Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6021837 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Hayatları o şey neyse işte ismi,  o gerecek.

Çevrimdışı mert_

Hayatları o şey neyse işte ismi,  o gerecek.

geciktikçe hayatları geriyor elbette ama aslında onun işi halatlarla @Yunus hocam  :D

herkese günaydın...

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın, Muhakkak daha önce sorulmuştur ama şimdi gördüm merak ettim. Sahanın ortasında duran mavi şey ne işe yarayacak?

Günaydın  sana ve  forum  ahalisine. O mavi  düzenek çatı halatlarının  gerdirilmesinde  kullanılacak.

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı bjkem

50 yil sonra sporun daha fazla seyirci cekecegini kim soyledi?

Benim babam anlatir bundan 25 sene evvel adana demirspor maclarini 25000 kisiye oynarmis.maclarda bildigin izdiham olurmus tabi o dönem koltuk falan yok ,sokaktaki simitci de maca geliyor zengini de.1981 senesinde 80.000 karsiyaka vs goztepe derbisini izleyen oldu bugun yap 20.000 kisi zor geliyor
Ya 20 sene once İnönü stadinda direklere tırmanan taraftarlar?millet tribunlere sigmiyordu koltuksuz olmasina ragmen igne atsan dusmezdi.

Simdi endustriyel futbol =parasi olan gelsin diyor.her sene bilet fiyatlari artiyor stadyumlarin doluluk orani azaliyor.sadece para da degil eskiden futbolum hitap ettigi kesimle simdiki cok farkli.

Sonuc olarak kapasite günümüz futboluna gore ve görünüşe göre geleceğe göre de ideal.
nufusta az olmasına ragmen
Fikret orman bjk si

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı serti67

gunaydın hayırlı pazarlarr gencler abıler
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı smtcglr

Günaydın hayırlı pazarlar, stad ın içi de çatı gibi yavaş ilerliyor sanırım  :ebebe:

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

su eski açıktaki 5 kolonu takmadılar ne istir arkadaş yaw
 :s20:
Beşiktaş!

Çevrimdışı serti67

su eski açıktaki 5 kolonu takmadılar ne istir arkadaş yaw
 :s20:
pazartesı baslanıcak dendı sanırım bu hafta ıcı kurtuluruz onlardan
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı muhalefet

pazartesı baslanıcak dendı sanırım bu hafta ıcı kurtuluruz onlardan

Benim anlamadigim sey 5 tane kolonu dikmek ne kadar zor olabilir ki? Kac haftadir oyle duruyor ya

Çevrimdışı serti67

Benim anlamadigim sey 5 tane kolonu dikmek ne kadar zor olabilir ki? Kac haftadir oyle duruyor ya

kımse sorsak ıs planı dıyebılır yada orayla ılgılı bır haber vs konu oldu beklettıler durulsun dıee resmı surec dıelım sonuc ıtıbarıyle takılmama soz konusu degıl
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

Mabet pazartesini isaret etti yarina bakacagiz kolonlar icin kirislerde duruyor stadta yarin onlarda takipabilir mayisi bitirdik eylul sonuna 4 ay var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

haftada bır kırış takılıyor hazırda kırısler var ama neden takılmaz acaba dıcem ıs takjvımı dıcekler:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı berk_bjk

haftada bır kırış takılıyor hazırda kırısler var ama neden takılmaz acaba dıcem ıs takjvımı dıcekler:)

1 haftada tüm kirişler takılır istense ama takmıyolar nedendir bilinmez iş planı olucağını sanmıyorum mayıs da bitti nasıl bir plan yaptılarsa artık

Çevrimdışı Efe

is takvimi degil is takvimi gecti 20 gun halatlari bekledikleri icin olabilir yada para sıkıntısi 2 sinden biri
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

is takvimi degil is takvimi gecti 20 gun halatlari bekledikleri icin olabilir yada para sıkıntısi 2 sinden biri
halatları beklemelerı sacma degılmı sen tak kırısını zaten cabk takıyolar bıtsın aklında klamsın yanı dıger ıslere yogunlasmaları lazım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Efe

halatları beklemelerı sacma degılmı sen tak kırısını zaten cabk takıyolar bıtsın aklında klamsın yanı dıger ıslere yogunlasmaları lazım

valla bence para bekleniyor fransizlarin tam yerlesmeside bekleniyor olabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Gerçekten adam gibi çalışma yapılsa çok daha erken bitermiş hakkaten bu stat...İstense bir saatte 1 tane kiriş takılabiliyor, kolonlar normal çalışmayla günde 4-5 tane takılabiliyor, prekastlar günde 20-30 e kadar çıkıyor...Sıkı bir çalışmayla Ocak'tan bu yana yapılan her şey bir ayda bitebilirmiş...Mesele paraysa biraz da ince işlerinki sallansın, çatıcılara verilsin...İnşaatın başından beri 2-3 defa tabiri caizse ''yardırıp gitme'' dönemi yaşadık...Bir kaç defa kaba inşaatta kalıp ve beton işleri sırasında, bir iki defa da prekast yerleştirmede...Onların dışında hep rölanti...

Çevrimdışı serti67

valla bence para bekleniyor fransizlarin tam yerlesmeside bekleniyor olabilir
statın her gecıktıgı an kulup kaosa suruklenıyor bence tum kaynagı buraya aktarmaları ve sezona yetıstırmelerı lazım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

statın her gecıktıgı an kulup kaosa suruklenıyor bence tum kaynagı buraya aktarmaları ve sezona yetıstırmelerı lazım
sezona 2.yarida yetisecek tam manasiyla 29 ekimde acarlarsa cok iyi olacak ama bence cok zor bu calisma temposuyla
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı arrdda

Günaydın arkadaslar herkese iyi pazarlar dilerim öncelikle.Uzun zamandır foruma üyeyim pek yazmıyorum ama bütün yazılanları zevkle okumaktayım ve hepinizi de tanıyor gibiyim artık.Birkaç kelam da ben edeyim dedim;
Ne zaman heyacanla kamerayı acsam hep hayal kırıklığı,son bir iki haftadır sahanın ortasındaki mavi halat aparatından baska birşey göremiyoruz,cevresinde 2-3 kişi,tribünlerde 3-5 kişi,paletlinin günde 1-2 saat çalışması ve basamak prekastlarının her hafta yer değiştirmesi yeni açıktan sahaya,sahadan eski açığa alınması gibi.
Kolonlar takılmıyor hep öteleniyor,kirişlerin halen gelmemesi inanılır gibi değil.Herkes halatları bekliyor bir aydan beri ama çatı iç halkasının imalatından bahseden yok.Bütün bunları beklerken bari son sıra düz prekastlar takılsaydı ama maalesef o da yapılmadı.Şimdi diyeceksiniz içerde ince işçilik son hızla devam ediyor,doğru edebilir ama unutulmamalıdır ki o yeşil çim olmadıkça ister içerisi bal dök yala olsun ister 5 yıldızlı hotel konforu olsun nafile.
Bütün yazdıklarıma ve 2 senelik izlenimlerime dayanarak stadın ocak ayında bile açılması mucize olur.Bence 2016 ağustosta acılışı yaparız.
Ha sakın inanmayan burda olmasın demeyin,ilk kombine alanlardanım.Ben yeni açıktan aldım sonra baktım ki bütün forum eski acıktan almış keşke beraber mac izleyebilseydik. artık maçtan önce kazanda buluşup en azından stada yürürüz beraber.
Neyse konuma dönelim;
Neden 2016 Ağustos diyorum;
Haziran ayındayız artık ve gelen çatı iç halka parçaları,halat v.s yok.Hadi bu ay geldi diyelim 15 gün sonra ramazan başlıyor,ister istemez işler yavaşlayacak.Sonra bayram tatili.Tatil 3 gün ama emekçiler memleketlerine gidecekleri için 1 hafta iş olmaz ( gecen seneki bayramlarda böyle olmuştu).
Bitti mi temmuz ayı bayram seyran derken.
Ağustos ve eylül aylarında işler hızlandı diyelim iç halka imalatı bitti halatlar bitti catı yukarı kalktı kalkacak.
Bu arada sezon başladı,Beşiktaş yine evliya çelebi.Ama futbolcular artık kafa olarak bu sürekli deplasman olayını kaldıramıyor.Düşüş başlıyor ve Yönetim gitsin﹗ sesleri.Sayın başkanı artık stadyum da kurtaramıyor ve istifa geliyor.(Fikret Orman cıyım arkadaslar yanlış anlaşılmasın).Yeni yönetim geliyor ama Ekim ayındayız artık.Kurban bayramı geldi yine 1 hafta tatil.
Geldik Kasım ayına hani demiştik ya catı havaya kalktı kalkacak eyvah yağmurlar ve rüzgarlar başladı.İşler aksıyor.Kedi yolları,mebran işleri yapılamıyor sakin yağışsız hava bekleniyor Kasım ayında :)
Aralık ayındayız drenaj baslamış,koltuklar takılıyor.Kar yagışı başlıyor.Drenaj işleri durdu.
Ocak ayındayız çatı bitti,koltuklar bitti,drenaj bitti.Hibrit çim işi başladı ve dogal çim ekildi.Çimlerin birini sarması bekleniyo yani yeşil çim bekleniyor
En az 1 ay desek çimin oturması için Şubat ayı da bitti.
Mart başındayız saha, tribünler, catı hersey bitti.Çevre düzenlemesi için bahar bekleniyordu,yavaş yavaş başladı.
Sezon iyi gitmedi taraftar mutsuz,sinirli.Yönetim ikilemde stadı hemen acalım mı yoksa agustosta görkemli bi acılış mı yapalım....

Ewet arkadaslar olabilecek en kötü senaryoyu yazdım.
Umarım içinizi karartmamışımdır.
Umarım bu yazdıklarımın hiçbiri olamaz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Seneye bitmeli artık bu stat.. Her geçen saniye zarar.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."