Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6027041 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı fore_kazık

yine döndük siyasete  :s20:  birazdan Necmi abi gelir noktasız virgülsüz fırçayı yersiniz  :kop: :kop:

Çevrimdışı ahmett.67

Normalde seçime kadar eski açıktaki kolonlar takılacakmış ancak dün belediyeden gelip işi durdurmuşlar.

maalesef haber gerçek  :bandit:
Eski açıktaki son 5 kolonu seçim öncesi karambole getirip takacaktık yani öyle mi? Gayri ciddi bir yaklaşım bu.

şu haber olayın muhalifler tarafından sıkıldığını gösteriyor. okudum, rahatladım http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/06/02/kara-kartala-gezi-muhru-421688/
BEŞİKTAŞ.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bizim camiaya da bir zatoichi lazım, içerdeki ve dısardaki  pislikleri temizlemek icin
Kesinlikle katılıyorum. Yoksa bu bok çukurundan zor çıkacağız..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Herkese günaydın. Stadın yıkımına hemen başlayarak ne kadar doğru bir hamle yaptığımızın göstergesi bir haber. Başkanı kutlamak lazım. Serdal Adalı gibi bekleme stratejisi gütseydi belkiKkazlıçeşmede 3'lü çekiyorduk şampiyonluk içinde. Bu kadar insanız stad bu hale gelmiş burada geri dönüşü yok. Gerekirse sel olur akarız Dolmabahçeden. Bu sezondan sonra taraftarda bir yana çatacak yaz rahatlığı var zaten.
Aynen taraftar sinirini çıkartacak yer arıyor :) Tek kıvılcıma bakar  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mrred

Saraydaki zat dedigin kisi bu ulkenin millet tarafindan secilmis cumhurbaskani. Sirf siz sevmiyorsunuz diye herkesin sizinle ayni fikirde oldugunu dusunerek sacma sapan yorumlar yaparak surayida siyasete alet etmeyin.

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Ooooo neyse necmi abiye ayıp olmasın şimdi konuyu uzatmıyorum.8 haziranda görüşürüz ;)
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

çok söz geliyor aklıma yönetim ile ilgili. hep yutacağım. stadı bile doğru dürüst yapamadılar ne denir ki?
Doğru dürüst yapmadılar değil , Yaptırmıyorlar birileri @halvetifarazi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ErsinA.

Eski açıktaki son 5 kolonu seçim öncesi karambole getirip takacaktık yani öyle mi? Gayri ciddi bir yaklaşım bu.

Çatı firmasının şantiye şefi 5 günde bitecek demişti. Seçim öncesinden kasıt sadece tarih anlamında.

Ancak dün belediyeden gelip işi durdurmuşlar.

Eski açık hariç diğer çalışmalarda sıkıntı yokmuş.

Çevrimdışı fore_kazık

Ooooo neyse necmi abiye ayıp olmasın şimdi konuyu uzatmıyorum.8 haziranda görüşürüz ;)

ne olcak 8 haziranda halatlarmı serilecek? çimlermi geliyor?

stadla alakası nedir?  :akuma:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Su yazdigin bile abesle istigal. Ben ne diyorum sen hala secim diyorsun. Helal olsun. Evet bencede uzatmayalim.

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ahmett.67

Çatı firmasının şantiye şefi 5 günde bitecek demişti. Seçim öncesinden kasıt sadece tarih anlamında.

Ancak dün belediyeden gelip işi durdurmuşlar.

Eski açık hariç diğer çalışmalarda sıkıntı yokmuş.
Sonuç olarak eski açığın üstünü örtme meselesi çözülmemiş duruyor.

Çevrimdışı Eyüp Emir

Çözüm : @SDemirsoy  kendini stad önünde yakacak bizde ardından açlık grevi yapacağız  :lol:

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı fore_kazık

Çözüm : @SDemirsoy  kendini stad önünde yakacak bizde ardından açlık grevi yapacağız  :lol:

gökhan törenin sırtında yakmasın ama daha ondan bonservis kazancımız olacak  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Evet @SDemirsoy u feda edebiliriz bu uğurda. Süzere de çıkarak misyonunu tamamladı zaten. Hem yaptığı hayat emen capslerden de kurtulmuş oluruz  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Eyüp Emir

gökhan törenin sırtında yakmasın ama daha ondan bonservis kazancımız olacak  :evillol:
50 kere törenin sırtından in dedim beni dinlemedi töre son maça bile çıkamadı burdan ilan ediyorum eğer yeni sezon başlar töre formsuz olursa sorumlusu @SDemirsoy  dur :lol:

Çevrimdışı ErsinA.

Sonuç olarak eski açığın üstünü örtme meselesi çözülmemiş duruyor.

daha önce başkan ve çatı firmasının sahibi ankaraya gitmişti konuyu görüşmek için.  Demek ki sorunu çözememişler  ya da çözdüler ama ekstra birşeyler oldu yine.

Bekleyip göreceğiz nelerin döndüğünü  :bandit:

Çevrimdışı ff19

Vodafone Arena
‏@VodafoneArena  1 sa.1 saat önce
@34BJK1903_ Vodafone Arena inşaatı planlara uygun bir şekilde devam ediyor. İnşaat çalışmaları planlandığı gibi sürüyor.

stat abi twit atmış

Çevrimdışı mrred

Su yazdigin bile abesle istigal. Ben ne diyorum sen hala secim diyorsun. Helal olsun. Evet bencede uzatmayalim.

tamam bak bir konuda anlaşabiliyoruz en azından :icool: :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı Efe

daha önce başkan ve çatı firmasının sahibi ankaraya gitmişti konuyu görüşmek için.  Demek ki sorunu çözememişler  ya da çözdüler ama ekstra birşeyler oldu yine.

Bekleyip göreceğiz nelerin döndüğünü  :bandit:
sacma sapan isler arkdaki gokdelen hic bozmuyor stad eski aciktan gorunmuyor adam gibi neyin kafasi bu hic anlamiyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı e.keles

yaaa bırakın sen yaptın ben yaptım olayını... herkes konuşuyor işte... eğer bu 2 kişi başlattı diyorsanız sizde taraflı okuyorsunuz yorumları demekki  :bandit:

en iyisi kısa bir süre herkesin susması  :ok:

Kesinlikle tarafli okumuyorum dostum :) Sadece sinirime giden nokta her gerceklesen olayda bunu vandallar yapti, capulcularin isi v.s. denmesi. Neyse dedigin gibi uzatmamak en iyisi. Bu arada kimse kimsenin Besiktas askini sorgulamasin lutfen. Herkesin sevgisi kendince en buyuk. Birakin siyaseti flan, onu oyunuzla kendinize kanitlayacaksiniz zaten. Biraz once soyledigim gibi onemli olan Besiktas, gerisi tras.. En ufak problemine nasil destek olabiliriz onu dusunelim.

Çevrimdışı ErsinA.

bu arada yeni açık ve numaralı kirişler birleşti. 

Sadece eski açıkta kiriş montajı kaldı.  :bandit:

Çevrimdışı mrred

Haber ilk çıktığından beri kimse olayı siyasete karıştırmamışken histerik bir biçimde "olayı siyasete dönüştürmeyin" diye yazanların hepsinin akpli olması da suçluluk psikolojisinin bir gereği olsa gerek. Çünkü onlar da biliyor eski açıktaki sıkıntılarının malum şahıs ve cenahtan kaynaklandığını ama toz konduramıyorlar. Neyse canları sağolsun, ne diyelim. Bu stad öyle ya da böyle elbet biter
Anlatamazsın boşuna uğraşma ama az kaldı sabırlı ol
The great gig in the sky