Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289138 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

5 🔜 🏆

Atalay yoktu bugün yerine vekalet edeyim  :bandit: @atalay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Arkadaşlar ben bugünden itibaren Şampiyonluk hedefinin yanına kupayı gs nin stadında kaldırmayıda ekliyorum zor değil haftaya akhisarı geçtikmi ts fenerden puan alsın yeter sonrası bizim elimizde yen gs yi al kupayı :)

Böyle bişey mümkün dimi iki hafta kala garantilersek kupayı alabiliyomuyuz bu yosmalar fenerin stadında kupa aldık diye çok övündüler sağlam koyup senelerin acısını çıkarmalı çenelerini kapamalıyız.

tff adilik yapmazsa kupayı getirmek zorunda. kural normalde şöyle işliyor; matematiksel olarak şampiyonluğu garantileme olasılığı varsa o kupa o stada gider maç sonu şampiyonluk gelirse kupa takdim edilir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı nusretaslanturk

tff adilik yapmazsa kupayı getirmek zorunda. kural normalde şöyle işliyor; matematiksel olarak şampiyonluğu garantileme olasılığı varsa o kupa o stada gider maç sonu şampiyonluk gelirse kupa takdim edilir...
öyle de abi ben gs maçına kalmayacağını düşünüyorum bu işin :D @tangaz

Çevrimdışı tangaz

nisanda şampiyonuz diyosun yani bana uyar toki ye paf.la çıkarız  :D @nusretaslanturk

nisanda şampiyonuz diyosun yani bana uyar toki ye paf.la çıkarız  :D @nusretaslanturk
tarihi fark olacak maça paf'la mı çıkılır be abi :) @tangaz

Çevrimdışı Orhan

Bu Akhisar bize cok ters geliyor.Gecen iyi celme taktilar 31.haftada.Bu sene de 30. Haftada karsimiza ciktilar.Sahsen en korktugum mac.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Nisan 2016, 03:22:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu Akhisar bize cok ters geliyor.Gecen iyi celme taktilar 31.haftada.Bu sene de 30. Haftada karsimiza ciktilar.Sahsen en korktugum mac.

Çok formsuzlar. Nispeten doğru zamanda yakaladık Akhisar'ı evinde 5 maçta 1 gol atabildi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

öyle bir zorunluluk yok fener maçında son maçtı ve ikisinden biri şampiyon olacaktı.
birde Beşiktaşın iç saha maçı varken neden renklilerin karşısında kupa kaldırsın Beşiktaş taraftarıyla o coşkuyu yaşamak varken
hadi onlarla çekişsek tamamda şu anda rakibimiz bile değil neden havaya sokalımki.

Çevrimiçi Necmi

Çok formsuzlar. Nispeten doğru zamanda yakaladık Akhisar'ı evinde 5 maçta 1 gol atabildi.
Bize ayrı motivasyonla çıkarlar Sivasda defans yapamıyordu değilmi en kısır pozisyonlu maçlarımızdan biri oldu.
Akhisar her zaman bize karşı düşmanca oynar. Ellerindede iyi oyuncular var. haftaya Ellerinden gelen
herşeyi yapacaklar. Bizim ilk maç kadar bonkör olmamamız lazım direk sonuç odaklı oynamamız lazım.

Çevrimdışı murat baltacı

Aslında feneri buna motive etmek lazım mersin,ts,antep maçlarının birinde puan kaybetsinki kupayı tokide alalım bidaha stadınızda kupa kaldırdık diyemezler fenere :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Orhan

Bu adamlar bize karsi farkli oynuyorlar.Yani maci izlerken hissediyorsun o hirsi.Şuan Ligden dusmesini istedigim tek takim.

Çevrimiçi Necmi

tarihi fark olacak maça paf'la mı çıkılır be abi :) @tangaz
Tarihi fark falan olmaz kardeşim bir şeyi sakın unutmayın Derbi derbidir.
derbilerde şaka olmaz. Hiç bir derbide öncesinde beklenen sonuçla bitmez.
ilk maçta tarihi fark olabilirdi değilmi rakibin en çok topla buluşan oyuncusu Musleraydı.
yediğimiz golden hemen sonra Gomez atmasaydı biz o maçı bile zor çevirirdik girmeyince girmiyor.
O nedenle hiç bir şekilde dillenmeyecek bir şey bu bunu dillendirmek rakibini ekstra motive etmek demektir.

Çevrimiçi Necmi

Aslında feneri buna motive etmek lazım mersin,ts,antep maçlarının birinde puan kaybetsinki kupayı tokide alalım bidaha stadınızda kupa kaldırdık diyemezler fenere :)
desinler bize ne :D

Çevrimdışı Orhan

Bize ayrı motivasyonla çıkarlar Sivasda defans yapamıyordu değilmi en kısır pozisyonlu maçlarımızdan biri oldu.
Akhisar her zaman bize karşı düşmanca oynar. Ellerindede iyi oyuncular var. haftaya Ellerinden gelen
herşeyi yapacaklar. Bizim ilk maç kadar bonkör olmamamız lazım direk sonuç odaklı oynamamız lazım.
Abi akhisari yensek Fenerde Trabzonda beraberlik alsa. 7 puan 4 mac yapar.Kayseriyle Osmanli icerde.Gerisini biliyosun zaten :evillol: :evillol:

Çevrimdışı murat baltacı

öyle bir zorunluluk yok fener maçında son maçtı ve ikisinden biri şampiyon olacaktı.
birde Beşiktaşın iç saha maçı varken neden renklilerin karşısında kupa kaldırsın Beşiktaş taraftarıyla o coşkuyu yaşamak varken
hadi onlarla çekişsek tamamda şu anda rakibimiz bile değil neden havaya sokalımki.
Havaya sokmak değil abi geçmiş senelerin acısını çıkaralım istiyorum yosmalar geçen sene bile yedi şampiyonluğumuzu tamam biz son haftalarda döküldük ama akhisarın gs ye yatıp bize çelme takması,antepte okanın gs ye karşı atak yapmayıp bize çelme takmasını unutamıyorum o kadar maç yaptık şehir şehir gezdik avrupada yol aldık bi şampiyonlukla bitirmemiz lazımdı sezonu haketmiştik.

İç saha maçı demişken stad bizim zaten gs den sonra osmanlı maçımız var hatta konya maçı bile bizim sahada oynanabilir bol bol kutlarız.
BeŞiKtAşK

Tarihi fark falan olmaz kardeşim bir şeyi sakın unutmayın Derbi derbidir.
derbilerde şaka olmaz. Hiç bir derbide öncesinde beklenen sonuçla bitmez.
ilk maçta tarihi fark olabilirdi değilmi rakibin en çok topla buluşan oyuncusu Musleraydı.
yediğimiz golden hemen sonra Gomez atmasaydı biz o maçı bile zor çevirirdik girmeyince girmiyor.
O nedenle hiç bir şekilde dillenmeyecek bir şey bu bunu dillendirmek rakibini ekstra motive etmek demektir.
o hali bile yok ki abi bunların, oynadıkları oynayacakları en iyi oyun fb maçındaki oyun işte..

Çevrimdışı murat baltacı

desinler bize ne :D
Abi senelerdir başarıya hasret kaldık çok malzeme verdik rakiplere o yüzden fırsatını yakalamışken gs,fb ye yüklenelim vurabildiğimiz kadar vuralım konuşamasınlar. kendi aralarında napıyolarsa yapsınlar ama bize konuşamasınlar şimdi biz tokide kupayı alırsak gs nin çenesi kapanır zaten üç beş sene sesleri çıkacağını sanmıyorumda iyice kısalım seslerini :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı AhmetY

Gs ile çekişseydik şampiyonlukta kesinlikle Akhisar 2 haftadan önceden bizim maça konsantre olmaya başlamıştı bile ama şu an Gs ile bi alakamız olmadığı için bizim maça sıradan bir maç gibi çıkacaklarını tahmin ediyorum. Bunun bir örneği de bu gece yaşandı aslında. Hasan Kabze eğer rakibimiz Gs olsaydı bu geceki ekstra motivasyonu, hırsı ve çirkefliğiyle bizi çıldırtmış olacaktı ancak geçen senelerin aksine gayet normaldi.

Çevrimdışı AhmetY

Abi senelerdir başarıya hasret kaldık çok malzeme verdik rakiplere o yüzden fırsatını yakalamışken gs,fb ye yüklenelim vurabildiğimiz kadar vuralım konuşamasınlar. kendi aralarında napıyolarsa yapsınlar ama bize konuşamasınlar şimdi biz tokide kupayı alırsak gs nin çenesi kapanır zaten üç beş sene sesleri çıkacağını sanmıyorumda iyice kısalım seslerini :)
Bunların çenesi ayıplı meslek yapan kadınlardan daha beterdir ne yapsak susturamayız. Adamlar nerdeyse 20 sene önce uefa aldı hala daha pişirip pişirip önümüze koyuyolar biz almış olsaydık uefayı sanki Türkiye kupası almışız gibi basite indirgerlerdi çünkü aşırı çirkefler sahada oynayan futbolcu aslında taraftar profilini de yansıtıyo her türlü çirkef adamlar.

Çevrimdışı murat baltacı

Gs ile çekişseydik şampiyonlukta kesinlikle Akhisar 2 haftadan önceden bizim maça konsantre olmaya başlamıştı bile ama şu an Gs ile bi alakamız olmadığı için bizim maça sıradan bir maç gibi çıkacaklarını tahmin ediyorum. Bunun bir örneği de bu gece yaşandı aslında. Hasan Kabze eğer rakibimiz Gs olsaydı bu geceki ekstra motivasyonu, hırsı ve çirkefliğiyle bizi çıldırtmış olacaktı ancak geçen senelerin aksine gayet normaldi.
Katılıyorum hatta şampiyonlukta gs değilde fb ile çekişince anadolu takımlarında bazı oyuncular fenere daha çok kasıyolar fenere karşı bi nefret olduğu için bu normal bize kasımpaşa ve bursa çok kastı onlarında niyeti belliydi zaten. bundan sonra muhtemelen fenerle çekişeceğimiz için iki üç şampiyonluk yaparız İnşallah.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı AhmetY

Bu sene şampiyon olalım ve kadroyu kilit isimlerle güçlendirelim, her sene böyle oturaklı ilerleyelim yeni gücümüzle 5 sene şampiyonluğu bizden kimse alamaz. 3 senedir kafa kafaya şampiyonluğa oynuyoruz ve bu iskeletin, oyun sisteminin oturması için sabrettik ve stat inşaatına geldiği için duble sabır gösterdik ve sanırım meyvelerini toplama zamanı. O yüzden bu şampiyonluğu hayırlısıyla alabilirsek 5 şampiyonluğa bedel olduğunu hep birlikte göreceğiz inşallah  :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen katılıyorum. Doya doya yaşayalım sevincimizi ıslık altında değil.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ogün

Atiba emekli olduktan sonra da bizde kalmalı. Koysunlar genç takımların başına, çocuklara disiplin öğretsin.

siz hiç gözlerinde uyku olan bir beşiktaşlı gördünüz mü :evillol: :evillol: @raichu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."