Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6034127 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mrred

ilginç tabi gezi olayları yüzünden bunlar başımıza gelmiyor geziye katılımın hiç bir sorumluluğu yok bunlarda
bak bu ülkede onlarca yıldır emek mücadelesi veriliyor insanlar işkencede öldü idam edildi
ama hiç kimsede biz yapalım birileri gelsin sonra bizi kurtarsın demedi camiayı kenara koy bütün Türkiye arkalarında destek verdi zaten
Ama kulüp böyle bir destek veremez bizim Dernek statümüz var Dernekler yasasından ellerine koz veremeyiz
Ben gezi olaylarını destekleyen biriyim bunu hiç bir zaman inkar etmedim ama gezide bizim başımız belaya girdi kulüp bizi kurtarsın demek komedidir.
o zaman derimki kendine güvenmiyorsan bulaşmayacaktın. Beşiktaş iktidara karşı savaş açma yeri değildir.
İktidarın kontrolündeki kurumlar tarafından kontrol altında tutulan bir dernektir kendini ateşe atabilirsin ama Beşiktaşı ateşe atamazsın.
Beşiktaşı yönetenler senin kadar sorumsuz düşünemez Burası bir camia ve bu camianın içinde bir tek sen yoksun. Yönetim sana değil bütün camiaya karşı sorumlu.
Bu gün lobin yok diyorsun kimin iktidardan daha güçlü lobisi olabilir evet yaşanan bir sürü olaya bu stadı durdurun komutlarına ramen hala yapılabiliyorsa
bence bayağıda güçlü lobileri var. Bakın herkes çıksın mücadelesini versin tepkilerini protestolarını yapsın Gene söylüyorum haklılar ama kimsenin
Beşiktaşı bu kaosun içine çekmeye hakkı yok herkes haddini bilecek kimse Beşiktaşı kalkan olarak önüne koyamaz.
birde bu lobi işini yanlış biliyorsunuz Lobi dediğin yöneten erklere karşı işlerini yürütmek için planlanan bir yapıdır.
sen direk yönetene saldırırsan lobimi kalır. :D  ne kadar saçma sapan konuştuğunuzun farkında bile değilsiniz. Bir düşünceye yapılan en büyük kötülük
onu cahilce savunmaktır. bunu sakın unutmayın bilgisizce yapılan her savunma savunma zincirinde açık vermek karşındakine sürekli koz vermektir.
çarşı destek görmedi diyorsun ya çok yanılıyorsun onu şu anda ayakta tutan gördüğü destek zaten yoksa bu süreci götürecek sınıfsal bilinçte kimseyi göremiyorum ben
yoksa iş onlara kalsa argo konuşmadan 3 kelimeyi yanyana getiremiyorlar. O yüzden camiayada haksızlık etmeyin biz burda ısrarla çarşı tartışması
açtırmıyoruz  bu bile onlara destektir. Beşiktaş taraftar gruplarını tartışmaya açmıyoruz açmayada çalışmayın bu fayda sağlamaz burası forza değil
hem kendilerini savunamazlar hemde burda Beşiktaş taraftarı var her düşünceden ve her şey söylenir o zaman sana yol verirsem karşı düşünceyede veririm
Burda yüklendiğimiz misyon Sadece Beşiktaş menfaatleridir. Stadımız engellenirse benim iktidardakinin siyası duruşu bağlamaz kim olursa olsun en ağır tepkimi
koyarım bunu Beşiktaşlılık kimliğimle yaparım kendimi savunma hakkımı kullanırım. Bu arada Çarşı gezi olaylarında Beşiktaşı siyasetin içine çekmedi.
ne yaptıysa çarşı ismi altında yaptı. Ben çarşının beşiktaşa zarar verecek bir iş içinde olacağını düşünmem o gün bende ordaydım orda  çarşı liderlerinin
üzerinde Beşiktaş forması yoktu ama orda yüzbinlerce Beşiktaşlı vardı ben kulübümün formasını giyer işede giderim düğünede giderim eylemede giderim
bu Beşiktaşı siyasetin içine sokmak değildir ama yönetim kalkıp senin dediğin gibi bu eylemlerden sonra taraftarı savunursa işte o zaman Beşiktaş siyasetin içine
sokulmuş olur. Üzümü sapını birbirinden ayıralım kulübün ve yönetimin böyle bir misyonu yok Taraftar istediğini yapar kimseyi ilgilendirmez bu
Yönetim istediğini yapamaz öyle bir dünya yok kafalarına göre takıldıklarında Beşiktaşa nasıl zarar verdiklerini görüyoruz. @okilic
Abi döktürmüşssün yine
+1903
sonuç olarak demokratik tepki verip hakkımızı almaya çalışcaz çünkü meydan boş olunca iktidar sahipleri ya da herhangi bir erk güç zehirlenmesi yaşar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Sinirden yazıyorum yazıyorum siliyorum ne desem bilemiyorum. Beklemekten başka bir şey gelmiyor şu aşamada elimizden ama umarım iş tatlıya bağlanır yoksa bu taraftar barut gibi oldu tek kıvılcım yetecek işler hiç istenmeye yere doğru gidecek.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı mrred

Dur bakalım fuatavni belki konuyla ilgili bir şeyler yazar.Denize düştük yılana sarılcaz nerdeyse ..
Adamların oy oranları son anketlere göre düşüş eğilimde tek başına iktidar olamıcaklar acaba bilerek üstümüze gelip proveke edip akıllarınca KARŞITLIK yaratıp oy kazanmaya mı çalışıyorlar diye düşünmüyor değilim herşeyi beklerim onlardan hem de herşeyi...Seçimler geçtikten sonra tepki koymak daha mantıklı diye düşünüyorum bu yüzden
The great gig in the sky

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

merhaba arkadaşlar uzun zamandır online olmuyordum ama hergün okuyordum bu güne kadar birçok kez siyasi atışmalar oldu bu platformda hiçbir zaman bu tür tartışmalara girmedim, şunu herkesin kabul etmesi lazım gezi olayları zamanında tüm sosyal medyada ve basında beşiktaş taraftarının (çarşı grubundan olsun olmasın) gezi olaylarında ön safhalarda olduğu ve bunu beşiktaş adı altında yaptığı ALGISI yaratıldı kimse inkar etmesin HATALIYIZ. Diğer taraftan iltidar partisi şunu göremeyor aldıkları oyun % 50 olduğu kabul edersek bu % 50 nin 10-15 i beşiktaş taraftarıdır yapmış oldukları yaptırım ve zorluklarda HATALILAR. yani demem o ki her iki tarafında hatası var. Olay muhakkak çözülür kanaatindeyim ama ilmi siyasetle, dileyin olay çok fazla medyatik olmasın yoksa iş zorlaşır.
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 21:19:10 LVNT.GEMICI ]
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı ergin

Haberlerde eski açığın 40cm alçaltılacağı ve kolonların uzatılarak sorunun aşılacağı gibi bir şeyler duydum doğruluğu nedir bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı Oktay

merhaba arkadaşlar uzun zamandır online olmuyordum ama hergün okuyordum bu güne kadar birçok kez siyasi atışmalar oldu bu platformda hiçbir zaman bu tür tartışmalara girmedim, şunu herkesin kabul etmesi lazım gezi olayları zamanında tüm sosyal medyada ve basında beşiktaş taraftarının (çarşı grubundan olsun olmasın) gezi olaylarında ön safhalarda olduğu ve bunu beşiktaş adı altında yaptığı ALGISI yaratıldı kimse inkar etmesin HATALIYIZ. Diğer taraftan iltidar partisi şunu göremeyor aldıkları oyun % 50 olduğu kabul edersek bu % 50 nin 10-15 i beşiktaş taraftarıdır yapmış oldukları yaptırım ve zorluklarda HATALILAR. yani demem o ki her iki tarafında hatası var. Olay muhakkak çözülür kanaatindeyim ama ilmi siyasetle, dileyin olay çok fazla medyatik olmasın yoksa iş zorlaşır.
güzel bi durum tespiti  :claps: :claps:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ergin

Diğer taraftan iltidar partisi şunu göremeyor aldıkları oyun % 50 olduğu kabul edersek bu % 50 nin 10-15 i beşiktaş taraftarıdır yapmış oldukları yaptırım ve zorluklarda HATALILAR. yani demem o ki her iki tarafında hatası var. Olay muhakkak çözülür kanaatindeyim ama ilmi siyasetle, dileyin olay çok fazla medyatik olmasın yoksa iş zorlaşır.

sonuna kadar katılıyorum şu anda hiç bir grubu karşılarına almak istemezler yeter ki biz birlik olabilelim
FBnin şike sürecinde gösterdiği birliğin yarısını gösterebilsek belki de hiç bir bürokratik engelleme ile karşılaşmayacaktık. bunun için hala şansımız var

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Takım-Stat arasında mekik dokuduk.

Kah stat kötü gitti, takıma koştuk.
Kah takım kötü gitti, stada koştuk.

Şuan 2sinden de ümidi kestim. Ciddiyim sigara bile tat vermiyo artık. Depresyona soktun bizi Beşiktaş..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serdar

Dur bakalım fuatavni belki konuyla ilgili bir şeyler yazar.Denize düştük yılana sarılcaz nerdeyse ..
Adamların oy oranları son anketlere göre düşüş eğilimde tek başına iktidar olamıcaklar acaba bilerek üstümüze gelip proveke edip akıllarınca KARŞITLIK yaratıp oy kazanmaya mı çalışıyorlar diye düşünmüyor değilim herşeyi beklerim onlardan hem de herşeyi...Seçimler geçtikten sonra tepki koymak daha mantıklı diye düşünüyorum bu yüzden

Çok doğru bir yaklaşım olmamış bence. Bu iktidarın üzerinden  17 Aralık geçmişken , kapı gibi gezi geçmişken değişen ne oldu ki? Bu saatten sonra olacak tepkiler çok birşey değiştirmeyeceği gibi bir şekilde lehlerine de döndürürler hiç merak etme. Zaten koca bir ülkenin siyasetine yön verebilecek isek ülkem adına üzülsem mi takımım adına sevinsem mi bilemedim.

Çevrimdışı mrred

Çok doğru bir yaklaşım olmamış bence. Bu iktidarın üzerinden  17 Aralık geçmişken , kapı gibi gezi geçmişken değişen ne oldu ki? Bu saatten sonra olacak tepkiler çok birşey değiştirmeyeceği gibi bir şekilde lehlerine de döndürürler hiç merak etme. Zaten koca bir ülkenin siyasetine yön verebilecek isek ülkem adına üzülsem mi takımım adına sevinsem mi bilemedim.
aslında yazdıklarım hem siyasetle ilgili hem de değil daha çok SİYASİ HAVA ile ilgli. biz sadece yasalara uygun mevzuata uygun izinleri alınmış bir stad için hakkımız arıcaz bunu yaparken de SİYASİ HAVAYA , DURUMA göre hareket edicez eğer siyasi hava mevcut durumun devamından yana olursa (tek başına iktidar) uzlaşmacı bir tavır sergilicez yok devam etmezse (ki anketler bunu gösteriyor) yine uzlaşmacı olucaz ama dişimizi göstererek.Burada söz konusu olan şey beşiktaş her türlü siyasi görüşten arkadaşlar bu konuda tepkilerini koymamalılar.Benim siyasi görüşüm çok belli ama benim tam tersi siyasi görüşte olan arkadaşarın da bu konuda sessiz kalacaklarını düşünmüyorum.Söz konusu beşiktaş olunca herkes bu paydada birleşebilir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben burada şu son günlerde siyasi atışma göremiyorum. Siyasi atışma karşılıklı en az iki görüşün birbirleriyle yaptığı münakaşadır. Tam aksi bir futbol kulübünün siyasetin hışmına uğraması söz konusudur. Hem algı yaratıldı diyorsunuz hemde hatalıyız. Başkası bir algı yarattı ise biz nasıl hatalı olabiliriz. Burada Gezi'yi tartışmak istemiyorum ama Gezi siyasi değil toplumsal bir harekettir. Yukarıda Necmi arkadaşımız ayrıntısıyla yazdı. Eğer çarşı bu işin içinde algısı yaratıldıysa bu bizim sorunumuz değil. Gezi'ye ne Beşiktaş kulübü onay vermiştir ne de Markaryan ( Umarım doğru yazdım ) .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

Ben burada şu son günlerde siyasi atışma göremiyorum. Siyasi atışma karşılıklı en az iki görüşün birbirleriyle yaptığı münakaşadır. Tam aksi bir futbol kulübünün siyasetin hışmına uğraması söz konusudur. Hem algı yaratıldı diyorsunuz hemde hatalıyız. Başkası bir algı yarattı ise biz nasıl hatalı olabiliriz. Burada Gezi'yi tartışmak istemiyorum ama Gezi siyasi değil toplumsal bir harekettir. Yukarıda Necmi arkadaşımız ayrıntısıyla yazdı. Eğer çarşı bu işin içinde algısı yaratıldıysa bu bizim sorunumuz değil. Gezi'ye ne Beşiktaş kulübü onay vermiştir ne de Markaryan ( Umarım doğru yazdım ) .
Abi ağzımdan aldın tam ben yazıcaktım hissi kablel vuku gibi bir şey oldu  :D :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı megiddo

bizim halat işini yapan yapan firma sanırım 3. köprü için de çalışmalar yapıyor, freyssinet youtube sayfasından;

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Benim anlamadığım nokta inşaat izinleri ( benim bildiğim yanlışım varsa düzeltin ) bulunduğu ilçenin belediyesinden alınmıyor mu ? Yani İbb değilde Beşiktaş belediyesi işin içinde olması gerekmiyormu ? Beşiktaş Belediye başkanı kongre üyesi olmuş diye duymuştum . Durum böyle ise çok büyük problem değil . Nitekim Gökkafes ( Süzer Plaza ) için İbb , Beyoğlu belediyesini bu işten dolayı dava etmesine rağmen beyoğlu belediyesi izin verdiği için plaza yapılmış . Beşiktaş belediyesinin yapabileceği birşey ise bence halledilir

Çevrimdışı Oktay

aslında yazdıklarım hem siyasetle ilgili hem de değil daha çok SİYASİ HAVA ile ilgli. biz sadece yasalara uygun mevzuata uygun izinleri alınmış bir stad için hakkımız arıcaz bunu yaparken de SİYASİ HAVAYA , DURUMA göre hareket edicez eğer siyasi hava mevcut durumun devamından yana olursa (tek başına iktidar) uzlaşmacı bir tavır sergilicez yok devam etmezse (ki anketler bunu gösteriyor) yine uzlaşmacı olucaz ama dişimizi göstererek.Burada söz konusu olan şey beşiktaş her türlü siyasi görüşten arkadaşlar bu konuda tepkilerini koymamalılar.Benim siyasi görüşüm çok belli ama benim tam tersi siyasi görüşte olan arkadaşarın da bu konuda sessiz kalacaklarını düşünmüyorum.Söz konusu beşiktaş olunca herkes bu paydada birleşebilir.
sende taktın kafaya anketi ..daha demin bi partinin reklamında ''ankete inanmayın insanı karamsarlığa düşürmek için yapıyolar '' diyo sende ankete inanıyosun, nasıl olcak avukat bey

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Doğru diyorsun abi sabahtan beri tüm yazışmalar konu dışı olduğu için silindi kimse siyasi tartışmaya girmedi :D gerek algı konusunda gerekse hükümetin aldığı oy oranındaki beşiktaşlı seçmen oranında bi şey demiyorum kendi görüşümdür katılabilirsinde katılmazsında seviyorum seni @Hasan Tahsin abi
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Acele etmeyelim  önce  yarın başkanın açıklamasını dinleyelim.

Çevrimdışı mrred

sende taktın kafaya anketi ..daha demin bi partinin reklamında ''ankete inanmayın insanı karamsarlığa düşürmek için yapıyolar '' diyo sende ankete inanıyosun, nasıl olcak avukat bey
Abi anketten ankete değişir o
Abi memlekette herşeyin bir yandaşı var bide olmayanı var sen de amma yaptın :D
ki yandaş olanlar da bile düşük gösteriliyor. Son seçim anketleri hazreti google da araştır abi anlarsın ne demek istediğimi
The great gig in the sky

Çevrimdışı serti67

[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 22:55:18 kcptl ]
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

eskı acıkta yatan palamut gıbı krışlerıde gorelımmm:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Doğru diyorsun abi sabahtan beri tüm yazışmalar konu dışı olduğu için silindi kimse siyasi tartışmaya girmedi :D gerek algı konusunda gerekse hükümetin aldığı oy oranındaki beşiktaşlı seçmen oranında bi şey demiyorum kendi görüşümdür katılabilirsinde katılmazsında seviyorum seni @Hasan Tahsin abi
Stadımız da bağıracağız Şampiyon Beşiktaş diye, gollerde birbirimize sarılacağız aile olarak  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı serti67

Eline sağlık bu arada ben ereğliliyim
ben yapamdım twettran arakladım topragımm:))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Oktay

Abi anketten ankete değişir o
Abi memlekette herşeyin bir yandaşı var bide olmayanı var sen de amma yaptın :D
ki yandaş olanlar da bile düşük gösteriliyor. Son seçim anketleri hazreti google da araştır abi anlarsın ne demek istediğimi
belki inanmıcaksın ama hiç 2/3 aydır bir ankete bakmadım ... şimdiye kadar çok oy kullandım beni en sonuç olarak şaşırtan bu son cumhurbaşkanlığı seçiminde %52 ilk turda rte başkan seçilmesi ,, anket manket hikaye geliyo bana ..secim günü sandıkta millete bi haller oluyo ben sadece onu biliyorum..