklara
yani mukayese yaparken insanların konumlarına bakacaksın.
dünden beri yapılan seviyeli ve eğitici konuşmaları zevkle okuyorum abilerim :) süleyman sebanin mit görevlisi olmasi hep dikkatimi çekmistir , acaba nasıl yansımaları oldu beşiktaşa diye çok düşündüm , bilginiz var mi bu konu da
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Necmi

Arkadaslar konu dışı olucak ama nereye yazacagimi bilmiyorum. Kardesime forma siparis ettirecem, yanliz beden olarak hangisi tam oturur diye yardima ihtiyacim var. Boyum 1.74,  kilo 76.
tam yapışsın diyorsan M biraz dökümlü olsun diyorsan L
ben 1.83 boy 80 kiloyum çubuklu L tam oturuyor @AvrupaKartalı

Çevrimdışı adil arif

Bu sabrı taraftar göstermese bile yönetim göstermeli. Seba herşeye karşı kendini siper etti ve aldığı sonuçlar ortada. Ama önemli olan buna inanmak Seba sonuna kadar inandı sadece yapmış olmak için yapmadı. Bizimkilerin derdi ortada bir projeleri olmaması veyahut olan projelerine inanmamaları. Bizim en büyük sıkıntımız bu. Mali durumun yoksa ben Altyapıya yöneliyorum dersin 2-3 sene bişi elde edemezsin belki ama A takımda oynayacak 5-6 tane sağlam adam ve onların yanlarına biriktirdiğin parayla kaliteli 4-5 yabancı veya yerli oyuncu alırsın. Belki buradan yazınca çoğu şey kolay gibi görünüyor ama dünyada bunun örnekleri çok. Önemli olan inanmak ve arkasında durmak bizim sıkıntımız bu benim kanaatimce.
İbrahim Altınsay' ın gencecik bir takım kurup Dortmund gibi başarılı olma hayali beni de heyecanlandırmıştı. İstifa ettiğinde de çok üzülmüştüm. Bence bu konuda herkes kendince haklıydı. İbrahim Altınsay, hayallerini gerçekleştiremeyecekse orada durmasının gereksiz olduğunu düşündü. Ön planda kalmak için hayallerinden ödün vermedi. Fikret Orman ise zaten tribün liderleri, gazeteciler ve menejerlerin arpalıklarını kesip büyük bir cephe açmışken, böyle bir yapılanmaya gidip bir cephe daha açmaya cesaret edemedi.

İbrahim Altınsay Fernandes ve Almeida' nın da satılmasını istemiş, sadece gençlerden oluşan bir takım hayal etmişti. Fikret orman Quaresma için o kadar tepki yemişken bu futbolcular için dik durmaya cesaret edemedi. Keşke dik durabilseydi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Necmi abi Türkiye'deki menajer ve medya gücünü görmezden geliyor veya yeterince kavrayamıyor. Medya ve Menajerler bunlar gibi adamları sevmezler çünkü kendi ekmeklerine kan doğruyor bunun gibi adamlar. Bunu görmek için öyle olayın içinde olmaya filan gerek yok. Önder Özen geldikten sonra her gün çıkan istifa haberleri, Ericsson olayı, veto edilen transferler. Sisteme karşı çıkanlara acımıyorlar. Ortada dönen paraları ve bu paraları kimlerin paylaştığını düşününce bu noktaya gelmemiz çok doğal.. Ayrıca bu iki adama özel bir sempatim yok ama aynı düşünce tarzında olan insanların  her türlü engellemeye maruz bırakılması bana düşündürücü olmaktan öte manidar geliyor. Birileri bizim Başkan'ın da kulağını çekti 2 denemeden sonra o da vazgeçti bu kadar basit olaylar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İbrahim Altınsay' ın gencecik bir takım kurup Dortmund gibi başarılı olma hayali beni de heyecanlandırmıştı. İstifa ettiğinde de çok üzülmüştüm. Bence bu konuda herkes kendince haklıydı. İbrahim Altınsay, hayallerini gerçekleştiremeyecekse orada durmasının gereksiz olduğunu düşündü. Ön planda kalmak için hayallerinden ödün vermedi. Fikret Orman ise zaten tribün liderleri, gazeteciler ve menejerlerin arpalıklarını kesip büyük bir cephe açmışken, böyle bir yapılanmaya gidip bir cephe daha açmaya cesaret edemedi.

İbrahim Altınsay Fernandes ve Almeida' nın da satılmasını istemiş, sadece gençlerden oluşan bir takım hayal etmişti. Fikret orman Quaresma için o kadar tepki yemişken bu futbolcular için dik durmaya cesaret edemedi. Keşke dik durabilseydi.
Yazdığın her cümlenin altına imzamı atarım..  :claps:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

170 cm 66 kilo m tam oturuyor yani S sakın alma , bi de eğer adidasin sitesine girersen orda forma ölcüleri var , bizim formalardan birini ac görürsün orda , omuz göğüs ölçüleri felan var orda
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Necmi

nesini daha iyi inceleyeceğim benim hayatım altınsayın adını duymakla geçti
ben onun yöneticilik dönemlerinide yaşadım daha taş üstüne taş koyduğunu o engin bilgisinden bir gram Beşiktaşa
aktardığına şahit olmadım hoş engin bilgisinede şahit olmadım hiç bir sorumluluk altına girmeyen bir tiptir kendisi
hiç bir sorumluluk almak istemez. hadi diyelim doğrusunuz adamın ayağını kaydırdılar son dönem ama öncesinde nerdeydi bu
ne bir muhalefet yaparken gördük nede bir fikir beyan ederken sadece birileri bunun adını sürekli gündemde tutuyor.

Çevrimdışı adil arif

Yazdığın her cümlenin altına imzamı atarım..  :claps:
Teşekkür ederim.
Bu saatten sonra öyle bir takım kurabilmemiz için iki ihtimal var.
1. Çok pis batacağız. Taraftar da başka çaremiz kalmadığını anlayıp böyle bir projeye destek verecek.
2. 10 yılda 7-8 şampiyonluk alan bir jenerasyon gelip yaşlanacak. Arkasından gelecek böyle bir yapılanma için taraftarda sabır olacak.

Çevrimdışı murat

Çok güzel bir söz var "bekara karı boşamak kolaydır" işin içinde olmadığımız için biz ne gibi zorluklarla karşılaştıklarını bilmiyoruz.kombine almıyor takımı yalnız bırakıyoruz.sonra o gelseydi bu gitseydi vs.muhakkaki bazı şeyler yanlış yapılmıştır .şu haldwki beşiktaşın oyuncularına teklifler geliyor ve gerçekte en değerli takım bizimkisi.ufak tefek eksik bölgeler var onuda bir
 zahmet şenol hoca çözüversin.iyi teknik direktör en iyu kadroyu kuran değil elindeki malzemeyi en doğru kullanandır.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı adil arif

Çok güzel bir söz var "bekara karı boşamak kolaydır" işin içinde olmadığımız için biz ne gibi zorluklarla karşılaştıklarını bilmiyoruz.kombine almıyor takımı yalnız bırakıyoruz.sonra o gelseydi bu gitseydi vs.muhakkaki bazı şeyler yanlış yapılmıştır .şu haldwki beşiktaşın oyuncularına teklifler geliyor ve gerçekte en değerli takım bizimkisi.ufak tefek eksik bölgeler var onuda bir
 zahmet şenol hoca çözüversin.iyi teknik direktör en iyu kadroyu kuran değil elindeki malzemeyi en doğru kullanandır.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta sahada Eslem' den defansta Milo' dan çok umutluyum. Şenol Hoca' nın çok iyi bir takım çıkaracağına inanıyorum. Umutlu olmadığım tek bölge kale. Belki ilk yarı idare eder ama ara transferde çok iyi bir transfer gerekebilir. Aranızda kaleci Veysel hakkında bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi Türkiye'deki menajer ve medya gücünü görmezden geliyor veya yeterince kavrayamıyor. Medya ve Menajerler bunlar gibi adamları sevmezler çünkü kendi ekmeklerine kan doğruyor bunun gibi adamlar. Bunu görmek için öyle olayın içinde olmaya filan gerek yok. Önder Özen geldikten sonra her gün çıkan istifa haberleri, Ericsson olayı, veto edilen transferler. Sisteme karşı çıkanlara acımıyorlar. Ortada dönen paraları ve bu paraları kimlerin paylaştığını düşününce bu noktaya gelmemiz çok doğal.. Ayrıca bu iki adama özel bir sempatim yok ama aynı düşünce tarzında olan insanların  her türlü engellemeye maruz bırakılması bana düşündürücü olmaktan öte manidar geliyor. Birileri bizim Başkan'ın da kulağını çekti 2 denemeden sonra o da vazgeçti bu kadar basit olaylar.
ben görüyorumda siz bazı şeyleri göremiyorsunuz menejerlik FİFA nın resmi işidir.
hiç kimse menejerleri devreden çıkararak oyuncu alamaz. o yüzden kimse kimsenin ekmeğine kan doğramıyor
oyuncunun bir menejeri var sen istediğin oyuncuyla ilgilen sonuçta pazarlığı menejerle yapacaksın bu bütün iş
sektörlerinde nerdeyse geçerli olan bir şeydir. Acentalıkmı yapıyorsun farklı bir bölgedeysen o bölgeye hakim bir acentayla bağlantı kurar
işini onun üzerinden gördürürsün şimdi ahmet bulut gidiyor yabancı menejerlerle oyuncunun Türkiye haklarını alıyor.
senin bir seçeneğin yok o oyuncuyu istiyorsan Ahmet Bulutun kapısını çalacaksın FİFA diyorki bu adam benim yetki verdiğim menejer
baypas edemezsin. menejerlerede ayrı para ödemiyorsun bir bedel var kendi aralarında paylaşıyorlar.
bunda yanlış bir şey yok illaki bir menejerle çalışacaksın tercihin güvendiğin olur bir oyuncuyla ilgilenirsin saçma
sapan biriyle muatap olmamak için bir menejeri görevlendirirsin bu kadar basit iş yapmadığın bir menejerle
ibrahim akın olayında yaşadıklarını yaşarsın. Herşey sizin dediğiniz kadar basit değil milyar dolarların
döndüğü bir piyasa ve burda oynamak istiyorsan oyunu kuralına göre oynarsın yoksa alemi cihan olsan
ağzınla kuş tutsan bilgi küpü olsan işe yaramaz.

Çevrimdışı can1903

Bu arada Başakşehir maçı zor bir maç gözüküyor ama kolay alacağız bence.

Quaresma kişisel becerisiyle alacak maçı kilidi açan oyuncuo lur bu bu maçların adamı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Bu arada Başakşehir maçı zor bir maç gözüküyor ama kolay alacağız bence.

Quaresma kişisel becerisiyle alacak maçı kilidi açan oyuncuo lur bu bu maçların adamı.
Quaresma yı oynatan kim can o biraz daha beklesin kenarda

Çevrimdışı can1903

Quaresma yı oynatan kim can o biraz daha beklesin kenarda

Yedek veya ilk 11 mi başlayacak dedim?

Çevrimdışı talha

Yedek veya ilk 11 mi başlayacak dedim?
Mümkünse oyuna da girmesin

Çevrimdışı Koa_lAA

ben başından beri kaleci alıp transferin kapanması taraftarıydım... hala da aynı görüşteyim.. 18-23 yaş arası genç transferlere ya da altyapıdaki oyunculara şans vermeden, bu oyuncuları geliştirip satarak maddi gelir elde etmeden parasal sorunlar çözülemez...

eslem mecbur oynayacak.. umarımda oynar ve başarılı olur.. neden o.tufan ayarında bi topcu bizim altyapıdan çıkmasın... eğer kumaşı sağlamsa zaten ş.güneş işler onu... umutla bekliyorum.

Çevrimdışı can1903

Mümkünse oyuna da girmesin

Şenol hocaya söylemek lazım  :lol:

Çevrimdışı Necmi

Teşekkür ederim.
Bu saatten sonra öyle bir takım kurabilmemiz için iki ihtimal var.
1. Çok pis batacağız. Taraftar da başka çaremiz kalmadığını anlayıp böyle bir projeye destek verecek.
2. 10 yılda 7-8 şampiyonluk alan bir jenerasyon gelip yaşlanacak. Arkasından gelecek böyle bir yapılanma için taraftarda sabır olacak.
öyle bir takım zaten kurduk
evet aslında çok pis battık ama taraftar daha bunu anlayamadı
hepsi genç olmaz seba dönemindede olmadı bu herkes sanıyorki Metin ali feyyaz kadrosu
hep alt yapıdan çıkmış gençlerin oluşturduğu bir kadro yok öyle bir şey o kadronun temeli ziyalarla sametlerle
ulvi kadir fikret gibi oyuncularla atıldı sonra sürekli alt yapıdan olsun dışardan olsun yetenekli gençler bir iki
takviye edildi buda seba döneminde başlamadı yanlış hatırlamıyorsam bu Üstünkaya projesiydi Sebada bunu devam ettirdi
 o takım bir çırpıda kurulmadı on yıllık bir proje takımı o hale getirdi şimdi on yıllık sabır kimde var.
 o takıma sonradan şifo ondan sonrada alt yapıdan sergen takviyesi geldi sonra alt yapı durdu işte ahmet dursunlar
dönemi başladı ve buda Sebanın sonu oldu aslında bir çok insanın bilmediğide o zamanki kadro aslında alt yapı eseri değildi
alt yapıdan çıkma o kadar oyuncu yoktu ondan bir önceki jenerasyon alt yapıydı bizim o jenerasyon ve sonrasında gerçek ten yüzde yüz alt yapı Rıza Gökhan
sergen nihat gibi oyunculardır birde sanırım Ali vardı. Feyyaz Metin Şifo Recep gibi oyuncular bizim alt yapıdan yetişme değil

Çevrimdışı f_madida

ben başından beri kaleci alıp transferin kapanması taraftarıydım... hala da aynı görüşteyim.. 18-23 yaş arası genç transferlere ya da altyapıdaki oyunculara şans vermeden, bu oyuncuları geliştirip satarak maddi gelir elde etmeden parasal sorunlar çözülemez...

eslem mecbur oynayacak.. umarımda oynar ve başarılı olur.. neden o.tufan ayarında bi topcu bizim altyapıdan çıkmasın... eğer kumaşı sağlamsa zaten ş.güneş işler onu... umutla bekliyorum.

Eslem yetenekli, bir iki sene ustunde durulursa iyi bir oyuncu olabilir...Necip de biraz duzelmis gibi gecen seneye gore, zaten hirsliydi da biraz daha dusunurek hareket ediyor gibi geldi bu yil. Senol Hoca'dan mucize beklememek lazim ama eldeki oyuncularin verimini 15% arttirsa bile onemli bir etkisi olur takim oyununa.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı talha

Eslem yetenekli, bir iki sene ustunde durulursa iyi bir oyuncu olabilir...Necip de biraz duzelmis gibi gecen seneye gore, zaten hirsliydi da biraz daha dusunurek hareket ediyor gibi geldi bu yil. Senol Hoca'dan mucize beklememek lazim ama eldeki oyuncularin verimini 15% arttirsa bile onemli bir etkisi olur takim oyununa.
Necip ilk geldiğinde Eslem den çok daha yetenekli idi şuan durumu ortada çok bel bağlamamak lazım gençleri geliştirmede biz sıkıntılı bir takımız

Çevrimdışı can1903