Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7307395 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı TayfurU

Ersan imza atmadıysa geri çağrılması boşverelim 7m nu ersan la da sözleşme yaparız bir iki sene 2.5m dan şampiyonluk dan önemli mi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çin'de transfer dönemi 26 Şubat'ta kapanıyordu galiba bari o zamana kadar Ersan kalsa iyi olur :icool:
şöyle bir şey 2 tane yedik diyelim 4 5 rahat atarız mersine trabzon maçında da sorun yaşamayız bence en azından yenilmeyiz beraberlik bile çok kötü değil bnce

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2016, 23:46:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ben o maçlardan korkmuyorum allah korusun alexis yada marcelo birşey olursa napcaz biz ?

O zaman da ya Liverpool'da aldığımız gibi Necip oynar ya da Tosic. Odaklanmanız gereken yer bizim atarak kazandığımız. Morallerin bozulması normal gerçekten erteleme maçları hariç sıkıntı yok ortada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oguzhan ve Sosa ikisi de direkt hücum odaklı oynadıklarından denge oyunu oynayamıyoruz orta sahada. Oyun hep git gelli. Hani ön tarafımız bu denli kuvvetli olmasa Samet Aybaba'nın zamanına dönerdi iş
samet aybaba ve bilic dönemindeki sıkıntılar aynıydı öne geçtiğimiz maçlarda sürekli yakalanıyorduk bu sene çok farklı

Çevrimdışı Tolga

şöyle bir şey 2 tane yedik diyelim 4 5 rahat atarız mersine trabzon maçında da sorun yaşamayız bence en azından yenilmeyiz beraberlik bile çok kötü değil bnce

Eldekilerin iyi oynamasını ummaktan başka yapabilecek birşey yok artık :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2016, 23:48:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Ha bir de Beşiktaşlı olduğunuza şükredin. Fenerli olmak var, bir de böyle aptal fenerli var olmak vardı hayatta  :evillol:

Alıntı
cıldıracagım arkadaş.

sağ beki beck topu tutmayı bılmez savunması zayıf ağır
sol beki yıllarca yüzüne bakılmamış ismail
kalecisi tolga ıslıklanan tolga

defansıf ortasaha oyuncusu 33 yaşında ki cılız atiba.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ha bir de Beşiktaşlı olduğunuza şükredin. Fenerli olmak var, bir de böyle aptal fenerli var olmak vardı hayatta  :evillol:

Futbol cahili bir tip işte :kop: :kop:

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı erdinç35

Sinan Engin'i dinliyorum bana 2004-2005 sezonunu hatırlatıyor yetkililer okuyorsa dikkate alsınlar Gerçekten Ersan'ın kalması takım için çok elzem oldu satmasınlar eğer imza atılmadıysa

Çevrimdışı Alper1903

josefle hasan ali'yi ilah yapan bir topluluk bunlar pek kaale almamak lazım  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Sinan Engin'i dinliyorum bana 2004-2005 sezonunu hatırlatıyor yetkililer okuyorsa dikkate alsınlar Gerçekten Ersan'ın kalması takım için çok elzem oldu satmasınlar eğer imza atılmadıysa
Az önce Beyaz Futbol'da söylediler.

Metin Albayrak, "Söz verdik bu yüzden geri dönemeyiz" demiş.

Çevrimdışı cursedofdragon

ersandan gelen para ile çalışanların oyuncuların paralarını ödedik.

Tosic,necip,atiba idare edicez stoperde.

Alexis,marcelo sakatlanmasın yeter.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bunu da atlatırız beyler sıkıntı yok :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı erdinç35

2003-2004 yılı yanlış aktarmışım

Çevrimdışı GÖRKEM

Dogru düsünmüs.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2016, 23:55:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Ersan'ın dönme durumu varsa şundan dolayı isterim. Sakatlık nadiren olan bir olay geride. Buldu bizi bu maçta.

Ancak kart ve kart cezası asıl sorun. Marcelo sakin ama Alexis Valencia'da baya agresifti çata çat giriyordu o kart cezası alabilir bu durumda Tosic'e ve Necip'e kalırız.

Eğer Ersan'ın dönme durumu varsa, Rhodolfo'ya üzülürken Ersan - Marcelo yapıp savunmayı 2 tık daha yukarı çekme durumu olur eski halinden.

Eğer mümkünse lisans duruyorsa ve imza yoksa çağırsınlar Mayıs'ta gitsin gerekirse 5 milyona düşsün ücret.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mehmetthedum

Ersan'ı vermedin diyelim. Verbilecekmisin 3,/3,5 milyon eroluk 3 senelik kontrat.

Adam niye kalsın ki şu saatten sonra..

Beyler arada yıllik 2 milyon ero fark var.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı BelekKartaLı

Bu takımda olcay sağ bek oynadı necip stoper atiba sağ bek oynadı ismail sol acık oynadı bobolar kaleye geçti pancular kalede panterleşti bırakın şimdi caran curanı mevki fark etmez yüreğimiz yeter..!!!!!
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

olması gereken de o gerçekten çok büyük sıkıntı değil maç başı  gol ortalamamız 2.5 sorun yaşamayız inşallah

Çevrimdışı karakartalım

bence sorun ts yada mersin maçlarını kurtarmak değil onları bi şekilde geçicemizi düşünüyorum galibiyetle kupa ve likde oynanacak en az 18 maçta rotasyon imkanı olmadan ne kadar yararlanacaz iki defansımızdan ilk yarı ersan sakatlandı birçok maçta kayıp yaşadık şimdi nasıl olacak merak ediyorum  iyi yanınan bakmak gerekirse liğin ilk yarısıda böyle oldu ama 1. bitirdik
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ersan'ın dönme durumu varsa şundan dolayı isterim. Sakatlık nadiren olan bir olay geride. Buldu bizi bu maçta.

Ancak kart ve kart cezası asıl sorun. Marcelo sakin ama Alexis Valencia'da baya agresifti çata çat giriyordu o kart cezası alabilir bu durumda Tosic'e ve Necip'e kalırız.

Eğer Ersan'ın dönme durumu varsa, Rhodolfo'ya üzülürken Ersan - Marcelo yapıp savunmayı 2 tık daha yukarı çekme durumu olur eski halinden.

Eğer mümkünse lisans duruyorsa ve imza yoksa çağırsınlar Mayıs'ta gitsin gerekirse 5 milyona düşsün ücret.

Bence de gelme durumu varsa mutlaka gelmeli Ersan.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mülkübey

Dogru düsünmüs.
Aynen ne ersanı ya. Ersanı geri çağırma gafletine düşersek parasal kaybı geçtim  yeni iki stoperimizi + necibi tosici psikolojik olarak bozmuş oluruz.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı sallapati

Ersan satilmamali.. Fenerliler ellerini avusturuyor su anda... Alexis i hic beenmedim... Ersan satilmazsa fbye psikolojik ustunluk saglariz...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2016, 23:59:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Ersan satilmamali.. Fenerliler ellerini avusturuyor su anda... Alexis i hic beenmedim... Ersan satilmazsa fbye psikolojik ustunluk saglariz...

Fenerliler ellerini ovuşturmuyor aç bak a n t u ya hepsi Beşiktaş'ın futboluna saygı duyuyorlar ve maalesef şampiyon Beşiktaş oldu diyorlar :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Herkes mersin tsyi konusuyor.. Alexis diger maclarda da gumleyebilir..bunu herkes atliyor...