Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6030862 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

nerelerdesin unuttun bizi  :steamed:

bi gözüm burda hep yaz geliyo işler çok yoğunlaştı sabahlara kadar çalışıyorum

Çevrimdışı Deniz

bi gözüm burda hep yaz geliyo işler çok yoğunlaştı sabahlara kadar çalışıyorum
ben de kız mı buldu acaba dedim ama hala sap gibi duruyorsun burdan bakınca  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kolonlar takıldığında Yunus emre dökmeciyi o kolonlara bağlayalım :nerd:
Sabahtan beri o kolonların takılacağını soyluyorum zaten bende !! İskeler koyulmuş, Kolonlar stadda , Kirişler takılıyor , Ağlar Takılıyor  , Çatı statigi Tamam , Halatlar yolda, bu saatten sonra geri donulmesi zaten mümkün değil !! Bunu biliyoruz Mesele , Burokratik Engellemelerle İşin Yavaşlatılması !! Sabahtan beri bunu soyluyorum kimseye derdimi anlatamıyorum :money:
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2015, 22:30:48 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serkan7738

ben de kız mı buldu acaba dedim ama hala sap gibi duruyorsun burdan bakınca  :kop: :kop:

okadar emin olma eski resim o :D o değilde 2 aydır nerdeyse hafta bi 2 dk canlı yayına bakıyorum hiçbi değişiklik olmamış stadta

Çevrimdışı Oktay

Sabahtan beri o kolonların takılacağını soyluyorum zaten bende !! İskeler koyulmuş, Kolonlar stadda , Kirişler takılıyor , Ağlar Takılıyor  , Çatı statigi Tamam , Halatlar yolda, bu saatten sonra geri donulmesi zaten mümkün değil !! Bunu biliyoruz Mesele , Burokratik Engellemelerle İşin Yavaşlatılması !! Sabahtan beri bunu soyluyorum kimseye derdimi anlatamıyorum :money:
eee mesele ne ozaman

Çevrimdışı carsi

Merhaba Arkadaşlar,Dostalar,Abilerim,Ablalarım

Çatı konusu epey bi kafa karıştırmış anlaşılan bugün ki net bilgiyi vereyim sizlere...
Çatı tüm tribünlerin üzeri kapalı olucak şekilde germe çatı olarak yapılıyor...
Basında söylendiği gibi çatı krizi büyütülecek bir olay değil,olayın aslı şu:

Onaylanan ilk projede çatı çelik konstriksiyon olarak onaylanmıştı ve eski acığın üzeri açık şekilde idi,fakat sonra proje revize gördü ve germe çatı yapılmasına ve eski açığın üstünün kapatılması düşününldü projeleri çizilip hesapları yapıldı ve ibb ile anıtlar kuruluna bu konuda bilgi verildi onaylar alında...
Her ne olduğu önemli değil ama birilerinin aklanda çatının eski açık tarafının açık kalaçağı kalmış ve stadın önünden gecerken görmüş neden benim kapatıldığından haberim yok demiş vs vs vs çok detaya girmek istemiyorum bu konuda...
Sonuç olarak bugün bizlere verilen bilgi çatının tüm tribünlerin üzerinin kapalı olucağı şekilde kapalı olarak asma germe şeklinde yapılacağı,yetkililere bu çatı sisteminde halatlar olduğu ve tüm stadı dönmesi gerektiği ve sonrada teknolojik olarakta eski açığın üst kısmının açık olamayacağı ankarada ki yetkililere kadar anlatıldı...

sonuç olarak bugün stadımızın ÇATISI TÜM TRİBÜNLERİ KAPSAYACAK ŞEKİLTDE KAPALI OLUCAK...

Saygılarımla... 
Mabet yukardaki mesajı yazalı 1 ay olmuş. Bunun üzerine yorum yapanın iyi niyetinden beşiktaşlılığından şüphe ederim Bu trollemekten sabote etmekten başka bi şey değildir burası sosyal platform kuruluş amaçlarından biride Beşiktaşlıları doğru bilgilendirmek Bir arada bulunmasına sağlamak sabote etmek değil gün içinde baktım 5 kolon muhabbet akşam girdim yine aynı konu buda haliyle baltalıyor ve kendi adıma hiç keyif vermiyor ben stadımızı çatılı asma germe hali ile biliyorum ve öyle olacak. Şunuda eklemeden geçemicem olmazda olur ya aksi bi durumda çatı revize edilir bundan beklentisi olan arkadaşlar eline ne geçer !!! iyi düşünün iyi olsun ya Koltuk dizaynı için fikir beyan edin renk belirleyin yüksek sesle yönetime iletin beklentileri ortaya koyun amaç hedef stadımızda söz sahibi olmak değil mi beklentileri birazda biz belirleyelim.

Çatı konusu epey bi kafa karıştırmış anlaşılan bugün ki net bilgiyi vereyim sizlere...

Onaylanan ilk projede çatı çelik konstriksiyon olarak onaylanmıştı ve eski acığın üzeri açık şekilde idi,fakat sonra proje revize gördü ve germe çatı yapılmasına ve eski açığın üstünün kapatılması düşününldü projeleri çizilip hesapları yapıldı ve ibb ile anıtlar kuruluna bu konuda bilgi verildi onaylar alında...
Her ne olduğu önemli değil ama birilerinin aklanda çatının eski açık tarafının açık kalaçağı kalmış ve stadın önünden gecerken görmüş neden benim kapatıldığından haberim yok demiş vs vs vs çok detaya girmek istemiyorum bu konuda...
Sonuç olarak bugün bizlere verilen bilgi çatının tüm tribünlerin üzerinin kapalı olucağı şekilde kapalı olarak asma germe şeklinde yapılacağı,yetkililere bu çatı sisteminde halatlar olduğu ve tüm stadı dönmesi gerektiği ve sonrada teknolojik olarakta eski açığın üst kısmının açık olamayacağı ankarada ki yetkililere kadar anlatıldı...

sonuç olarak bugün stadımızın ÇATISI TÜM TRİBÜNLERİ KAPSAYACAK ŞEKİLTDE KAPALI OLUCAK...

Saygılarımla... 
Mabet yukardaki mesajı yazalı 1 ay olmuş. Bunun üzerine yorum yapanın iyi niyetinden beşiktaşlılığından şüphe ederim Bu trollemekten sabote etmekten başka bi şey değildir burası sosyal platform kuruluş amaçlarından biride Beşiktaşlıları doğru bilgilendirmek Bir arada bulunmasına sağlamak sabote etmek değil gün içinde baktım 5 kolon muhabbet akşam girdim yine aynı konu buda haliyle baltalıyor ve kendi adıma hiç keyif vermiyor ben stadımızı çatılı asma germe hali ile biliyorum ve öyle olacak. Şunuda eklemeden geçemicem olmazda olur ya aksi bi durumda çatı revize edilir bundan beklentisi olan arkadaşlar eline ne geçer !!! iyi düşünün iyi olsun ya Koltuk dizaynı için fikir beyan edin renk belirleyin yüksek sesle yönetime iletin beklentileri ortaya koyun amaç hedef stadımızda söz sahibi olmak değil mi beklentileri birazda biz belirleyelim.
Yaşınıza saygım sonsuz
Fakat kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulamak HADDİNİZe Değildir :busted_cop: :busted_cop:
Öyle bir hakkı size Kim verdi ???
Sabah Akşam Beşiktaşla yatıp kalkan insanlara hakaret ediyorsunuz Şuanda :akuma:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Saygılarımla... 
Sistem yöneticisi yazmıştı bu konu hakkında ve yazdıklarını alıntılayarak bir mesaj göndermiştim, sanırım okumamışsın. Ayrıca bu şüphe olayı yersiz olmuş. Şimdi bu konuda yazanların kendilerine göre haklı gerekçeleri var. Hatta bu konunun doğru olması halinde eylem planları bile var. Bu arkadaşlar da bu konuya gerekli ilgiyi göstermeyenlerden şüphe etmemişler. O yüzden şu alıntıyı okuyun derim
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı AngryEagle

Yok abi bende biliyorum ama Fikret Orman biz ricada bulunduk dedi ve sonra bir sir gibi bu konu kapandı

Beşiktaş Başkanının adını kısaltmasak...  :akuma:

O günün şartlarında, camianın beklentisine kayıtsız kalmamak adına gerçekleşmesi zor olmasına rağmen söylenmiş sözler idi bence de.

Bu arada iki not;

- Vodafone sponsorluk anlaşmasının, stadyuma karşılık gelen kısmı 116 Milyon USD.
Kalan 29 Milyon USD rakamı, forma göğüs reklamı için anlaşılan rakam.

- Esasen; tüzüğe göre tek başına Vodafone Arena konulamaz, en kötü ihtimalle BJK Vodafone Arena olması gerekir.
Tüzüğün ilgili bölümünü paylaşıyorum.

BİRİNCİ BÖLÜM
DERNEĞİN ADI, KURUCULARI, KURULUŞ TARİHİ, MERKEZİ, RENKLERİ, BAYRAĞI, ARMASI VE AMACI

Amaç ve Faaliyetler
Madde 5.

e. BJK isim ve logosunun önde gelmesi koşulu ile sponsorluk anlaşmaları ve isim kullanım hakkı sözleşmeleri yapar.

http://www.bjk.com.tr/tr/cms/tuzuk/4/

Bu nedenle; tabela 'da Vodafone Arena denilecek olsa da,
arka planda BJK Vodafone Arena benzeri bir isim tescil edilmesini bekliyorum.

Aynen TT Arena'nın; Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena şeklinde tescili gibi
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=394&stadID=5018

Çevrimdışı carsi

Konunun uzamasını istemiyorum Seninle ve kimse ile polemiğe girmek gibi bi düşüncem yok yorumum da isim geçirmedim sadece şunu söylemek istiyorum tartışmaya açacağın konularda daha yaratıcı olabilirsin tencit pilavı gibi sürekli insanları trollemeni onaylamıyorum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

O günün şartlarında, camianın beklentisine kayıtsız kalmamak adına gerçekleşmesi zor olmasına rağmen söylenmiş sözler idi bence de.

Bu arada iki not;

- Vodafone sponsorluk anlaşmasının, stadyuma karşılık gelen kısmı 116 Milyon USD.

- Esasen; tüzüğe göre tek başına Vodafone Arena konulamaz, en kötü ihtimalle BJK Vodafone Arena olması gerekir.

BİRİNCİ BÖLÜM
DERNEĞİN ADI, KURUCULARI, KURULUŞ TARİHİ, MERKEZİ, RENKLERİ, BAYRAĞI, ARMASI VE AMACI

Amaç ve Faaliyetler
Madde 5.

e. BJK isim ve logosunun önde gelmesi koşulu ile sponsorluk anlaşmaları ve isim kullanım hakkı sözleşmeleri yapar.

Aynen TT Arena'nın; Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena şeklinde tescili gibi

Bilimsel bir çalışma olmuş bravo  ve teşekkürler :claps:
Tek Büyük Beşiktaş

Konunun uzamasını istemiyorum Seninle ve kimse ile polemiğe girmek gibi bi düşüncem yok yorumum da isim geçirmedim sadece şunu söylemek istiyorum tartışmaya açacağın konularda daha yaratıcı olabilirsin tencit pilavı gibi sürekli insanları trollemeni onaylamıyorum

Ben Kimseyi trollemiyorum Yaklaşık 3 Hafta önce aldığım bir bilginin üzerinden yorumlar yapıyorum kendi düşünceme göre bundan daha doğal ne olabilir????
Bu Haber Gazetelere çıkalı yaklaşık 2 Ay oldu ve ogun bugündür Tek 1 Kolon takılmadı buda ben dahil bir çok insanı tedirgin ediyor Bu çok doğal değilmi sizce ???? Hepimiz bir an önce bitsin istiyoruz !
Bende Biliyorum O kolonların takılacagını Fakat bu konu üzerinden tahmin yürütüyorum ve Bürokratik engellemelerle İşin yavaşlatıldığını düşünüyorum bu benim düşüncem sadece :ok:
Hemen hemen Hergun BŞBelediyesi ekipleri stadı denetlemeye geliyormuş neden acaba ???
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2015, 23:07:49 Yunus Emre Dökmeci ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu arada iki not;

BİRİNCİ BÖLÜM

Amaç ve Faaliyetler
Madde 5.

bak bu ilginç bilgi işte.  :alala:

Çevrimdışı Anıl

Saygılarımla... 
Aynen katılıyorum :)

Çevrimdışı muhendis

Avrupa ligi final maçını izliyorum şuan;
Dnipro taş gibi futbol oynuyor, helal olsun büyük başarı yakaladılar.kupayı alsalar da alamasalar da alkışı hakettiler!
Şimdi asıl anlatmak istediğim meseleye geliyorum.Bu Dnipro takımından seneye en az 5 futbolcu Avrupa nın çeşitli büyük kulüplerine gider.Bu gariplerim de futbol sahnesinden en az bi 10 yıl silinirler sonra bir jenerasyon daha tutturup dönebilirlersee ne ala.yoksa geçmiş olsun!
Peki ama neden, çünkü bu yıl final oynayan takımın tesisleşme, profesyonelleşme, şirketleşme, kalıcı büyüme, vitrin takımı olma, başarı alışkanlığı vb konularda atılımı yok.Bu yıl ortalama 50.000 kişiye oynar seneye 3-4 bin ortalama anca...çünkü seneye bu takım liginde oynayacağı x takımı maçında seyircisi rakibi beğenmez maça gitmez.başarıya doymuştur, çünkü hedefi küçüktür ve en önemlisi o 50.000 ortalama rakiplerin büyüklüğü nedeniyle ve geçici süreliğine yakalanmıştır.çünkü seyirci kendi mütevazi takımını değil rakibin o anlı şanlı, şöhretli, yıldız futbolcularını ve büyüklüğünü izlemek için stada gitmiştir.çünkü bugüne kadar elediği o büyük takımlar yılda 500.000 forma satmaya, devasa sponsorluk anlaşmaları yapmaya, ortalama 50.000 e oynamaya devam etmektedir.gariban dnipro ise çöküş içindedir başarı artık çok uzaktır.
Arkadaşlar, değerli büyüklerim sevgili kardeşlerim; eğer dnipro olmak istiyorsanız, liverpool,arsenal,milan,barcelona vb maçlarında 70.000 kişiyle stadı doldurun, gençler maçında 3000 kişi yeterlidir.size 32-33-34 lük eskitmeleri yıldız diye kakalayanlara destek olun, devasa tesisler,devasa sponsorluk anlaşmaları vs yapanları da sonuna kadar aşağılayın bunlar beceriksiz deyin, çilek getirmiyorlar diye kızın.
Amaaa en azından bir porto, bir ajax, bir juventus olmak istiyorsanız, çileklerin buraya gelmesi için yalvarmak yerine onların menajerlerinin kulübümüze futbolcumu alın diye yalvarmasını istiyorsanız, lütfen sizin için bu renkler için bu forma için risk alanlara elini taşın altına sokanlara, geç de olsa eksikleri de olsa dünyanın en güzel stadını yapanlara sahip çıkın.yenilse de, 3. De olsa, çilekler de almasa o sradı her maçta 70.000 falan istemiyorum sadece 41.903 kişi doldurun; bakın bu kulüp bu arma nerelere gelecek, bizler o çilekler için bu formayı sevmedik, o şöhretler için o stadı doldurmayalım.
Unutmayın o stad 5 sezon boyunca her maç 41.903 kişiye oynasın, bunu bir yere not edin vodafone lar, toyotalar,vb hepsi sponsorluk için kapımızda yatacak.o forma her yıl 500.000 satsın bakın bakalım forma reklamları şimdikinin kaç katına verilecek.Lütfen sizden rica ediyorum, özellikle de İstanbul taraftarımızdan, bu yıl gördüğümüz o sahipsiz, başakşehir vari takımı bize bir daha izlettirmeyin.o stadda boş tek bir koltuk olmadan 4-5 sezon geçirelim, rakip ayırt etmeyelim, o formaları tüketelim.bakın bu kulüp önümüzdeki 10 yıl içinde nerelere geliyor.lütfen bu yazdıklarımı unutmayın.hepinizi çok seviyorum.herkese sevgiler...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben Kimseyi trollemiyorum Yaklaşık 3 Hafta önce aldığım bir bilginin üzerinden yorumlar yapıyorum kendi düşünceme göre bundan daha doğal ne olabilir????
Bu Haber Gazetelere çıkalı yaklaşık 2 Ay oldu ve ogun bugündür Tek 1 Kolon takılmadı buda ben dahil bir çok insanı tedirgin ediyor Bu çok doğal değilmi sizce ???? Hepimiz bir an önce bitsin istiyoruz !
Bende Biliyorum O kolonların takılacagını Fakat bu konu üzerinden tahmin yürütüyorum ve Bürokratik engellemelerle İşin yavaşlatıldığını düşünüyorum bu benim düşüncem sadece :ok:
Hemen hemen Hergun BŞBelediyesi ekipleri stadı denetlemeye geliyormuş neden acaba ???
@Yunus Emre Dökmeci kardeşimi rahat bırakın  :akuma: Sen doğru bildiklerini, düşündüklerini yaz kardeşim
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl

1 tane kolon konmadı ama onlarca kiriş takıldı, iskele kuruldu halatlar da yolda geliyor. Yavaşlayan birşey yok. Başlandığında 1 günde bitecek 5 kolon mu işi yavaşlatıyor ?

Çevrimdışı sosyalkartal

şu dinipro sevilla maçında her iki dakikada bir tolganın brugge maçında çıkmadığı top geliyor ah ulan ah çare petr cech  :super:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Aynen katılıyorum :)
@anilt bu iletiye katılman demek , Sabahtan bu yana ben dahil bu konuda düşüncelerini paylaşan Beşiktaşlı insanalara Hakaret etmek demektir umarım farkındasındır :busted_cop:

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus Emre Dökmeci cezanı öğrendin mi sen? Bunlar yeni cezaya yazılıyor haberin olsun.  :olmaz sabahtan beri sen hep aynı şeyleri söylüyorsun. bir kere söyleyince anlıyoruz merak etme. ancak sen üst üste hep aynı şeyleri yazdığın zaman insanlarda antipati oluşuyor. Normal olarak. Biraz sakin ol. Rahat ol. Zaten gerginiz. Biraz ara ver. Oku falan mesela. Bizlerde yazıyoruz bak. (Buna da cevap yazma odunu yersin.)

Çevrimdışı yigitcan1903

Gündüz de yazdım
Hoşunuza gitmeyen postları farenin roll denen kısmı var ya
Onunla geçiyorsunuz
Aşağı doğru yuvarlamak suretiyle
Alakasız olanları zaten siliyorlar

1 tane kolon konmadı ama onlarca kiriş takıldı, iskele kuruldu halatlar da yolda geliyor. Yavaşlayan birşey yok. Başlandığında 1 günde bitecek 5 kolon mu işi yavaşlatıyor ?
@anilt , @Necmi abi ve @Efe abinin Verdiği bilgiye göre iş planına göre Kirişlerin mayıs sonunda bitmesi gerekiyordu !! Evet hiç yavaşlama yok haklısın :ok:

Çevrimdışı Anıl

@anilt bu iletiye katılman demek , Sabahtan bu yana ben dahil bu konuda düşüncelerini paylaşan Beşiktaşlı insanalara Hakaret etmek demektir umarım farkındasındır :busted_cop:
Ne alakası var ? Sabahtan bu yana konuşulanlar saçmalık zaten. Mabet twitterda ve burada defalarca tüm tribünlerin üzeri kapalı diye belirtti. Bugün en son konuşulan ise sahayı nasıl aydınlatacağızdı. Acaba aydınlatma direği mi diksek kirişlerden mi aydınlatsak bu tartışıldı tüm gün.