@Necmi abi az önce @Yunus abiye de mesajda söylediğim gibi standart konusunda sayfalarca başkan atışması okuyunca belki biraz duşunmeden yazmış olabilirim kusura bakmayın. Bilic konusunda verdigim tepkiyi neden verdiğimi ben söylemeden cevabını vermişsin mesela. Gerçekten de burda bilic istenmiyor silelim, başkan isteniyor onu koruyalım şeklinde göründüğü için yazdım yazının o kısmını. Belki öyle değildir yoğunsunuzdur çünkü tek işiniz burda yapılan konu dışılarını silmek değil sonuçta. Ve tabi ki çok haklısınız bu konuda.
Ayrıca onceki yorumumda da soyledigim gibi ben kesinlikle tartışma yanlısıyım. Yani ben eleştiriye itiraz edildiginde rahatsız olmuyorum. Nasıl ki Beşiktaş başkanına hakaret edildiğinde rahatsız oluyorsam, herhangi bir dayanak sunmadan yapılan Beşiktaş başkanını korumak için atılan mesajlardan da rahatsız oluyorum(Ki mesela farazi bir Beşiktaş başkanına hakaret ediliyor). Çünkü bu söylenenlerden, amacın Beşiktaşın menfaatini korumak degil birey olarak Fikret Ormanın menfaatini korumak olduğunu çıkarıyorum (en azından yazılan çoğu koruma mesajının bana hissettirdiği bu) ve bundan gerçekten rahatsız oluyorum. Yıldırım demiroreni kollayan mantaliteden, X partisinin başkanının yoluna ölürüm mantalitesinden farkı kalmıyor bunun. Biz birbirimize bu kadar anlayışsız olmamalıyız. Bölünmemeliyiz. Tek amacımız Beşiktaş olmalı. Benim derdim bu.
Bu arada kesinlikle sana soylemiyorum bunları @Necmi abi. Ki yönetimi genel olarak başarılı bulduğunu duşunuyorum. Benim lafım ortak paydayı unutanlara.
Her şeyden önce Yönetimi genel olarak başarılı bulmuyorum bunu öncelikle belirteyim yanlışlarla dolu bir sürü iş yaptılar. Bu sadece sizin söylediğiniz gibi sportif anlamda değil staddada çok hataları oldu. Benim söylediğim öğreniyorlar hatalarından ders alıyorlar.
İnsanlar mükemmel değildir nasıl burda bizi eleştiriyorsun ve eleştirdiğin konularda gerçek anlamda hatalar yapıyorsak yönetimde yapacak insanın doğasında var bu. Benim tepki gösterdiğim olay şartları yok sayarak yapılan eleştiridir. Bazen eleştireceğim diye saçmalamaya kadar gidiyor.
Mesela bilic olayında ben ipini ara transfer döneminde çekmiştim. bu forumda ilk bunla olmayacak diyenlerden biriyim ama lig sonuna kadar takip ettiysen tek bir olumsuz eleştiriye izin vermedim. sürekli savundum. Beşiktaşın menfaatleri bunu gerektiriyordu. ne yani sezon ortasında hocamı değiştireceksinde yerden yere vuruyorsun. takım şampiyonluğa gidiyor sen hocaya saldırıyorsun bu sana ne kazandıracak. her şeyin bir zamanı vardır. eleştirinin bile.
Yönetim içinde bu böyle elleri rahat değilki. bir çok eleştirdiğin konuda belkide tamamen imkansızlıktan önlerini açamıyorlar. geldiklerinden beri bir dakika bile rahat yüzü görmediler. sürekli saldırı altındalar. İmkansızlıklarla savaşıyorlar. Buna karşı diyorlarki imkanın yoksa aday olmayacaktın ya adaymı vardı. birde imkan ne demek artık kimse cebinden para koyamıyorki kaldıki koyanıda gördük.
Eleştireceksin tabiki ama adilde olacaksın.Çamur atmak eleştiri değildir. Bugün 440 M bütce açıkladılar bu bütceyi açıkladığına göre bu geliride bekliyorsun demektir. Bu büyük bir olay büyük takım büyük bütçelerle olur. herkes kötü transferlerle yerden yere vuruyor ama geçen sene bizim hiç boş transferimiz olmadı. Ba sosa töre Tolgay terettütsüz transferler. Töreyi bonservisi alındığı için yazdım. biz ilk defa bir oyuncuyu bu paraya satabiliriz diye konuşuyoruz. Opare ile Milosevic den eleştiriyorlar. Miloyu bilic oynatmadı. siz bilmiyorsunuz devre arasında transfer edildiğinde suratına seni ben aldırmadım kesinlikle oynatmam demiş ve sözünde durdu. ligin son maçı bile forma vermedi.
Öyle şeyleri varki şimdi arkasından konuşmayalım ama şampiyonluk gittiyse birinci derecede sorumlu Bilic dir. ikinci derece sorumlu Töredir. hiç kimse şampiyonluk için hayati önem taşıyan son beş maçımızda ilk ikisinde sahayı çıkıp hiç bir şey yapmaması son üç maçada çıkmamasını sorgulamıyor.
Kardeşim eleştiri olur ama eleştiri bilen toplum değiliz biz. küfür hakaret etmeyi eleştiri sanıyoruz. eleştiri kazanmak istediğin insana yapılır. yanlış bulduğun yerleri düzeltsin diye ama bizde yok etmek için yapılıyor. Neymiş efendim stad engelleniyormuş masaya yumruğunu vurmalıymış.
güçlü değilmiş vuramıyormuş. ya böyle çocukça bir eleştiri olabilirmi. bu ülkede yumruğu masaya vuracak kadar güçlü kim var. getirip hemen yarın başkan yapalım. adalı diyorlar nasıl bir güç ki haksız yere şike damgası yediğimizde içeri aldılar. gücü buna engel olamadı. dün kendini kurtaramayan bu gün kulüp için masaya yumruğumu vuracak.
Gitsin demek kolay yerine kim gelecek. geçen diyorlardı bu stad yarım kalmaz gelecek olan yapar. bende diyorumki nah yapar. bu stadın bu güne kadar ne badireler atlattığını kimse bilmiyor. orda normal şartlarda bir inşaat yapıldığını sanıyorlar. eleştiriye bak eski açık neden yükselmemiş, yönetim yumruğu masaya vuramamış. gördün 40 cm yüksek olmasının nelere mal olduğunu oda ortada çatının su akar yüksekliği betonarme yüksekliği değil.
Burda bir senedir sessizce izliyoruz herkes Beşiktaşı çok seviyor tabiki en iyisini istiyor. ayranın yok içmeye atla gidersin s.çmaya misali her şeyde istenmez.
taraftarı burda eleştiriyorum. çok bıdı bıdı ediyorlar ama basit hesap olimpiyat bir maçta 5 M kaldırıyor 20 maçta 100 M kaybettik. bu kulübün hayatını kurtarırdı. neymiş passo boykot ediliyormuş. 3000 kişiye oynandı maçlar hadi boykot edeni geçtim onların boykotunu vodafone açılınca göreceğiz. gerçekten boykot ediyorlarmı yoksa olimpiyata gelmekmi zor geldi bunu önümüzdeki sene öğreniriz. ama kombine alan 12000 kişi nerde passo çıkartan 180000 kişi nerde onlar boykotta etmiyor.
olimpiyatta bir kere maça gitmemiş insanın burda yönetim açıktaki taraftarı neden yağmurda kapalıya almıyormuş diye saydırdığını gördüm. sanki gitmişde kendisi ıslanmış orda. yağmuru yiyen biziz biz tepki vermiyoruz tv başında izleyen tepki veriyor. Yönetim defalarca açıkladı TFF izin vermiyor diye.
burda bir aydır çatı yavaş diye ver yansın ediliyor. biz biliyoruz neden yavaş olduğunu ama diyemiyorsun. sızarsa Beşiktaşa zarar verir bu iş. ya kardeşim bu yönetim Beşiktaşın düşmanımı. işi kasten yavaşlatıyor. kolon oraya gelmiş usta orda vinç orda kaldırıp takacaksın bu bir maliyet değil tutuyorlar para yok ondan takılmıyor yok işi ağırdan alıyorlar Beşiktaşa zarar ettiriyorlar ya kardeşim biraz düşünün ya her şey orda takılmıyorsa bunun nedeni var.
şimdi öğrendi herkes nedeni bu seferde küfür başlıyor. ya gerçekten böyle davrananda beyin yok ya şu sayfayı biri copy past yapsa gönderse sırf yazılan o yazı yüzünden bir daha bir sene o stada çivi çakılmaz beyinsizce edilen küfür yüzünden akıllanmadı insanlar kaç kişi twiteere yazdığı küfür yüzünden evinden alındı.
ettirmeyincede biz iktidar yanlısı oluyoruz. Aslında koruduğumuz Beşiktaş ve burdaki üyeler birde forum
aslında bunu diğer platformlarda dolaşan üyelerimiz anlatsın buranın ne kadar özgür bir platform olduğunu
@ErmanSbiz söylediğimiz şeyler dışında hiç bir şeyi kısıtlamıyoruzki
1- Küfür etmeyeceksiniz
2- Hakaret etmeyeceksiniz
3- Kimseyi rencide edecek şekilde alaycı üslupla konuşmayacaksınız
4- Beşiktaşa zarar verebilecek bir şeyi yazmayacaksınız
5- Hiç bir nedenle Beşiktaş değerlerine saygısız üslupla konuşamazsınız
6- Din ve siyaset tartışmaya açık değildir. Beşiktaşa karşı bir durum olduğunda konuşulabilir ama parti ve siyasetci ismi verilmeden sadece gündemle ilgili olur
7- Renklilerle ilgili hiç bir başlık açılamaz sadece Türk ve Dünya sporu altındaki genel başlıklarda konuşulabilir.
bizim başka sınırımız yok bunlarada sanırım kimse itiraz etmez
isim ve yaş zorunluluğu getirebiliriz. birde üye olma konusunda biraz daha sıkı tedbirler alabiliriz. 10 Haziranda bir yılımızı dolduruyoruz. Artık iyice tanınmaya başladık. saldırılardan forumu korumak ve seviyeyi belli bir standartta tutabilmek için daha zorlaştırılmış bir üyelik modeline geçebiliriz. En azından üyeliği silinenin Bir daha kolayca üye olamayacağını anlaması lazım