Dün konuşulanlar yasak değildi ki 
Ben de yanlış anlamış olabilirim ama bildiğim kadarı ile forum yöneticileri iki konuda hassas.
1- Konu dışı yapılması
Bu konuda tamamen haklılar. Transfer forumunda ve en yoğun dönemde ; akşamdan sabaha foruma girip 5-6 sayfa geriye gittiğimde Beşiktaş'lı eski ya da faal yöneticilerle ilgili uzun uzadıya tartışmalar görmek eminim benim olduğu gibi kimsenin hoşuna gitmiyordur. Uyarılarda ise sıklıkla linkler veriliyordu ve kopyala yapıştır yapıp burada paylaşımınızı yapın mesajlarınız silinecektir deniliyordu.
2- Dayanaksız , hakarete varan, soyut eleştiriler.
Elbette burada da haklılar. Zeki Alasya ( Saygıyla anıyorum ) - Metin Akpınar skeçlerinin birinde bir kadın Metin Akpınar'a hakaret ediyordu durmadan ve Metin Akpınar dayanamadı ve " SIFATLARIMI BIRAK FİİLİMİ SAY BE KADIN " diye patladı
Bakın Başkan ya da Yönetim için Beceriksiz ( ! ) sıfatı yerine neden beceriksiz olduğu konusunda fiillerini saysak o zaman gerçekçi bir tartışma yaparız. Öbür türlüsü havaya konuşmak gibi oluyor.
Not: Necminin " başka foruma mı geldim .... bakın böyle tartışınca mesajlarınız silinmiyor gördünüz mü " mealindeki paylaşımını gözden kaçırdın sanırım 
Aslında benim bir senedir burda anlatmak istediğim buranın diğer yerlerden farklı olması
seviye korunarak eleştiri yapılması mesleklerine baktığımızda çok değerli arkadaşlar var genelde iş sahibi avukat doktor mühendis öğretmen
ve bunlarla harmanlanmış ünüversite ve lise talebeleri Beşiktaş taraftarının eğitim seviyesi yüksektir ama bu forumlara aynı şekilde
yansımıyor Adam aşağılamayı hakareti eleştiri sanıyor biz silincede yönetim yanlısı oluyoruz yada o kadar mesnetsiz içi boş eleştiri
oluyorki bizi inanmadığımız şeyleri bile savunur noktaya çekiyorlar. Ben bu forumu ilk açtığımda ne demiştim Her görüşte Beşiktaş
taraftarı var ve internet ortamında kamplaşmışlar burası böyle olmayacak herkes burda medeni bir şekilde özgürce fikirlerini
tartışacak biz Beşiktaş taraftarını parçalamayı değil bütünleştirmeyi farklı seslerin ortak sevdamız çevresinde tek ses olabilmesini
sağlamak istiyoruz ne yaptık Çarşı tartışmasına izin vermedik çarşı yanlısı olduk yönetime sallamaya izin vermedik yönetim yanlısı
olduk Oyuncularımıza hakarete izin vermedik üyelerin birbirlerine hakaret etmesine izin vermedik bu seferde insanların özgürlüklerini kısıtlıyoruz
oldu ne zamandan beri birilerine küfür ve hakaret özgürlüğü var. işin ilginç yanı bize en fazla tepki veren insanlar genelde
forum adabına uymayan insanlar oluyor birde forumun tarzını bozanlar bir kaç kişiydi şu bir aylık süre içinde onları uzaklaştırdık
farklı üyelikle gelip devam ettiler bizde çare olarak üyeliği kapatıp onaylı üyeliğe geçtik şimdi atılınca tekrar üye olamıyorlar
bir anda forumun seviyesi yükselmeye başladı. biz eleştiriye ceza falan vermiyoruz öyle bir şey olsa her mesajı olumsuz ve eleştiri olan
@Serhat Akkaya gibi
@Armağan Bozkurt gibi arkadaşlarımız hiç ceza almadan durabilirmi

adamlar eleştiriyor ama bu güne kadar çok sert üslup
kullandılar ama hiç saygısız olmadılar demekki düzgün eleştiri yapıldığında insanlar pek alada istediklerini diyebiliyorlar.