Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023377 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

olmaz öyle şey vidalı kirişler nasıl kayacak kolondan eski fotodur o bakayım bi bi dakka :) o çok eski foto eski açığa bak fotoda yunus emre güvenlik ağları yok yani trollendin :lol:
Hiç okadar dikkatli bakmadım Vallaha ya Eski açıkta ne güvenlik agı var nede başka bişey :bandit:
Bu Wow varya Full Trolln kaynıyor :akuma:
Elemanın biride bugünden diye etiketlemiş :akuma: @Efe abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ZEKI

Hiç okadar dikkatli bakmadım Vallaha ya Eski açıkta ne güvenlik agı var nede başka bişey :bandit:
Sende ordaki trolleri buraya tasiyorsun, o fotograf ne kadar eski, bu kadar forumu takip eden birisi olarak bunlari senin bilmen lazim.

Çevrimdışı Efe

olması imkansız zaten yunus bütün kirşler kayamaz yerlerinden kopmaları lazım onada ancak çok büyük bir güç lazım kolay değil o kadar vidayı koparmak fotolarada dikkatli bakmak lazım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

Kapalı alanlarda zemin epoksi boya mı olacak? yoksa kaplama mı? Herhalde şap bırakmazlar değil mi?

Çevrimdışı Efe

Kapalı alanlarda zemin epoksi boya mı olacak? yoksa kaplama mı? Herhalde şap bırakmazlar değil mi?
yok paylaşılmıştı bu malzemeyle kaplanacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

Piksel kaplama olacak yani!  :D  Aynı atraksiyonu koltuklarda da görürüz umarım.

Rakip soyunma odasından saha çıkış kapısına giden yol, epoksiyle kaplansa iyi olurdu. Böylece zemine rakibin moralini bozacak psikolojik harp baabında yazılar ve motifler işlenirdi.

Mesela "cehenneme 20 mt" cehenneme 15mt" "cehenneme 10mt" "cehenneme hoşgeldiniz" vs. gibi.
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2015, 00:19:57 Factatum ]

Çevrimdışı ZEKI

zemin kaplamasi olacak diye biliyorum ornekler bir ara stada gelmisti.. ama dogrusunu Mabet bilir.

Çevrimdışı Efe

Piksel kaplama olacak yani!  :D  Aynı atraksiyonu koltuklarda da görürüz umarım.

Rakip soyunma odasından saha çıkış kapısına giden yol, epoksiyle kaplansa iyi olurdu. Böylece zemine rakibin moralini bozacak psikolojik harp baabında yazılar ve motifler işlenirdi. Mesela "cehenneme 20 mt" cehenneme 15mt" "cehenneme 10mt" vs. gibi.
bu kaplama bazı bölümlerde olacaktır heryerde değil bazı yerler granit tarzı kaplanacaktır vip bölümler falan soyunma odası koridorlarıda belki farklı bi malzeme olacaktır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

sende orda dolaştığına göre tam olmuş :bandit:

Bir yerlere yağmur yağıyorsa ilk gök gürültüsü burda kopar
burda gök gürültüsü duymuyorsan bilki o yağmur diye gördüğün fıskiyedir. :D

Çevrimiçi Necmi

Yani Necmi abi ,işler bundan sonra tıkır tıkır giderse ekimde kesin statdamıyız
:tabe:

Çevrimdışı Taner

Sadece Beşiktaş!

Çevrimdışı talha

Vay be imrendim valla ( :

Ne alaka ya. Hadi Arap'lar olsa nalarım adamlar 4 biryanı çölde. İngiltere uçsuz bucaksın orman çok saçma geldi arkadaş. :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizde olmaz çim üstünde mangal yaparız
-Oğlum şu köşedeki bayrağı getir bağıyım komür yanmadı lan goşş eşşoğleşşaannğğ.. (Ağızda izmarit)

:kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı megiddo

krasnodar stadı.. çatının şeffaf halkasını takana kadar adamlar zemini bitirmiş bile, bizde de çalışmalar bu orantıda giderse fazla beklemeyiz açılış için.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı ozan062

bu locaların bitmeye niyeti varmı??
locaların bitişi ne zaman hiç soran olmamıstır??
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı carsi

Sanırım kiriş takılacak Cengaver yeni açık da şaha kalkmış :ebebe:
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2015, 08:52:54 carsi ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Localarin gitmesine daha var.  Dört ay var rahat birer

ysariusta

• Ziyaretçi

Sanırım kiriş takılacak Cengaver yeni açık da şaha kalkmış :ebebe:
Ekran görüntüsü alalım

Çevrimdışı Sedat_BJK

sahlanmis yine reiz..

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Herkese  günaydın iyi hafta sonlarınız olsun.Cengaveri  göremedim ben canlıda.

Çevrimdışı carsi

Yeni açığın arkasına kiriş indirmiş