Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6035065 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

40 cm dediğiniz olay, dibine girmedikten sonra gozunuzle ölçebileceğiniz farkedebileceğiniz bir fark değil. 40cm ya. Hiç kimsenin derdi olmasın.
169 kulelerinin son on katı traşlanma kararı alınmıştı ne oldu? Uygulayabilen bile çıkmadı. Boş boş işler.

Dilerim bu işin Abdullah gülün stadı gezdirilmesiyle alakası yoktur. Dedik ya ülkede artık herşey siyasidir. Abdullah gül ile aralarının soğuk olduğu malum birilerinin.

Neyse. Çozulur dediğim gibi. Koca camiayı karşısına almak akıl işi olmaz.

Çevrimdışı faith

Çevrimdışı Eyüp Emir

günaydın bugün başkanın açıklamalrını önemli ama biz birlik olmalıyız eğer eski açık üzeri kapanmayacak derlerse dediğim gibi birlik olup demokratik bir şekilde proetsto etmeliyiz. Toplanarak stada gidip basın açıklaması yapabiliriz. yeterki birlik olalım ( Bu arada teklifim geçerli aramızdan @SDemirsoy feda edelim hep kendimi yakarım diyordu işte fırsat süzere çıktı stadı gezdi stad abi selamını aldı daha ne olsun Samet kendini yakar bizde topluca açlık grevi başlatırız :tabe:)

40 cm dediğiniz olay, dibine girmedikten sonra gozunuzle ölçebileceğiniz farkedebileceğiniz bir fark değil. 40cm ya. Hiç kimsenin derdi olmasın.
169 kulelerinin son on katı traşlanma kararı alınmıştı ne oldu? Uygulayabilen bile çıkmadı. Boş boş işler.

Dilerim bu işin Abdullah gülün stadı gezdirilmesiyle alakası yoktur. Dedik ya ülkede artık herşey siyasidir. Abdullah gül ile aralarının soğuk olduğu malum birilerinin.

dün akşam ve bu sabah senin dediğini yazacaktım.sonra vazgeçtim.ama yazayım abdullah gül seçimden sonra parti kuracak.bunuda baştakiler biliyor ve stadımız biraz meydan okuma gibi oldu.çünkü abdullah gülün yanlış hatırlamıyorsam c.başknlığı bıraktıktan sonra katıldığı medyada yer işgal ettiği yer burası oldu.

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevresindekiler bile saplantılarını kıramıyorlar
Bu hale dönüştüyse dünyayı bile karşısına alır
Psikoz halinde

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın bugün başkanın açıklamalrını önemli ama biz birlik olmalıyız eğer eski açık üzeri kapanmayacak derlerse dediğim gibi birlik olup demokratik bir şekilde proetsto etmeliyiz. Toplanarak stada gidip basın açıklaması yapabiliriz. yeterki birlik olalım ( Bu arada teklifim geçerli aramızdan @SDemirsoy feda edelim hep kendimi yakarım diyordu işte fırsat süzere çıktı stadı gezdi stad abi selamını aldı daha ne olsun Samet kendini yakar bizde topluca açlık grevi başlatırız :tabe:)
Günaydınlar ben kombinelileri açılış maçına almazlarsa kendimi eski açık arkasında üzerime benzin döküp yakarım demiştim :D

Çevrimdışı faith

Bugün Başkan çıkacak bir yanlış anlaşılma olmuş, Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, İstanbul il teşkilatı, Beşiktaş ilçe teşkilatı hatta gençlik kolları bile bu stadın buraya yapılması için elinden geleni yaptı ve yapmaya devam ediyor, herkesin huzurunda kendilerine yeniden teşekkür ediyorum diyecek, seçimden önce "golden shot" yapacak.

Bu mühürleme işi en başından beri bu amaçla kurgulanmış bir senaryo olarak düşünülebilir. Sonuçta bu ülkenin yaklaşık 3/1 ini değil RTE, Obama bile karşısına almak istemez, hele ki bu insanlar Beşiktaş'lı ise. Stadyum sürecinde beni en çok meraklandıran konu ROK'un hemen her programda bu stadyum 2017 yılında anca biter demesi. Peki şimdi soruyorum, göz var izan var eğer gelinen şu noktaya rağmen bu stadyum Allah korusun türlü çeşitli zorlamalar ile eğer 2017 yılına sallanırsa, sevgili ROK durumun sonuçlarını tahmin edebiliyor mu?

Çevrimdışı Sarp

Geçen sene ne haldeydi bu sene nerelerdeyiz.
Rok Beyefendi ne derse desin bu sezon maçlar
Vodafone Arena'daaaaa

Çevrimdışı ahmetx

başkan hürriyete konuşmuş .

Alıntı
VODAFONE Arena’nın çatı inşaatının İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından önceki gün durdurulması, siyah beyazlı camiada büyük yankı uyandırdı. Ortaya çıkan krizin aşılması için hemen devreye giren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile temasa geçti.

Hürriyet’e siyah beyazlı camiayı rahatlatacak açıklamalarda bulunan başkan Orman, “Biz bugüne kadar olduğu gibi bu yaşadığımız sorunu da sayın başkan Kadir Topbaş ile birlikte aşacağız” diye konuştu.

‘ANITLAR YÜKSEK KURULU DA YARDIMCI OLDU’

STADI yıktıkları günden beri İstanbul Büyükşehir Başkanı Kadir Topbaş ile çok uyumlu bir şekilde çalıştıklarını vurgulayan Orman, şunları söyledi: “Anıtlar Yüksek Kurulu ile de aynı şekilde sorun yaşamadan stadımızı bugüne kadar getirdik. Sayın Belediye Başkanımız Kadir Bey, bize her konuda ve her zaman yardımcı oldu. Şu an yaşadığımız sorunu da birlikte aşacağız. Kadir Bey, Anıtlar Yüksek Kurulu ve biz hep beraber İstanbul’a harika bir stat armağan edeceğiz.”

SORUN DENİZ TARAFINDA

KRİZE neden olan bölüm deniz tarafındaki kale arkası tribün. Burada direkler dikildi ancak devamı getirilebilmiş değil.

DIŞ KAPLAMALAR DEVAM EDİYOR

VODAFONE Arena’nın dış kaplamaları devam ediyor. Yeni açık tarafı tamamlanırken çalışmalar numaralı tribünde sürüyor.

Tadil projesi VERiLECEK

Stat çatısındaki sorun proje tadiline gidilerek çözülecek. Onayla birlikte deniz tarafındaki montaja da kalınan yerden devam edilecek.

VODAFONE Arena Stadı’nın çatısındaki kod sorunu proje tadiliyle aşılacak. Krize neden olan deniz tarafındaki kale arkası bölüm için siyah beyazlılar, proje tadili yapıp gerekli izin için başvuruda bulunacaklar. İznin alınmasıyla birlikte bu bölümde de gerçekleştirilen çalışmalar hızlandırılacak.

REVİZYONLAR NORMAL

Çatı tamamlandığında sahanın üzerine düşen bölümlerde belirlenen kodun 1 metre üzerine çıkılacağı için belediye önceki gün çatı inşaatına durdurma kararı vermişti. Söz konusu yüksekliğin nedeni ise yağmur veya kar suyunun akmasını sağlamak için verilen eğim. Her projenin yapım aşamasında revizyonlar olabileceğini belirten stat inşaat yetkilileri, bu yüzden de tadil projelerinin çizildiğini dile getirdi.

Halihazırda eski numaralı tribün bölümünde çatı montaj çalışmaları devam ediyor
.
Başkan sıkıntı bizim projeye uygun hareket etmediğimizden kaynaklanıyor demek istemiş yada zorunda kalmış .
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2015, 10:08:29 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serkan7738

Herkese günaydın 40 cm falan bırakında saha içindeki dikdörtgen şeyler hakkında fikri olan varmı

Çevrimdışı faith

Arkadaşlar bu videoyu izlerseniz mevzunun neden kaynaklandığını çok net anlarsınız diye düşünüyorum :money:

[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2015, 10:19:13 kcptl ]

Çevrimdışı sozkul

bizde bitirmiş oldaydık, birşey yapamazlardı @Armağan Bozkurt , benim asıl anlamadığım nokta zamanlama. neden 8 haziranı beklemediler? Bu hareket üzerine kimseden ekstra oy gelmez diyorum ama FB li ve GS li kararsızlardan oy mu bekliyorlar acaba. Bence bir akıl tutulması yaşıyorlar, seçim öncesi iktidarlar kimseyi rahatsız etmek istemezler, böyle işleri seçim sonrasına atarlar. Belki bir kayıplarıda olmaz ama bir kazançlarıda olamaz bu zamanlamadan, ama kayıp olması olasılığı birazcık daha fazla. Anlamıyorum.

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaşlar bu videoyu izlerseniz mevzunun neden kaynaklandığını çok net anlarsınız diye düşünüyorum :money:

ondan kaynaklansa bize de izin verirlerdi o şarlatana nasıl izin verdiyseler , meselenin arkasında çok farklı şeyler var ama ülkenin şu an ki durumundan dolayı başkan  dile getiremiyor anladın sen onu  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı faith

Haber tam sona ererken son 1 saniyelik görüntü bizim stada ait değil mi? Ben öyle olduğunu düşünüyorum, eğer öyle ise Fox TV çakmış subliminal mesajı, helal olsun.

http://youtu.be/ybm4FfAc_kE?t=1m27s
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2015, 10:19:46 kcptl ]

Çevrimdışı Factatum

Birileri gerçekten tarihi değeri olan köşkleri izinsiz restore edip ilave kat çıkarken; padişahımıza ait köşklerden biri tamamen yıkılıp yerini de değiştirilerek betonarme bir ucubeye çevirirken; tarihi yarımada da 16/9 kuleleri, Ayasofya ve Sultan Ahmet'in silüetine bıçak gibi saplanırken; hiçbir zabıta görmedik oralarda.

Oysa o kulelerin tarihle hiç bir alakası yokken ayağımıza pranga edildi. O yüzden izinler geç alındı, projeye zoraki eklendi, yükseklik kotasyonu geldi. Projeye çerçevesinde ilerlemesine rağmen, zabıta da gördük orada.

Çifte standart anlayışı çok mesafe aldı, son bir kaç yılda. Her banka, her medya, her maden şirketi, her futbol takımı eşit şartlarda mücadele etmez oldu rekabette. Birileri hep kamu kaynaklarından destek gördü, kollandı, kayrıldı. Diğerleri batırıldı, tehdit edildi veya cezalandırıldı.

Bugün geldiğimiz nokta budur. Beşiktaş hem yeşil sahalarda, hem de inşaat iskeleleri üzerinde birileri değil, hep diğerlerinden oldu.

Çevrimdışı faith

ondan kaynaklansa bize de izin verirlerdi o şarlatana nasıl izin verdiyseler , meselenin arkasında çok farklı şeyler var ama ülkenin şu an ki durumundan dolayı başkan  dile getiremiyor anladın sen onu  :D

Abi boğazdaki yalılara çivi çakmak yasaktır, çivi. Adam üzerine kaçak kat çıkmış, bize 40 cm hesabını yapıyorlar. Bunların neden yapıldığı çok net belli, birbirimizi kandırmaya lüzum yok.

Çevrimdışı ahmetx

Haber tam sona ererken son 1 saniyelik görüntü bizim stada ait değil mi? Ben öyle olduğunu düşünüyorum, eğer öyle ise Fox TV çakmış subliminal mesajı, helal olsun.

https://youtu.be/ybm4FfAc_kE?t=1m27s
haha gerçekten  :claps:

Çevrimdışı ahmetx

Abi boğazdaki yalılara çivi çakmak yasaktır, çivi. Adam üzerine kaçak kat çıkmış, bize 40 cm hesabını yapıyorlar. Bunların neden yapıldığı çok net belli, birbirimizi kandırmaya lüzum yok.
benim yazdıklarım anlaşılmamış  :bawling:

Çevrimdışı faith

benim yazdıklarım anlaşılmamış  :bawling:

olur mu anlamadım, aynı şeyi düşünüyoruz da ifade şeklimiz farklı :ok:

Çevrimdışı Sarp

haha gerçekten  :claps:

Dün bu haber bültenini izledim. Sanırım bir sonraki haber vodafone arena idi. Bu yüzden görüntü ekrana gelmiş olabilir.  :D

Çevrimdışı Burak Akay

Ntvspor'un haberine göre gerçekten orada 40 cm aşmışız diyorlar kot farkından dolayı olmuş dendi bugün Fikret orman saat 14:00 te lig tvde olucak orda ne olacağı belli olur
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı mert_

Alıntı
REVİZYONLAR NORMAL

Çatı tamamlandığında sahanın üzerine düşen bölümlerde belirlenen kodun 1 metre üzerine çıkılacağı için belediye önceki gün çatı inşaatına durdurma kararı vermişti. Söz konusu yüksekliğin nedeni ise yağmur veya kar suyunun akmasını sağlamak için verilen eğim. Her projenin yapım aşamasında revizyonlar olabileceğini belirten stat inşaat yetkilileri, bu yüzden de tadil projelerinin çizildiğini dile getirdi.
hürriyette yer alan ifadeler eğer doğru ise bütün mesele aşağıdaki görselde de görünen eğimden kaynaklı ya da öyle değil başkan orada oynama yaparak bak düzelttik işte diyecek  :)

ekleme: bazı arkadaşlar olayı yanlış anlamış, benim çektiğim kırmızı çizgi çatı aynen böyle olacak demek için değil, kolonla orta bölüm arasındaki eğimi göstermek içindi.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2015, 11:21:46 kcptl ]

Çevrimdışı warofpoet

Herkese günaydın 40 cm falan bırakında saha içindeki dikdörtgen şeyler hakkında fikri olan varmı

çatının bazı parçaları saha içinde montaj olup yerine takılacak diye tahmin ediyorum. saha içine yapılan da sanıyorum ki bu montajın yapılacağı montaj atölyesi.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Burak Akay

Vinç dışarda eski açık kapalı dönüşünde
İyi Günde Kötü Günde