Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6039420 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın arkadaşlar . Heyecanlanmayin ama eski açık kolon takilmamis bölümde paketli şekilde 2-3 tane kolon duruyor en üst merdivenlerde . Naçizane birkaç fotoğraf çektim Altuğ Bey müsait olduğunda paylasacaktir sanırım. O fotoğraflardan birinde göstermeye çalıştım. Saygılar
teşekkür ederiz hocam eline sağlık  :ok:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın arkadaşlar . Heyecanlanmayin ama eski açık kolon takilmamis bölümde paketli şekilde 2-3 tane kolon duruyor en üst merdivenlerde . Naçizane birkaç fotoğraf çektim Altuğ Bey müsait olduğunda paylasacaktir sanırım. O fotoğraflardan birinde göstermeye çalıştım. Saygılar
Teşekkur ederiz , Fakat o kolonlar yaklaşık 1 Haftadır orada duruyor zaten ama Takamıyoruz :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetemre

haftalardır orada duruyor zaten takamadılar maalesef...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tunceryawuz

Teşekkur ederiz , Fakat o kolonlar yaklaşık 1 Haftadır orada duruyor zaten ama Takamıyoruz :by2:
Bilgi için teşekkür, bilmiyordum. Demekki kendi kendime heyecanlandım

Çevrimdışı tunceryawuz

Çevrimdışı melih

Başkanın açıklamalarında çatının en üst orta noktası 40cm olması gerekenden daha dikmiş. Peki bu 40cm şart mı? Eğim biraz daha az olsa ne gibi sıkıntılar çıkarır? Şu heriflere eyvallah etmek zorunda mıyız?
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Serdar

Numaralı kolonlarla ilgili sanırım bir kalabalık var. Ayrıca yanlış görmediysem tahta kızak montajı da yapılıyor. Birde 10 gündür neredeyse bu halat makarası ile uğraşıyorlar. Bu kadar zor olan vakit alan nedir makarada çözemedim , 10 günde gökdelen dikiyorlar ya.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başkanın açıklamalarında çatının en üst orta noktası 40cm olması gerekenden daha dikmiş. Peki bu 40cm şart mı? Eğim biraz daha az olsa ne gibi sıkıntılar çıkarır? Şu heriflere eyvallah etmek zorunda mıyız?
Yağmur suları depolanıp kullnılacak , Çatı Bombeli şekilde geliyor buda yağmur sularının çatıdan Sahaya akmasını engelliyor , Eğer eğimi Azaltırsak bu sefer Yağmur suları çatıdan içeriye sahaya akar :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı melih

Yağmur suları depolanıp kullnılacak , Çatı Bombeli şekilde geliyor buda yağmur sularının çatıdan Sahaya akmasını engelliyor , Eğer eğimi Azaltırsak bu sefer Yağmur suları çatıdan içeriye sahaya akar :by2:

Toplam eğim 40cm mi? Bence değildir. Proje çizilirken orta ve kenarı aynı yükseklikte çizilmiş olamaz. Yani zaten bir eğim vardır bunu 40cm daha arttırmak istiyorlardır. İşte arttırma reis bırak öyle kalsın.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Aram

Biz halat bekliyoruz, tahta geliyor  :D  neyde bunada şükür.
tahta onlar. Halat olsa duramazdın. @Birisi  :evillol:
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Eski açığın arkasındaki duvarın üstüne eksik çatı kirişleri konulmuş daha önce var mıydı bilmiyorum ama takılmaya hazır bekliyor. Bunlar uzun süredir mi bekliyor yoksa dünkü açıklamadan sonra mı konuldu bilen var mı ?

Çevrimdışı yldrmaydn

çatının en dış bölgesinde 1.10 m aşağıdaymışız ortada 40 cm yukarıda. çatı boyunda 1.5 metrelik yükseklik yaratan bir eğim varmış. bu eğimi 1.10 olacak şekilde azaltmamız mümkün müdür? yine eğim olur ama daha düşük açıda olur bu durum ne kadar sıkıntı yaratır teknik açıdan bakabilecek birileri var mı?
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Özgür K.

Sorun bana göre 40 cm değil, "birazcık"  :evillol: daha büyük bir problem olabilir, başkanın 40 cm dile getirme sebebi sorunu minimalize ederek hem muhataplarının hemde kamuoyu gözünde "önemsiz bişey canım" kıvamına getirmek, e tabi bide o mührü sökecekleri zor durumda bırakmamak. Doğrusuda budur bence. Lick Tv röportajında adrese teslim mesajlar vardı bence ama yeteri kadar bilgi sahibi olmadığımız için sadece tahmin yürütebiliyoruz.
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı ahmetx

çatı projesi değişmez 17 milyon € yu çöpe atacak halimiz yok , onun için bu haliyle onaylanmasını bekleyeceğiz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Eski açığın arkasındaki duvarın üstüne eksik çatı kirişleri konulmuş daha önce var mıydı bilmiyorum ama takılmaya hazır bekliyor. Bunlar uzun süredir mi bekliyor yoksa dünkü açıklamadan sonra mı konuldu bilen var mı ?
1 haftadır orda hocam en az fotoğraflar için teşekkür ederiz

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Sen de sağol, halbuki geçen de geldim ama farketmemişim. :)

Çevrimdışı ahmett.67

Eski açık çatı işi baştan beri bizi mevcut mevzuata göre en çok sıkan meseleydi. Buraya çatı kirişlerinin takıldığını gördükten sonra (inşallah) inşaatın %99 unun bittiğini varsayacam.

Çevrimdışı ErsinA.

çatı projesi değişmez 17 milyon € yu çöpe atacak halimiz yok , onun için bu haliyle onaylanmasını bekleyeceğiz.

ben çatı projesini yaklaşık 1,7 milyon Eur diye duymuştum.

Çevrimdışı Kartal Ç

Çevrimdışı ahmetx

ben çatı projesini yaklaşık 1,7 milyon Eur diye duymuştum.

:D çerez parası
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2015, 11:30:12 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx