Necmi abi Türkiye'deki menajer ve medya gücünü görmezden geliyor veya yeterince kavrayamıyor. Medya ve Menajerler bunlar gibi adamları sevmezler çünkü kendi ekmeklerine kan doğruyor bunun gibi adamlar. Bunu görmek için öyle olayın içinde olmaya filan gerek yok. Önder Özen geldikten sonra her gün çıkan istifa haberleri, Ericsson olayı, veto edilen transferler. Sisteme karşı çıkanlara acımıyorlar. Ortada dönen paraları ve bu paraları kimlerin paylaştığını düşününce bu noktaya gelmemiz çok doğal.. Ayrıca bu iki adama özel bir sempatim yok ama aynı düşünce tarzında olan insanların her türlü engellemeye maruz bırakılması bana düşündürücü olmaktan öte manidar geliyor. Birileri bizim Başkan'ın da kulağını çekti 2 denemeden sonra o da vazgeçti bu kadar basit olaylar.
ben görüyorumda siz bazı şeyleri göremiyorsunuz menejerlik FİFA nın resmi işidir.
hiç kimse menejerleri devreden çıkararak oyuncu alamaz. o yüzden kimse kimsenin ekmeğine kan doğramıyor
oyuncunun bir menejeri var sen istediğin oyuncuyla ilgilen sonuçta pazarlığı menejerle yapacaksın bu bütün iş
sektörlerinde nerdeyse geçerli olan bir şeydir. Acentalıkmı yapıyorsun farklı bir bölgedeysen o bölgeye hakim bir acentayla bağlantı kurar
işini onun üzerinden gördürürsün şimdi ahmet bulut gidiyor yabancı menejerlerle oyuncunun Türkiye haklarını alıyor.
senin bir seçeneğin yok o oyuncuyu istiyorsan Ahmet Bulutun kapısını çalacaksın FİFA diyorki bu adam benim yetki verdiğim menejer
baypas edemezsin. menejerlerede ayrı para ödemiyorsun bir bedel var kendi aralarında paylaşıyorlar.
bunda yanlış bir şey yok illaki bir menejerle çalışacaksın tercihin güvendiğin olur bir oyuncuyla ilgilenirsin saçma
sapan biriyle muatap olmamak için bir menejeri görevlendirirsin bu kadar basit iş yapmadığın bir menejerle
ibrahim akın olayında yaşadıklarını yaşarsın. Herşey sizin dediğiniz kadar basit değil milyar dolarların
döndüğü bir piyasa ve burda oynamak istiyorsan oyunu kuralına göre oynarsın yoksa alemi cihan olsan
ağzınla kuş tutsan bilgi küpü olsan işe yaramaz.