Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6029222 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

Ben hala inanmayanları görüyorum @Deniz " ben halatlardan korkmuyorum kolonu koyalım "  @Abdülkader Keita ise " 5 kolon sendromu " mesajı veriyor hala  :)
abi zeki abiyi alıntılıyosun denize cevap veriyosun araya yiğitcana dokandırıyosun..kafamızı karriştırma :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Pazartesi sabahı eski açık tepelerine bakin :) çok zamanım yok ayrıntılar yarin öğlen 12 de:)
kesin mi Ona göre paydos edeceğim   :upto: :upto: :upto: :upto:
Pazartesi Doğan güneş doğu da olacak Rohan  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hasan tahsin abi yaşım 32, Anadolunun bağrında yüreği anasının karnından dünyaya geldiği andan beri Beşiktaş sevdasıyla dolu bir kardeşinizim.Az çok dünyayı, bilimi,sporu,siyaseti takip eden 2 yavru kartal babası bir Beşiktaşlıyım.Beşiktaşımın halini gördükçe üzülüyorum son 10-12 yıldır.kendimce bir kurtuluş reçetesi yazdım, katılmışsanız gurur duyarım.saygılar abicim...
@muhendis kardeşim o kadar içten yazmışsın ki katılmamak mümkün değil. Sonuçta biz biraz aceleciyiz, her şey hemen olsun istiyoruz ama gücümüzü açığa çıkarmasını bilmiyoruz. Ama Vodafone Arena dolacak sürekli , inancım tam. Tesisleşmede büyük adımlar attı yönetim ya leş kargaları çıkar hemen. Bize düşen elimizden geldiğince destek ve mümkün olduğunca sabır. Benim elimde olsa 2 sene hiç karışmam yönetime. Heee en iyisini isterim ama olmuyorsa bilirim ki onlar da en iyisini ister. Hem de en az benim kadar .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Aram

@bjk_mabet baya 5. günün şafağında eski açığa bakın demiş gitmiş. :evillol:
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı mert_

@bjk_mabet sence forum yazdıklarından tatmin olmuşmudur ,,yeteri kadar açıklayıcı bilgi verdiğine inanıyomusun??
birisi bunu yapacaktı  :D

Çevrimdışı FARUK

Çevrimiçi Necmi

hep @AdemG  Özenirdim onun gibi oldum :evillol: :evillol:
bence fazla özenme ona :bandit: 
adam özel takılıyor sonra forumda çoğalırsanız bir özelliği kalmaz. :D @oktay-bjk
şimdi dikkat ettim alıntılarken zorluk çekeceğiz :bandit:

Çevrimiçi murat

bak bu ilginç bilgi işte.  :alala:
@Yunus avrupa maçlarında sponsor ismi kullanılmıyordu yanlış hatırlamıyorsam.mecburen farklı bir ismi olmak zorunda (sanırım).birde stad ismi olarak asker isimleri verilemiyordu galiba.

Çevrimdışı Oktay

birisi bunu yapacaktı  :D
@kcptl hocam bugün forum catı mevzusundan kafayı yedi...mabetin dediklerini  algıladıklarını sanmıyorum şimdi sabah çatı mevzusu tekrar patlak verirse şaırmam :evillol:

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Oktay

bence fazla özenme ona :bandit: 
adam özel takılıyor sonra forumda çoğalırsanız bir özelliği kalmaz. :D @oktay-bjk
şimdi dikkat ettim alıntılarken zorluk çekeceğiz :bandit:
bilmezmiyim abi çok özel takıldığını :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pazartesi sabahı eski açık tepelerine bakin :) çok zamanım yok ayrıntılar yarin öğlen 12 de:)
Buda benden :bandit: @kcptl abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

niye milleti kendinize benzetmeye calisyorsunuz burda hrkes ayni dusunse ne anladin  bu forumdan ha sunuda diyim bende catinin ustunun tamamen kapanacagina inaniyorum ama suphesi olan insanlarada saygim sonsuz cunku o haber cikticikali tek bir kolon takilmadi kimileri diyo ordan aglaraliniyor falan filan ama numarali eski acik tarafina hic yoktan 2 kolon takilabilirdi veya kulup abuk sabuk haberlere resmi siteden cevap veriliyor taraftarlar arasinda bu kadar buyuk kafa karisikligi varken ben sahsen aciklama beklerdim ve bende her nekadar yunus emre dokmeci nin bazi dusuncelerine katilmasamda haksizlik yapildigini dusunuyorum burda herkes konusuyor bazi konularda yunusta o arkadaslar gibi yazdiginda azar yiyen o oluyor
bakın ben bir çok konuyu bildiğim halde beni bile geriyor kolonların takılmaması ama bu haber düşmemiş olsaydı basına kimsenin o kolonları takacağı yoktu haklı yere herkesin içi pırpır ediyor şimdi sorun bu değil insanlar birbirine kırıcı oluyor
Yunus emre Dökmeci olayıda konuyla ilgili konuşması nedeniyle değil söylenmemesi gereken şeyler söylediği için tepki koydum emin ol bırak haksızlık yapmayı tölerans bile geçtimki söylediği söz forumu kapattırır sadece silmekle yetindim normal koşullarda resmen trolledi forumu ve atılması gerekirdi bazı şeyler laf olsun diye söylenmez insanın ağzından çıkanı bilmesi gerekiyor. onuda geçtim ne zaman saçmalasa forum birbirine giriyor insanlar birbirini kırıyor. Ne yaptığının farkında bile olmadan sürekli olayı besliyor körüklüyor sonrada ben ne yaptım diyor ben onun fikirlerini yanlış bulmuyorumki çoğunlukla doğruyu söylüyor ama bazende dilini tutmayı öğrenmek zorunda öyle her zaman her şey söylenmez yok forum içinde uyarmayayım diyorum PM atıyorum tenezzül edip cevap bile vermiyor burda bildiğini okuyor.  @bjkdortmund  bu gün ona ciddi anlamda çok kızgınım foruma zararı olacak kelimeler kullanmayacak hala burda yazabiliyorsa emin ol haksızlık etmek istemediğim için yazıyor.

Çevrimdışı mert_

@kcptl hocam bugün forum catı mevzusundan kafayı yedi...mabetin dediklerini  algıladıklarını sanmıyorum şimdi sabah çatı mevzusu tekrar patlak verirse şaırmam :evillol:
arada olur @Oktay  hocam stada ilk kazma vurulduğundan beri neler konuşuldu sen herkesten daha iyi biliyorsun. bazıları tamamen uydurma, bazıları da gerçeklik payı olan şeylerdi. olimpiyatları alamazsak stadı yaptırmazlardan tut radikalin yeni açığın molozlarını tarihi eser diye lanse etmesine kadar her türlü şey oldu. daha 2 gün önceydi bi tweet gördüm, stadtan canlı yayın yapıldığı halde adam ciddi ciddi içeriden bilgi aldım parasızlıktan 3 aydır inşaat durmuş yazmış :) hem bunlar hem de stadımıza olan bir an önce kavuşma isteği Beşiktaş taraftarının psikolojisini etkiledi. haliyle bu tip gelişmeler olduğunda bir kısmı nasıl olsa bu işi buralara kadar getiren başkan olayları çözer diye düşünüp soğuk kanlı bir şekilde gelişmeleri takip ederken bir kısmı da ciddi tedirgin oluyor. onları da anlamak lazım.
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2015, 01:18:09 kcptl ]

bakın ben bir çok konuyu bildiğim halde beni bile geriyor kolonların takılmaması ama bu haber düşmemiş olsaydı basına kimsenin o kolonları takacağı yoktu haklı yere herkesin içi pırpır ediyor şimdi sorun bu değil insanlar birbirine kırıcı oluyor
Yunus emre Dökmeci olayıda konuyla ilgili konuşması nedeniyle değil söylenmemesi gereken şeyler söylediği için tepki koydum emin ol bırak haksızlık yapmayı tölerans bile geçtimki söylediği söz forumu kapattırır sadece silmekle yetindim normal koşullarda resmen trolledi forumu ve atılması gerekirdi bazı şeyler laf olsun diye söylenmez insanın ağzından çıkanı bilmesi gerekiyor. onuda geçtim ne zaman saçmalasa forum birbirine giriyor insanlar birbirini kırıyor. Ne yaptığının farkında bile olmadan sürekli olayı besliyor körüklüyor sonrada ben ne yaptım diyor ben onun fikirlerini yanlış bulmuyorumki çoğunlukla doğruyu söylüyor ama bazende dilini tutmayı öğrenmek zorunda öyle her zaman her şey söylenmez yok forum içinde uyarmayayım diyorum PM atıyorum tenezzül edip cevap bile vermiyor burda bildiğini okuyor.  @bjkdortmund  bu gün ona ciddi anlamda çok kızgınım foruma zararı olacak kelimeler kullanmayacak hala burda yazabiliyorsa emin ol haksızlık etmek istemediğim için yazıyor.
Kusura bakma @Necmi abi , Özür dilerim :by2:
İsim vermeden soyledim gerçi ama yinede Söylememem gerekirdi o Sözü , Sonuçta Ne olursa olsun Devlet büyüklerine saygı gostermeliyiz :ok:

arada olur @oktay-bjk hocam stada ilk kazma vurulduğundan beri neler konuşuldu sen herkesten daha iyi biliyorsun. bazıları tamamen uydurma, bazıları da gerçeklik payı olan şeylerdi. olimpiyatları alamazsak stadı yaptırmazlardan tut radikalin yeni açığın molozlarını tarihi eser diye lanse etmesine kadar her türlü şey oldu. daha 2 gün önceydi bi tweet gördüm, stadtan canlı yayın yapıldığı halde adam ciddi ciddi içeriden bilgi aldım parasızlıktan 3 aydır inşaat durmuş yazmış :) hem bunlar hem de stadımıza olan bir an önce kavuşma isteği Beşiktaş taraftarının psikolojisini etkiledi. haliyle bu tip gelişmeler olduğunda bir kısmı nasıl olsa bu işi buralara kadar getiren başkan olayları çözer diye düşünüp soğuk kanlı bir şekilde gelişmeleri takip ederken bir kısmı da ciddi tedirgin oluyor. onları da anlamak lazım.
Kesinlikle Katılıyorum @kcptl abi
Gerçekten bu Stad ve Stad yapılırken karşılaştıgımız zorluklar , Bir takım Engellemeler Hepimizi çok yıprattı ve psikolojimizi bozdu , Bazı şeyleri bildigimiz içinde İstemeden de olsa Çok tedirgin ve endişeli oluyoruz , Bu Stad bizim herşeyimiz , Goz bebegimiz , Yemin ederim kendi evim olsa bu kadar tedirgin olmam , Bu Stad bizim TEK UMUDUMUZ ....
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2015, 01:11:10 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Sezer

bilmezmiyim abi çok özel takıldığını :evillol:

@Oktay abi trollüyormusun yine eski hesabına donmüşsün  :lol: :lol:

Vallahi ben kafayı yemedim şahsen, gayet rahatım tartışmalı postları geçiyorum çünkü üstüne kafa yormak boşa, sonuçta olacaklar niye kafayı sıkıntıya sokayım ki

Çevrimdışı birkanmaraz

O günün şartlarında, camianın beklentisine kayıtsız kalmamak adına gerçekleşmesi zor olmasına rağmen söylenmiş sözler idi bence de.

Bu arada iki not;

- Vodafone sponsorluk anlaşmasının, stadyuma karşılık gelen kısmı 116 Milyon USD.
Kalan 29 Milyon USD rakamı, forma göğüs reklamı için anlaşılan rakam.

- Esasen; tüzüğe göre tek başına Vodafone Arena konulamaz, en kötü ihtimalle BJK Vodafone Arena olması gerekir.
Tüzüğün ilgili bölümünü paylaşıyorum.

BİRİNCİ BÖLÜM
DERNEĞİN ADI, KURUCULARI, KURULUŞ TARİHİ, MERKEZİ, RENKLERİ, BAYRAĞI, ARMASI VE AMACI

Amaç ve Faaliyetler
Madde 5.

e. BJK isim ve logosunun önde gelmesi koşulu ile sponsorluk anlaşmaları ve isim kullanım hakkı sözleşmeleri yapar.

http://www.bjk.com.tr/tr/cms/tuzuk/4/

Bu nedenle; tabela 'da Vodafone Arena denilecek olsa da,
arka planda BJK Vodafone Arena benzeri bir isim tescil edilmesini bekliyorum.

Aynen TT Arena'nın; Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena şeklinde tescili gibi
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=5018

Teşekkürler :)

Ben hala inanmayanları görüyorum @Deniz " ben halatlardan korkmuyorum kolonu koyalım "  @Abdülkader Keita ise " 5 kolon sendromu " mesajı veriyor hala  :)
Bizde Sakat Çok abi :halay: :halay:

Çevrimdışı Alparslan

Bende bu konuyla ilgili gerildiğimi söylemiştim daha önceden. Başımıza o kadar şey geldiki insanın içine kurt düşmeden yapamıyor. Ama haklısın herşey heryerde ulu orta söylenmez. Ben senin bildiğin şeylerin hiçbirine vakıf değilim. Sadece burada sizleri takip ediyorum. İleride öğrenmek isterim yaşanmışlıkları. Ama bu akşam başkan arasa bana herşeyi anlatsa kendime bile söylemem. Bazı şeyler içimizde kalmalıdır. @Necmi
Bu arada 5.günün şafağında sadece kolonmu takılacak. Halatlarda geliverseydi ya :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Kusura bakma @Necmi abi , Özür dilerim :by2:
İsim vermeden soyledim gerçi ama yinede Söylememem gerekirdi o Sözü , Sonuçta Ne olursa olsun Devlet büyüklerine saygı gostermeliyiz :ok:

hayır saygı göstermek zorunda değiliz saygı hakedilir ve ancak hakedene gösterilir. ama hakaret kim olursa olsun yapılmaz. Yanlış olan bu.
unutmayalım iyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz. Beşiktaş taraftarı tribün serserisi değildir. zekidir eleştirisini bile zekayla yapar. Hakaret sadece söyleyeni küçültür.
seviyesizleştirir. Küfür hakaret acizlerin baş vuracağı yöntemdir ve Beşiktaş taraftarı asla aciz değildir. @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Efe

ben eskiyim abi rütbe söktüm sadece :evillol: :evillol:
oktay abi yenilenmiş yine o genç resmini koymuş :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

5.günün sabahında eski açığa bakın o kolonların takılmadığı yere ordan ne girecek acaba :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK