niye milleti kendinize benzetmeye calisyorsunuz burda hrkes ayni dusunse ne anladin bu forumdan ha sunuda diyim bende catinin ustunun tamamen kapanacagina inaniyorum ama suphesi olan insanlarada saygim sonsuz cunku o haber cikticikali tek bir kolon takilmadi kimileri diyo ordan aglaraliniyor falan filan ama numarali eski acik tarafina hic yoktan 2 kolon takilabilirdi veya kulup abuk sabuk haberlere resmi siteden cevap veriliyor taraftarlar arasinda bu kadar buyuk kafa karisikligi varken ben sahsen aciklama beklerdim ve bende her nekadar yunus emre dokmeci nin bazi dusuncelerine katilmasamda haksizlik yapildigini dusunuyorum burda herkes konusuyor bazi konularda yunusta o arkadaslar gibi yazdiginda azar yiyen o oluyor
bakın ben bir çok konuyu bildiğim halde beni bile geriyor kolonların takılmaması ama bu haber düşmemiş olsaydı basına kimsenin o kolonları takacağı yoktu haklı yere herkesin içi pırpır ediyor şimdi sorun bu değil insanlar birbirine kırıcı oluyor
Yunus emre Dökmeci olayıda konuyla ilgili konuşması nedeniyle değil söylenmemesi gereken şeyler söylediği için tepki koydum emin ol bırak haksızlık yapmayı tölerans bile geçtimki söylediği söz forumu kapattırır sadece silmekle yetindim normal koşullarda resmen trolledi forumu ve atılması gerekirdi bazı şeyler laf olsun diye söylenmez insanın ağzından çıkanı bilmesi gerekiyor. onuda geçtim ne zaman saçmalasa forum birbirine giriyor insanlar birbirini kırıyor. Ne yaptığının farkında bile olmadan sürekli olayı besliyor körüklüyor sonrada ben ne yaptım diyor ben onun fikirlerini yanlış bulmuyorumki çoğunlukla doğruyu söylüyor ama bazende dilini tutmayı öğrenmek zorunda öyle her zaman her şey söylenmez yok forum içinde uyarmayayım diyorum PM atıyorum tenezzül edip cevap bile vermiyor burda bildiğini okuyor.
@bjkdortmund bu gün ona ciddi anlamda çok kızgınım foruma zararı olacak kelimeler kullanmayacak hala burda yazabiliyorsa emin ol haksızlık etmek istemediğim için yazıyor.