Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6039698 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Özgür K.

Şöyle bir haber gördüm. Kimseden yardım almıyoruz derken bu tip şeyleri kastetti başkan herhalde ama yine de bilgi olsun paylaşalım.

http://www.aa.com.tr/tr/spor/522196--besiktasin-yeni-stadina-devlet-destegi

Yada açıklamalar etkisini gösterdi ? Karar sizin.
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı Oktay

Bu çatıcılar bildiğin devlet memuru gibiler arkadaş 12 ye ceyrek kala bütün iş duruyor 1 i 10 geçe falan geri başlıyor 16:30 -17 gibide bırakıp gidiyorlar yaz geldi dedik işler hızlanır dedik günler uzadı güya ama bu kadarda memur kafasıyla çalışma olması canımı sıkıyor bugünleri mumla arıyacağız valla
demir işi ağır iş o yüzden yemeğine kalorisine istirhatine dikkat edecek

Çevrimdışı Efe

Şöyle bir haber gördüm. Kimseden yardım almıyoruz derken bu tip şeyleri kastetti başkan herhalde ama yine de bilgi olsun paylaşalım.

insallah verirler destek o zaman kimsenin sesi cikmaz zaten ama kacinci haber bu hic bi destek gelmedi aksine kostek olundu simdi verirlerse destegi stad erken acilir ama sozde kaliyor baskanla ciksinlar su destegi sagladik desinler o zaman sıkıntı kalmaz zaten
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Kolonları takmamıza izin versinler ,köstek olmasınlar yeter biz kendi stadımızı kendimiz yapıyoruz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

demir işi ağır iş o yüzden yemeğine kalorisine istirhatine dikkat edecek
katiliyorum bize disaridan cok kolay geliyor ama stada girince isin boyutlari inanilmaz ve cok agir is suan sıkıntıdan dolayida cok fazla is yapmiyorlar anladigim kadariyla pazartesinden sonra bakacagiz halatlarin gelmesi gerek canlilik olmasi icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

başkan dediyse doğrudur ama beyaz yalan söylemiş olmasın  :evillol:
malzemeleri 15 milyon iz insaata 2 milyon olabilir sonucta malzemeleri 1 milyona falan yapmak imkansiz o halatlarin tanesi kaca gelmisitir kim bilir yine mebranlar orta yuvarlak hepsi 1.7 milyona olmaz bencede :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ff19

cümleten günaydın arkadaşlar.buradaki abilerime kardeşlerime bir ricam olacak.içimize sindiremesek bile köprüyü geçene kadar ayıya dayı deyip işimiz bittikten sonra ne diyeceksek diyelim.çünkü inatlaşma olunca zararı beşiktaş çekiyor.lüften arkadaşlar benimki nacizane bir fikir şurda kalmış 4 ay sabır.
katılıyorum

Çevrimdışı keremfrat1

kerem nerelerdesin? stada uğra arada  :) @keremfrat1
kerem uzaktan izliyor izmitte kerem :) Tüpraş rafinerlerini olcuyorum 126 tane var bide mimar kiz :) stada ugramam icin bibgun erken cikmam lazim ben eve 9 da oluyorum :) ama stada gidicem yakinda insallah

Çevrimdışı ahmetx

@Efe bile takip etmiyor stadı eskiden dakika skor verirdi ne güzel.  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

kerem uzaktan izliyor izmitte kerem :) Tüpraş rafinerlerini olcuyorum 126 tane var bide mimar kiz :) stada ugramam icin bibgun erken cikmam lazim ben eve 9 da oluyorum :) ama stada gidicem yakinda insallah
hayat sana güzel :)

Çevrimdışı harunmustak

Boşver Kerem :) İzmit Güzeldir. Kolay gelsin :)

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ErsinA.

malzemeleri 15 milyon iz insaata 2 milyon olabilir sonucta malzemeleri 1 milyona falan yapmak imkansiz o halatlarin tanesi kaca gelmisitir kim bilir yine mebranlar orta yuvarlak hepsi 1.7 milyona olmaz bencede :icool:

muhtemelen hesap böyle.

ayrıca biz teşvik aldık diye duymuştum ben.

Çevrimdışı ErsinA.

çatıcı fransızlardan biri kadındı galiba?

izmitli mimar mı, fransız mühendis mi?  seçimini yap kerem :)

Çevrimdışı ahmetx

muhtemelen hesap böyle.

ayrıca biz teşvik aldık diye duymuştum ben.

İşletme sürecinde kullanılacak makina, teçhizat ve ekimanlar için yatırım teşvikinden faydalanılacak.Statta kullanılacak koltuklar, ısıtma ve soğutma sistemleri, aydınlatma gibi hizmetin kesintisiz sunulmasına yönelik yatırımlara KDV istisnası ve gümrük vergisi muafiyeti verildi .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Eyüp Emir

mesleğim gereği bu gibi teşvik zaten olması gerektiğini biliyorum  yani koskaca stad yapılacak KDV teşviğinden veya bazı teçhizatların gümrük vergisinden muaf olmamız normal tabiki KDV yararlnacağız tüm Türkiye halkına hizmet verecek tesis yapıyoruz bunu ileride doğacak karlardan düşerek Kurumlasu vergisinden yararlanacağız bunlar artılarımız olacak

Çevrimdışı Ersan

abi iki gündür konuşuyoruz şurda siyaset konuşmayın Necmi abi de yazdı ve haklı sırf şurda yazılan bir sayfayının çıktısını alsak bu stad bir sene durur. lütfen siyasi konularda bildikleriniz size kalsın. dile getirecekseniz başka mecralarda dile getirin. ama işin cılkı çıktı lütfen bu şekilde devam ederseniz zarar vereceksiniz.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Gokhan_1903

bu kadar dayandık sonuna kadar dayanalım. almasınlar destek falan 3 kuruş para verirler sonra stadınızı biz yaptık diye gezeler.

Çevrimdışı Efe

@Efe bile takip etmiyor stadı eskiden dakika skor verirdi ne güzel.  :D
yoo ediyorum yeni kalktım :icool: bide yazacak bişey yok biraz hareket olsa dakika skor sizlerle :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Eyüp Emir

bu kadar dayandık sonuna kadar dayanalım. almasınlar destek falan 3 kuruş para verirler sonra stadınızı biz yaptık diye gezeler.
arkadaşlar bu aman bana yardım edin desteği değil bu bir haktır. Yani Vergi kanunlarından KDV desteği var biz bundan yararlanacğız aynı zamdan bazı ürünlerinde gümrük vergisinde muafa olacağız yani şöyle diyeyim başkan dün konuşmasında sttadın maliyetinin 100.000.000 milyon dolar + kDv dedi  buda  118.000.000 dola eder şimdi bizim hakkımız var 18.000.000 dolar ( Tabi hepsi değil ama yaklaşık olarak ) fazla niye ödeyelim. Tekrar konuyu açarsam mesala çatının maliyeti 17.000.000 EURO + KDV diyelim biz iz inaata KDV ödemeyeceğiz oda gidiop devletten mahsup edecek. Dolayısıyla bu hakkıızı kullanıyoruz. Yoksa kimseye dilencilik yapıp bize yardım edin demiyoruz.

Çevrimdışı harunmustak

beyaz vinç yine sakatlandı. tolga zengini aratmıyor mubarek  :claps:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Özgür K.

arkadaşlar bu aman bana yardım edin desteği değil bu bir haktır. Yani Vergi kanunlarından KDV desteği var biz bundan yararlanacğız aynı zamdan bazı ürünlerinde gümrük vergisinde muafa olacağız yani şöyle diyeyim başkan dün konuşmasında sttadın maliyetinin 100.000.000 milyon dolar + kDv dedi  buda  118.000.000 dola eder şimdi bizim hakkımız var 18.000.000 dolar ( Tabi hepsi değil ama yaklaşık olarak ) fazla niye ödeyelim. Tekrar konuyu açarsam mesala çatının maliyeti 17.000.000 EURO + KDV diyelim biz iz inaata KDV ödemeyeceğiz oda gidiop devletten mahsup edecek. Dolayısıyla bu hakkıızı kullanıyoruz. Yoksa kimseye dilencilik yapıp bize yardım edin demiyoruz.

%100 katılıyorum.
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

1883 .sırada bende aranıza katılmıs bulunuyorum .@MURAT arkadasım dan aldıgım bilgi dahilinde 1903ün gerisinde kalmak istemedim.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

ben de o haberi merak etmiştim sağol açıklama için
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2015, 14:16:41 Tuncay Heliya Sîa ]