Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7249610 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Orta sahada denenecek bir isim varsa oda Tolga Zengin'dir.

Forvette Gökhan Töre oynasın bi maç ya ben çok istiyorum bunu  :s20:
Törenin Kutuya girmeme yemini var olmaz :bandit:
Tolgada her pası rakibe verir tabi taça atmadıklarını :D

Çevrimdışı atalay

Necip zaten o bölgenin back up oyuncusu. Bazı maçlarda Atiba ile göbekte oynarlar.

Transfer öncesi olmaz dediğim şeyler maalesef olmak zorunda. Mesela Quaresma, Kerim ve Töre forvet arkası oynayacak. Kimi zaman Gomez, Cenk'in arkasında "kırık santrafor" oynayacak. Sosa, 8 oynayacak. Serdar, Franco bana göre Motta tek altı oynayacak.

Enteresan bir sezon bizi bekliyor. Bekleyelim, görelim. Daha net konuşuruz.

Çevrimdışı 38life

Bu yıl uefaya 25 yerine 22 kişilik kadro verebileceğiz. Şuan takım kadromuz 25 kişilik. veysel sapan gibi alt yapıdan çıkan 21 yaş altı oyuncuları B listesine yazabiliyoruz zaten. Veysel tolgay ve veliyi düşünce 22 kişi oluyor. işin kötüsü devre arası transfer döneminden sonra uefa listesinde 3 oyuncu değiştirilebiliyor. Devre arası (hani olmaz ya) 2 transfer yapılırsa ve tolgay- veli ikilisi iyileşirse kimler açıkta kalacak?

Veli

Çevrimdışı eski inönü

Serdar/Pedro orada olmaz. Nedenini de yazdım.

Oraya denenecek iki isim var. Biri zaten Eslem.

Diğeri de Motta. Agresyon derecesi, atletizmi ile denemek zorunda maalesef. Stoperlerin önünde çapa gibi kullanılabilir. Dezavantajı minyon olması ve yüksek topta yetersiz kalışı olur. Tabii birde dengesiz olması...
Köybaşı?

Çevrimdışı atalay

sagbek serdar oynar beck çekilir ortasahaya.isminide değişmek lazım beck olmaz centre filan yaparız ismini :D

İsmi sorun değilde... :D

Yıllardır izlerim; Beck, kariyerinde hiç o bölgede oynamadı.

Çevrimiçi Necmi

Bu yıl uefaya 25 yerine 22 kişilik kadro verebileceğiz. Şuan takım kadromuz 25 kişilik. veysel sapan gibi alt yapıdan çıkan 21 yaş altı oyuncuları B listesine yazabiliyoruz zaten. Veysel tolgay ve veliyi düşünce 22 kişi oluyor. işin kötüsü devre arası transfer döneminden sonra uefa listesinde 3 oyuncu değiştirilebiliyor. Devre arası (hani olmaz ya) 2 transfer yapılırsa ve tolgay- veli ikilisi iyileşirse kimler açıkta kalacak?
Bildiğim kadarıyla 23 oyuncu veriyoruz listeye

Çevrimdışı eski inönü

Olur. Antep'te oynardı. Denenebilir.
tempo konusunda özellikle baya yararı olabilir.

Çevrimiçi Necmi

İsmi sorun değilde... :D

Yıllardır izlerim; Beck, kariyerinde hiç o bölgede oynamadı.
ben bizde oynadığını gördüm adam nerede boşluk bulsa doldurmak için kademeye giriyor
çok iyi bir oyuncu aldık bunun değeri ilerde çok daha iyi anlaşılacak.

Çevrimdışı Sedat.Y

Çubuklu formayı görmek istiyorum maçlarımızda.Hep beyaz hep beyaz.... içim bayıldı

Çevrimiçi Necmi

Necip zaten o bölgenin back up oyuncusu. Bazı maçlarda Atiba ile göbekte oynarlar.

Transfer öncesi olmaz dediğim şeyler maalesef olmak zorunda. Mesela Quaresma, Kerim ve Töre forvet arkası oynayacak. Kimi zaman Gomez, Cenk'in arkasında "kırık santrafor" oynayacak. Sosa, 8 oynayacak. Serdar, Franco bana göre Motta tek altı oynayacak.

Enteresan bir sezon bizi bekliyor. Bekleyelim, görelim. Daha net konuşuruz.
ama ilginç bir şekilde yıldızı parlayan oyuncular çıkabilir. Ben sakat vermezsek bu takımın ilk yarı sonuna
kadar yeterli olacağını düşünüyorum. Ama ligi sonuna kadar götüremeyecektir. Bence 8 numarada olcay ve Pektemek
denenebilir zaten hocanın aklındada pektemek var gibi geliyor bana bir tek ara pas vermeyi deneyecek savaşçılığına
söz söylenmez pres yapmayı biliyor rakibe yapışır ikili mücadeleden kaçmaz gol atma stresi kalkınca çok iyi maçlar
çıkarabilir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Çubuklu formayı görmek istiyorum maçlarımızda.Hep beyaz hep beyaz.... içim bayıldı

Masada da beyaz tabiii  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

ben bizde oynadığını gördüm adam nerede boşluk bulsa doldurmak için kademeye giriyor
çok iyi bir oyuncu aldık bunun değeri ilerde çok daha iyi anlaşılacak.
ama ilginç bir şekilde yıldızı parlayan oyuncular çıkabilir. Ben sakat vermezsek bu takımın ilk yarı sonuna
kadar yeterli olacağını düşünüyorum. Ama ligi sonuna kadar götüremeyecektir. Bence 8 numarada olcay ve Pektemek
denenebilir zaten hocanın aklındada pektemek var gibi geliyor bana bir tek ara pas vermeyi deneyecek savaşçılığına
söz söylenmez pres yapmayı biliyor rakibe yapışır ikili mücadeleden kaçmaz gol atma stresi kalkınca çok iyi maçlar
çıkarabilir.

Bilmiyorum oyun içi bu kadar radikal kararlar alır mı? Biraz şartlar belirleyecek. Bu arada Beck iyi bir oyuncu. Pozisyon ve kademe bilgisi; temposu iyidir. Yalnız hücumda limiti bellidir.

Çevrimdışı atalay

Sezer'in boks görüntüleri ile sözleşmesini bir kuruş ödemeden fesih edebiliriz; etmeliyiz.

Olmuyor ise o arkadaş antrenmanlara çıkacak, yattığı yerden para kazanıyor.

edit: Sezer'i, Boot Camp'a sokarsın; gelmiyor ise cezayı kesersin. Bunu bile yap(a)mıyorlar.
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2015, 00:43:48 atalay ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sezer'in boks görüntüleri ile sözleşmesini bir kuruş ödemeden fesih edebiliriz; etmeliyiz.

Olmuyor ise o arkadaş antrenmanlara çıkacak, yattığı yerden para kazanıyor.

edit: Sezer'i, Boot Camp'a sokarsın; gelmiyor ise cezayı kesersin. Bunu bile yap(a)mıyorlar.
Daha da önemlisi artık bir futbolcu alınacaksa öncesinde o futbolcunun karakterini de içeren detaylı bir araştırma yapılması gerekliliğinin kavranması.

Çevrimdışı atalay

Daha da önemlisi artık bir futbolcu alınacaksa öncesinde o futbolcunun karakterini de içeren detaylı bir araştırma yapılması gerekliliğinin kavranması.

Araştırma mı? Kulübe bela edenler Ercan Saatçi ve F. Orman zaten. Birde menajeri Özkan Doğan. Gökhan Süzen'in de menajeri.

Şu arkadaş.

https://twitter.com/ozkandogan10/status/392403444944076800

Çevrimdışı talha

Yahu Sezer herşeyiyle ortadaydı. Herkes biliyordu da ne olacaktı. Neyse artık .
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Araştırma mı? Kulübe bela edenler Ercan Saatçi ve F. Orman zaten. Birde menajeri Özkan Doğan. Gökhan Süzen'in de menajeri.

Şu arkadaş.

https://twitter.com/ozkandogan10/status/392403444944076800
Bunu özellikle dedim çünkü Lawal'ı transfer etmeye çalışmaları halen ders almadıklarını gösteriyor. Belki kulüpten birisi olur da tesadüfen bu yazılanları görür de benzer hatayı tekrarlamazlar.

Çevrimdışı harund1k3

Bunu özellikle dedim çünkü Lawal'ı transfer etmeye çalışmaları halen ders almadıklarını gösteriyor. Belki kulüpten birisi olur da tesadüfen bu yazılanları görür de benzer hatayı tekrarlamazlar.

cok katiliyorum sana.

fikret orman'in en begendigim ozelligi su son 2 senedir transfer olsun diye transfer yapmiyor adam. son kalan gereksiz adamlar gokhan suzen'le sezer ozturk. yattigi yerden para kazanan bu ikisi kaldi. rakiplerimizde ise en az 10 tane boyle topcu var.

bu sene veli ve tolgay yetisene kadar atiba sakatlanmasin bir sekilde idare ederiz orta sahayi. ama atiba sakatlanirsa o zaman patlariz iste.

Çevrimdışı Efe

aynen yeter beyaz satmıyor diye beyazla çıkıyorar bence çubuklu artık devreye girmeli çubuklu kartallar geliyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

sen tipi de benziyor die rooney yaratmak istiyorsun galiba  :kop:
Aynen öyle :))
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

iyi bare herkes yatıştı  :icool: şimdi takıma bakacağız artık fb maçı ve hemen ardın sporting maçı en zor maçlarımız ilk etapta kayıpsız geçmeliyiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

iyi bare herkes yatıştı  :icool: şimdi takıma bakacağız artık fb maçı ve hemen ardın sporting maçı en zor maçlarımız ilk etapta kayıpsız geçmeliyiz
Bura çok sessiz  :s20:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

Bura çok sessiz  :s20:
Ee alışın artık maç günleri yine muhabbet döner şu kameera açılsaydı stad başlığı hareketli olurdu şimdide fena değil doğrusu 2 gündür
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Araya zehiri salacan Töre koşacak çatt yerden içeri  :boxin:

Töre ve araya atılan toplara koşmak birbirinden çok alakasız şeyler.

Töre topu ayağına bekleyen bir oyuncu. Tuhaf aslında, süratli de bir çocuk çünkü, ama bu süratini sadece top kendisindeyken kullanıyor. Topsuz oyununu geliştirmesini bekliyorum Şenol Güneş'in desteğiyle.
Be the change you want to see in the world. 🦅