Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289131 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

antalya evinde gs ve fb ye 4er 4er atarken
bizden hemde stad açılış maçında 5 i 1 yerde...

unutma,unutturma :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı nusretaslanturk

Biraz öyle oluyor kardeşim ondan çok seviyoruz ve cok kiziyoruz şiddetini ayarlayamiyoruz :)  Feda döneminden sonra ve o dönemde 0 dan kuruldu bu takım @nusretaslanturk
aynen abi zor günlerdi ama güntekin onay'ın söylediği şeye inanmayan kimse yoktu heralde..

Çevrimdışı kyiv

Şu yaklaşan şampiyonluk sadece bu yılın değil önümüzdeki yıllarda gelecek şampiyonlukların da habercisi. Ne Fenerbahçenin  ne de Galatasarayın elinde doğru dürüst futbolcu kalmadı. Bizim elimizdeki kadro 5 yıl bu ligi götürür.

Çevrimdışı mylife1903

Sampiyon olursak kupayi ismail kaldirsin.

Şu yaklaşan şampiyonluk sadece bu yılın değil önümüzdeki yıllarda gelecek şampiyonlukların da habercisi. Ne Fenerbahçenin  ne de Galatasarayın elinde doğru dürüst futbolcu kalmadı. Bizim elimizdeki kadro 5 yıl bu ligi götürür.
Feneri'de önümüzdeki yıllarda FFP bekliyor..
Bu arada PARAtor fatih Fransa'da oğuzhan'dan rol çalmazsa, CL den önce fransayı sallayacak bu adam..

Sampiyon olursak kupayi ismail kaldirsin.
aynen, son pozunu versin sonra teşekkür ederiz kendisine .)

Çevrimdışı Kemal

Akhisar maçı İzmir Atatürk e alsa , tribünleri herkese açsa mac biletini fix 50 lira yapsa 5.000.000 tl yi kasasına kemiksiz koysa nasıl olur ?

Up

Paul Merson :" Leicester City ile Beşiktaş'ın olduğu CL grubunu sabırsızlıkla bekliyorum. Bu keyif herkesin hakkı"
sky sportsda 90+ programında söyledi.
bu çok özel bir söylem yalnız, bu takımların ikisi de alt torbalardan gelecek ve geldikleri torbayı ölüm grubuna çevirecekler demek istiyor sanırım :)

Çevrimdışı Tolga

yalnız biz ş.ligine olur da 3.torbadan gidersek(çok zor ama) 4.torbadan bize leister gelir .)
Hayır L.City 1. torbada olacak :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Hayır L.City 1. torbada olacak :D
o nasıl olacak ki ülkeye bakılmıyor bildiğim kadarıyla.
edit: bakılıyordu evet şimdi hatırladım

Çevrimdışı kyiv

Bir de en az şampiyonluk kadar istediğim birşey var. Toki Arena da tarihi bir farkla Galatasarayı yenmek. Hatta yenmek de değil ezmek.

Çevrimdışı Anıl

Statü değişti bu sene. Uefa kupası şampiyonu ve dünya sıralamasında ilk 7de olan ülkelerin şampiyonları 1. torbada olacak :)

Çevrimdışı Özay

Paul Merson :" Leicester City ile Beşiktaş'ın olduğu CL grubunu sabırsızlıkla bekliyorum. Bu keyif herkesin hakkı"
sky sportsda 90+ programında söyledi.

Facepalm  :ebebe:

Şunu başkalarına yediriyorduk bizim taraftar yiyor artık.

Çevrimdışı Tolga

UEFA sıralamasında ilk 8 sıradaki ülkelerin lig şampiyonları direk 1. torbadan başlıyor artık :icool:

Bir de en az şampiyonluk kadar istediğim birşey var. Toki Arena da tarihi bir farkla Galatasarayı yenmek. Hatta yenmek de değil ezmek.
çerez gibi pozisyona gireceğimiz bir maç, şimdilik görünen o..değerlendirdiğimiz taktirde neden olmasın,, olmaması absürt olur bence

UEFA sıralamasında ilk 8 sıradaki ülkelerin lig şampiyonları direk 1. torbadan başlıyor artık :icool:
@Anıl @Tolga  editledik ya olum  :evillol: :evillol: niye gömüyonuz hemen :D bilgisiz,kültürsüzzzz, davaaarrr mumelesi yapıyonuz hemen  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Facepalm  :ebebe:

Şunu başkalarına yediriyorduk bizim taraftar yiyor artık.

nediyon ?

Çevrimdışı Anıl

@Anıl @Tolga  editledik ya olum  :evillol: :evillol: niye gömüyonuz hemen :D bilgisiz,kültürsüzzzz, davaaarrr mumelesi yapıyonuz hemen  :evillol: :evillol:
Estağfurullah burada hepimiz kardeşiz sonuçta :D @Çağrı abi hariç :akuma:

Çevrimdışı Tolga

Fazla bilgi göz çıkarmaz :evillol:

Çevrimdışı Kemal

çerez gibi pozisyona gireceğimiz bir maç, şimdilik görünen o..değerlendirdiğimiz taktirde neden olmasın,, olmaması absürt olur bence

Belli olmaz orası kırmızı etekli sarı kız ile lacivert etekli sarı kız aslında iyi arkadaştır ve kara çocuğu sevmezler o yüzden biz o maça kadar 5 puanlık farkı korumalıyiz .

liverpool, avrupa kupasını alsın da, bizim gruba düşsün yaw  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Son 5 maç,sonra ismail şampiyonluk kutlamalarına katılır,kupayı öper,takım arkadaşları,hoca ve taraftar ile vedalaşarak anadolunun yolunu tutar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Özay

nediyon ?

Twetter'da gördüğünüz her şeye atlamayın diyorum arkadaşım  :boxin: Beşiktaşlı bir dostumuz o karakterin ağzınan bir şeyler uyduruyor. Renkliler ve gazeteler de buna inanıp haber filan yapıyorlar. Beşiktaşla uğraşan haber siteleri çok defa bu tuzağa düştüler. Onlarla dalga geçiliyor yani.

Zaten şu söylemin içindeki mizahı nasıl sezemediniz hayret :lol:

yalnız stadın yeni açılmasının büyüsü henüz geçmeden CL maçları oynayacağız büyük ihtimalle :) çok güzel bir yıl olacak gibi önümüzdeki yıl :) + fener gene ön eleme için sezonu erken açıp sezon sonu fizikleri göçürecek,+ gs artık 2-3 yıl yok artık :)

Belli olmaz orası kırmızı etekli sarı kız ile lacivert etekli sarı kız aslında iyi arkadaştır ve kara çocuğu sevmezler o yüzden biz o maça kadar 5 puanlık farkı korumalıyiz .
istedikleri kadar sevsinler birbirlerini abi, oynadıkları,oynayabildikleri oyun ortada zaten.