Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7318561 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

bobo nobre bebe almeida pektemek bal bla bla gibi kazmalardan sonra Demba ve Gomez santrafor çıtasını öyle bir noktaya çıkardı ki 2 sene önce gelse die yalvaracağımız dzeko ve mandzukiçi beğenmez olduk  :)
edu'yu unutmuşsun abi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

adam ısrarla burda kalıcam diyor dün resmi hesabından ben burdayım diyor karakartallar diyor sizin marionuzum diyor şampiyon olucaz diyor sen adama halen giderse diyorsun :D
Bu gitmeyecegi anlamina mi geliyor?

Yazin Fio , Ben ve Beşiktaş oturup konusacagiz diyor adamin aklinda halen soru isaretleri var bu bariz belli aciklamasinda

Tamam burayi cok benimsemis taraftari ve stadi cok sevdi ama adamin kafası karışık umarim ki kalir kimseyi yakistiramiyorum onun yerine :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

bobo nobre bebe almeida pektemek bal bla bla gibi kazmalardan sonra Demba ve Gomez santrafor çıtasını öyle bir noktaya çıkardı ki 2 sene önce gelse die yalvaracağımız dzeko ve mandzukiçi beğenmez olduk  :)
Iste bunlar Hep Gomezin yuzunden abi kimseyi yakistoramiyoruz onun yerine

Çevrimdışı canergiray77

acaba bir daha ne zaman giderim insan her hafta gitmek istiyor be :S
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı tangaz

velhasıl "SİZİN MARİO'NUZ" cümlesi çok yakıştı Mario'muza :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

edu'yu unutmuşsun abi :D

aslında hatırladım ulan shalkeden gelen solakın adı neydi dedim durdum ama adını hatırlayamadım nasıl bir silik karakterse işte  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2016, 12:14:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
velhasıl "SİZİN MARİO'NUZ" cümlesi çok yakıştı Mario'muza :)

Evet benim de açıklamada tek ilgimi çeken ve çok mutlu eden yer orası..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SLYKRT

Bizim tek rakibimiz kendimiz stres yapmayıp normal futbolumuzu oynarsak yenemeyeceğimiz takım yok.Şunu unutmayalımki bu takım liverpoolu necip-franco tandemiyle eledi beyler
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

aslında hatırladım ulan shalkeden gelen solakın adı neydi dedim durdum ama adını hatırlayamadım nasıl bir silik karakterse işte  :D
Schalkeden gelen sol ayak diyince benim aklima direk AILTON geldi abi

Sergenden daha kiloluydu ama forvetti yinede o Kiloya ragmen hizliydi son vuruş kaliteside oldukca yuksekti

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2016, 12:16:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Vodafone Arena açılış marşı baya baya takıldı ağzıma hoşuma gitti :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

fena değil gerçekten
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

ben Mario'muza en çok çubuklu ve beyaz formayı yakıştırıyorum, çok karizmatik duruyor kendisinde. bir de  şu ana dek oynadığı takımlar arasında en çok bizim forma yakıştı Mario'muza :)

Çevrimdışı sametbagan

Bizim en kritik maçımız gs maçı çünkü biz gs yi yenersek fener 2010 dan beri yenemediği başakşehirle oynayacak
artı başakşehir uefa için yarışıyor yani iddası var farzedelim fener de biz de yendik bu hafta haftaya biz osmanlı ile evimizde
oynayacağız kayseri maçından canlı stat da izleyen biri olarak değil osmanlı atletico madrid bile gelse o statdan kolay kolay
çıkamaz son hafta da üçüncülüğü garantilemiş , rahat , tatil havasına girmiş konya ile beraberlik cepte oynayacağız.Yani
lafı fazla uzatmayalım gs yi yenelim ŞAMPİYONUZ beyler çok net.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2016, 12:19:01
  • Beşiktaş / Bodrum
ben Mario'muza en çok çubuklu ve beyaz formayı yakıştırıyorum, çok karizmatik duruyor kendisinde. bir de  şu ana dek oynadığı takımlar arasında en çok bizim forma yakıştı Mario'muza :)

Alman Milli takımı formasını taşır gibi taşıyor aynı renk, aynı sponsor daha ne olsun..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canergiray77

Bizim tek rakibimiz kendimiz stres yapmayıp normal futbolumuzu oynarsak yenemeyeceğimiz takım yok.Şunu unutmayalımki bu takım liverpoolu necip-franco tandemiyle eledi beyler
panik yapmazsak takır takır top oynarsak ayağa paslarla güzel işler yaparsak yeneriz cenk tosun daha fazla şans bulmalı gomez durgun olursa 60da cenk girmeli bizim defans gs'ye boşluklar verecektir illaki ama adamlar beceriksiz biraz orası tartışılır tolga zaten önüne geleni yiyor kayserispor maçındaki gibi futbol oynayalım 3-1 yeneriz
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Her gun gunde 3 Doz dinliyorum :bandit:

Çevrimdışı canergiray77

benim videoyumu izledin abi :D @Çağrı
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2016, 12:23:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Önce şampiyon olacağız.

Ardından Gomez sözleşme imzalayacak.

Daha sonra Almanya Milli takımını ilk kez;  büyük ölçüde de son kez forvetinde Beşiktaş'ımızın forveti olduğunu bilerek izleyeceğiz. Belkide, aslında ilk kez Almanya attıkça biz de kazanmış sayacağız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2016, 12:25:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Önce şampiyon olacağız.

Ardından Gomez sözleşme imzalayacak.

Daha sonra Almanya Milli takımını ilk kez;  büyük ölçüde de son kez forvetinde Beşiktaş'ımızın forveti olduğunu bilerek izleyeceğiz. Belkide, aslında ilk kez Almanya attıkça biz de kazanmış sayacağız.
:super: :super:

@Çağrı profil fotomu sana armagan ediyorum :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı RQ7_351903

yanlız ben dan dayanamam Gomez2in gidişine alkole vururum kendimi  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Bu adamdan başkası yalan :)

Her zamanki gibi Antalyanın anlaştığı Anadolu topçusunu aldık diye ne söylenmişti bizim futboldan çok anlayan taraftarımız.Atiba ve Sosanın alınması için irade ortaya koyan  Mr.Biliçe de sonsuz teşekkürler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

bu adamın en sevdiğim yanı gol sevinçleri :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2016, 12:47:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli