Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6039018 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

balıkesirde oynayalım  :icool:
kaç kere sölicem Bandırma diye :D :D
valla gelin buyrun abi 10.000 kişilik stadyum var
birde ışık attırırız ona ankaradan yakın gemiyle 2 saate burdasınız  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı Oktay

hakaret??
biri tweet atmış
@KingcArsi tweetledi: FİKRET ORMAN SİYASİ KUKLADIR ! PARASI OLAN HERKES FİKRET ORMANI KOLAYLIKLA YÖNETE BİLİR; ÇÜNKÜ ÇIKARCIDIR ! MALESEF DURUM BÖYLE

Çevrimdışı Deniz

Gene başlamışsınız..Fikret Başkan'a hakaret etmeye helal olsun size..
Kim hakaret etmiş?Burada kimse kimseye hakaret edemez hele ki BJK kulübü başkanlık makamında oturan birine kimse edemez.eğer gördüysen öyle bir mesaj moderatöre rapor et seçeneğini kullanarak rapor edebilirsin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

biri tweet atmış
@KingcArsi tweetledi: FİKRET ORMAN SİYASİ KUKLADIR ! PARASI OLAN HERKES FİKRET ORMANI KOLAYLIKLA YÖNETE BİLİR; ÇÜNKÜ ÇIKARCIDIR ! MALESEF DURUM BÖYLE
O çarşının hesabı değil

Çevrimdışı Sezer

bana ters düşene yardırmaya çalışsam bundan forumun yarısı nasibini alır.
ama küfür hakaret aşağılayıcı kelime burda herkesi rahatsız eder izinmi verelim forumun seviyesini düşürmeye
sonra ne olur bende dahil hiç kimse burda yazmak istemez.
Burda Beşiktaş kimliği var herkesin ona yakışacak şekilde davranması gerekir. Millet küfür hakaret edecek izin vermediğimiz
zamanda birinin adamı olacağız. Kimse farkında değil bu yasal olarakta suç yani buraya ismini yazmadığında saklandığınımı sanıyor insanlar.
hem kendilerini hem bizleri hemde forumu riske atıyorlar. aklı başında biri yapmazki bunu isim yazmayarak saklandıklarını sanıyorlar
deve kuşu gibi sadece kafalarını toprağa gömdüklerinin farkında değiller.

Şaka yapıyorum tabi ki abi. Ağzımı açıp ne sağa ne sola bir kere küfür etmedim daha etmemde zaten. Senin yazdığını biz yazdık mı suçlu çıkıyoruz ama sen yazdığın zaman herkes bi susuyor. Bu yüzden her kelimeni alkışlıyorum senin.  :claps: :claps:

Çevrimiçi Necmi

biri tweet atmış
@KingcArsi tweetledi:
bunu yazan 13 yaşında falan heralde Beşiktaşıda siyasi parti sanıyor.
siyasi kukla ne demek ya :alala: ne alaka

Çevrimdışı Oktay

bunu yazan 13 yaşında falan heralde Beşiktaşıda siyasi parti sanıyor.
siyasi kukla ne demek ya :alala: ne alaka
aramızda böyle inananlar var o Yüzden bizden bi cacık olmaz abi.. Acı ama gerçek maalesef böyle

Çevrimiçi Necmi

Şaka yapıyorum tabi ki abi. Ağzımı açıp ne sağa ne sola bir kere küfür etmedim daha etmemde zaten. Senin yazdığını biz yazdık mı suçlu çıkıyoruz ama sen yazdığın zaman herkes bi susuyor. Bu yüzden her kelimeni alkışlıyorum senin.  :claps: :claps:
:alala: yaşa hürmet  :naughty: :naughty:

Çevrimdışı Efe

aramızda böyle inananlar var o Yüzden bizden bi cacık olmaz abi.. Acı ama gerçek maalesef böyle
bencede acı gercekler ortada ben fikret baskanin yerinde olsam stadi bitirir acar ertesi gun basarim istifayi kim yonetiyorsa yonetsin bakalim o yontenlere ne isimler takilacak kimse kimseyi begenmiyor begenmek zorunda da degil ama sallarkende destekli sallamak gerek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

O çarşının hesabı değil
ben Çarşı'nın seviyeyi bu kadar düşüreceğini zaten inanmam burda çarşı uzantısı ile hesap açıp çarşı imajına nasıl bir katlı yaptığını düşünüyor bu arkadaş onu merak ediyorum

Çevrimdışı Gorgaze

Demirören'in bıraktığı enkaz sonrası elini taşın altına sokup sorumluluk almasıyla, İstanbulun en değerli arazisini kaptırmadan stadı yeniliyor.kulüp tarihinin en onemli 1-2 projesinden birini yapıyor.. bütün ülkenin tek bir adam ile yönetildiği, bu ülkede ne yapmasını bekliyorsunuz!!!! bu adam ters gittiği anda o muhteşem araziye çökerler, gık bile diyemezsiniz.

severiz sevmeyiz orası ayrı ama bu adam küfür yiye yiye, yeri gelip kendidnden taviz vererek o araziyi kaptırmadan stadımızı yeniliyor. vodafone fikret orman arena demeniz gerekirken (mübalağa) adama sövenler var.sosyal medyadada, İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısında muhalif olan arkadaşların bir tane adayı var mıdır acaba,  demirören sonrası  2-3 haftalık başkanlığı boyunca takımın deplasmana gidecek parası yoktur diye demeç veren yalçın karadeniz midir aday? yoksa daha iyisi rüzgar sağanak mıdır?  fikret orman'ı eleştirin başarısı tartışılır ama zor durumda elini taşın altına kendisinden başka kimsenin sokmamasından dolayı,
Beşiktaşlılığı ve cesareti tartışılamaz.
eksikleri elbette az değildir fakat eleştirirken biraz daha önyargısız olmak gerekir.
gelenin her zaman gideni arattigi bir ortamda sahip cikilmali!..
kalabalıkların heyecanlı çıkışlarına ve kafalarındaki figürlerin sadece bir ütopya olduğunun farkında olmamalarına hayret ediyorum.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Deniz

ben Çarşı'nın seviyeyi bu kadar düşüreceğini zaten inanmam burda çarşı uzantısı ile hesap açıp çarşı imajına nasıl bir katlı yaptığını düşünüyor bu arkadaş onu merak ediyorum
O adam tam bir troll Çarşıyı geçtim Beşiktaş ın imajına zarar veriyor..

Çevrimdışı Ersoy

Sözde 1 sene de bitecekti.Gelecek sezona da yetişemeyecek gibi.Stadyum arayışlarına başlamak lazım.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı bjkem

Sözde 1 sene de bitecekti.Gelecek sezona da yetişemeyecek gibi.Stadyum arayışlarına başlamak lazım.
hala neyin sitemindesin görmüonuzmu cabayı
Fikret orman bjk si

Çevrimdışı Kartal Ç

Keşke şimdi biri buraya gelip eski açıktaki çatı kolonları hala takılmamış yeaa dese de şöyle forumcana bi stresimizi atsak  :evillol:

Çevrimdışı talha

Şuan İBB'nin ve bitmek bilmeyen kaprislerinden dolayı inşaat tam 1 ay uzadı. 40cm'yi alıp o imar ekibinin ... neyse.  :lol:

Belediyelerden nefret ediyorum, iş gereği bazen işimiz düşüyor ruhsat için. Ben bunlar kadar burnu kalkık bir ekip daha görmedim. Bize bir ruhsat yüzünden 1 yıl çektirdiler. Erzurum burası da İstanbul'u düşünemiyorum bile.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ErmanS

Kusura bakmazsaniz birkac rahatsizligimi dile getirecegim.
Kimse besiktas baskanina hakaret edemez dogrudur. Fakat en bilgisiz besiktasli bile baskani elestirebilir. Yanlissa yanlistir dogrusunu soylersin ikna olur ya da olmaz. Cocuk gibi kendinize bi baskan secin de biz de ona kufredelim demek mi besiktasin yararina. Birini seviyo olmaniz takdir ediyo olmaniz onu elestiremeyeceginiz anlamina gelmez. Tam tersine her yaptgini alkislarsaniz yine elinizde bir yildirim demiroreniniz olur. Ben bu forumda insanlarin besiktasin menfaatini dusunduklerine inaniyordum fakat baskan konusu her acildiginda ozellikle bir kac kisinin fanatikce baskanin savunucusu bir kac kisinin de fanatikce karsisinda oldgnu goruyorum (ki cokca insan fanatikce savundugu icin normal elestirisini bile yapamayan insanlar var)
Ben fikret ormanin stad konusunda yaptigi her seyde arkasindayim (yalan tarih vermisse de besiktas icin yapmistir mesela). Ya da bu zor zamanda cesaret edip baskanliga soyunmustur takdir ederim. Ama sportif olarak 0 basarisi vardir ve yonetim gucu olarak yetersizdir. Besiktasi dusunuyorsak hepimiz bunun cevabi siz bi baskan secin degildir. Ya da yine fikret baskana sallamalar baslamis degildir. Oturup uzerine tartismak gerekir.
Bir diger rahatsizligim ben burda 2 hafta once acik acik buranin en yogun bolum olmasindan dolayi ama tum besiktaslilari ilgilendirdigi icin konu disi yaptgmi sonraki gun silecegimi soyleyip bilic icin yapilan imza kampanyasini haber verdgmde 5dk gecmeden silinmisti. Konu baskani savunmak olunca sayfalarca konu disina izin veriliyor. Lutfen bir standart saglayin.

Fikret Orman Vodafone Arena Stadı ve Çatı İnşaatı Hakkında Önemli Açıklamalarda Bulundu

Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı harunmustak

Fikret Orman Vodafone Arena Stadı ve Çatı İnşaatı Hakkında Önemli Açıklamalarda Bulundu

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı murat_

Keşke şimdi biri buraya gelip eski açıktaki çatı kolonları hala takılmamış yeaa dese de şöyle forumcana bi stresimizi atsak  :evillol:
off ya bu eski aciktaki cati kolonlari hala takilmadimi     :icool:

Çevrimdışı ekesicil

Özet gecebilcek olan varmi yada gecildiyse sayfayi söylermi? Bi bakim bugün neler oldu

Çevrimdışı bjkem

locaları sattı parasını harcadı dıolar eskı stadda locamı vardı adam kaynak yarattı
Fikret orman bjk si