Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6027440 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çevrimdışı SDemirsoy

bi anda halat zennettim paletliyi heyecanlandım :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı quentine83

Kamera ne zamandir boyle.ben yeni gordum.kimsede sasirmamis.noluyo diye.bu sanirim kapalidaki kamera
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu gün Mabet ten sonra kamera da şov yapıyor
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Emre.Guler

Kesin biri hackledi kamerayı kafasına göre geziyo

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı quentine83

Bizden biri sızdı iceri kesin.rastgele cekiyor.hareket eden ne varsa onu zoom yapiyor.ama isin kotu tarafi ilerleyen bisey gorunmuyor gozle gorulur..
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Efe

Kiris ve kolonlar bi kac gun icinde takilir haralde artik bi zahmet yeni acigi bitirsinler eski aciktaki kolonlarida taksinlar bi zahmet suan yeni acikta ayar cekiyorlar yine kapali tarafinda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı muhalefet

Kirişler imal ediliyor onu anladım da şu kolonları kaç haftadır dikemediler sebebini bir anlasam

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tribünlerdeki çatı yuvarlağının konulduğu alan, çatı kalktıkça saha içine daha uzayacak mı ? Umarım sorumu anlatabilmişimdir  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Oktay A.

zemine dikdörtgen çizmişler. ne olacak acaba?
big lift için kontrol merkezi kuracaklar heralde   :alala: timsah arena da tribüne bir mobo koymuşlardı oradan koordine ediliyordu diye hatırlıyorum
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimiçi Necmi

Tribünlerdeki çatı yuvarlağının konulduğu alan, çatı kalktıkça saha içine daha uzayacak mı ? Umarım sorumu anlatabilmişimdir  :)
ön tarafına şeffaf kaplama gelecek uzayacak yani umarım anlamışımdır :D

Çevrimdışı KUMANOVALI

zooom olayı kötü oldu be

emekçinin çatal göründü

ayıptır ya
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

ön tarafına şeffaf kaplama gelecek uzayacak yani umarım anlamışımdır :D
Mesela şu anda tribünlerin ilk 3-5 sırası çemberin dışında ya ; yukarı kalkınca da o 3-5 sırayı da örtecek şekilde sahaya doğru uzayacak mı yoksa aynı hizada yükselip o 3-5 sıra açıkta mı kalacak @Necmi
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Mesela şu anda tribünlerin ilk 3-5 sırası çemberin dışında ya ; yukarı kalkınca da o 3-5 sırayı da örtecek şekilde sahaya doğru uzayacak mı yoksa aynı hizada yükselip o 3-5 sıra açıkta mı kalacak @Necmi
uzayacak

Çevrimdışı fore_kazık

Uygur kardeşlerin Şahane Pazar yarışmasındaki içi boya dolu kutularda atlamalı bi yarışma vardı.

Sahanın ortasındaki mavi halat aparatını ona benzeten birtek benmiyim acaba  :iblush:

Çevrimdışı Efe

iç şeffaf halka takılacak kediyolları ve arklar beraber bunlar çatı havaya kalktıktan sonra yapılacak 3 önemli iş abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

her yere belirli aralıklarla aydınlatmalar takılıyor stad gece gündüz gibi olacak anlaşılan
Şampiyon Beşiktaş JK