Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7254943 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Altınsay'ın Beşiktaş'a faydaları nelerdir?
Beşiktaş'a doğru dürüst bir şey katmamış bir insanın senelerce adının tekrarlanması diğer büyük insanlara haksızlık oluyor.
Beşiktaş'a neden değer katamadığını sorgulamak bence daha mantıklı. Bir insan bir profesyonel bir işin başına gelirse kendi istediği şekilde tarzda ve disiplinde çalışmak ister sana şunları şunları yapma bunları da böyle yap ama şu argümanlarla yap denirse sen orada çalışamazsın. Adam katkı sağlayamayacağını düşünüp ayrıldı, hadi o kaçtı gitti Önder Özen'de mi kaçtı? Bir işi profesyonellere bırakacaksan tamamen bırakacaksın öyle kural sınır çizgi koyarsan o iş olmaz, olmadı. Camianın büyük insanlarına bu camianın neler yaptığını herkes biliyor o yüzden bence bu mevzulara hiç girmeyelim.
Beşiktaş'a Altınsay'ın neden değer katamadığını sorgulamadan önce ülkemizdeki yönetici profilini irdeleyelim sonra bu noktaya geliriz elbet.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serdkar

Günaydin Beyler..
Atakan Kurt FourFourTwo Aciklamasi olmus gecen Sene Derbyde yasanlar icin...
Link varmi Aciklamar icin ...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Beşiktaş'a neden değer katamadığını sorgulamak bence daha mantıklı. Bir insan bir profesyonel bir işin başına gelirse kendi istediği şekilde tarzda ve disiplinde çalışmak ister sana şunları şunları yapma bunları da böyle yap ama şu argümanlarla yap denirse sen orada çalışamazsın. Adam katkı sağlayamayacağını düşünüp ayrıldı, hadi o kaçtı gitti Önder Özen'de mi kaçtı? Bir işi profesyonellere bırakacaksan tamamen bırakacaksın öyle kural sınır çizgi koyarsan o iş olmaz, olmadı. Camianın büyük insanlarına bu camianın neler yaptığını herkes biliyor o yüzden bence bu mevzulara hiç girmeyelim.
Beşiktaş'a Altınsay'ın neden değer katamadığını sorgulamadan önce ülkemizdeki yönetici profilini irdeleyelim sonra bu noktaya geliriz elbet.

Yapmayı düşünüp yapamadığı bir sürü şey var, ama kulüple ilişkisini kesmeye bahanesi yok. Ona bu kadar saygı duyan binlerce Beşiktaşlı'ya verdiği bir şey yok. Piyasada yok. Sportif başarı için ihtiyaç duyulan kişilerden biri ama malesef kendisi onu destekleyenlere hiçbir karşılık vermiyor.

Çevrimdışı talha

Yapmayı düşünüp yapamadığı bir sürü şey var, ama kulüple ilişkisini kesmeye bahanesi yok. Ona bu kadar saygı duyan binlerce Beşiktaşlı'ya verdiği bir şey yok. Piyasada yok. Sportif başarı için ihtiyaç duyulan kişilerden biri ama malesef kendisi onu destekleyenlere hiçbir karşılık vermiyor.

Kimse Altınsay'ın istifasını savunmuyor zaten. Ama demek sitediğim olay o değil. Fikret Orman Altınsay'ın tek yetkili olarak getirdi oraya. Ama arkasından bir ton iş çevridiler. Ericson olayları falan.

Adamın istifasını doğru bulmasam da haksız bulamam. Altınsay kesinlikle haklıydı istifa etmekte. Ama etmese savaşsa daha iyi olurdu Beşiktaş için.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

İstifasında bende tepkili idim kal sen bunları açıkla gerekli destek gelecektir diye

Ama iki insan geldi o noktaya ikisi de istifa etti

Adamın arkasından gidip erikson ile anlaşmışlar soran yok eden yok

Adam kaç kere kavalcı nın transferini engellemiş

Şuan kavalcı ve atalay a kalsa cenk ahmet tarık çamdal veysel Olcan hepsi bizde idi

Altınsay kaçmış olabilir ama adama asla sağlıklı çalışma ortamı sunmadan başarılı olmasını beklemek te hata

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

UEFA AVRUPA LİGİ YAYIN PROGRAMI
17 Eylül
20:00 Fenerbahçe-Molde / TRT Spor
22:05 Skenderbeu-Beşiktaş / Tivibu Spor
1 Ekim
20:00 Beşiktaş-Sporting Lizbon / TRT Spor
22:05 Celtic-Fenerbahçe / Tivibu Spor
22 Ekim
20:00 Lokomotiv Moskova-Beşiktaş / Tivibu Spor
22:05 Fenerbahçe-Ajax / TRT Spor
5 Kasım
20:00 Ajax-Fenerbahçe / Tivibu Spor
22:05 Beşiktaş-Lokomotiv Moskova / TRT Spor
26 Kasım
20:00 Beşiktaş-Skenderbeu / TRT Spor
22:05 Molde-Fenerbahçe / Tivibu Spor
10 Aralık
20:00 Fenerbahçe-Celtic / TRT Spor
22:05 Sporting Lizbon-Beşiktaş / Tivibu Spor
Olması gereken gibi olmuş :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

@Tolga cigim simdi okudum az onceki paylasimim sayilir mi bilmiyorum ama sonucda ucu bize dokunuyor :) 
Sıkıntı yok :)

Çevrimdışı Necmi

Sadece Beşiktaş değil bütün firmaların bir disiplini ve değerleri vardır. Bu firmalara gelen herkes
bu disipline ve değerlere uymak zorundadır. Yani dediğin gibi bir dünya olamaz şirket politikaları vardır
gelenekleri vardır ve çalışan herkesin bunlara uyma zorunluluğu vardır seçilerekte gelse maaşlıda gelse
sorun burda onların ne yapıp yapmadığı değil sorun burda Beşiktaş taraftarının hayali kahramanlar
çıkartması ve ne yapıp yapmadıklarına bakmadan kafalarında putlaştırması. Altınsay diyorum Oğuzhanı aldı
diyorlar başka diyorum susuluyor peki diyorum putlaşması için geçmişte ne yaptı sonuçta daha önce yöneticilik yaptı
benim hatırladığım tek şey basın sözcüsü olması ve maç sonları demeç vermesiydi. Burda bir çok insanın derdi
yönetimi batırmak ama bunu yapmak içinde karşısına bir alternatif koymak ama şu anda alternatif koyacak
kimseyi bulamadıkları içinde Hasan Arat gibi İbrahim Altınsay gibi yada Serdal Adalı gibi kahramanlar yaratmaya
çalışmak ama kimse neden bunlar diye sormuyor ne yapmışlar diye sormuyor. Önder Özen vakkasıda ayrı bir şey
Beşiktaşlılar bitti artık kahraman ithal etmeye başladık burda sportif direktörlüğü savunmak başka bir şey
Önder Özen çok yaşa demek başka bir şey bir şeyler yapmış artık yapıp yapmamasınıda geçiyorum zaten birşeyler
yapsın diye maaş alıyordu Maaşlı adamıda kalkıp Beşiktaş değerlerinin üzerine koymayın @Serhat Akkaya çalışan
insan elbette bir şeyler yapmak zorunda
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2015, 12:30:43 Necmi ]

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

İstifasında bende tepkili idim kal sen bunları açıkla gerekli destek gelecektir diye

Ama iki insan geldi o noktaya ikisi de istifa etti

Adamın arkasından gidip erikson ile anlaşmışlar soran yok eden yok

Adam kaç kere kavalcı nın transferini engellemiş

Şuan kavalcı ve atalay a kalsa cenk ahmet tarık çamdal veysel Olcan hepsi bizde idi

Altınsay kaçmış olabilir ama adama asla sağlıklı çalışma ortamı sunmadan başarılı olmasını beklemek te hata

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmet Kavalcı sonradan istifa etti, Altınsay zaten görevden ilk istifa eden kişi. Kaçtı da denilemez biraz hakaret olur. Adam dirençli davranmadı, meydanı bıraktı. Kötü transferlere vs engel olma gibi bir övgüyü de haketmiyor, tamamen futbolcudan anlamayan isimlere terk etti ve o dönemin fiyasko transferlerinin önü bu terk edişle iyice açıldı. Övgüyü değil yergiyi hakediyor. Bilgisi, kültürü, yeteneği keşfedebilmesi ile saygı duyulur ancak elinde olup da bize vermedikleri ile yarardan çok zararın önünü açtı. Bana göre Altınsay'ın yüksek potansiyelli bir gencin yeteneklerini heba edip top oynamaması gibi bir durumu var. Mesela gözümde futbolcu olarak Muhammed Demirci neyse yönetici olarak da Altınsay odur. Yoksa Demirciye sorsan o da yöneticiler bana şöyle yaptı böyle etti diyip kendini savunuyordur.

Çevrimdışı Mehmet K

Rhodolfo'nun yanında en çok görmek istediğim stoper Joao Miranda. Taş gibi bi tandem olur geçit vermeyiz ne yerden ne havadan ne de araya atılan toplardan.. Tabi alamayız orası ayrı mesele.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2015, 12:36:24 Mehmet K ]

Çevrimdışı Tolga

Benim bildiğim İbrahim Altınsay, Van Gaal ile anlaşmıştı.

Şener, Ferhat Kiraz, Salih, Emre Güral, Hakan Çalhanoğlu, Oğuzhan ve aklıma gelmeyen bir kaç oyuncuyu daha transfer etmek istiyordu.

Şener ve Ferhat Kiraz Bursa'ya, Salih Fb'ye, Emre Güral Ts'ye, Hakan B.Leverkusen'e gitti.

Seedorf'u da transfer edecekti diye hatırlıyorum bu arada.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu arada forumda Beşiktaş futbolla ilgili tek yasak konu var o da dün gece paso konuşulmuş  :evillol:

Yine de seviyeli olmuş, daha önce defalarca cıngar çıkan bir konuda kötü tartışma olmamış. Tabi eğer arada silinen, banlanan olmadıysa :D

Dün konuşulanlar yasak değildi ki  :)
Ben de yanlış anlamış olabilirim ama bildiğim kadarı ile forum yöneticileri iki konuda hassas.
1- Konu dışı yapılması
Bu konuda tamamen haklılar. Transfer forumunda ve en yoğun dönemde ; akşamdan sabaha foruma girip 5-6 sayfa geriye gittiğimde Beşiktaş'lı eski ya da faal yöneticilerle ilgili uzun uzadıya tartışmalar görmek eminim benim olduğu gibi kimsenin hoşuna gitmiyordur. Uyarılarda ise sıklıkla linkler veriliyordu ve kopyala yapıştır yapıp burada paylaşımınızı yapın mesajlarınız silinecektir deniliyordu.
2- Dayanaksız , hakarete varan, soyut eleştiriler.
Elbette burada da haklılar. Zeki Alasya ( Saygıyla anıyorum ) - Metin Akpınar skeçlerinin birinde bir kadın Metin Akpınar'a hakaret ediyordu durmadan ve Metin Akpınar dayanamadı ve " SIFATLARIMI BIRAK FİİLİMİ SAY BE KADIN " diye patladı  :D
Bakın Başkan ya da Yönetim için Beceriksiz ( ! ) sıfatı yerine neden beceriksiz olduğu konusunda fiillerini saysak o zaman gerçekçi bir tartışma yaparız. Öbür türlüsü havaya konuşmak gibi oluyor.

Not: Necminin " başka foruma mı geldim .... bakın böyle tartışınca mesajlarınız silinmiyor gördünüz mü "  mealindeki paylaşımını gözden kaçırdın sanırım  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şener, Ferhat Kiraz, Salih, Emre Güral, Hakan Çalhanoğlu, Oğuzhan ve aklıma gelmeyen bir kaç oyuncuyu daha transfer etmek istiyordu.

Şener ve Ferhat Kiraz Bursa'ya, Salih Fb'ye, Emre Güral Ts'ye, Hakan B.Leverkusen'e gitti.

hakanı samet aybaba istememiş ya o adam gittikten  sonrada alacaklardı :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Necmi

hee bizde leva yı transfer edecektik ne oldu çalhanoğlunu almaya kalktıda birilerimi engelledi
o engelleyen oğuzhanı neden engellemedi ben masla dinlemek istemiyorum artık gerçeklerden bahsedin
miş lerle mışlarla konuşmayalım Van Gaalı alacaksın hangi bütçeyle yönetim yeni gelmiş borçlar dağ
verecek bir kuruş yok bütün gelirler temlikli van gaal gibi adamlar senden bütce ister sen hacizlerle boğuşuyorsun
Altınsay ne yaptı şöyle bir duruma baktı bu işden iyi bir şey çıkmaz dedi topukladı. Bu borçlarla bu işin altından
kalkılmaz dedi. Batan gemiyi terketti. Hüsnü Güreli gibi bir adam bile seçim öncesi görev kabul etmedi
bu gemi batmış dedi. Sonrada YD federasyonuna kapağı attı Beşiktaşı batıranla yol aldı. Yazık ama tamam
bu yönetimin hataları olabilir her türlü eleştiriyide belki hak ediyorlar ama hak etmedikleri bir şey
varsa batan gemiden ilk kaçanlarla kalkıp mukayese edilmeleri ayıptır bu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sadece Beşiktaş değil bütün firmaların bir disiplini ve değerleri vardır. Bu firmalara gelen herkes
bu disipline ve değerlere uymak zorundadır. Yani dediğin gibi bir dünya olamaz şirket politikaları vardır
gelenekleri vardır ve çalışan herkesin bunlara uyma zorunluluğu vardır seçilerekte gelse maaşlıda gelse
sorun burda onların ne yapıp yapmadığı değil sorun burda Beşiktaş taraftarının hayali kahramanlar
çıkartması ve ne yapıp yapmadıklarına bakmadan kafalarında putlaştırması. Altınsay diyorum Oğuzhanı aldı
diyorlar başka diyorum susuluyor peki diyorum putlaşması için geçmişte ne yaptı sonuçta daha önce yöneticilik yaptı
benim hatırladığım tek şey basın sözcüsü olması ve maç sonları demeç vermesiydi. Burda bir çok insanın derdi
yönetimi batırmak ama bunu yapmak içinde karşısına bir alternatif koymak ama şu anda alternatif koyacak
kimseyi bulamadıkları içinde Hasan Arat gibi İbrahim Altınsay gibi yada Serdal Adalı gibi kahramanlar yaratmaya
çalışmak ama kimse neden bunlar diye sormuyor ne yapmışlar diye sormuyor. Önder Özen vakkasıda ayrı bir şey
Beşiktaşlılar bitti artık kahraman ithal etmeye başladık burda sportif direktörlüğü savunmak başka bir şey
Önder Özen çok yaşa demek başka bir şey bir şeyler yapmış artık yapıp yapmamasınıda geçiyorum zaten birşeyler
yapsın diye maaş alıyordu Maaşlı adamıda kalkıp Beşiktaş değerlerinin üzerine koymayın @Serhat Akkaya çalışan
insan elbette bir şeyler yapmak zorunda
Senin dediklerinin tamamına katılıyorum abi. Ben sadece bazı insanlara yeterince zaman ve şans verilmediğini söylemek istiyorum. Yukarıda talha özetlemiş Ericsson olayı ve sonrasın da yaşananlar bu noktaya gelmesini sağladı. Dünya üzerindeki çoğu takımın bir sahibi var ve işi profesyonellere bırakıyorlar öyle futbolcu alayım göndereyim gibi şeylerle işleri olmuyor aldıkları sonuca bakıyor bu sadece futbolda değil Basketbolda da böyle. Bizim serzenişimiz bir an önce profesyonel yapıya geçilerek her koşulda destek ve imkan sağlanması. Yoksa her transfer döneminde menajerlerin eline bakarız ve burada yapılanma yapılanma diye kendimizi paralarız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

hee bizde leva yı transfer edecektik ne oldu çalhanoğlunu almaya kalktıda birilerimi engelledi
o engelleyen oğuzhanı neden engellemedi ben masla dinlemek istemiyorum artık gerçeklerden bahsedin
miş lerle mışlarla konuşmayalım Van Gaalı alacaksın hangi bütçeyle yönetim yeni gelmiş borçlar dağ
verecek bir kuruş yok bütün gelirler temlikli van gaal gibi adamlar senden bütce ister sen hacizlerle boğuşuyorsun
Altınsay ne yaptı şöyle bir duruma baktı bu işden iyi bir şey çıkmaz dedi topukladı. Bu borçlarla bu işin altından
kalkılmaz dedi. Batan gemiyi terketti. Hüsnü Güreli gibi bir adam bile seçim öncesi görev kabul etmedi
bu gemi batmış dedi. Sonrada YD federasyonuna kapağı attı Beşiktaşı batıranla yol aldı. Yazık ama tamam
bu yönetimin hataları olabilir her türlü eleştiriyide belki hak ediyorlar ama hak etmedikleri bir şey
@Necmi abi ben bunları yazarken yönetimi eleştirmek için yazmadım ki sadece İbrahim Altınsay hiçbirşey yapmamış gibi konuşulmasına karşıyım.

Adam geliyor şu şu oyuncular alınmalı diyor bazı sebeplerden dolayı bu oyuncular alınamıyorsa suç onun değildir ki.

Aynı şey Önder Özen için de geçerliydi.

Bir plan-program sunuluyor ama bunlar bir takım sebeplerden ötürü gerçekleşmiyorsa bu plan-programı ortaya koyanların hiçbirşey yapmamış olduğunu göstermez benim kabul etmediğim şey bu yani.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi Van gaal AZ gibi takımı çalıştırdı Beşiktaş'a neden gelmesin yeter ki projeye inansın. Altınsay dediğimiz adam Türkiye'deki yöneticilerin çoğundan fazla kontağa ve bilgiye sahip. Bazı şeyler sadece para değil Van Gaal gibi adamlar projeye inanırlar onun için gelirler AZ doğru bir projeydi gitti ve başarılı oldu. Bazen sadece yüzeysel bakıyorsunuz, adam görevde toplasan 1-2 ay filan kaldı 1-2 ayda tüm takımın çehresini değiştirmesini beklemek bence haksızlık..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Abi Van gaal AZ gibi takımı çalıştırdı Beşiktaş'a neden gelmesin yeter ki projeye inansın. Altınsay dediğimiz adam Türkiye'deki yöneticilerin çoğundan fazla kontağa ve bilgiye sahip. Bazı şeyler sadece para değil Van Gaal gibi adamlar projeye inanırlar onun için gelirler AZ doğru bir projeydi gitti ve başarılı oldu. Bazen sadece yüzeysel bakıyorsunuz, adam görevde toplasan 1-2 ay filan kaldı 1-2 ayda tüm takımın çehresini değiştirmesini beklemek bence haksızlık..
Anahtar cümle bu aslında. :claps:

Çevrimdışı Necmi

Dün konuşulanlar yasak değildi ki  :)
Ben de yanlış anlamış olabilirim ama bildiğim kadarı ile forum yöneticileri iki konuda hassas.
1- Konu dışı yapılması
Bu konuda tamamen haklılar. Transfer forumunda ve en yoğun dönemde ; akşamdan sabaha foruma girip 5-6 sayfa geriye gittiğimde Beşiktaş'lı eski ya da faal yöneticilerle ilgili uzun uzadıya tartışmalar görmek eminim benim olduğu gibi kimsenin hoşuna gitmiyordur. Uyarılarda ise sıklıkla linkler veriliyordu ve kopyala yapıştır yapıp burada paylaşımınızı yapın mesajlarınız silinecektir deniliyordu.
2- Dayanaksız , hakarete varan, soyut eleştiriler.
Elbette burada da haklılar. Zeki Alasya ( Saygıyla anıyorum ) - Metin Akpınar skeçlerinin birinde bir kadın Metin Akpınar'a hakaret ediyordu durmadan ve Metin Akpınar dayanamadı ve " SIFATLARIMI BIRAK FİİLİMİ SAY BE KADIN " diye patladı  :D
Bakın Başkan ya da Yönetim için Beceriksiz ( ! ) sıfatı yerine neden beceriksiz olduğu konusunda fiillerini saysak o zaman gerçekçi bir tartışma yaparız. Öbür türlüsü havaya konuşmak gibi oluyor.

Not: Necminin " başka foruma mı geldim .... bakın böyle tartışınca mesajlarınız silinmiyor gördünüz mü "  mealindeki paylaşımını gözden kaçırdın sanırım  :)
Aslında benim bir senedir burda anlatmak istediğim buranın diğer yerlerden farklı olması
seviye korunarak eleştiri yapılması mesleklerine baktığımızda çok değerli arkadaşlar var genelde iş sahibi avukat doktor mühendis öğretmen
ve bunlarla harmanlanmış ünüversite ve lise talebeleri Beşiktaş taraftarının eğitim seviyesi yüksektir ama bu forumlara aynı şekilde
yansımıyor Adam aşağılamayı hakareti eleştiri sanıyor biz silincede yönetim yanlısı oluyoruz yada o kadar mesnetsiz içi boş eleştiri
oluyorki bizi inanmadığımız şeyleri bile savunur noktaya çekiyorlar. Ben bu forumu ilk açtığımda ne demiştim Her görüşte Beşiktaş
taraftarı var ve internet ortamında kamplaşmışlar burası böyle olmayacak herkes burda medeni bir şekilde özgürce fikirlerini
tartışacak biz Beşiktaş taraftarını parçalamayı değil bütünleştirmeyi farklı seslerin ortak sevdamız çevresinde tek ses olabilmesini
sağlamak istiyoruz ne yaptık Çarşı tartışmasına izin vermedik çarşı yanlısı olduk yönetime sallamaya izin vermedik yönetim yanlısı
olduk Oyuncularımıza hakarete izin vermedik üyelerin birbirlerine hakaret etmesine izin vermedik bu seferde insanların özgürlüklerini kısıtlıyoruz
oldu ne zamandan beri birilerine küfür ve hakaret özgürlüğü var. işin ilginç yanı bize en fazla tepki veren insanlar genelde
forum adabına uymayan insanlar oluyor birde forumun tarzını bozanlar bir kaç kişiydi şu bir aylık süre içinde onları uzaklaştırdık
farklı üyelikle gelip devam ettiler bizde çare olarak üyeliği kapatıp onaylı üyeliğe geçtik şimdi atılınca tekrar üye olamıyorlar
bir anda forumun seviyesi yükselmeye başladı. biz eleştiriye ceza falan vermiyoruz öyle bir şey olsa her mesajı olumsuz ve eleştiri olan
@Serhat Akkaya  gibi @Armağan Bozkurt  gibi arkadaşlarımız hiç ceza almadan durabilirmi :D adamlar eleştiriyor ama bu güne kadar çok sert üslup
kullandılar ama hiç saygısız olmadılar demekki düzgün eleştiri yapıldığında insanlar pek alada istediklerini diyebiliyorlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Eylül 2015, 13:24:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Konunun ucuyla alakalı ama Van Gaal bütçe istemedi @Necmi abi sadece oyuncuların maaşlarını zamanında ödeyin gelirim dedi yönetim ödeyemeyiz diyince kabul etmedi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Eylül 2015, 13:29:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şuan en büyük sıkıntı çoğu yetenekli oyuncumuzun tam olmuş olmaması. Şu adam çıkar bir derbiyi domine eder diyebileceğin sadece Töre var elinde.

Çoğu yere sağlam basmıyor. Oğuzhan şu basamağı atlayamadı bir türlü bir atlasa çok rahat edeceğiz ortasahada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

ben bir şey demiyorumki bilgili olabilir ama bilgi gerçek hayat içersinde değere ulaştırılamazsa
bence önemsizdir. Yüzeysel bakmıyorum ben burda Altınsayı eleştirmiyorumki altınsayı iki ayda kahraman ilan
edenleri eleştiriyorum bir insanın kahraman olması için bu işe yıllarını vermesi Beşiktaş değerine değer katması
gerekirdi Seba o zaman değilde şimdi başkan olsaydı 6 ay bile başkanlık yapamazdı emin ol bu gün yönetimi eleştirdiğiniz her konuyu
onla çarpın seba döneminin ilk yıllarına koyun Mali disiplinler her dönem zordur katı olmayı gerektirir.
Seba alt yapıya önem verdi ama kimse neden diye sormuyor çünkü transfer edecek paramız yoktu
ve alt yapıda Serpil Hamdi gibi bir değer vardı çaresizlikten oturup genç topladılar ve o gençlere
inandılar. Başka çare yoktu Gençlerin başınada disiplinli bir hoca getirdiler. yıldız sevdası olmayan
bir adamdı Gordon şimdide yaptığımız farklı değil her ne kadar eleştirsemde Şenol hoca da aynı yapıda
biri sabır gösterilmesi gerekiyor çünkü o sabrı göstermeyince onlarında sürekli hata yapmasına neden oluyoruz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben bir şey demiyorumki bilgili olabilir ama bilgi gerçek hayat içersinde değere ulaştırılamazsa
bence önemsizdir. Yüzeysel bakmıyorum ben burda Altınsayı eleştirmiyorumki altınsayı iki ayda kahraman ilan
edenleri eleştiriyorum bir insanın kahraman olması için bu işe yıllarını vermesi Beşiktaş değerine değer katması
gerekirdi Seba o zaman değilde şimdi başkan olsaydı 6 ay bile başkanlık yapamazdı emin ol bu gün yönetimi eleştirdiğiniz her konuyu
onla çarpın seba döneminin ilk yıllarına koyun Mali disiplinler her dönem zordur katı olmayı gerektirir.
Seba alt yapıya önem verdi ama kimse neden diye sormuyor çünkü transfer edecek paramız yoktu
ve alt yapıda Serpil Hamdi gibi bir değer vardı çaresizlikten oturup genç topladılar ve o gençlere
inandılar. Başka çare yoktu Gençlerin başınada disiplinli bir hoca getirdiler. yıldız sevdası olmayan
bir adamdı Gordon şimdide yaptığımız farklı değil her ne kadar eleştirsemde Şenol hoca da aynı yapıda
biri sabır gösterilmesi gerekiyor çünkü o sabrı göstermeyince onlarında sürekli hata yapmasına neden oluyoruz.
Bu sabrı taraftar göstermese bile yönetim göstermeli. Seba herşeye karşı kendini siper etti ve aldığı sonuçlar ortada. Ama önemli olan buna inanmak Seba sonuna kadar inandı sadece yapmış olmak için yapmadı. Bizimkilerin derdi ortada bir projeleri olmaması veyahut olan projelerine inanmamaları. Bizim en büyük sıkıntımız bu. Mali durumun yoksa ben Altyapıya yöneliyorum dersin 2-3 sene bişi elde edemezsin belki ama A takımda oynayacak 5-6 tane sağlam adam ve onların yanlarına biriktirdiğin parayla kaliteli 4-5 yabancı veya yerli oyuncu alırsın. Belki buradan yazınca çoğu şey kolay gibi görünüyor ama dünyada bunun örnekleri çok. Önemli olan inanmak ve arkasında durmak bizim sıkıntımız bu benim kanaatimce.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Necmi

Konunun ucuyla alakalı ama Van Gaal bütçe istemedi @Necmi abi sadece oyuncuların maaşlarını zamanında ödeyin gelirim dedi yönetim ödeyemeyiz diyince kabul etmedi.
sonuçta oda bir bütçedir yeni gelmiş işin sonunu göremeyen bir yönetim var değerlendirme yapıyor
nasıl bir söz vermesini beklersin o dediğin düzeni oturtmak için bir sene harcadılar. Bir seneninde geçmesi için
etliye sütlüye dokunmayan tek hayali Beşiktaşta hocalık yapmak olan Sameti tercih ettiler doğrumuydu
kesinlikle asla yapılmaması gereken bir şeydi ilk büyük hatalarıydı. Bu kulübün kapısından girmemesi gereken insanlar var
sen orda sametin yerine ziya hocayı getirseydin çok daha doğru bir hamle yapardın.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Arkadaslar konu dışı olucak ama nereye yazacagimi bilmiyorum. Kardesime forma siparis ettirecem, yanliz beden olarak hangisi tam oturur diye yardima ihtiyacim var. Boyum 1.74,  kilo 76.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !