Beşiktaş başkanı Peygamber değildir.
Beşiktaş Başkanlık makamı Peygamber makamı değildir.
O yüzden eleştirilir, İsteyen de hakaret eder. Hukuk vardır, hakaret edeni dava ederler, mahkemeler haklı bulursa cezasını keser.
Muhalifler şöyle muhalifler böyle. Başkana hata yaptı denilince, muhalifsiniz, işte muhalif cenah, muhalifler bu, bunlar ceviz eksin biçsin falan tarzı aşağılayıcı tutum sergilemek kimsenin haddi olmamalı.
Ha yukarıda da dediğim gibi, isteyen aşağılasın, isteyen eleştirsin, isteyen de hakaret edip küfür etsin, hepsinin bir karşılığı vardır hukukta.
Bana, başkanı eleştirdim diye hakaret de edebilirsiniz, küfür de edebilirsiniz. Ne mahkemeye veririm ne başka bir şey, eğlenirim üstüne, güler geçerim. Başkası adına utanma duygusu yoğundur bende, Ben birini eleştirince, alakası olmayan bir başkası o işe dahil olursa bu bence sonuna kadar komik bir olaydır. 
Beşiktaş m uhalefeti ile ülke muhalefetinin hiç bir farkı yok.
Seçimler yaklaşırken es gürle sonra kenara çekil.
Muhalefet olacaksan koca Beşiktaşın başkanına tecavüzcü yaftasını yapıştırmayacaksın. Kaldıki adam 23Nisan haftasında Adı Ulusal Egemenlik olan bir anaokulu açıyor ve bu okulun her yanında Beşiktaş ablemleri ile dolu. Çünkü hayırsever bir kongre üyemiz yaptırmış. Konyadan dönmedende açılışı yapıyor. Ne yani yapmasamıydı gelmem bana tecavüzcü derlermi deseydi?
Başkanı hep beraber eleştirelim ama böyle bel altından vurmayalım lütfen.