Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6020686 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hakan Gülcan

"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı sağduyu

başarı açısından kıyaslayamayız diyorsan rahmetli seba'nın da ilk 6(altı) senesinde sadece 1(bir) şampiyonluğu vardı. keza son 8(sekiz) senesinde de yalnızca 1(bir) şampiyonluğu vardı.

tesisleşme açısından diyorsan şu an yapılan stad Beşiktaş tarihinin en büyük eseridir çok net!

siyaset açısından diyorsan, seba'nın kendi dönemindeki cumhurbaşkanları ve hükümetlerle ilişkisini o zamanları hatırlayan herkes çok iyi bilir.

taraftara yaklaşım açısından diyorsan, seba da tıpkı orman gibi malum kişi ve gruplara kesinlikle taviz vermemiştir ve senkronize bir şekilde istifaya çağrılmasının nedenlerinden birisi de budur.

şu meşhur masaya yumruk vuran başkan olayı açısından diyorsan, Beşiktaş'ın en çok şampiyonluğu seba döneminde çalınmıştır. buram buram kabullenmişlik kokan bize şerefli 2.likler yeter sözü bizzat seba'nın kendisine aittir.

ekonomi açısından diyorsan, ikisi de zor şartlarda göreve gelmiştir ama başarı başarısızlık açısından karşılaştırma yapabilmek için seba'nın endüstriyel futbol çağında biraz daha başkanlık yapmış olması gerekirdi.

kişisel özellikler açısından diyorsan evet o konuda zaten seba sayılı istanbul beyefendilerinden birisiydi ve bırak fikret orman'ı, koca ülkede onunla kıyaslayabileceğin insan sayısı sınırlıdır.
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı murat_

Oo stada 1tir 1de kamyon :ishock: gelmis tirda ne var acaba  hava aydinlansada gorsek  :D

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi biz neden stat yapıyoruz o zaman?
maç seyrederken tepemize yıkılmasın diye
numaralı çatısının yıkılışını görmedinizmi allaha emanet duruyormuş

Çevrimdışı Anıl

Oo stada 1tir 1de kamyon :ishock: gelmis tirda ne var acaba  hava aydinlansada gorsek  :D
Artık halat olmalı, şekilleri de ruloya benziyor ama sabah ola hayrola :D

Çevrimdışı Tolga

maç seyrederken tepemize yıkılmasın diye
numaralı çatısının yıkılışını görmedinizmi allaha emanet duruyormuş

Gerçekten de öyle @Necmi abi iyiki daha fazla zaman kaybedilmeden şu stat yıkıldı yoksa çok daha vahim şeylerle karşılaşablirdik.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet K

O değil de çok sabırsızlanıyorum Vodafone Arena'da sesim kısılana kadar Beşiktaş diye bağırmak için

Çevrimiçi Necmi

sanırım iki tır bir kamyon gelmiş

Çevrimdışı FARUK

Artık halat olmalı, şekilleri de ruloya benziyor ama sabah ola hayrola :D
Benziyor bakalım sabah ne cikacak

Çevrimdışı mert_

kamyon ve tırlardan ne çıkar bilemiyorum ama yarından itibaren ay sonuna kadar çatı işindeki ilerleme stadın bitiş zamanıyla ilgili daha sağlıklı bir fikir verir sanırım.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı seçkin_

halatlar makaralara sarılı gelecek makaralarda bu kadar küçük olurmu diyip heves kırmayayım  :D

Çevrimdışı TØLGA

@bjk_mabet  sabah eski açığa bakın dediydi buymuş demek :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Daha çok, basamaklar gelmiş gibi geldi bana.

Çevrimdışı bnymnd

Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı KLEBERR

keramet stadda değil kardeşim el etek öpüp kıç yalamaktan geçiyor

haha işte yorum bu...bu sabaha karşı dükkanda takılırken gs li bir kardeşime aynen bu lafı bizzat ben söyledim...olayın özü budur...
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı Sedat.Y

ysariusta

• Ziyaretçi

Eski açık önünde olanda basamak numaralı önünde olanda bobin var

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı Eyüp Emir

günaydın tüm forum ailemizin kandilini kutlarım

Çevrimdışı Erhan

Günaydın ahali hayırlı kandiller bu arada

Pazartesi kolonlar takılır diodu mabet bakalım neler olacak

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günaydın, herkesin Berat Kandilini kutlarım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Günaydın güzel insanlar

Berat kandilimiz mübarek olsun :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serkan7738

günaydın herkese Berat kandiliniz mübarek olsun, sabah gelen makaralar nerde ben göremedim

Çevrimdışı ErsinA.

Günaydın ahali.  Çatı firmasında çalışan arkadaşımdan harika bir hediye aldım.

Al şu imzalı formayı beni daha fazla bunaltma dedi  :D