Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6028738 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

kaç sene oldu inşaat başlıyalı hala bitmedi biraz daha zorlasak önce açacaktık ama olmadı :D
Senelerdir cati yapiyorlar :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

aslında beyaz membran kullanabilirdiler.
aynen katiliyorum soylediklerine gore o bolgenin hava almasi lazimmis ama alti zaten acik hava ordan giriyor bence kolaya kacmislar ucuz olmasi icin degisecektir koltuklardada sacmalamislardi baskilardan degistirdiler bunlarda degisecektir ben maraton ustu gozume kestirdim orda mac seyredecegim  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

Mabet saolsun ortalık şenlendi biraz.   

neydi iki gündür çektiğimiz kısır tartışmalar  :bandit:

Çevrimdışı Efe

Timsah kafasi falan var daha o takilsin o zaman gör curcunayi..stad gercekten guzeldi ama disina ettiler timsah sevdasina.bize de yapacaklardi bir ara kartal kafasi falan anitlar kuruluna dua edelim izin vermedi stadyumun bir agirligi olur disneyland degil futbol tesisi..
yok baya iyi deniz disaridan kafa icin tonlarca celik geldi milimi milimine koyuyorlar zaten sadece kafa isikli falan olacak guzel duracagini dusunuyorum sorun alt mebranlar maalesef insallah degisirde goruntusu bozulmaz sonucta Türkiyenin stadi her takimi tutan gidip mac seyredecek sadece meraktan gidip mac seyredecek var en iyisi olsun tum stadlar ama gorunen o ki ve genel dusunce vodafone arena 1 timsah arena 2 tt arena 3 diyorlar bencede dogru  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

yok baya iyi deniz disaridan kafa icin tonlarca celik geldi milimi milimine koyuyorlar zaten sadece kafa isikli falan olacak guzel duracagini dusunuyorum sorun alt mebranlar maalesef insallah degisirde goruntusu bozulmaz sonucta Türkiyenin stadi her takimi tutan gidip mac seyredecek sadece meraktan gidip mac seyredecek var en iyisi olsun tum stadlar ama gorunen o ki ve genel dusunce vodafone arena 1 timsah arena 2 tt arena 3 diyorlar bencede dogru  :ok:
Ben o kafanin stadi rezil edeceginden eminim :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Factatum

Bursa'nın tribün yapısı fevkalade. Ancak çatı için aynı şeyleri söylemek zor. O sinekliği geçtim. Üstteki yeşil membranlar da pek olmamış. Stad görsellerinde, çatı ve stad resmen yanıyordu. Canlı ve parlak bir yeşile sahipti çatı. Vallahi ne diyeyim; çatı olayında resmen çuvalladılar. Taraftar kızmakta çok haklı.

Çevrimdışı Eyüp Emir

Çevrimdışı ahmetx

Timsah kafasını becerirlerse çok iyi bir stadyum olacak bence.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmett.67

5 kolona takmıştım. Pazartesi önemli gün.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Efe  @ahmetx  kardeşler . Siz ele verin talkımı kendiniz yutun salkımı  :lol: Yürüyün bakim Türkiye stadları bölümüne  :kop:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Sutlas

Timsah Arena değil ancak Kertenkele Arena olur orası, en fazla zorlasan Tosbağa Arena olur  :bandit:

Çevrimdışı Factatum

Evet timsaha neden bu kadar takıldılar anlaşılır değil. Üstelik ülkemizin doğal ortamında olmayan bir hayvan. Bize bizans deyip, yabancı orijinli hayvanı maskot seçmek de ironik bir yaklaşım.

Ayrıca stad sponsorluğu için Lacoste'la görüşeceklerini söylüyorlar. Lacoste'un türkiye operasyonlarından kazandığı para ne ki? büyük paralar dökebilsin stada! Haydi Avrupa'da başarılarla yıldızını cilalarsın, o zaman tamam. Ama o da yok.

Bir ara maalesef kartal figürlü stad ısrarında olan taraftar grubu vardı. Allah'tan duaları tutmadı. 

Çevrimdışı quentine83

Arkadaslar halatlar icin sadece numaraliya yapilan arkadaki iskeleler tum tribunlere yapilacakmiydi.bayadir oyle duruyor.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ilhan

Timsah kafasi falan var daha o takilsin o zaman gör curcunayi..stad gercekten guzeldi ama disina ettiler timsah sevdasina.bize de yapacaklardi bir ara kartal kafasi falan anitlar kuruluna dua edelim izin vermedi stadyumun bir agirligi olur disneyland degil futbol tesisi..
@Deniz TOKİ'nin Ankara'da yapacağı stada bunları hediye edecekmiş başgan

Çevrimdışı Erdem Çözer

bjk_mabet yine stres yapanları rahatlatmış.. timsah arena konusunda ise tek bir sorum var.. avrupa'nın hangi ciddi kulübünde böyle saçma sapan ve çocukça bir stad görürsünüz.. kulüp maskotu tabi ki çok önemlidir ama bizim kartal figürlürü tasarımlar ne kadar komikse timsah arenada o kadar komik..

bu arada büyük ihtimalle daha önce açacağız çünkü ince işlere başlamadılar bile ve daha stad dışı yollar vs var
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı martin40

[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2015, 14:38:35 martin40 ]

Çevrimdışı Deniz

@Deniz TOKİ'nin Ankara'da yapacağı stada bunları hediye edecekmiş başgan
Ben robot yollayacak diye duymustum abi daha orijinal

Çevrimdışı ahmetx

@Efe  @ahmetx  kardeşler . Siz ele verin talkımı kendiniz yutun salkımı  :lol: Yürüyün bakim Türkiye stadları bölümüne  :kop:

Çatıyı bekliyoruz @Hasan Tahsin abi  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bursanın stadının görünümünün çok resmi olmaması önemli değil. Disnaylanda benzemiş olması da kötü bir şey değil. Zaten içerde yapılan şey 20-30 kişinin top oynaması ve kravatlı insanların da içerde oynayacak kişileri seçmesinden ibaret. Çok büyük bir business yok zaten adamlar şehir takımı ve çoluk çocuğuyla girip maç izleyip spordan keyif alıp çıkacaklar. Önemli olan içerdeki atmosfer, temiz futbol ve temiz taraftarlıktır. Orada insanlar keyif alıyorsa sıkıntı yoktur. Futbol böyle şehirler için bir eğlence aracıdır. Çok fazla da dalga geçilmesine gerek yok sonuçta içerde dünyanın geleceği belirlenmiyor yapılan iş futbol, trübindeki ise taraftarlık. Göze hiç resmi gelmiyor ama burada aylarca tekrar tekrar konuşmaya değecek bir durum değil :) Mühim olan dışı değil içidir. Vodafone Arena'nın dışıyla, görünüşüyle övünmektense içinde kıracağımız en önemsiz rekorla övünmeyi tercih ederim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Çatıyı bekliyoruz @Hasan Tahsin abi  :D

Vodafone Arena nın çatı şekli çok güzel. Konya'nın Bursa'nın çatı şekli çok çirkin bence. Hiç akustik güvencesi vermiyor insana. Ayrıca bizimkinin konserlerde sıkça kullanılacak olması da çatı ve akustiği daha da bir önemli kılıyor sanırım
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@martin40 Allah korusun bizim ilk maçta üst kattakilere paraşüt versinler nolur nolmaz :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bursa'nın stadı bitince lunaparka benzeyecek iyice.
Aslında bir bakıma da iyi olabilir.Bursalı çocukların sempatisini kazanabilir yeni stat.Takıma ilgileri de artabilir

Çevrimdışı Erhan

Arkadaslar halatlar icin sadece numaraliya yapilan arkadaki iskeleler tum tribunlere yapilacakmiydi.bayadir oyle duruyor.

Evet benim de aklıma takıldı o bilen biri var mı acaba