Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288704 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Merak ettiğim bir konu var. Rotasyona ihtiyaç duyduğumuz haftalara girdik. Kasımpaşa maçı Antalyaspor maçına nispeten daha zor bir karşılaşma olacak. Bu nedenle rotasyon yapılacaksa ki yapılmasından yanayım Antalyaspor maçında yapılmalıdır diye düşünüyorum.

Örneğin; Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, Tosic, Atiba, Necip, Kerim, Olcay, Oğuzhan, Cenk

Ezeli rakiplerimizin karşı karşıya geleceği, en az birinin puan kaybedecegi bir haftada mutlak kazanmamız gerek. Peki yukardaki kadro ile bu mümkün mü beni oldukça düşündürüyor.

Özellikle son 2 maçta oyunu domine eden bir takımın yedekleri ile saha çıkmak işleyen bir sistemin çarkını tıkar mı yoksa as kadrodan beklediğimiz futbolu ve verimi yedek kulübesinden de alabilir miyiz?

Görüşlerinizi merak ediyorum.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Merak ettiğim bir konu var. Rotasyona ihtiyaç duyduğumuz haftalara girdik. Kasımpaşa maçı Antalyaspor maçına nispeten daha zor bir karşılaşma olacak. Bu nedenle rotasyon yapılacaksa ki yapılmasından yanayım Antalyaspor maçında yapılmalıdır diye düşünüyorum.

Örneğin; Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, Tosic, Atiba, Necip, Kerim, Olcay, Oğuzhan, Cenk

Ezeli rakiplerimizin karşı karşıya geleceği, en az birinin puan kaybedecegi bir haftada mutlak kazanmamız gerek. Peki yukardaki kadro ile bu mümkün mü beni oldukça düşündürüyor.

Özellikle son 2 maçta oyunu domine eden bir takımın yedekleri ile saha çıkmak işleyen bir sistemin çarkını tıkar mı yoksa as kadrodan beklediğimiz futbolu ve verimi yedek kulübesinden de alabilir miyiz?

Görüşlerinizi merak ediyorum.

Mario Hala %60 la oynuyor oyuzden mario mutlaka oynamali oynadikca aciliyor ve ozguveni dahada artiyor , Fizik kondisyon olarak ilk haftalara gore baya baya toparladi oyuzden oynamaya devam etmeli..
Atiba - Necip- Ozi orta sahasiyla cikmak ve Sosayi kulubeye göndermek cok dogru ve mantikli bir hamle olacaktır zira Sosa cok kotu..
Kerime sans verilmesinden yanayim....
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2015, 11:06:55 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cisse557

Mario Hala %60 la oynuyor oyuzden mario mutlaka oynamali oynadikca aciliyor ve ozguveni dahada artiyor , Fizik kondisyon olarak ilk haftalara gore baya baya toparladi oyuzden oynamaya devam etmeli..
Atiba - Necip- Ozi orta sahasiyla cikmak ve Sosayi kulubeye göndermek cok dogru ve mantikli bir hamle olacaktır zira Sosa cok kotu..
Kerime sans verilmesinden yanayim....
Oynadıkça açılıyor diye yıpratmamak gerek. Bunun Kasımpaşası, Cucak'lısı var :)

Çevrimdışı LuceGel

Bu kadro Antalya maçı için fazla rotasyon olur özellikle ön tarafta .Kerim/Olcay-GOMEZ-Töre ön taraf olur arkada Tosiç Neciple totalde Moskova maçına göre 3 rotasyon yapmış oluruz.Bu maç için uygun rotasyon kadro olur.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Oynadıkça açılıyor diye yıpratmamak gerek. Bunun Kasımpaşası, Cucak'lısı var :)

Valla Vurdugu 2 suttan birini Gol yapan adami kulubeye alirsan büyük sikinti yasarsin..
Kac mactir ipten alıyor adam bizi , Gomez sahada yok  bugun diyorsun demene kalmadan 2 tane birden yaziyor :D
Aslinda Gomez tam Ceza sahasi topcusu , Topu 18 e getir Gomez soksun , Ama burada daha once yapmadigi tarzi olmayan cok enteresan seyler yapiyor :alala:
Mesela Orta sahaya gelip top aliyor , Defansa gelip top çıkarıyor bunlar Gomezin cok yapmadigi seyler
Cok ilginctirki Ceza sahasi ve son vurus topcusu olan Gomez bizde daha cok Ceza sahasi disindan Gol atıyor :tabe:

Çevrimdışı cisse557

Valla Vurdugu 2 suttan birini Gol yapan adami kulubeye alirsan büyük sikinti yasarsin..
Kac mactir ipten alıyor adam bizi , Gomez sahada yok  bugun diyorsun demene kalmadan 2 tane birden yaziyor :D
Aslinda Gomez tam Ceza sahasi topcusu , Topu 18 e getir Gomez soksun , Ama burada daha once yapmadigi tarzi olmayan cok enteresan seyler yapiyor :alala:
Mesela Orta sahaya gelip top aliyor , Defansa gelip top çıkarıyor bunlar Gomezin cok yapmadigi seyler
Cok ilginctirki Ceza sahasi ve son vurus topcusu olan Gomez bizde daha cok Ceza sahasi disindan Gol atıyor :tabe:
Adam araya kaçıyor atan yok, orta kesen yok dışardan atmasın da ne yapsın :D

Çevrimdışı Ensar

Gomez çok yalnız kalıyor , bence kırık oynayan bir ikinci forvet cenk oynasa daha iyi olur , sosanin varlığı ile yokluğu belli değil zaten o yüzden ortasahada eksiklik hissedeceğimizi sanmıyorum , zaten bütün defansif yükü atiba çekiyor , oğuzhan da her maç 8-10 ikili mücadele kazanan bir oyuncu oldu , sosaya ihtiyaç yok , cenk ve gomez beraber oynasın :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Adam araya kaçıyor atan yok, orta kesen yok dışardan atmasın da ne yapsın :D

Aynen oyle Hem topsuz hemte toplu oyunda inanilmaz isler yapiyor muthis kosular yapiyor..
Gomez oyle bir Topcuki tek harekette 2 -3 Savunmaciyi yaninda goturuyor ve diger futbolcularin onu aciliyor
Kapali savunmalar icin Gomez ilactir...
En buyuk ornek moskova maci , Golu izleyin dikkatlice , topu aliyor Soluna cekiyor soluna cektigi gibi 3 Moskovaliyi saga yatiriyor :D ve onu aciliyor , kalecinin soluna vurarak ters ayakta kalan kaleciyide Caresiz bırakıyor , Muthis bir zekasi ve oyun akli var Gomezin..
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2015, 11:43:47 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 11:42:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ospina ısrarla sanıldığı kadar  iyi değil diyorum.

Hava topları ve yan toplarda zaafı var. Oluyorsa mutlaka Mandanda olmalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

:o_o: :o_o: :olmaz :olmaz :olmaz

Mario Gomezle ilgili ilginc bir bilgi
Gomez Ligde Attigi 6 Golun
2 sini sol ayakla
2 sini Sag ayakla
2 sinide Kafa ile atti :D :bandit:
Buyrun buda gorsel olarak anlatimi :icool:

Çevrimdışı Ensar

2 sini sol ayakla
2 sini Sag ayakla
Adam ders veriyor aleme ders :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

2 sini sol ayakla
2 sini Sag ayakla

Denge dengeoğlu görmesin :D

Şaka bir yana Gomez'de demba ba gibi olucak herhalde :) Ayak içi,ayak üstü,sırt,bel,popo :D Her tarafı ile atıcak :D

Çevrimdışı LuceGel

2 sini sol ayakla
2 sini Sag ayakla
Denge Dengeoğlu :9 M € paramız olsaydı böyle dengeli golcü seyrederdik  :D

Çevrimdışı LuceGel

Denge dengeoğlu görmesin :D

Şaka bir yana Gomez'de demba ba gibi olucak herhalde :) Ayak içi,ayak üstü,sırt,bel,popo :D Her tarafı ile atıcak :D
Les Ferdinand da zamanında şeyiyle atmıştı fenere  :lol:

Çevrimdışı Kadir G.

Kalecilerden anlamadığım için düz mantık kuracağım. Ospinada iki faktör var: yaş faktörü ve Güneş faktörü. Tolgayı toparlayan adam Ospina'dan çok daha iyi bir kaleci çıkarabilir diye düşünüyorum.

Eğer ilgilendikleri isimler bunlarsa çok telaşa da gerek yok. Ospina, Mandanda hatta sene başı konuşulmuştu Sirigu çok fark etmez.

Çevrimdışı Kadir G.

Ospina'yı bu parasızlıkta nasıl alacaksın o da var. Bir 8 milyon isterler. Belki kiralayabiliriz ben onu istemiyorum açıkçası 3-4 yıl kaleci düşünmek istemiyorum.

Tapusuyla Mandanda'yı kiralık Ospina'ya tercih ederim.

Çevrimdışı ozan062

kaleci falan alınmaz tolga gayet iyi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 12:43:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Kalecilerden anlamadığım için düz mantık kuracağım. Ospinada iki faktör var: yaş faktörü ve Güneş faktörü. Tolgayı toparlayan adam Ospina'dan çok daha iyi bir kaleci çıkarabilir diye düşünüyorum.

Eğer ilgilendikleri isimler bunlarsa çok telaşa da gerek yok. Ospina, Mandanda hatta sene başı konuşulmuştu Sirigu çok fark etmez.

5-6 sene kalecilik yaptım. Tabi ki çok iyi anladığımı göstermez ama en azından ne düşündüğünü anlayabiliyorum kalecinin.

Ospina'nın büyük iki artısı var. Biri iyi top tekniği, diğeri ise kalece kurtarış yaparken de ayaklarını çok iyi kullanıyor olması. Kalanı zaten Güney Amerikalı kalecilerde mevcut olan özellikler.

Ancak bizim başımız uzun yıllardır bir şeyden ötürü bay yanıyor. Yan toplar ve hava topları. Bize bunlara çok iyi hakim, refleksleri ve çıkışları ve en önemlisi cepheden gelen toplara karşı iyi, atletik kaleci gerek. Çünkü stoperlerimiz atletik değil.

Mandanda'dan her şeyden 5 üzerinden 3.5 veya 4 lük var. Ospina'dan kesinlikle daha iyi kaleci. Bir de dediğin gibi Ospina'yı alamazsın anca kiralarsın. Ancak Mandanda'yı Şubatta 2 milyona 4 yıl bağlarsın. Cordoba'dan sonra kaleye en iyi kalecini koymuş olursun. Muslera eşittir Mandanda'dır.

Mandanda'nın en büyük şanssızlığı Lloris gibi bir uçak ile aynı zamana denk gelmesi. Yoksa Fransa'nın kalesi onundu şuan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

sevindiğim birsey var

pettemek denen adamı ne fotolarda ne kenarda nede aklımın bir kosesinde gormuyorum duymuyorum işitmiyorum

o kadar mutluyumki yok boyle birsey:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 13:01:48
  • Beşiktaş / Bodrum
sevindiğim birsey var

pettemek denen adamı ne fotolarda ne kenarda nede aklımın bir kosesinde gormuyorum duymuyorum işitmiyorum

o kadar mutluyumki yok boyle birsey:)

Pektemek devre arası en geç yazın gönderilir. Hatalar yapıldı. Maliyetli olsa da Sezer, Süzen son olarak Pektemek de gidince takımda ''hiç'' oynamayan adam kalmayacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

5-6 sene kalecilik yaptım. Tabi ki çok iyi anladığımı göstermez ama en azından ne düşündüğünü anlayabiliyorum kalecinin.

Ospina'nın büyük iki artısı var. Biri iyi top tekniği, diğeri ise kalece kurtarış yaparken de ayaklarını çok iyi kullanıyor olması. Kalanı zaten Güney Amerikalı kalecilerde mevcut olan özellikler.

Ancak bizim başımız uzun yıllardır bir şeyden ötürü bay yanıyor. Yan toplar ve hava topları. Bize bunlara çok iyi hakim, refleksleri ve çıkışları ve en önemlisi cepheden gelen toplara karşı iyi, atletik kaleci gerek. Çünkü stoperlerimiz atletik değil.

Mandanda'dan her şeyden 5 üzerinden 3.5 veya 4 lük var. Ospina'dan kesinlikle daha iyi kaleci. Bir de dediğin gibi Ospina'yı alamazsın anca kiralarsın. Ancak Mandanda'yı Şubatta 2 milyona 4 yıl bağlarsın. Cordoba'dan sonra kaleye en iyi kalecini koymuş olursun. Muslera eşittir Mandanda'dır.

Mandanda'nın en büyük şanssızlığı Lloris gibi bir uçak ile aynı zamana denk gelmesi. Yoksa Fransa'nın kalesi onundu şuan.

Tolga'dan pek hoşnut olduğum söylenemez ama bu sezon bu kadar iyi giderken tartışılmamalı bence zira önceliğimiz stoper ve sol bek
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı brkntcnr

Balanta -  Caner(Nagatomo) - Mandanda.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Balanta -  Caner(Nagatomo) - Mandanda.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu caner'i yazmayın ya hayır gelmez bize ondan :) Nagatomo adamdır :) Caner'in motta'dan bir farkı yok oyun olarak değil.Sinirli agresif cebinde kartıyla oynuyor.