Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6029387 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Bu hibrit çiminde serme olanı vardı bir belgeselde gõrmüştüm serdikleri gün maç oynanabiliyordu bizde neden düşünülmedi acaba
Hibrit cimde o şekilde oyle bir uygulama gormedim ben
Ya rulo halinde dogal çimdir yada tamamı suni cimdir
Hibrit cim 2 sekilde oluyor
1. Drenaj ve alt sermeler tamamlanıp makine ile suni lifler dikilip dogal çim tohumu atılıyor
2. Yada drenaj ve alt yapısı uygun olması kosuluyla daha önceden yetişmiş dogal cim zemine uygulanıyor

Desso ile kesin anlasma ver mı henüz bilmiyoruz ama incelediğim kadarıyla
Bu firmanın zemin drenajı ve serdiği materyallerin katman düzeni patentli sistemler
Ülkemizde buna uygun drenajı ve yapisi olan bir zemin oldugunu sanmiyorum
Nevzat demirdede eğer uygulanacaksa sıfırdan yapılacaktır bence

Çevrimdışı ahmetx

gazprom arenada pikselli dizayn , dünyadaki piksel modası bizim stadyumu da vuracak bir zamanların İspanyol paçası gibi  :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ErsinA.

hocam senin profil fotosu efsane twitterda sıkı takipçinim baya güldürüyon twitlerinle :D

hayrıma düzelttim senin fotoyu. biçok kişinin duasını alırım herhalde  :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2015, 11:41:50
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Hay Allah razı olsun boyun fıtığından kurtardın yüzlerce taraftarı :claps:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eyvallah çok iyide oldu çok da güzel iyi oldu  :kop:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Fotosunu düzeltme, O na fotosunu düzeltmeyi öğret
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ErsinA.

Fotosunu düzeltme, O na fotosunu düzeltmeyi öğret

deneyenler oldu ama sonuç alamadı  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

hocam senin profil fotosu efsane twitterda sıkı takipçinim baya güldürüyon twitlerinle :D
eyvallah hocam teşekkürler kullanıcı adın ne bende takip edeyim :) @Melamadil

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

eyvallah hocam teşekkürler kullanıcı adın ne bende takip edeyim :) @Melamadil
aynı melamadil takip ediyosun sanırım ama ben pek paylaşımda bulunmuyorum

Çevrimdışı SDemirsoy

aynı melamadil takip ediyosun sanırım ama ben pek paylaşımda bulunmuyorum
tamamdır hocam

Çevrimdışı ErsinA.

Eyvallah çok iyide oldu çok da güzel iyi oldu  :kop:

130 kişide görüntülemiş  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Fikret Orman : 2 senedir dışarıda çok dayak yedik ,artık bu yaz bu işi bitirip stadımıza dönmemiz lazım. :super:

Çevrimdışı ErsinA.

Fikret Orman : 2 senedir dışarıda çok dayak yedik ,artık bu yaz bu işi bitirip stadımıza dönmemiz lazım. :super:

söylem konusunda başkan çok iyi ancak uygulamada problem yaşıyor maalesef.

Çevrimdışı ahmetx

dur be yav hevesimizi gırtlağımızda bıraktın hemen  :D

Çevrimdışı Serdkar

Günaydin Beyler...
Benim Asil merak ettim Konu ,Sponsorluk konusu...
Tribünlerin Isim Hakklari satilacakmi ?
Bu Konu hakkinda gecenlerde Spor Toto ile bir Söylenti cikmisdi ama hala Kap bildirilmis bir Haber yok...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

130 kişide görüntülemiş  :evillol:
daha artar sen düzelttin allahtan yoksa milletin boyun gidecekti :D

Çevrimdışı murat_

bakın ben bir çok konuyu bildiğim halde beni bile geriyor kolonların takılmaması ama bu haber düşmemiş olsaydı basına kimsenin o kolonları takacağı yoktu haklı yere herkesin içi pırpır ediyor şimdi sorun bu değil insanlar birbirine kırıcı oluyor
Yunus emre Dökmeci olayıda konuyla ilgili konuşması nedeniyle değil söylenmemesi gereken şeyler söylediği için tepki koydum emin ol bırak haksızlık yapmayı tölerans bile geçtimki söylediği söz forumu kapattırır sadece silmekle yetindim normal koşullarda resmen trolledi forumu ve atılması gerekirdi bazı şeyler laf olsun diye söylenmez insanın ağzından çıkanı bilmesi gerekiyor. onuda geçtim ne zaman saçmalasa forum birbirine giriyor insanlar birbirini kırıyor. Ne yaptığının farkında bile olmadan sürekli olayı besliyor körüklüyor sonrada ben ne yaptım diyor ben onun fikirlerini yanlış bulmuyorumki çoğunlukla doğruyu söylüyor ama bazende dilini tutmayı öğrenmek zorunda öyle her zaman her şey söylenmez yok forum içinde uyarmayayım diyorum PM atıyorum tenezzül edip cevap bile vermiyor burda bildiğini okuyor.  @bjkdortmund  bu gün ona ciddi anlamda çok kızgınım foruma zararı olacak kelimeler kullanmayacak hala burda yazabiliyorsa emin ol haksızlık etmek istemediğim için yazıyor.
abi ben bu yzdiklarimin%90nini Carsi rumulu arkadasa %10 nunu genele soyledim seni cok iyi anliyorum abi benim anlamadigim burda herkes fikirlerini soyluyor ozellikle kolonlar ile ilgili ama bazi arkadaslar kesinlikle benim dedigim dogru benim gibi dusunmek zorundasin dusunmessen trollsun demek istiyor herkes ayni dusunse bu forumunda o zaman mabet tek yazsinn hepimiz oley oley cekip arkasindan gidelim  baskada bisey hakkinda fikir yurutulmesin kolonlar konusunda bir cok insanin hakli nedenleri var onlarada saygi duyulsun diye yazmistim

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Mabet bu gün saat 12 yi işaret etmişti yanlış hatırlamıyorsam   :money:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mabet bu gün saat 12 yi işaret etmişti yanlış hatırlamıyorsam   :money:
15 dakika Gecikti :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

şu fotografı çevirenden allah razı olsun stat forumunda sayfayı yenileyince  yamuk fotograflı arkadaş ileti gönderdi mi diye gerim gerim geriliyordum :D Önmsiz gibi görünse de insanı ağır ağır psikolojikmen çökertiyor

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Pazartesi sabahı eski açık tepelerine bakin :) çok zamanım yok ayrıntılar yarin öğlen 12 de:)
Ayrıntılar lütfen  :busted_cop: @bjk_mabet
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Barış1903

Arkadaşlar uzun süredir bazı sebeplerden dolayı takip edemiyorum. Bi sorum olacak bu stadın ortasında ki mavi şey nedir ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şu fotografı çevirenden allah razı olsun stat forumunda sayfayı yenileyince  yamuk fotograflı arkadaş ileti gönderdi mi diye gerim gerim geriliyordum :D Önmsiz gibi görünse de insanı ağır ağır psikolojikmen çökertiyor
herkese dert olmuş bu 325 kere görüntülenmiş stadyumda işler yolunda gitsin  benim foto yamuk olsada olur :kop:

Çevrimdışı ErsinA.

Arkadaşlar uzun süredir bazı sebeplerden dolayı takip edemiyorum. Bi sorum olacak bu stadın ortasında ki mavi şey nedir ?

Halat makaları o mavi düzeneğin üzerine takılacak.