Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7251448 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Kartal Ç

Bildiğim kadarıyla 23 oyuncu veriyoruz listeye

KAP açıklamasında,
"Şirketimiz, 25 kişilik UEFA A listesine 2015/16 sezonunda 22 oyuncu,
2016/17 sezonunda 23 oyuncu dahil edebilecektir. Önümüzdeki sezonlarda
bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda,
2017/18 sezonundan itibaren bu sınırlandırma sona erecektir."

diyor Necmi Abi. http://www.bjk.com.tr/tr/haber/62563/besiktas_futbol_a_s_den_aciklama.html

Çevrimdışı can1903

Üzülmeyin, Biz güzel günleri göremezsek.
Güzel günlerde bizi göremeyecek.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

Victor Valdes, Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet etmeye hazırlanıyor

Beşiktaş’ın başı dertten kurtulmuyor! Daha önce imza attırdığı, ancak transfer etmediği Sven Göran Eriksson’a tazminat ödemek durumunda kalan Siyah-Beyazlılar bu kez de ‘almadığı oyuncu’ kriziyle karşı karşı kaldı.

Uzun süre Beşiktaş’ın gündeminde olan, ancak transferi Şenol Güneş engeline takılan kaleci Victor Valdes, Kartal’ı FIFA’ya şikayet etme kararı aldı.

Manchester United’dan Beşiktaş’a gitmek üzere bonservisini aldığını belirten kaleci, menajerliğini yapan eski ünlü futbolcu Deco’ya FIFA’ya yapılacak başvuru için yetki verdi.

MAİLLERİ DELİL GÖSTERECEK

Valdes’in Beşiktaş kulübü tarafından kendisine gönderilen mailleri delil olarak göstereceği ve “Benden bonservisimi almamı istediler. Gidip kulübümde konuştum ve bonservisimi aldım. 3 yıllık anlaşma sağladık. Neredeyse Türkiye’ye gelmek için bineceğim uçağın kapısından geri döndüm. Böyle olacağını bilsem Manchester’da kalırdım. Beni oyaladılar ve rencide ettiler. Belki ortada imzalanmış bir sözleşme yok. Ancak bu konuda her türlü şikayette bulunacağım” dediği öğrenildi.

İspanyol basınında da konuyla ilgili yer alan haberde Valdes’in Beşiktaş’ı “Ciddiyetten uzak bir kulüp” olarak nitelediği vurgulandı. Kartal’da yönetimin sıcak baktığı Victor Valdes’in transferi, teknik direktör Şenol Güneş’in “Devre arasına kadar böyle devam edelim” sözleri üzerine rafa kaldırılmıştı.

Haber Kaynağı: Habertürk

Çevrimdışı talha

Victor Valdes, Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet etmeye hazırlanıyor

Beşiktaş’ın başı dertten kurtulmuyor! Daha önce imza attırdığı, ancak transfer etmediği Sven Göran Eriksson’a tazminat ödemek durumunda kalan Siyah-Beyazlılar bu kez de ‘almadığı oyuncu’ kriziyle karşı karşı kaldı.

Uzun süre Beşiktaş’ın gündeminde olan, ancak transferi Şenol Güneş engeline takılan kaleci Victor Valdes, Kartal’ı FIFA’ya şikayet etme kararı aldı.

Manchester United’dan Beşiktaş’a gitmek üzere bonservisini aldığını belirten kaleci, menajerliğini yapan eski ünlü futbolcu Deco’ya FIFA’ya yapılacak başvuru için yetki verdi.

MAİLLERİ DELİL GÖSTERECEK

Valdes’in Beşiktaş kulübü tarafından kendisine gönderilen mailleri delil olarak göstereceği ve “Benden bonservisimi almamı istediler. Gidip kulübümde konuştum ve bonservisimi aldım. 3 yıllık anlaşma sağladık. Neredeyse Türkiye’ye gelmek için bineceğim uçağın kapısından geri döndüm. Böyle olacağını bilsem Manchester’da kalırdım. Beni oyaladılar ve rencide ettiler. Belki ortada imzalanmış bir sözleşme yok. Ancak bu konuda her türlü şikayette bulunacağım” dediği öğrenildi.

İspanyol basınında da konuyla ilgili yer alan haberde Valdes’in Beşiktaş’ı “Ciddiyetten uzak bir kulüp” olarak nitelediği vurgulandı. Kartal’da yönetimin sıcak baktığı Victor Valdes’in transferi, teknik direktör Şenol Güneş’in “Devre arasına kadar böyle devam edelim” sözleri üzerine rafa kaldırılmıştı.

Haber Kaynağı: Habertürk

İmzalı birşey olmadıkça birşey çıkmaz ordan.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ensar

aynen yeter beyaz satmıyor diye beyazla çıkıyorar bence çubuklu artık devreye girmeli çubuklu kartallar geliyor :icool:
Niye öyle diyorsunuz ya beyaz çok güzel , ben beyaz aldım gayet güzel oluyor her maç giymeleri gerçi zaten bunu düşünerek almıştım :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı talha

www.sporx.com/olay-iddia-melonun-kafasina-silah-dayandi-SXHBQ487284SXQ
İyice zıvanadan çıktılar takvimin yazarı dokunulmaz sanıyor kendini ama Allah korusun delinin birine denk gelir pişman olur bu yazdıklarına

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Koa_lAA

www.sporx.com/olay-iddia-melonun-kafasina-silah-dayandi-SXHBQ487284SXQ
olay sırasında bu haberi yapan gazetecide ordaymış... beşiktaş taraftarını o durdurmuş yoksa sıkcakmış bizim taraftar.. bunun üzerine melo ilk maaşını o gazeteciye vermiş... sonra kan kardeş bile olmuşlar.. sonuçta it iti ısırmaz..

Çevrimdışı Ensar

İyice zıvanadan çıktılar takvimin yazarı dokunulmaz sanıyor kendini ama Allah korusun delinin birine denk gelir pişman olur bu yazdıklarına

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olay sırasında bu haberi yapan gazetecide ordaymış... beşiktaş taraftarını o durdurmuş yoksa sıkcakmış bizim taraftar.. bunun üzerine melo ilk maaşını o gazeteciye vermiş... sonra kan kardeş bile olmuşlar.. sonuçta it iti ısırmaz..
iyice azdilar ne yazacaklarını bilemiyorlar , beşiktaşın önünü erkenden kesmeye çalışıyorlar , yoksa biliyorlar alayı duman olacak , ne kadar ortasaha da eksik olsakta ben takımıma güveniyorum arkadaş biz bu takıma sahip çıkmalıyız

Çevrimdışı aykut.celenk

adam gittikten 2 gün sonra bu haber yapılıyorsa art niyet vardır. Tamamen bizi karalamaya çalışmaya başladılar yine. Arkadaş nasıl bir darbe yaptıksak bu gazetelerin işi gücü BEŞİKTAŞ olmuş.

Çevrimdışı talha

Çevrimdışı Ersoy

https://twitter.com/Amkspor/status/638990317040103424

biz bu adama dava açamıyor muyuz?
Forumda bence bunları Beşiktaş'ın futbolcusu olarak saymayalım. Birde buna para bayılıyoruz.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Valdes dava etse bir şey olmaz. Sıradan bir transfer görüşmesi işte imza yok bir şey yok.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

https://twitter.com/Semih_Usta/status/638742752700837888

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Dün tiviti okumuştum ama cevabı görmemiştim sağol iyi güldüm bademe transfer dönemindeki çakal haberciliğiyle bunu haketmişti.

Düzeltme: kaldığım yerden biraz daha okuyunca doğru olduğu ortaya çıktı bakalım biraz daha okuyim belki tekrar yalanlanır 14teyim  :D
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2015, 12:00:13 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı talha

Forumda bence bunları Beşiktaş'ın futbolcusu olarak saymayalım. Birde buna para bayılıyoruz.

Sayan kim var ki? Sezer geldiğinde bile kendisini Beşiktaş'ın çocuğu olarak görmemişti. Oğuzhan'ın ütünde görüyordu kendisini

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı kaanzor

çArşı ‏@cArsi_Bizim  11 dk.11 dakika önce
Tomas Sivok'ten Beşiktaş'ın eski doktoru Ertuğrul Karanlık'a: "Sanki bir doktor değil, veteriner gibiydi."

:evillol: :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı talha

çArşı ‏@cArsi_Bizim  11 dk.11 dakika önce
Tomas Sivok'ten Beşiktaş'ın eski doktoru Ertuğrul Karanlık'a: "Sanki bir doktor değil, veteriner gibiydi."

:evillol: :evillol:

Adam iyi ki at kanı kullanıyordu.  :kop:

Çevrimdışı canU

Bugün "Sokağa atacak paramız yok" haberi de geldi tamamdır. Sezer i bana önce bir açıklasın sonra sokağa atacak paramız yok desin.

Çevrimdışı Ensar

Ersanın yeni saç rengini göreniniz var mi

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ın dört gözle beklediği Tolgay Arslan, Fanatik'e çarpıcı açıklamalar yaptı:

“Dizim eskisine göre daha iyi. 3 fitness hocasıyla çalışıyorum ve 2 hafta sonra koşulara başlamayı planlıyorum. İkinci yarının başında sahalara bomba gibi döneceğim ve ardından Beşiktaş'ın şampiyon olması için elimden geleni yapacağım”

Beşiktaş’ın, Trabzonspor’la kıyasıya bir rekabet içine girip geçen sezonun devre arasında Hamburg’dan kadrosuna kattığı Tolgay Arslan, büyük bir şanssızlık yaşamış ve yeni sezon öncesi Almanya’daki kamp sırasında sakatlanmıştı.

Sol diz çapraz bağlarında kopma tespit edilen Tolgay’ın, en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Orta sahaya transfer yapamayan Siyah-Beyazlılar’da herkesin dört gözle beklediği tecrübeli futbolcu, son durumu ve ne zaman sahalara döneceğiyle ilgili Fanatik’e konuştu. İşte 24 yaşındaki oyuncunun ağzından bu süreçte yaşadıkları ve tedavi dönemi; “Geçen sezonun ikinci yarısında Beşiktaş’a geldim ve kısa sürede takıma uyum sağladım. Yeni sezonu da büyük bir heyecanla bekliyordum. Ancak bir anda beklemediğim bir sakatlık yaşadım. En kısa zamanda ayağa kalkacağım. Şu anda dizimi güçlendirmek için bisiklete biniyorum. Ayrıca vücudumu da hazır tutabilmek adına ağırlık çalışmaları yapıyorum. 2 hafta sonra koşulara başlamayı planlıyorum. Şu an Almanya’dayım ve burada 3 fitness hocasıyla birlikte sıkı bir tedavi programı uyguluyoruz.”

‘Daha kötüsünü yaşamıştım’

“Hedefim, 2. yarıda formayı alabilmek. Eşim de bana çok destek oluyor. Yemeğimden tutun, en ufak bir ayrıntıya bile dikkat ediyoruz. Bir an önce sakatlıktan kurtulmak istiyorum. Sakatlıkla nasıl başa çıkabileceğimi ise biliyorum. Almanya’da Aachen’de 30 maçın üstünde forma giydikten sonra Hamburg’un yolunu tutmuştum. Ancak bir hazırlık maçında rakibin sert darbesi sonucu, şu anki sakatlığımdan daha kötüsünü yaşamış ve 8 ay sahalardan uzak kalmıştım. Sonrasında da geri dönmeyi başarmıştım.”

‘Ekstra motive ediyor’

“Dizim eskiye göre çok daha iyi. Elbette biraz ağrılar var ancak bunlar geçecek. Taraftarımızın beni ne kadar çok sevdiğini biliyorum. Bu da bana ekstra motivasyon sağlıyor. Onları mutlu etmek en büyük hayalim. Sahalara bomba gibi dönüş yapacağım ve Beşiktaşımız’ı hep birlikte şampiyon yapmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.”

‘Şenol hoca büyük şans’

“Beşiktaş’ın başına Şenol Güneş gibi bir teknik adamın gelmesi hepimiz için büyük bir şans. Takıma geldiğinden beri bizimle yakından ilgilendi. Oyuncusundan nasıl verim alacağını ve ne istediğini çok iyi biliyor. Ondan çok şey öğreneceğimizi düşünüyorum. Geçmişte Türk Milli Takımı’nda ve çalıştırdığı kulüplerde yaptıkları ortada. Beşiktaş’ı, ligde şampiyon yapacağına inanıyorum. Sahalara döndüğümde, onu mahcup etmemeye çalışacağım.”

‘Aradaki farkı erken açmalıyız’

“Bu sezon şampiyonluk yarışının daha zor geçeceği kesin. Galatasaray ve Fenerbahçe ile yine büyük bir yarışa gireceğiz. Özellikle Fenerbahçe yıldız oyuncular aldı. Ancak takım olmadan başarı gelmiyor. Geçen sezon mutlu sona çok yaklaşmıştık ancak son haftalarda şanssız maçlar yaşadık. Artık bu kayıpları yaşamak istemiyoruz. Şampiyonluk için rakiplerle puan farkını baştan açmak gerek. İşte bu yüzde her karşılaşmadan maksimum puan almak ve derbileri de kazanmak gerekiyor.”

Haber Kaynağı: Fanatik

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Tolgay "2 hafta sonra koşulara başlamayı planlıyorum" demiş. Tahmin ettiğimizden daha önce dönüş yapabilir mi?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ersoy

2. Yarı hem Vodafone Arena hem Tolgay aynı anda çok iyi olurdu.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Sarp

Ben acele edip durumu daha içinden çıkılmaz bir hale getirmesinden korkuyorum.
Sezonun ikinci yarısı sahaya dönmesi mümkün değil. Böyle bir sakatlıktan sonra
kendini koruması çok önemli. Yapma aslan parçası sen bize lazımsın...

Çevrimdışı Doğukan E.

Pazartesi günü Veli nin açıklamaları bugunde Tolgay in insan inanmak istiyor inşallah doğru çıkar aciklamalardaki verdikleri zamanlar