Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023113 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Furkan Sarper

geçici bişeymi bu anlamadım büfe gibi yapmışlar locayı

Ofis orasi isi bitince kalkicak

Çevrimdışı ebabil

tahtalar yerleştirilmeye başlanmış mı?  :ishock:

Çevrimdışı harunmustak

dün şunu kiriş olarak yorumlamıştım ama :)
o kiriş ne zaman geldi stada? 26 mayıstaki mustafa kardeşimin fotoğraflarda gözüküyordu zaten. samet dün kiriş geldi dememişmiydi? @FARUK  @SDemirsoy
[ Son Düzenleme: 29 Mayıs 2015, 18:07:58 harunmustak ]
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ALBATROS

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı megiddo

Çevrimdışı FARUK

o kiriş ne zaman geldi stada? 26 mayıstaki mustafa kardeşimin fotoğraflarda gözüküyordu zaten. samet dün kiriş geldi dememişmiydi? @FARUK  @SDemirsoy
bilmiyorum hocam 3-4 gün önce mabet yeni kirişler gelmeye devam ediyor yazarak tır üzerinde bir tane paylaşmıştı o olabilir

Çevrimdışı Efe

suan 2 tane kiris var bence yeni acik ve eski acikta takilmayi bekliyorlar ay bitmeden takilacaklardir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

1 sıra kalas dizip bıraktılar  :money:
kalaslar hemen dizilir basit bi olay ilk su iskele ve kolon kiris islerini bitirmeliler gecikti baya halatlar geldiginde hemen serilme isi baslamali baska isle ugrasmasinlar artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Bekrakn

kaç sıra tahta dizilecek acaba bilen var mı? ya da şöyle sorayım kaç sıra halat gerilecek? halatlar gelmeden diziverselerdi tahtaları da o iş çıksaydı aradan bir an önce.

ben kaba bir hesapla 40-45 civarı olur, iç halka iskelesine dikdikleri çubukların arasından halatları geçirirler diye bir fikir yürüttüm. bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?

Çevrimdışı FARUK

kaç sıra tahta dizilecek acaba bilen var mı? ya da şöyle sorayım kaç sıra halat gerilecek? halatlar gelmeden diziverselerdi tahtaları da o iş çıksaydı aradan bir an önce.

ben kaba bir hesapla 40-45 civarı olur, iç halka iskelesine dikdikleri çubukların arasından halatları geçirirler diye bir fikir yürüttüm. bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?

42 halat olacak  :ok:

Çevrimdışı src35

fotoğraflar şahane çekenin eline sağlık..

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ömer

hepsi zaten toplam iki ay sürüyor @anilt  haziran başında başlarsa temmuz sonunda halatlar ve semerler biter
halatların gerilmesi 40 gün semerlerin takılması 20 gün membran kaplaması 50 gün sürüyor yani işlerde 25 gün gecikme var şimdilik
bundan sonrası için peşin konuşmak olmaz şimdiki duruma göre eylül sonu çimde dahil bitiyor sadece benim merak ettiğim çime verilen süre iki ay bu iki ay oynanabilir duruma gelmesimi yoksa ekim yapılan süremi benim bildiğim çim 20 günde büyüyor. eğer oynanabilir süreyse eylül sonu maç oynanır duruma gelir değilse ekim sonu yani gecikme yaşanmazsa senin söylediğin tarihler çok uç nokta
Yani Necmi abi ,işler bundan sonra tıkır tıkır giderse ekimde kesin statdamıyız

Çevrimdışı alperenn58

fethin 562.yıldönümünde başta Fatih ve askerleri olmak üzere emeği geçen herkesi rahmet ve minnetle anıyorum.
onlar olmasa bu stat burda olmaz biz başka şeyler konuşuyor olurduk...

Eyvallah :claps: :claps: :claps:

Çevrimiçi Necmi

dün şunu kiriş olarak yorumlamıştım ama :)
:nerd:  30 yıl baksam görmem @FARUK

@SDemirsoy  sen arabayla geçerken nasıl gördün araba diye uçakmı kullanıyorsun orası görünmezki :o_o:

Çevrimdışı Efe

:nerd:  30 yıl baksam görmem @FARUK

@SDemirsoy  sen arabayla geçerken nasıl gördün araba diye uçakmı kullanıyorsun orası görünmezki :o_o:
yeni cikan ucan arabalardan aldi heralde  :tabe: :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ali Aba

kalas dizme işi kolaya benziyor gecede yapılabilir aslında ama yaparlar mı?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Efe abi Wow a atılmış bir fotoda gördüm , Kapalı - yeni açık koşesine takılan Yeni kirişten sonra, Numaralı tarafındaki kirişlerde yine kayma oluşmuş yani tam oturmuyor yine :by2: :by2:
Foto eski değildir inş , Trollenmeyelim sonra :bandit:
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2015, 01:19:29 Necmi ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Efe

Cati kolonunun dibindeki apartmidir nedir renkli olan distan cok kotu gorunuyor neden siyah yapmamislar onu yada sokulecekmi o bilgisi olan varmi?
onlar çatı bittimi sökülecek gibi görünüyor şimdilik kolonların düz durmalarını sağlıyorlar sadece
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe abi Wow Turkeye atılmış bir fotoda gördüm , Kapalı - yeni açık koşesine takılan Yeni kirişten sonra, Numaralı tarafındaki kirişlerde yine kayma oluşmuş yani tam oturmuyor yine :by2: :by2:
Foto eski değildir inş , Trollenmeyelim sonra :bandit:
olmaz öyle şey vidalı kirişler nasıl kayacak kolondan eski fotodur o bakayım bi bi dakka :) o çok eski foto eski açığa bak fotoda yunus emre güvenlik ağları yok yani trollendin :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

olmaz öyle şey vidalı kirişler nasıl kayacak kolondan eski fotodur o bakayım bi bi dakka :) o çok eski foto eski açığa bak fotoda yunus emre güvenlik ağları yok yani trollendin :lol:
Efe  bakabildinmi  inceleyebildinmi.ELeman yine  karıştırdı  ortalığı bi  bak be abim şu  fotoya.

Çevrimdışı ers1903

onlar çatı bittimi sökülecek gibi görünüyor şimdilik kolonların düz durmalarını sağlıyorlar sadece

Iyi o zaman :) sagol.