Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288718 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Ntvspor'un haberine göre kanatlar.Töre-Kerim olucak.Orta saha Atiba-Necip-Oğuzhan.
İsmail yerine'de tosic.
Şenol Hoca'nın bu kadar fazla değişiklik yapacağını sanmıyorum.

L.Moskova maçından farklı olarak Quaresma yerine Olcay oynar diye düşünüyorum.

Pek sanmıyorum ama Sosa yerine de Necip oynayabilir o kadar.

İsmail oynamaya devam eder, Kerim de yine yedek kulübesinde olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

Töre Kerim değil Töre Olcay veya Olcay Kerim diyor haberde :)
Olcay kerim oynasın :) gerçi olcayda kötü..
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol Hoca'nın bu kadar fazla değişiklik yapacağını sanmıyorum.

L.Moskova maçından farklı olarak Quaresma yerine Olcay oynar diye düşünüyorum.

Pek sanmıyorum ama Sosa yerine de Necip oynayabilir o kadar.

İsmail oynamaya devam eder, Kerim de yine yedek kulübesinde olur.

ismail yerine tosic olabilir.Sosa formsuz necip ile başlıyabiliriz.Lig maçlarında quaresma genelde yedek kalıyor olcay başlıyabiliriz :) Geriye birtek kerim-Töre değişikliği kalıyor bende merak ediyorum bakalım :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2015, 23:41:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Olcay kerim oynasın :) gerçi olcayda kötü..

Töre her türlü oynayacaktır :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Töre her türlü oynayacaktır :)
Ya töre çok üzüyor iki üç maçtır bizi abi ne olacak bunun hali :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2015, 23:47:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya töre çok üzüyor iki üç maçtır bizi abi ne olacak bunun hali :)

Bir maçı domine etsin geçecek onun sıkıntısı :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Bir maçı domine etsin geçecek onun sıkıntısı :)
Valla bu gidiş töre değil gomez yazdıracagım formaya çok kafamı bozuyor

Antalyaspor-Beşiktaş deplasman tribünü biletleri 100 TL.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2015, 23:51:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Antalyaspor-Beşiktaş deplasman tribünü biletleri 100 TL.

Stadı açıyorlar diye şeyini çıkarmışlar.

Kaç kontenjan açmışlar?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Olcay Kerim nasıl oynayacak? İkisi de sağ kanatta kötüler. Töre Olcay başlayacaktır.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Yanlız Sosa iç sahada etkili deplasmanda değil ben eşiyle ilgili olduğunu düşünüyorum Güney Amerikalılar ailelerine çok sadıktır . İkizleri gelsin Sosa'da gözle görülür artış olur

Stadı açıyorlar diye şeyini çıkarmışlar.

Kaç kontenjan açmışlar?

Kaç kontejyan açtıklarını bilmiyorum da.Antalyaspor'da mersin gibi bir 5 kardeşi hakediyor orası kesin :evillol:

Çevrimiçi COB

Demba Ba gitti, Gomez yerini hayli hayli doldurdu...  Demba'yi da özledim.  Gomez - Demba - Cenk üçlüsü süper olabilirdi.

Çin de başarilar büyük Adam Demba...

Çevrimdışı Kadir G.

Demba Ba gitti, Gomez yerini hayli hayli doldurdu...  Demba'yi da özledim.  Gomez - Demba - Cenk üçlüsü süper olabilirdi.

Olmazdı benzer tip üç oyuncu Gomez haricinde hiçbirinden verim alamazdık.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 01:55:50
  • Beşiktaş / Bodrum

Küserdi bence Demba çünkü yedek kalırdı 2 büyük forvet taşımaz bizim takım Cenk çok ideal oldu.

Bize bir tane de 1.86-1.88 civarı potansiyelli 19'luk dribling özelliği de olan mobil bir forvet lazım bakalım yazın bulabilecekler mi yatırımlık.

Benden tavsiye Uruguay'a baksınlar  :upto:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bu eski Akhisarlı Sonko bizim scout ekibinden daha faydalı.  :D

Niasse'yi, Akhisar'a önermişti. Şimdi Chelsea istiyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 02:37:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu eski Akhisarlı Sonko bizim scout ekibinden daha faydalı.  :D

Niasse'yi, Akhisar'a önermişti. Şimdi Chelsea istiyor.

Emenike'yi de istiyordu Chelsea menajerleri aynı galiba  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Emenike'yi de istiyordu Chelsea menajerleri aynı galiba  :evillol:

Danışmanı Burak Sallak. Lawal'ın sahte Roma haberlerini tezgahlayan kişi.

Niasse Chelsea'ye gitse şaşırmam bu arada.

Ayrıca Emenike Chelsea haberi yalan filan değildir. Menajerlik şirketi Demba Ba ve Arda ile aynı. Biri eski Chelseali Arda'yı da Chelsea çok istemişti. Sakal.  :eyes
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2015, 03:03:06 atalay ]

Çevrimiçi COB

Küserdi bence Demba çünkü yedek kalırdı 2 büyük forvet taşımaz bizim takım Cenk çok ideal oldu.

Bize bir tane de 1.86-1.88 civarı potansiyelli 19'luk dribling özelliği de olan mobil bir forvet lazım bakalım yazın bulabilecekler mi yatırımlık.

Benden tavsiye Uruguay'a baksınlar  :upto:

Gonzalo Mastriani diyorum.  Büyük ümitlerle Parma'ya transfer oldu, kiralik gitti, Parmanin da durumu ortada, Şenol Güneş onu işlese mükkemmel bir Mobil forvet olur,  yaşi da 20-21.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 03:10:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Danışmanı Burak Sallak. Lawal'ın sahte Roma haberlerini tezgahlayan kişi.

Niasse Chelsea'ye gitse şaşırmam bu arada.

Ayrıca Emenike Chelsea haberi yalan filan değildir. Menajerlik şirketi Demba Ba ve Arda ile aynı. Biri eski Chelseali Arda'yı da Chelsea çok istemişti. Sakal.  :eyes

Hayırlısı olsun. Lucas'ı vermeyen de Remy'i vermeyen de beter oldu. Fikret Orman fena beddua ediyor  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayırlısı olsun. Lucas'ı vermeyen de Remy'i vermeyen de beter oldu. Fikret Orman fena beddua ediyor  :evillol:

Attığını vuruyor başkan :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"F.Bahçe istedi, Beşiktaş alıyor!

Kartal’da devre arası için transfer haberleri artmaya başladı. İngiliz Metro Gazetesi, sezon başında Fenerbahçe’yle ismi anılan, hatta Sarı-Lacivertli kulüple ön sözleşme imzaladığı iddia edilen David Ospina’nın Beşiktaş’ın gündeminde olduğunu yazdı."

"Besiktas line up January transfer move for Arsenal goalkeeper David Ospina

In the other direction, Arsenal could also make one or two sales this summer, with David Ospina looking likely to move after losing his place.

The Colombian goalkeeper is being linked with Besiktas after seeing Petr Cech take the number one spot in Arsene Wenger’s side this season.

Ospina performed well when given the chance last year and it is little surprise to see a long list of clubs looking at his situation."
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2015, 07:05:45 Yusuf Tekeli ]

Çevrimdışı TØLGA

"F.Bahçe istedi, Beşiktaş alıyor!

Kartal’da devre arası için transfer haberleri artmaya başladı. İngiliz Metro Gazetesi, sezon başında Fenerbahçe’yle ismi anılan, hatta Sarı-Lacivertli kulüple ön sözleşme imzaladığı iddia edilen David Ospina’nın Beşiktaş’ın gündeminde olduğunu yazdı."

"Besiktas line up January transfer move for Arsenal goalkeeper David Ospina

In the other direction, Arsenal could also make one or two sales this summer, with David Ospina looking likely to move after losing his place.

The Colombian goalkeeper is being linked with Besiktas after seeing Petr Cech take the number one spot in Arsene Wenger’s side this season.

Ospina performed well when given the chance last year and it is little surprise to see a long list of clubs looking at his situation."
bundan 1 hafta önce söylemiştim adada böyle haberler çıkıyomuş diye hadi hayırlısı be :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK