Yapi denetimini biraktim simdi, bir daha bakmam, habire siliyorlar.
Donelim futbola.
Portekizlileri doldurduk takima, belimiz dogrulmadi simdi de alamanlari dolduracaz herhalde.
Birlesmis milletler gibi takimiz, eksen kaymasi olmasin bir tarafa dogru.
Ben arfa denilen adam 30lu yaslarina merdiven dayamis, dikis tutturamamis bir futbolcu. Bildigim kadariyla afrika gocmeni. Sevmiyorum bu tip futbolculari
Bastian cok iyi futbolcudur ama 31 yasindaymis simdi baktim, bir suru para verilecek yazik.
Sampiyonlar liginde beklentiniz nedir. Uefa kupasina katilim hakkidir gercekci hedef. Uefa avrupa ligi icin 6 on eleme maci oynayacagiz. Kimse yok ceyrek final falan demesin bir suru parayi cope atmayalim.
Elimizdeki futbolcularin yagini cikartmadik daha. Bu sene gokhan tore satilir, yerine aras alindi. Onumuzdeki sene kerim frei satilir. 1 oyuncu satip 2 oyuncu alip, yuksek sozlesmeli olanlari bir gonderelim hele.
En cok veliye uzuluyorum. Ama cok saglam para aliyor ya feda diyecek ya ucak bileti.
Tosici ben gondermem, yeterli futbolcudur tosic. Serdari da gondermem. Problemsiz adamlar bunlar kadroda bulunsunlar, as takim kimlerle antreman yapacak.
Pektemek ve ismail ise yolcu, havaalanina limuzin kiralasinlar odemezsem parasini en adiyim.