Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6029464 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

herkese dert olmuş bu 325 kere görüntülenmiş stadyumda işler yolunda gitsin  benim foto yamuk olsada olur :kop:

Hocam öyle deme çatıya 2 kolon takılmış kadar bir rahatlama oldu şu an psikolojik olarak takılmamış sadece 2 kolon kalmış gibi hissediyorum :D iyi geldi

Çevrimdışı ErsinA.

şu fotografı çevirenden allah razı olsun stat forumunda sayfayı yenileyince  yamuk fotograflı arkadaş ileti gönderdi mi diye gerim gerim geriliyordum :D Önmsiz gibi görünse de insanı ağır ağır psikolojikmen çökertiyor

sevap pointlerim artıyor  :D

Çevrimdışı Barış1903

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Verdiğim örneği bağışlarsınız umarım. Hani eve temizlikçi kadın gelir ve normalde öğlene kadar bitireceği temizliği gün üzerinden anlaşması olduğundan akşama kadar rahvan rahvan yapar ya sanki bizim stad ta böyle gibime geliyor. Özellikle çatı işini kastediyorum. İstediklerinde öyle güzel hızlanıyorlar ki.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Verdiğim örneği bağışlarsınız umarım. Hani eve temizlikçi kadın gelir ve normalde öğlene kadar bitireceği temizliği gün üzerinden anlaşması olduğundan akşama kadar rahvan rahvan yapar ya sanki bizim stad ta böyle gibime geliyor. Özellikle çatı işini kastediyorum. İstediklerinde öyle güzel hızlanıyorlar ki.
haklı olabilirsin ama çok zor bi iş yapılıyo kaba bitti ağustosun ilk günlerinde çatı havaya kalkarsa sorun olmaz bence

Çevrimdışı ErsinA.

bence istediklerinde değil, para akışı olduğunda hızlanıyor işler.

ysariusta

• Ziyaretçi

Sen kaçırdın o dediğin asıl kaba inşaatta yaşandı. Ah ah ah

Çevrimdışı Eyüp Emir

@bjk_mabet  nerede kaldı durmadan F5 yapıyorum bir tarafdan U21 maçınız BJKTV izliorum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@bjk_mabet  nerede kaldı durmadan F5 yapıyorum bir tarafdan U21 maçınız BJKTV izliorum
Şu an akşam olsaydı , iki duble sonrası yazardım;

O @bjk_mabet buraya yazacak  :akuma:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Aram

siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Factatum

gazprom arenada pikselli dizayn , dünyadaki piksel modası bizim stadyumu da vuracak bir zamanların İspanyol paçası gibi  :D

Piksel iyidir iyi.  :D Bizim renklerimizle fevkalade iş çıkar.  :super:

Çevrimdışı Factatum

Bursa, Timsah Arena'ya sineklik taktırmış. :evillol:
Bursalılar isyanda.

Çevrimdışı ahmetx

Piksel iyidir iyi.  :D Bizim renklerimizle fevkalade iş çıkar.  :super:
Benim rehberim bu konuda İngilizler ve stadyumlarında bildiğim kadarıyla hiç kullanmadılar ,benim de hiç içime sinmiyor ,belki üst full siyah alt kat azalan piksele evet diyebilirim. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ErsinA.

Bursalılar isyanda.

tribüne sinek girmez işte daha ne istiyorlar  :evillol:

bu arada pixelli koltuk dizaynındaki amaç ne  @ahmetx  normal dizayna göre ne fark katıyor

Çevrimdışı bjk_mabet

Çatı kolonları pazartesine kadar takılacak.
Bu arada çatı halatları gemi ile istanbula geldi.stada gelmesini bekliyoruz.biraz zaman alabilir halatlar için saha içerisinde çalışmalar devam ediyor
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

10.70 kotuna kadar tüm yangın sistemi ,kablolama ve Elektirik,klima işlemleri tamamlandi

Çevrimdışı ahmetx

Bursalılar isyanda.

rezil edecekler stadı,şu sinekliklerin kirli beyazıyla  bizim prekastları örtsek nasıl olur.Prekastlar bu haliyle çirkin görünecek stadın dışından.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı bjk_mabet

Localara ait camlardan bi kısmı ve yürüyen merdiven koruma camları dun gece geldi

Çevrimdışı ahmetx

tribüne sinek girmez işte daha ne istiyorlar  :evillol:

bu arada pixelli koltuk dizaynındaki amaç ne  @ahmetx  normal dizayna göre ne fark katıyor
bence hiç fark katmıyor maksat biraz renk olsun herhalde

Çevrimdışı bjk_mabet

Saha içerisi dolgu işlemi devam ediyor haziran 1 ile 7 arasında caticilara teslim edilecek saha icerisi

Çevrimdışı bjk_mabet

-2.90 dan +6.50 kadar olan tüm wclerin seramik isi bitti sayılır(6 WC kaldı yapilacak)

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı bjk_mabet

Fransız muhendis kadrosu saha teslimini bekliyor

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı bjk_mabet

Tüm işçiler ve ofisler yeni açığın arkasına konteynır kent kurularak taşınmaya başlandı.
Cevre düzenlemesi için on hazırlıklar yapiliyor