Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289141 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Scout

Mersinin Son 2 Maç İstatistiklerine Baktım Topa Hakim Oyun Stili İle Oynamışlar Mersin Topa Hakim Olursa Yarın Kısır Bir Maç Geçebilir 0-0 Yada 0-1 Skor Bekliyorum  :photo:
Pika Pika

Çevrimiçi Necmi

Rvp Bu Takımda İş Yapan Diyenlere Dedim @Necmi  :)
iyide elinde zaten bulduğunu atan bir tane var. Başkasının elindekiyle ne diye
uğraşıyorsun Etoo bu takımın temposuna uyamazdı antalyada görmüyormusunuz o duruyor bütün takım
onun yerine koşuyor o ara ara iş bitirici haraketler yapıyor Bizim takım duran adamı kaldıramaz
bir bak bütün takım bizde karınca gibi daha toptan kaçanı görmedim
Gomez kaç defa defansdan top çıkarttı. Etoo güç olarak bitmiş artık ama yetenek hala mükemmel.

Çevrimdışı nusretaslanturk

iyide elinde zaten bulduğunu atan bir tane var. Başkasının elindekiyle ne diye
uğraşıyorsun Etoo bu takımın temposuna uyamazdı antalyada görmüyormusunuz o duruyor bütün takım
onun yerine koşuyor o ara ara iş bitirici haraketler yapıyor Bizim takım duran adamı kaldıramaz
bir bak bütün takım bizde karınca gibi daha toptan kaçanı görmedim
Gomez kaç defa defansdan top çıkarttı. Etoo güç olarak bitmiş artık ama yetenek hala mükemmel.
fizik olarak fener maçında bir kıpırdandı zaten neler yaptı öyle :) sadece varsayım üzerinden konuşursak,gomez kadar diri bir etoo bizde olsaydı,o orta sahaya deplase olduğunda onun boşluğunu hucumda dolduracak bir 9,5 numarayla yapacaklarını hayal bile edemiyorum..

Çevrimiçi Necmi

kafasına dünya kupasını'da koyarsa bu adam yapamayacağı birşey yok :)
Almanlarda iş ahlakı vardır. Terini son damlasına kadar akıtır. Bunun
kupaya gitmekle ilgisi yok mesela şimdi kupayı garantiledi almanların elinde zaten forvet yoktu
mecbur çağıracaklar. Şu andan itibaren kaçak güreşir kendini sakatlanmaktan korurdu ama
en ufak bir terettüt yaşamıyor pozisyonlara girerken bak nani kendini çekti ikinci devre hiç yok ortada

Çevrimdışı panic13

Akhisar macini da alirsak bayraklari hazirlayin. %75 kayseri maci %95 GS maci sampiyonluk macimiz olur.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi Necmi

fizik olarak fener maçında bir kıpırdandı zaten neler yaptı öyle :) sadece varsayım üzerinden konuşursak,gomez kadar diri bir etoo bizde olsaydı,o orta sahaya deplase olduğunda onun boşluğunu hucumda dolduracak bir 9,5 numarayla yapacaklarını hayal bile edemiyorum..
Etoo bambaşka bir oyuncu Diri bir Etoo yu tüm takımlar birleşse gene Türkiyeye getiremez.

Akhisar macini da alirsak bayraklari hazirlayin. %75 kayseri maci %95 GS maci sampiyonluk macimiz olur.
kayseri maçı geçiyor benim aklımdan da.. haftalardır fener maçını bekliyor trabzon..taraftarından başkanına,yerel medyasından futbolcusuna kadar..arada trabzon forumuna girince çok net görüyorum bunu ..

Etoo bambaşka bir oyuncu Diri bir Etoo yu tüm takımlar birleşse gene Türkiyeye getiremez.
sadece varsayımsal :) :) dediğim gibi ama gomez giderse'de sezon sonu,bu takım santrfor pozisyonu oynamayı bilen, her ölü santrfor'u diriltir..gomez'in gitmesi halinde dzeko, falcao veya torres olsam ben ilk tercihim burası olur..

Çevrimdışı AmaralGürses

İSMAİL'E RAĞMEN BAŞARACAĞIZ!

Helal olsun kartallar, sahadaki sayı dezavantajınıza rağmen armamıza, adımıza yakışan bir mücadele ortaya koydunuz.

Şampiyonluk daha da yakın! BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ!

Çevrimdışı Scout

Bizim Transfer Yasagimiz Kalkti Mi Oyuncu Satmadan Oyuncu Alabiliriz Artik Degil Mi ?
Pika Pika

Bizim Transfer Yasagimiz Kalktimi Oyuncu Satmadan Oyuncu Alabiliriz Artik Degil Mi ?
cık daha 2 yılı var

Çevrimdışı eski inönü

Sivas maçındaki oyun beni şampiyonluğa inandırdı :ok: İtiraf etmek gerekirse sezon başından bu yana ilk kez bu duyguyu hissettim. Olgun oyun ve kendinden emin futbolcular şampiyon karakterdeydi. Atiba-Oguzhan-Sosa-Gomez 4'lüsüne çok ayrı parantez açmak lazım. Şapka çıkarıyorum onlara.

Çevrimdışı MrtBlgc

Sosa'yı bir kenara koyuyorum ama Oğuzhan da çok büyük oynadı be bu sene!  Allah nazardan saklasın çok kritik maçlarda çok ekstra işler yaptı. Sivas maçının tekrarını izliyorum şimdi dakika 70 Sivas bir kontra yakaladı Oğuzhan hooop defansa kadar gelmiş top çıkarıyor. Nazar değmesin!

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mecnun başğan  :evillol:
ben diyebilirim kazma diye ama mucnun diyemez arkadaş

Çevrimdışı tangaz

bir ihtimal kayseri maçında tur atabiliriz. yüksek ihtimal toki de tur atıcaz  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

:bawling:
boşveeerrr  o yasağın ne kadar işe yaradığını görmüyor musun..2-3 yıla uefa bizi örnek gösterecek, işte finansal fair play ile amaçladığımız şey bu diye..
edit: memlekette savaş falan çıkmazsa tabi

bir ihtimal kayseri maçında tur atabiliriz. yüksek ihtimal toki de tur atıcaz  :bandit:
toki'deki maç ş.luk maçı olursa, o hırsla çıkarsa bizimkiler tek anlamda değil 2 anlamda unutulmaz bir maç olur o  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Alper1903

Gomez'in çok iyi bir golcü olmasının yanında ekstra özellikleri de var karakter bazında. Kaybetmeye asla tahammülü yok ve takımın morali düştüğünde takımı yeniden ayağa kaldırıyor. Takımın şampiyonluk yolunda dikkat çekmeyen fakat çok önemli unsurlarından biri bu. Eğer sene sonu giderse -ki düşüncesi bile ürkütücü- alınacak golcüde bu tip özellikler de göz önünde bulundurulmalı.

Gomez'in çok iyi bir golcü olmasının yanında ekstra özellikleri de var karakter bazında. Kaybetmeye asla tahammülü yok ve takımın morali düştüğünde takımı yeniden ayağa kaldırıyor. Takımın şampiyonluk yolunda dikkat çekmeyen fakat çok önemli unsurlarından biri bu. Eğer sene sonu giderse -ki düşüncesi bile ürkütücü- alınacak golcüde bu tip özellikler de göz önünde bulundurulmalı.
çok yakıştı değil mi beşiktaşa .)

Sivas maçındaki oyun beni şampiyonluğa inandırdı :ok: İtiraf etmek gerekirse sezon başından bu yana ilk kez bu duyguyu hissettim. Olgun oyun ve kendinden emin futbolcular şampiyon karakterdeydi. Atiba-Oguzhan-Sosa-Gomez 4'lüsüne çok ayrı parantez açmak lazım. Şapka çıkarıyorum onlara.
yalnız düşünüyorumda sosa-oğuzhan karier rekoru+atiba gol ve asistle hesaplamasakta onunda bir karier rekoru var bu yıl..Gomez küllerinden doğdu.. baya baya extra iş oldu bu yıl..teşekkürler şenol güneşşşş

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı tangaz

toki'deki maç ş.luk maçı olursa, o hırsla çıkarsa bizimkiler tek anlamda değil 2 anlamda unutulmaz bir maç olur o  :evillol: :evillol: :evillol:

ben başkanın yerinde olsam o kupayı oraya getirtirim, şayet o maçla şampiyonluk ihtimali varsa kupayı getirtirim toki de kaldırırım kupayı  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı murat baltacı

Arkadaşlar ben bugünden itibaren Şampiyonluk hedefinin yanına kupayı gs nin stadında kaldırmayıda ekliyorum zor değil haftaya akhisarı geçtikmi ts fenerden puan alsın yeter sonrası bizim elimizde yen gs yi al kupayı :)

Böyle bişey mümkün dimi iki hafta kala garantilersek kupayı alabiliyomuyuz bu yosmalar fenerin stadında kupa aldık diye çok övündüler sağlam koyup senelerin acısını çıkarmalı çenelerini kapamalıyız.

BeŞiKtAşK