Ama abi halen daha yanlışlar var.
Mesela 3 yıl sprotif başarı beklemeyin demesine gerek yoktu ben zaten beklemiyordum.
Ama buna rağman ilk sene İbrahim Altınsay'ı tek adam yaptılar adamın işine burnunu soktular durdular. Ericson olayı fiyasko bence.
Mesela adamın 1M getirdiği Hakan ve Salih'e bunlar pahalı dediler gittiler Süzen'e falan dünya maaş bağladılar. Bunlar da yanlış.
Sonra gitti başkan kendisi 1.2M'e Sezer'i aldı getirdi. Bunlar hep uçtu gitti.
Eğer başkan üç yıl başarı beklemeyin dediyse yapacağı şuydu. Altınsay'ı görevlendirecek ANÇ ile bırakacaklardı. 3 yıl boyunca yapılması gerekenler neydi yapılacaktı.
34M para harcanmayacaktı tamamen rejenerasyona bırakılacaktı o parada rejenerasyon sonrası takıma harcanacaktı.
Adam akıllı ekipler kurulacaktı.
Böyle tamam çok basit gelebilir ama futbol biraz da bunu gerektirir. İşi ehlilerine bırakacaksın. Sonra Bilic geldiğinde bile bana bunu getirin diye diretmeyecekti.
Tesisleşme halledilecek sonra 40M olur 50M olur harcansın.
Ama hiç çok boş paralar harcadık bunların geri dönüşünü alamadık. Hem de başarısız olduk. İnsanların kızdığı nokta bu.
Samimiyet kayboldu. Artık başkan birşey deyince insanlar inanamıyor. Çünkü bu iş çok takrara aldı. 4 kere yapılanma adına yeni sezona girildi. İnsanlar artık alay edildiğini düşünüyor.
hala daha yanlışları var diyorsun ama bütün eleştirilerini ilk yıla göre yapmışsın kardeşim
birde kimse mükemmel değildir elbette hatalarda olacak önemli olan hatalardan ders çıkartmak
insanoğlu hata yaparak öğrenir. Bakın kişilere o kadar takılıyorsunuzki mutlak doğru kabul ediyorsunuz
ben bu güne kadar İbrahim Altınsayın hiç bir başarısına şahit olmadım tam tersine hep en ufak bir zorlukta tüyen adam gördüm
hiç bir zaman taşın altına elini sokmayan bir tiptir fikrimce kendine güveni yok liderlik yeteneği yok
hep pasif kalmayı ikinci planda olmayı en ufak bir zorlukta topuklayan biri şimdi bunun neyine güveneceksinde
bir şeylerin başına getireceksin o kendine güvenmiyorki çok takılıyorsunuz isimlere sürekli kahraman olamayacak insanlardan
kahraman çıkartmaya çalışıyorsunuz Önder Özende öyle değilmiydi burda sportif drektörlüğü savunacağınıza bir sene Önder beyi
savundunuz futbol dehası yaptınız söyleyin yaptığı birşeyi diyorum yok yapacaktıda önü kapandı yok kardeşim işin aslı
herkes sürekli kafalarından hayali kahramanlar çıkarıyor Ben sadece o dönem tamamen dağılmış panik halinde birini görüyordum
kardeşim para harcamak zorundasın hiç bir şey yapmazsan takımını kümede tutamazsın küçülürkende harcamak zorundasın
kimse bizi iki sene avrupaya gidemedi demiyor biz aslında çok zor iki sene geçirdik belki sportif anlamda hatalar yapıldı
ama ekonomik anlamda çokta iyi şeyler yapıldı diyorlar borç artı ama kimse bunu söylerken kur farkını dikkate almıyor
bugün gitsinler başarılı olacak biri gelsin diyebiliyorsanız bu bile bu yönetimin başarısıdır. Beşiktaş o kadar zordayken tek bir
aday çıkmaması burda aday olabilecek kişilerin gidip kasımpaşayı ihya ettiğini şimdi gelsin başkan olsun dediğin kişilerin
olimpiyat peşinde koşmayı Beşiktaşı zordan kurtarmaktan daha önemli gördüğünü düşün vede şimdi Fikret Ormandan sonra bu insanlardan birinin gelip
başkan olacağını senin miğden kaldırırmı benimki kaldırmaz Ben hatalarıyla Fikret Ormanı onların hepsine tercih ederim
bak kasımpaşaya oranın sahibi Beşiktaşlı yönetim kurulu üyeleri Beşiktaşlı ama stad ihtiyacımız varken ilk kurşunu onlar sıktı
şimdi istermisin onları Beşiktaş yönetiminde Kasımpaşa saha zemini her gün maç yapmayı kaldırabilecek en iyi zemine sahipmiş
ama bize en büyük düşmanlığı bunlar yaptılar Fikret Orman gitsin diyenler bunlara yol veriyor evet hatalı bir Fikret Ormanı bunlara
her zaman tercih ederim Serdal Adalı konusunda tarafsızım ama onunda neresinde Başkanlık yapacak kapasite gördüler anlamıyorum
ne yani bir sene yönetimde oldu diyemi Başkan olacak oyuncu almış ama o oyuncuların parasını bu yönetim ödedi. Öyle oyuncu
herkes alır.
Ben de tepkiliyim bu transfer döneminin sonunu düzgün getiremedikleri için ama bu stadı bitirirler ve sonrasında bir dönem daha başkanlık yapma hakkına sahipler
eminim karşılarına aday bile çıkmayacak Fikret Ormanı birde stadımızda nasıl başkanlık yapacak görmek lazım ötesi haksızlık olur.