Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7254586 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Tamam da orada Başkan için beceriksiz ( ! ) lafını yazan birine Başkanı savunduğu anlamına gelen  " sportif başarısızlıklar unutturulmak için bu tartışmalar yapılıyor " dersen yanılırsın ki zaten bir sonraki mesajında niyetim budur diye niyetini ortaya koymuş.
Maddeleri okumaya daha fazla konsantre olduğum için Beceriksiz sözcüğü gözümden kaçmış . O konuda özür dilerim .
İnşallah Fikret Orman eksikliklerini giderir ya da  bu kulübü en güzel şekilde yönetecek bir başkan çıkar.

Çevrimdışı Alper1903

Yalnız protestoları ciddileşti iyice. Bizde olsa bunların hiçbir olmazdı, olmadı da zaten.

Çevrimdışı adil arif

Abi niye niyet olsun kimse de ben bunu anlamıyorum. Siyasetin paranoyası içimize işlemiş. Fikret Orman isterse 100 yıl başkan kalsın önemli değil. Ama eleştirilere açık olsun herkes olsun sağlıklı yapı bunu gerektrir. Geçen burada yazmıştı biri çatlasanızda patlasınızda o başkan kalacak diye. Bu nasıl bir tutumdur yahu. İyisine kötüsüne niye sahip çıkalım.

Güçlü muhalefet sağlıklı ortam getirir. İnsanlar hareketlerinin ağırlığını bilince öyle hareket eder. O yüzden sadece muhalefet değil yandaş ta sorgulamalı cevap istemeli açık cevaplar verin demeli.

Bazı sorulara bırakın o cevap versin. Onlar versin. Ertan Göksü kim? Niye oyuncu getiriyor?

Sezer transferi neden yapıldı? Bir türlü yapılanmaya neden gidilemedi? Takımın başına profosyoneller gelecek mi?

Mesela bunları cevaplasınlar. Ama bunlar sorulduğunda bakıyorum yönetim kurulundan savunma gelene kadar 100 adam kurulun adına savunuyor. Senin işin savunma değil bu eleştri ortamını sağlıklı hale getirmen.

Tutumlarımız çok yanlış. Bir insan kendini rahat hissetmeye başladığı an ipleri elinden gevşetmeye başlar. Biraz sarsmalı camia Fikret Orman'ı.

Bu arada Tuncay beyin de Beşiktaşlı olarak duruşunu beğenmiyorum. Şimdi isim yazınca bana kızıyorlar gönlümde ki adam mali müşavir olan befendidir. :evillol:
Belki de haklısın, eleştirmeye bilmediğimiz gibi savunmayı da bilmiyoruz.

Benimki artık alerjiye dönüştü. SA çıkıp asla aday olmayacağını söylese FO yu sopayla kovalasanız umurumda olmayacak ama şu anda korkuyorum.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Maddeleri okumaya daha fazla konsantre olduğum için Beceriksiz sözcüğü gözümden kaçmış . O konuda özür dilerim .
İnşallah Fikret Orman eksikliklerini giderir ya da  bu kulübü en güzel şekilde yönetecek bir başkan çıkar.

Bir önceki mesajlarına katılıyorum.

Fikret Orman dönemi ile önceki dönemler arasında karşılaştırma yapılmış. Diğerlerinin yanında Fikret Orman melaike kalır , o nedenle Fikret Orman'ı desteklemeliyiz denmiş özet olarak .
Olması gereken ise şudur: Üç buçuk yılda yapılabileceklere bakarız. Bu yapılabileceklerden hangileri yapılmış, hangileri yapılmamış bunlara bakarız ve yorumumuzu ona göre yaparız. Yapılanları alkışlar, yapılmayanları eleştiririz.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Belki de haklısın, eleştirmeye bilmediğimiz gibi savunmayı da bilmiyoruz.

Benimki artık alerjiye dönüştü. SA çıkıp asla aday olmayacağını söylese FO yu sopayla kovalasanız umurumda olmayacak ama şu anda korkuyorum.

Bizde sıkıntı eleştri olunca o adama oy atamazsın kafasında gittiğimizden.

Serdar Adalı çıkıp gelecek doğrudur. Serdar Adalı gelsin güçlü muhalif olarak elbette hakkıdır. Ha kazanır kazanamaz tamamen Fikret Orman'ın elindeydi ama son olanlar Serdar Adalı'nın elini güçlendirdi mesela.

Serdar Adalı'yı öyle başkan görmek isteyen guruh belliydi. Onun dışında kimse yoktu. Ama mesela bir hamle yaptı bence o kadar kötü bir hamleydi ki. Karşı tarafı sevindirdi. Bizim başkan hiç ama hiç satranç oynamamış.  :evillol:

Kendi adamları da eleştirsin. Sorsun hesaplarını. Versinler yine oylarını ama açıklama istesinler. Böyle karşılıklı subjektif yürüyen argümanlar karşılıklı cepheleşme ve sağlıksız bir kongre organizması doğuruyor.

Gençlerin daha fazla adım atmazı bu yüzden önemli. Beşiktaş'ın geçleri akıllıdır. Bir kaç grup haricinde.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Alper1903

Kişilere fazla odaklanıyoruz bu sürede Beşiktaş'ı ihmal ediyoruz. Sonuçta Beşiktaş, profesyonel bir kulüp ve profesyoneller tarafından idare ediliyor. İşini iyi yapamayan gönderilir, yerine işini iyi yapan birisi getirilir. Kimseye babadan miras falan değil kulüp. Diğerleri tam da bu şekilde hareket ediyor. Başarı yakaladıkları zaman yeri geldiğinde eğleniyor, seviniyor, makarasını yapıyor. Sonra unutuyor geleceğe bakıyor. Bunu yapamıyoruz, nostaljiye fazla takılıyoruz.

Çevrimdışı talha

Ben kendisinden istediğim şeyler çok ama çok basitti.

Ama şuan gelindiği noktada çok am çok farklı bir profil çizdi.

İlk geldiğinde:Ben futboldan anlamam
Bilic geldiğinde:Eh birşeyler anlarım
Bilic gittiğinde:Bahsetmem ben aslında çok iyi anlarım
Şenol hoca geldiğinde: Zamanı geliyor scoutluk bile yapıyoruz.

Bu çok ama çok yanlış gidişatın eseridir. Çünkü bundan sonra ki adım bendne başkası bilmez bu işine gider. Bu sezon aslında iyi bir ders oldu sanırım başkana da. İşlerin düşündüğü gibi yürümediğini gördü.

Ama halen daha ilk verdiği sözü tutmadı. Güzel insanları kaçırdı etrafından. Özünde dönse bile yeterli ama artık kimse de onun peşinden gitmeyecek.

Bakalım neler olacak yönetim kurulu seçiminde belli olacak. Ama şuan ki gidişatta Fikret Orman eğer kendisine çeki düzen vermesse. Bir daha başkan seçildiğinde cidden çok güzel şeyler olacağını nedense düşünemiyorum.O güveni kaybettirdi çünkü.

Çevrimdışı Necmi

:nerd:
bende diyorum başka bir forumamı geldim
yavaş yavaş eleştiri şekli sorgulanır olmuş :D
bakın böyle yazdığınızda hiç mesaj siliniyormu
elbette eleştiri olacak olmalıda ama yanlışı eleştirmek
gerekiyor mesela Beceriksiz Fikret Orman stadı yapsın
gitsin deniyor madem beceriksiz Beşiktaş tarihinin en önemli
projesini bitirsin nasıl deniyor birde olaylar arasında bağ kurmadan eleştiri olmaz
başkan adayıyken 3 yıl benden sportif başarı beklemeyin demişmi demiş
peki bu şartlarda seçmişmisin seçmişsin peki 3 yıldır sportif başarısı yok diye
nasıl eleştirebilirsin şimdi o 3 yıl doldu bundan sonra beklemek hakkımız
bundan sonrada eleştirmek hakkımız ama bunu yaparken yiğidi öldürüp hakkınıda yememek
gerekiyor. Birde eleştiri hakaret boyutuna yada aşağılamaya gitmemeli
eleştirmenin amacı bir insana doğru yolu göstermektir. Ama doğru yolun
benim düşündüğüm yol olduğunu söylemekte egodur. Stad gecikti der eleştirebilirsin
transferler yeterli değil açık bölgelerimize gerekli takviye yapılmadı diye eleştirebilirsin
ama dzsudzsak neden alınmadıda yerine quaresma alındı diye bir eleştiri olmaz
sana göre o diğerine görede öbürü iyidir. Burda kendi doğrularını mutlak doğru diye kabul etmek
yanlış. Demekki quaresmayı daha doğru kabul etmişler burda buna eleştiri getirilmez
yarın sana zarar verdiğinde bunu eleştirme hakkın doğar. Sonuçta aldıkları oyuncu isterse seni
şampiyon yapacak kalitede bir oyuncu neden tercih edildi denmez ama madem güveniyordunuz aldınız
peki zamanında neden o şekilde gönderdiniz diye eleştiririz.Burda artık oyuncu yıpratmak yanlış.
neyse sağlıklı eleştiri her zaman yararlıdır.

Çevrimdışı Necmi

Ben kendisinden istediğim şeyler çok ama çok basitti.

Ama şuan gelindiği noktada çok am çok farklı bir profil çizdi.

İlk geldiğinde:Ben futboldan anlamam
Bilic geldiğinde:Eh birşeyler anlarım
Bilic gittiğinde:Bahsetmem ben aslında çok iyi anlarım
Şenol hoca geldiğinde: Zamanı geliyor scoutluk bile yapıyoruz.

Bu çok ama çok yanlış gidişatın eseridir. Çünkü bundan sonra ki adım bendne başkası bilmez bu işine gider. Bu sezon aslında iyi bir ders oldu sanırım başkana da. İşlerin düşündüğü gibi yürümediğini gördü.

Ama halen daha ilk verdiği sözü tutmadı. Güzel insanları kaçırdı etrafından. Özünde dönse bile yeterli ama artık kimse de onun peşinden gitmeyecek.

Bakalım neler olacak yönetim kurulu seçiminde belli olacak. Ama şuan ki gidişatta Fikret Orman eğer kendisine çeki düzen vermesse. Bir daha başkan seçildiğinde cidden çok güzel şeyler olacağını nedense düşünemiyorum.O güveni kaybettirdi çünkü.
etrafında kaybettiği güzel insanlar kim :alala:
burdaki herkesin futboldan anladığı kadar eminim Başkanda anlıyordur
heleki bize göre her zaman Beşiktaşın içinde olduğu süre daha fazla
olduğuna göre sen futboldan anlamıyorsun diye eleştirmek buradakilerin hakkı değil bence
böyle bir değerlendirmeyi yapacak konumda değil kimse. heleki burdaki bir çok kişi daha
doğmamışken tribünde maç izleyen insana söylenecek laf değil belkide futboldan çok iyi anlıyor ama
imkanlar dahilinde yapabildiği bu Heleki son on yılı değerlendirdiğimiz zaman bence son üç yıl takım en iyi olduğu seviyede
ilk sene hatalı çok iş yapıldı ama son iki seneyi fena götürmediler burda hepimiz hem fikiriz stadımız olsaydı bu kadro daha iyi yerlerde olurdu
ama sonuçta buda bir süreç

Çevrimdışı talha

Ama abi halen daha yanlışlar var.

Mesela 3 yıl sprotif başarı beklemeyin demesine gerek yoktu ben zaten beklemiyordum.

Ama buna rağman ilk sene İbrahim Altınsay'ı tek adam yaptılar adamın işine burnunu soktular durdular. Ericson olayı fiyasko bence.

Mesela adamın 1M getirdiği Hakan ve Salih'e bunlar pahalı dediler gittiler Süzen'e falan dünya maaş bağladılar. Bunlar da yanlış.

Sonra gitti başkan kendisi 1.2M'e Sezer'i aldı getirdi.  Bunlar hep uçtu gitti.

Eğer başkan üç yıl başarı beklemeyin dediyse yapacağı şuydu. Altınsay'ı görevlendirecek ANÇ ile bırakacaklardı. 3 yıl boyunca yapılması gerekenler neydi yapılacaktı.

34M para harcanmayacaktı tamamen rejenerasyona bırakılacaktı o parada rejenerasyon sonrası takıma harcanacaktı.

Adam akıllı ekipler kurulacaktı.

Böyle tamam çok basit gelebilir ama futbol biraz da bunu gerektirir. İşi ehlilerine bırakacaksın. Sonra Bilic geldiğinde bile bana bunu getirin diye diretmeyecekti.

Tesisleşme halledilecek sonra 40M olur 50M olur harcansın.

Ama hiç çok boş paralar harcadık bunların geri dönüşünü alamadık. Hem de başarısız olduk. İnsanların kızdığı nokta bu.

Samimiyet kayboldu. Artık başkan birşey deyince insanlar inanamıyor. Çünkü bu iş çok takrara aldı. 4 kere yapılanma adına yeni sezona girildi. İnsanlar artık alay edildiğini düşünüyor.

Çevrimdışı talha

etrafında kaybettiği güzel insanlar kim :alala:
burdaki herkesin futboldan anladığı kadar eminim Başkanda anlıyordur
heleki bize göre her zaman Beşiktaşın içinde olduğu süre daha fazla
olduğuna göre sen futboldan anlamıyorsun diye eleştirmek buradakilerin hakkı değil bence
böyle bir değerlendirmeyi yapacak konumda değil kimse. heleki burdaki bir çok kişi daha
doğmamışken tribünde maç izleyen insana söylenecek laf değil belkide futboldan çok iyi anlıyor ama
imkanlar dahilinde yapabildiği bu Heleki son on yılı değerlendirdiğimiz zaman bence son üç yıl takım en iyi olduğu seviyede
ilk sene hatalı çok iş yapıldı ama son iki seneyi fena götürmediler burda hepimiz hem fikiriz stadımız olsaydı bu kadro daha iyi yerlerde olurdu
ama sonuçta buda bir süreç

Abi olay anlaması değil. Anlayabilir ama bunu izlerken anlasın. Bıraksın işi başkaları yürütsün. Sen ne kadar istesen de burdakiler ne kadar istese de bu işte o seviye de anlayamazsın.

Futbol organizasyon işidir. Tek kişi ile olmaz. Ayrıca uzaktan izlemek ile de olmaz solumalı insan. Burda ki çoğu kişi izler deli gibi izler hatta. Ama işin incelikleri farklıdır.

Başkan işin inceliğine girmeye çalşıyor. Senin görüşün tabi sanadır ama bana göre şuan çok büyük bir yanlış var. Başkan trasnfer işlerine bakmamalı. Gerekli insanlara bırakmalı.

Scoutluk yapmamalı özellikle. Gençlere bıraksın onlar bol bol izliyor.  :evillol:

Özkaynak düzeninde Bayrampaşa'nın alacağı rolü önceden önyargıyla bakmıştım. Çünkü TR'de bu pilot işlerinin nasıl yürüdüğü az buz bellidir.

Ama altyapıda güvendiğim bir hocanın başa getirildiğini Bayrampaşa'ya gerekli yatırımların yapıldığını duydum.

Sevindim. Mesela Emrah hocaya bıraktı orayı. Emrah hoca harika işler yapıyor orada. İnşallah dokunmazlar.

Bayrampaşa şimdilik tam meyvesini vermese de üç yıl içinde ilk meyvelerini verecektir.

Bu iş sabır işidir inşalah kimse bu düzene çomak sokmaz. Benim tek yegane isteğim.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2015, 02:04:50 talha ]

Çevrimdışı Necmi

Ama abi halen daha yanlışlar var.

Mesela 3 yıl sprotif başarı beklemeyin demesine gerek yoktu ben zaten beklemiyordum.

Ama buna rağman ilk sene İbrahim Altınsay'ı tek adam yaptılar adamın işine burnunu soktular durdular. Ericson olayı fiyasko bence.

Mesela adamın 1M getirdiği Hakan ve Salih'e bunlar pahalı dediler gittiler Süzen'e falan dünya maaş bağladılar. Bunlar da yanlış.

Sonra gitti başkan kendisi 1.2M'e Sezer'i aldı getirdi.  Bunlar hep uçtu gitti.

Eğer başkan üç yıl başarı beklemeyin dediyse yapacağı şuydu. Altınsay'ı görevlendirecek ANÇ ile bırakacaklardı. 3 yıl boyunca yapılması gerekenler neydi yapılacaktı.

34M para harcanmayacaktı tamamen rejenerasyona bırakılacaktı o parada rejenerasyon sonrası takıma harcanacaktı.

Adam akıllı ekipler kurulacaktı.

Böyle tamam çok basit gelebilir ama futbol biraz da bunu gerektirir. İşi ehlilerine bırakacaksın. Sonra Bilic geldiğinde bile bana bunu getirin diye diretmeyecekti.

Tesisleşme halledilecek sonra 40M olur 50M olur harcansın.

Ama hiç çok boş paralar harcadık bunların geri dönüşünü alamadık. Hem de başarısız olduk. İnsanların kızdığı nokta bu.

Samimiyet kayboldu. Artık başkan birşey deyince insanlar inanamıyor. Çünkü bu iş çok takrara aldı. 4 kere yapılanma adına yeni sezona girildi. İnsanlar artık alay edildiğini düşünüyor.

hala daha yanlışları var diyorsun ama bütün eleştirilerini ilk yıla göre yapmışsın kardeşim
birde kimse mükemmel değildir elbette hatalarda olacak önemli olan hatalardan ders çıkartmak
insanoğlu hata yaparak öğrenir. Bakın kişilere o kadar takılıyorsunuzki mutlak doğru kabul ediyorsunuz
ben bu güne kadar İbrahim Altınsayın hiç bir başarısına şahit olmadım tam tersine hep en ufak bir zorlukta tüyen adam gördüm
hiç bir zaman taşın altına elini sokmayan bir tiptir fikrimce kendine güveni yok liderlik yeteneği yok
hep pasif kalmayı ikinci planda olmayı en ufak bir zorlukta topuklayan biri şimdi bunun neyine güveneceksinde
bir şeylerin başına getireceksin o kendine güvenmiyorki çok takılıyorsunuz isimlere sürekli kahraman olamayacak insanlardan
kahraman çıkartmaya çalışıyorsunuz Önder Özende öyle değilmiydi burda sportif drektörlüğü savunacağınıza bir sene Önder beyi
savundunuz futbol dehası yaptınız söyleyin yaptığı birşeyi diyorum yok yapacaktıda önü kapandı yok kardeşim işin aslı
herkes sürekli kafalarından hayali kahramanlar çıkarıyor Ben sadece o dönem tamamen dağılmış panik halinde birini görüyordum
kardeşim para harcamak zorundasın hiç bir şey yapmazsan takımını kümede tutamazsın küçülürkende harcamak zorundasın
kimse bizi iki sene avrupaya gidemedi demiyor biz aslında çok zor iki sene geçirdik belki sportif anlamda hatalar yapıldı
ama ekonomik anlamda çokta iyi şeyler yapıldı diyorlar borç artı ama kimse bunu söylerken kur farkını dikkate almıyor
bugün gitsinler başarılı olacak biri gelsin diyebiliyorsanız bu bile bu yönetimin başarısıdır. Beşiktaş o kadar zordayken tek bir
aday çıkmaması burda aday olabilecek kişilerin gidip kasımpaşayı ihya ettiğini şimdi gelsin başkan olsun dediğin kişilerin
olimpiyat peşinde koşmayı Beşiktaşı zordan kurtarmaktan daha önemli gördüğünü düşün vede şimdi Fikret Ormandan sonra bu insanlardan birinin gelip
başkan olacağını senin miğden kaldırırmı benimki kaldırmaz Ben hatalarıyla Fikret Ormanı onların hepsine tercih ederim
bak kasımpaşaya oranın sahibi Beşiktaşlı yönetim kurulu üyeleri Beşiktaşlı ama stad ihtiyacımız varken ilk kurşunu onlar sıktı
şimdi istermisin onları Beşiktaş yönetiminde Kasımpaşa saha zemini her gün maç yapmayı kaldırabilecek en iyi zemine sahipmiş
ama bize en büyük düşmanlığı bunlar yaptılar Fikret Orman gitsin diyenler bunlara yol veriyor evet hatalı bir Fikret Ormanı bunlara
her zaman tercih ederim Serdal Adalı konusunda tarafsızım ama onunda neresinde Başkanlık yapacak kapasite gördüler anlamıyorum
ne yani bir sene yönetimde oldu diyemi Başkan olacak oyuncu almış ama o oyuncuların parasını bu yönetim ödedi. Öyle oyuncu
herkes alır.
Ben de tepkiliyim bu transfer döneminin sonunu düzgün getiremedikleri için ama bu stadı bitirirler ve sonrasında bir dönem daha başkanlık yapma hakkına sahipler
eminim karşılarına aday bile çıkmayacak Fikret Ormanı birde stadımızda nasıl başkanlık yapacak görmek lazım ötesi haksızlık olur.

Çevrimdışı talha

hala daha yanlışları var diyorsun ama bütün eleştirilerini ilk yıla göre yapmışsın kardeşim
birde kimse mükemmel değildir elbette hatalarda olacak önemli olan hatalardan ders çıkartmak
insanoğlu hata yaparak öğrenir. Bakın kişilere o kadar takılıyorsunuzki mutlak doğru kabul ediyorsunuz
ben bu güne kadar İbrahim Altınsayın hiç bir başarısına şahit olmadım tam tersine hep en ufak bir zorlukta tüyen adam gördüm
hiç bir zaman taşın altına elini sokmayan bir tiptir fikrimce kendine güveni yok liderlik yeteneği yok
hep pasif kalmayı ikinci planda olmayı en ufak bir zorlukta topuklayan biri şimdi bunun neyine güveneceksinde
bir şeylerin başına getireceksin o kendine güvenmiyorki çok takılıyorsunuz isimlere sürekli kahraman olamayacak insanlardan
kahraman çıkartmaya çalışıyorsunuz Önder Özende öyle değilmiydi burda sportif drektörlüğü savunacağınıza bir sene Önder beyi
savundunuz futbol dehası yaptınız söyleyin yaptığı birşeyi diyorum yok yapacaktıda önü kapandı yok kardeşim işin aslı
herkes sürekli kafalarından hayali kahramanlar çıkarıyor Ben sadece o dönem tamamen dağılmış panik halinde birini görüyordum
kardeşim para harcamak zorundasın hiç bir şey yapmazsan takımını kümede tutamazsın küçülürkende harcamak zorundasın
kimse bizi iki sene avrupaya gidemedi demiyor biz aslında çok zor iki sene geçirdik belki sportif anlamda hatalar yapıldı
ama ekonomik anlamda çokta iyi şeyler yapıldı diyorlar borç artı ama kimse bunu söylerken kur farkını dikkate almıyor
bugün gitsinler başarılı olacak biri gelsin diyebiliyorsanız bu bile bu yönetimin başarısıdır. Beşiktaş o kadar zordayken tek bir
aday çıkmaması burda aday olabilecek kişilerin gidip kasımpaşayı ihya ettiğini şimdi gelsin başkan olsun dediğin kişilerin
olimpiyat peşinde koşmayı Beşiktaşı zordan kurtarmaktan daha önemli gördüğünü düşün vede şimdi Fikret Ormandan sonra bu insanlardan birinin gelip
başkan olacağını senin miğden kaldırırmı benimki kaldırmaz Ben hatalarıyla Fikret Ormanı onların hepsine tercih ederim
bak kasımpaşaya oranın sahibi Beşiktaşlı yönetim kurulu üyeleri Beşiktaşlı ama stad ihtiyacımız varken ilk kurşunu onlar sıktı
şimdi istermisin onları Beşiktaş yönetiminde Kasımpaşa saha zemini her gün maç yapmayı kaldırabilecek en iyi zemine sahipmiş
ama bize en büyük düşmanlığı bunlar yaptılar Fikret Orman gitsin diyenler bunlara yol veriyor evet hatalı bir Fikret Ormanı bunlara
her zaman tercih ederim Serdal Adalı konusunda tarafsızım ama onunda neresinde Başkanlık yapacak kapasite gördüler anlamıyorum
ne yani bir sene yönetimde oldu diyemi Başkan olacak oyuncu almış ama o oyuncuların parasını bu yönetim ödedi. Öyle oyuncu
herkes alır.
Ben de tepkiliyim bu transfer döneminin sonunu düzgün getiremedikleri için ama bu stadı bitirirler ve sonrasında bir dönem daha başkanlık yapma hakkına sahipler
eminim karşılarına aday bile çıkmayacak Fikret Ormanı birde stadımızda nasıl başkanlık yapacak görmek lazım ötesi haksızlık olur.

Uykulu uykulu okuyamadım sabah okurum bunu ben.  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Abi olay anlaması değil. Anlayabilir ama bunu izlerken anlasın. Bıraksın işi başkaları yürütsün. Sen ne kadar istesen de burdakiler ne kadar istese de bu işte o seviye de anlayamazsın.

Futbol organizasyon işidir. Tek kişi ile olmaz. Ayrıca uzaktan izlemek ile de olmaz solumalı insan. Burda ki çoğu kişi izler deli gibi izler hatta. Ama işin incelikleri farklıdır.

Başkan işin inceliğine girmeye çalşıyor. Senin görüşün tabi sanadır ama bana göre şuan çok büyük bir yanlış var. Başkan trasnfer işlerine bakmamalı. Gerekli insanlara bırakmalı.

Scoutluk yapmamalı özellikle. Gençlere bıraksın onlar bol bol izliyor.  :evillol:

Özkaynak düzeninde Bayrampaşa'nın alacağı rolü önceden önyargıyla bakmıştım. Çünkü TR'de bu pilot işlerinin nasıl yürüdüğü az buz bellidir.

Ama altyapıda güvendiğim bir hocanın başa getirildiğini Bayrampaşa'ya gerekli yatırımların yapıldığını duydum.

Sevindim. Mesela Emrah hocaya bıraktı orayı. Emrah hoca harika işler yapıyor orada. İnşallah dokunmazlar.

Bayrampaşa şimdilik tam meyvesini vermese de üç yıl içinde ilk meyvelerini verecektir.

Bu iş sabır işidir inşalah kimse bu düzene çomak sokmaz. Benim tek yegane isteğim.
futbol elbette ekip işidir ama gençlere bırakılmaz öyle bir dünya yok
sadece fikir havuzu içinde yer alırlar sizler henüz sorumluluk almanın ne olduğunu daha yeni yeni
öğreniyorsunuz Beşiktaşın futbol takımının sorumluluğunu almak öyle hayatın gerçekleriyle tanışmamış
kişilerin yapabileceği bir şey değil on tane mükemmel yetenekte scout genci getir onundanda farklı fikir çıkar
kavgalar döğüşler gırla gider ve sonunda bir tane bile transfer yapılmaz emin ol Bilgili olmak yetmiyor
o bilgiyi doğru değerlendirecek tecrübede gerekiyor. Bende herşeyi bilirim diyordum gençken Annem Babam
bilmezdi ama şimdi dönüyorum geriye bakıyorum kendimden utanıyorum şu anda bile Annem Babam benden çok daha doğru kararlar veriyor
Akıl Tecrübeyle birleşmediği sürece hiç bir şey değildir.

Çevrimdışı can1903

UEFA AVRUPA LİGİ YAYIN PROGRAMI
17 Eylül
20:00 Fenerbahçe-Molde / TRT Spor
22:05 Skenderbeu-Beşiktaş / Tivibu Spor
1 Ekim
20:00 Beşiktaş-Sporting Lizbon / TRT Spor
22:05 Celtic-Fenerbahçe / Tivibu Spor
22 Ekim
20:00 Lokomotiv Moskova-Beşiktaş / Tivibu Spor
22:05 Fenerbahçe-Ajax / TRT Spor
5 Kasım
20:00 Ajax-Fenerbahçe / Tivibu Spor
22:05 Beşiktaş-Lokomotiv Moskova / TRT Spor
26 Kasım
20:00 Beşiktaş-Skenderbeu / TRT Spor
22:05 Molde-Fenerbahçe / Tivibu Spor
10 Aralık
20:00 Fenerbahçe-Celtic / TRT Spor
22:05 Sporting Lizbon-Beşiktaş / Tivibu Spor
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kartal030

iyi kurtulmusuz bundan. resmen bir sezonda bir takimin toplamda yiyebilecegi kadar hatali golu var. :photo: :ishock:

vazgeçmedik senin sevginden
yeri geldi 15 sene bekledik bizler
çilene alışık yürekler

Çevrimdışı fatihsahin

17 Eylül
1 Ekim
22 Ekim
5 Kasım
26 Kasım
10 Aralık

yanlış anlamadıysam deplasman maçlarını tivibu ev maçlarını trt
siyah beyaz

Çevrimdışı BavyeraKartali

Bu Bölükbasi hepten gemiyi aziya aldi gibi ama sozlerinin icinden bir kaci tanidik :)

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kulüp  divan kurulu toplantısında konuşan Bölükbaşı, Bursaspor'daki 1,5 yıllık başkanlık  döneminde iş yerine gitmediğini, ailesiyle görüşemediğini anlatarak, "Geldiğimde  borç tavan yapmıştı, çekmeceler icra kağıtlarıyla doluydu. Allah'a şükür  rahatlattık. Bursaspor'un milli takıma giden oyuncusu yoktu benden önce. 'Şenol  Güneş' diyecekler. Şenol hocaya ben müdahale ettim de oldu. Neyse daha fazla  konuşmayayım, cevap vermeye kalkar. İsterse versin" ifadelerini kullandı.

Bölükbaşı, Şenol Güneş'in takımdan ayrılması ve diğer oyuncuların  satılmasına ilişkin ısrarlı sorulara, "Ben Şenol Güneş'in kupa maçı öncesi  görüştüğünü biliyorum, giden futbolcuların da görüştüğünü biliyorum" şeklinde  cevap verdi.

Toplantıda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de divan  kurulu üyelerine hitap etti. Başkan Altepe, yeni yapılan stada övgüler  yağdırarak, "Dün Beşiktaş'ın stadının yanından geçtim. İki stat arasında dünya  kadar fark var" değerlendirmesinde bulundu.

Yeni stadın, kulübe büyük bir gelir kapısı açacağını aktaran Altepe,  "Bu stat Bursaspor için başlı başına bir gelir kaynağı. Stat ismi var,  satılabilir. 90 kapı var, buralardan gelir elde edilebilir. Ayrıca stadı parayla  gezdirilecek. Avrupa'da demode olmuş statları bile parayla gezdiriyorlar" diye  konuştu.
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

@Tolga cigim simdi okudum az onceki paylasimim sayilir mi bilmiyorum ama sonucda ucu bize dokunuyor :) 
Diğer takımlarla ilgili konu dışı yapan olursa moderasyona alacağım artık bilginize.

Spor Toto Süper Lig başlığında konuşun diğer takımları.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Sizin haberi yazdiginiz elinizi sileyim ! Bu nasil habercilik bu nasil satir arasi asagilama sanki Belediyesporuz haysiyetsizler !  :boxin: :boxin: :boxin:

Dünya futbol piyasasının nabzını tutan transfermarkt’ın verilerine göre Galatasaray, geçen sezon Süper Lig’in en değerli kadrosuna sahipti. Ancak bu sezon Fenerbahçe, yaptığı transferlerle Sarı-Kırmızılı ekibi geride bıraktı. Hatta aradaki uçurumun ardından Aslan, Melo ve Telles’i yollayınca Beşiktaş’ın bile gerisinde kalmıştı. Ancak son gün yapılan Grosskreutz transferi, dengeleri tekrar değiştirdi. Şu an Fenerbahçe 164 milyon Euro ile lider, Galatasaray 123 milyon Euro ile ikinci, Beşiktaş ise 121 milyon Euro ile üçüncü sırada.

Çevrimdışı Sarp

Günaydın Dostlar...
Bu değersiz haberleri sportif başarı ile bertaraf edebiliriz.
Bu sene Allah'ın izniyle ikişer üçer atıp evlerine gönderelim bak böyle gerzek gerzek konuşabilecekler mi...

Çevrimdışı Ensar

17 Eylül
1 Ekim
22 Ekim
5 Kasım
26 Kasım
10 Aralık
İki takımın da iç saha maçları açık kanal da görüldüğü üzere
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Altınsay'ın Beşiktaş'a faydaları nelerdir?
Beşiktaş'a doğru dürüst bir şey katmamış bir insanın senelerce adının tekrarlanması diğer büyük insanlara haksızlık oluyor.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Arkadaşlar bilmiyorum açıklama yapıldı mı, bu başlıkta Beşiktaş ile ilgili başkan adayları tartışmaları hariç her konuyu konuşabilirsiniz.

Bu arada forumda Beşiktaş futbolla ilgili tek yasak konu var o da dün gece paso konuşulmuş  :evillol:

Yine de seviyeli olmuş, daha önce defalarca cıngar çıkan bir konuda kötü tartışma olmamış. Tabi eğer arada silinen, banlanan olmadıysa :D